828
-
be kell jelentkezned az oldalra és pm -ben kérni a letöltési linket ,persze ,ha van elegendő retro pontod
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.22. 13:12:12 -
"Kipróbáltam én is és nekem tökéletesen működik a magyarítás"
Letöltési link!!
-
Ha megnézed, saját magának válaszolt, és a fordításra gondolt. -
Nem lehet mindenkit a helyes útra terelni. :D -
experto11 #743 Retroconsolongamesn lévő Alien isolation magyarítás jó a pcs verzióhoz is.Ugyanazokat a fájlokat és fájlrendszert használja mint a pcs.Ezt patyek írta pmbe.Kipróbáltam én is és nekem tökéletesen működik a magyarítás.Meg egy warez oldalon is írta vki hogy neki is tökéletesen működik. -
Zozo76 #742 Itt:
http://store.steampowered.com/app/214490/ -
Zenszkij #741 ennyire nem lehetsz ..tard
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.21. 22:20:50 -
experto11 #740 Pcs verziót hol lehet letölteni? -
experto11 #739 Van a játékhoz 99% magyarítást
http://retroconsolegames.org/archivum/2689
Hír szerint Danci lefordította a játékot és azt portolták xbox 360-ra.
Nem tudjátok hol lehetne letölteni Dani magyarítását?
Utoljára szerkesztette: experto11, 2014.11.21. 19:39:09 -
Zenszkij #738 hagyjál már a buzi linkeddel -
mandarinowe #737 Most vettem meg innen 4-5k ért, szerintem nagyon megérte 
-
Lindelofot remélem a közelébe nem engedik -
New Alien To Be Introduced In Prometheus Sequel
The Prometheus sequel will reportedly debut an entirely new extraterrestrial to the world of Alien.
Bloody Disgusting unearthed an interview between Ridley Scott and The Australian, where the Alien Godfather teased an entirely new species of alien in his eventual Prometheus sequel.
“The alien’s real which is why it’s probably one of the scariest monsters in film history,” Scott told the news site. “So with Prometheus 2, what I’m trying to do is reintroduce a fresher form of alien in the third act.”
Scott also mentioned that he is staying away from any species used in past Aliens films, going so far as to say, “If I see one more dragon I’m going to shoot myself. Stop the dragons.” The use of God and Satan, another popular rumor surrounding the sequel, was also refuted by Scott.
A release date for Prometheus 2 has not been set, though it is rumored to land in theaters sometime in 2016. Scott said that the script is finished, describing it as “really good.”
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.20. 10:19:27 -
Zenszkij #734 crackel toltam végig, soha semmilyen probléma nem volt -
Előfordulhat. Ezért is kérdezem, hogy valaki találkozott e vele, mert gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki krekkel játszik. -
Talán pont az a probléma, hogy nem eredeti és szar a crack. -
Zozo76 #731 en meg szerencsere nem. igaz xo-n jatszom de hulyet is kapnek ha megszivatna a jatek. nekem igy is nehez... -
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy töltené be a mentést, de az mindig úgy érzékeli, mint ha rögtön meg is halnék és már dob is vissza a betöltéshez? Magyarán nem tudom folytatni a játékot. Rendszergazda módban indítom nem segít.
Nem eredeti a játék.
Köszönöm, ha tud valaki megoldást -
Söt ha olyan hiba marad egy játékban, amit nem éri meg gazdaságilag kijavítani akkor azt is leszarják. Csak úgy nem javítják hogy rendes munka maradjon az utókorra. -
Banderas1990 #728 Igen, ez valóban érdekes ellentmondás. Ha a közben eltelt időt nézzük lehetne rá magyarázat: Ennyi év után lehet a titkosított akta valamelyik fiók mélyére került és teljesen el is feledték, hisz ennyi év alatt a vezetőség akár többször is lecserélődött. De ez tényleg nem magyarázza azt, hogy rögtön az első rész után, miért nem küldenek oda mást. -
Strayhand #727 Nem nem, talán a regényből emlékszem, hogy Ash-t pl. az utolsó pillanatban küldték a hajóra, és eleve talán kiterővel küldték őket a bolygóhoz, hogy felfedezzék, szóval már előtte tudta a cég, hogy van ott valami. Közben utánanéztem:
Innen: http://avp.wikia.com/wiki/Acheron_(LV-426)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The Nostromo touched down on LV-426 allegedly in response to a mysterious signal emanating from the planetoid, per standard Weyland-Yutani protocol. In reality, the signal had previously been detected and decoded by Weyland-Yutani,[8] and the Nostromo had been pre-selected to investigate, with the android Ash surreptitiously placed aboard to ensure the safety of any lifeforms that were discovered.
Ill. (szintén spoiler) http://avp.wikia.com/wiki/Anesidora
Ez pl. arra ad választ, hogy mi történt a jelzéssel. Szóval úgy néz ki, hogy az Isolation készítői elkezdték befoltozni ezt a plothole-t.:) Mondjuk én még nem játszottam végig a játékot, így nem tudom, mi a vége, mennyire derül ki még más is.
