5
 • harvypoker
  #5
  Hosszútávon inkább ajánlják a Litecoint ilyen apróbb bolti vásárlásoknál mivel cask 2,5 percig tart konfirmálni egy átulást 10 helyett

  Plázázni meg max azért jó mert látod hogy néz ki a cucc amit megvennél illetve nézegetheted mit nem tudsz megvenni soha :D
 • culas25hc
  #4
  "A boltok logisztikai központok lesznek, ahonnan a vevő elhozhatja a megrendelt árucikkeket és raktárakként is szolgálnak majd"

  Sajnos egy dolgot nem vet figyelembe. Hogy az emberek szeretnek vásárolni, egyáltalán nem kényelmetlen fél napot "plázázni" A netről szinte mindenki azért rendel, mert olcsóbb mint a boltban vásárolni, nem azért, mert kényelmes.
 • teddybear
  #3
  "Lehet hogy én vagyok hülye de én úgy gondolom ha az ember meg akarja őrizni a vagyonát akkor olyan dologba kell befektetnie ami tartja az árát nem pedig olyanba ami óránként változtatja."

  Az egyik módszer, hogy lehetőleg olyasmibe fektetünk, ami többé-kevésbé értékálló: arany, drágakő, műkincs, ingatlan. És persze reménykedünk, hogy nem lesz később olyan fejlemény, ami miatt elvesztjük a befektetésünket. Államosítás, természeti katasztrófa, terrortámadás, stb.

  A másik módszer a spekulációs befektetés, amin belül megpróbálunk így vagy úgy hasznot húzni az árfolyamváltozásokból. Ez utóbbi bár esetleg még növelheti is a befektetés értékét, sokkal kockázatosabb. A kezdő tőzsdézők többnyire elvesztik a vagyonukat.
 • Mat666
  #2
  "A Bitcoin viszont kiváló lehetőség arra, hogy valaki megőrizze a vagyonát"
  "A PayPal csak akkor fogadná el valutaként a Bitcoint, ha megszűnnek a gyakori árfolyamváltozások"
  Lehet hogy én vagyok hülye de én úgy gondolom ha az ember meg akarja őrizni a vagyonát akkor olyan dologba kell befektetnie ami tartja az árát nem pedig olyanba ami óránként változtatja.
 • Gyuszopapa
  #1
  Az én fizetésem már így is elég láthatatlan.