3250
-
Ironman2 #1082 Nem kell elhagyni a start planétát hogy kimaxoljunk egy jó kis űrhajót.Valakinek ez sikerült is!
LINK -
#1081 végem :DDDDDDDD -
#1080 ah, eszre sem lehet venni -
wowpress #1079 http://nomansskymods.com/
Az oldal lassú, de megy. -
#1078 nem -
bucee20 #1077 Másik kérdés, gépigénynél azt írták 10 giga körüli hely kell neki, de nekem csak 2.5 g körül telepítette fel. Ez is befolyásolhatja hogy a főcím után egyből kilép? -
Zozo0122 #1076 A Skyrim most lesz 5 éves :) -
TokraFan #1075 Kicsit rátoltak a trailerekre, de ez ma már sajnos nem ritka. Volt egy olyan video is -talán a legelső-, amiben egy hatalmas kígyószerű lény tört elő a talajból -Tremors?-, nyilván ilyen sincs benne végül...
Igazából ez engem nem zavar, az viszont már igen, hogy nem látni mod támogatást a játékhoz, ami pedig sokat dobna akár a grafikán is. Ismerve más címekhez készült tuning és egyéb overhaul modokat. Néha a közösség jobbat csinál, mint maga az alapjáték. Kár, hogy ezt a ziccert is kihagyták. A Skyrimet pl. 8éve tartja életben a modder közösség.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.17. 12:44:44 -
#1074 Szeretem a játékot, de ezen most sírva röhögök.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1073 Itt van egy google táblázat a craft receptekről, mihez mi kell:
Crafting recipes -
#1072 jeeeeeeeee
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
viszont ahogy eddig lattam, csak eladasra jo.. kraftolasnal MEG semmihez nem kellett (irja is hogy GTN de hatha.....) - 30.937U egy darab
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.17. 12:05:09 -
#1071 Most akkor ezt direkt megnéztem, de tart a srác szemkontaktust. Más kérdés, hogy a gesztusai lehelletnyi hiperaktivitásról árulkodnak.
Ügyes srácok ezek, a táboruk pedig máris hatalmas, lesz itt support.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.08.17. 11:59:08 -
Tirion #1070 sokat elmond,hogy amikor a srác beszél szinte sosem néz a partnere szemébe csak lesütött szemmel beszélget.....ez atomra hazudja magát -
#1069 Most kaptak 2 millió dolcsit a további javításokra és fejlesztésekre. -
#1068 Steam-en van a hivatalos fórum. Bug report, tech support, general, stb. -
#1067 Ismert bug. Néha elrepül a hajó:) Javítás alatt van. -
#1066 tegnap kipróbáltam. szerintem nem is a bugok meg a performance a baj vele, hanem tényleg az, hogy félkész, illetve méginkább féligsincskész. és egy ilyen kis fejlesztőcsapattal nem is nagyon lesz kész. még vagy 2 évet dolgozgattak volna rajta mielőtt kiadják. sajnálom, mert nagyon nagy potenciál van ebben az ötletben de valahogy nem tudom elképzelni hogy ez a fejlesztőcsapat ezt a játékot végig fogja vinni. már az is sokat elárul, hogy még hivatalos fórum sincs. -
#1065 tavolj alljon tolem a trollkodas a jatek iranyaba, foleg, hogy tetszik es jatszom, de qrvajo kis montazs tobb interjurol, bejelentesrol, podcastbol, meg kostolgatas ofc
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.17. 10:57:05 -
#1064 Én sem tudtam, hogy számít. Sok apró titok van azért ebben a játékban. Tisztára, mint egy Dark Souls. :-D
Este megnéztem, és tényleg olyan aranysziklákat találtam (amiknek a közepe nem bontható, viszont jó mélyre le lehet körülötte ásni), amik szinte azonnal "visszaépülnek", még bontás közben is megesik, hogy egy má lebontott részen elkezd újra bonthatóvá válni. 4M-t kerestem tegnap így, és kicsit a nyelvtanulással is haladtam. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.08.17. 10:46:01 -
#1063 photoshop? -
#1062 Ezt nem tudom, hogy csinálta az illető, de respect
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.17. 10:41:56 -
#1061 mar ketszer pakoltam at a teljes hajot es multi-tool -t... aterzem :D -
#1060 de ez nem minden esetben kivitelezheto :\ -
Tirion #1059 szóval számít :( hát akkor rendezhetem -
#1058 Nem, le kell szerelni (visszakapod a fele nyersanyagot ami kellett hozzá) aztán újra legyártani :( -
#1057 Ha már craftoltam egy upgrade-t, azt át lehet utólag helyezni? -
TokraFan #1056 Idővel teleszemeteli a memóriát és túlcsordul, ettől meg beszaggat. Restart és no problem megint egy darabig. -
#1055 A leghatékonyabb, ha a fő modult körbe pakolod a hozzá tartozó upgrade-ekkel.
UUU
UMU
UUU
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.17. 10:19:56 -
Dagohun74 #1054 12gb memória van a gépben. Egy FX6300, 4.1 GHz-en járatva, és egy geforce gtx750 1GB videokártya. -
Tirion #1053 NICE! számít az,hogy a modulok hogyan vannak az inventoryban? nekem nem ilyen szép rendezetten vannak,hanem eléggé össze-vissza :) -
#1052 mekkora memoria van a gépben? 8gb? -
FartingSquirrel #1051 Nem lennék meglepve, ha a Sony miatt lennének fizetősek azok a DLC-k.
Vagy lehet, hogy túl okan refundoltak. :D -
Dagohun74 #1050 Néztem HWinfoval 60 foknál nem megy följebb a proci, a videokártya 54-60 fok között ugrál.
Lehet húzott procival van baja? -
#1049 ugy legyen, mert jelen pillanatban ez igy.... -
#1048 No offense: Nem lehet, hogy túlmelegszik a géped?
(én ilyen lassulást nem tapasztaltam pedig volt hogy 6-8 órát ment egyhuzamban a játék) -
#1047 passz.. van hogy 3-4orat is fut a jatek, kozben talca/oda-vissza de eddig 1 crash volt megjelenes ota, semmi mas
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.17. 09:20:56 -
Dagohun74 #1046 Fizetős Dlc-k
Nocsak vérszemet kaptak.
Van valakinek valami tapasztalata arról hogy miért lassul be 20-25 perc után a játék?Nem az FPS esik le hanem mintha felére venné vissza a sebességet. Mire leszállok a hajóval 1 perc egyébként pikk pakk leteszi a bolygóra. A futás is olyan mintha lassított felvételt néznék. Elég dühítő. -
#1045 aaaaaaaah koszi szepen. akkor rohadjon meg.. majd ujrapakolom ha lesz tobb warp meg pulse upgrade mert igy ahogy van, relativ sok bonuszt veszitek de igy is overkill es felesleges kb -
#1044 Az a baj,hogy a felénél se járunk és ki tudja mennyi fejlesztés van idegenek illetve bármi amire jó ha van slot.Azért a hűtés gyorsítása a fegyver gyorstöltése és sebzés a tűzerő ezek mind fejlesztések,inkább legyen több,mint kevesebb. :P -
silverchain #1043 Reddit-en fent van: FIX for video Card without OPENGL 4.5
Itt meg a hivatalos nvidia: https://developer.nvidia.com/opengl-driver
AMD-t nem kerestem.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.08.17. 09:07:51