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2014.11.11. 12:49:24 -
Zenszkij #726 Nincs semmi ellentmondás. Az első részben úgy mennek oda, hogy nem tudnak a jelzésről, a cég se, de ha van valami út közben, akkor életbe lép az ASH projekt. Ergo a második részben fingjuk nem volt mi van azon a bolygón. -
Strayhand #725 Én is épp most néztem újra a második részt.:) És azt kell mondanom, hogy igazad van, ill. hogy pontosabb legyek, van némi ellentmondás a filmekben. Az első részben ugyebár direkt azért állítják meg őket, mert a jelzésből tudják, hogy van ott valami a bolygón. Ash-nek mintha az lenne a feladata, hogy megszerezze az idegent, "a legénység feláldozható". Ez után valóban érdekes, hogy a második részre odaküldik a telepeseket, de csak azután küldik oda őket az űrhajóhoz (konkrétan ugye Burke), miután Ripley felbukkan. Szóval mintha közben látszólag tényleg nem kutatták volna át rendesen a bolygót, ami azért elég érdekes. Ha meg direkt küldik oda a telepeseket áldozatnak, akkor miért várnak huszonvalahány évet, hogy az űrhajóhoz küldjék őket... -
A felhőtartalom mentés él itt is mint minden játékhoz ,de ha a játékot újra kezded akkor elveszik az aktuális mentésed .
Nem lehet több karrier mentésed egyszerre. Nekem eredetiben van meg az Alien: Isolation ,ha gondoljátok csatlakozhattok hozzám
A Profilom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Most kezdtem el másodszor -
Evoluti0N #722 Szerintem most itt arra gondolt, hogy a Steames verzióban van felhőmentés, szóval esélytelen, hogy elvesszen neki, ami azt jelenti, hogy virágbolti verziója van. -
Miért te többször is végigmennél rajta? Én is megvettem, végigjátszottam, de jó ideig nem veszem elő többet az biztos. Eléggé idegtépő volt már a vége felé, meg úgy őszintén eleget stresszeltem az egész játék alatt azon hogy ne haljak meg, szóval megkönnyebbültem amikor vége lett. :) -
Akkor ez a játék nem neked való -
Sziasztok!
Valakinek van esetleg save-je kb akkortól mikor az alien elöször megjelenik?
Ujra kellett tennem a gépem és nem akarom előről kezdeni... -
Ha érdekelné bármelyik top aaa céget a játékostársadalom ez ami írtam alap lenne,de mivel maguknak fejlesztenek ilyen nem lesz soha. -
Az passzek, nem akarnak pénz kerseni, ők cserben akarnak hagyni,...lol, a hülyeségnek is van határa
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.06. 18:06:33 -
Banderas1990 #716 Nem épp most láttam a 2. részt, de az utolsó két dologra én nem pont így emlékszem. Én úgy értelmeztem, hogy a telepeseket inkább csak azért küldték oda, hogy megnézzék találnak-e valamit (vagy már előtte kutattak ott). A film elején is úgy tűnik, hogy a vállalat nem nagyon hisz Ripley-nek. Bár a te verziód is simán lehetséges.
A hapsi pedig ha jól emlékszem nem a vállalat megbízásából akarja hazavinni az egyik idegent, hanem azért mert az rengeteg pénzt megérhet a "piacon".
Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2014.11.06. 17:44:19 -
Igen ezt a nyamvadt szót el lehet lőni bármire.
Az az igazság,hogy magasról leszarják a játékosokat.
Minden game ami csak létezik simán megjelenhetne magyarul és semmibe vagy minimális összegbe lenne.
Csak szimplán fel kéne dobni bárhol hogy "hivatalos" fordítokat keresünk elküldik a szöveget azt mire megjelenik már magyar is lenne benne.
Csak hát gyökér az összes kiadó és leszarják a játékosokat mert a férgek maguknak fejlesztenek.Tisztelet annak a pár indie kiadónak aki még ajándékokat is ad mert magyarítja valaki a játékukat.
Pusztuljon az összes!warez persze lol
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.06. 17:28:08 -
Akkor most a Végleges vágás elérhető ,az előző verziót tiltotta a Youtube
-
akkor a warez az elidegenítést a kétségbe hajszolást és a cserbenhagyást jelenti ? -
egy szó: warez -
Ez annak köszönhető ,hogy magyarországon a nagypofájú társadalom leszarja a polgárait és nem készít magyar szinkront hozzá ,hiszen az angol a hivatalos anyanyelv.
Érdekes itt azért vannak más nyelvezetűek ,akik készítenek ,támogatják a sajátjaikat ...
Te pedig ne állj ellent az elidegenítésnek és tanuld meg az anyanyelvet ,mert soha nem leszel idegen a szülőföldön ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.06. 10:29:21 -
Zozo76 #710 nekem nagyon bejon mert nalam elerte azt ami a feladata. felelem... :) -
bgabor #709 Megnéztem én is ezt a játékot, mert a két első filmet nagyon szeretem. Eleinte nagyon minőséginek tűnt, de most furcsaságok vannak. Minden civil azonnal tüzetnyit egy fegyvertelen fiatal nőre, mikor meglátják? Elcsalom és leütöm az egyiket valami fémtárgyal, kifekszik, erre nem tudom felvenni a fegyverét? Ott fekszik előttem a földön a revolver, van egy csomó revolver lőszerem, valami érthetetlen okból minden civil a véremet akarja, és én nem vehetem fel az előttem a földön heverő gazdátlan revolvert? Ez most komoly? -
Az előzőt töröltem itt van a teljes
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!