Alien Isolation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen: http://avp.wikia.com/wiki/Acheron_(LV-426)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ill. (szintén spoiler) http://avp.wikia.com/wiki/Anesidora
Ez pl. arra ad választ, hogy mi történt a jelzéssel. Szóval úgy néz ki, hogy az Isolation készítői elkezdték befoltozni ezt a plothole-t.😊 Mondjuk én még nem játszottam végig a játékot, így nem tudom, mi a vége, mennyire derül ki még más is.
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2014.11.11. 12:49:24
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nem lehet több karrier mentésed egyszerre. Nekem eredetiben van meg az Alien: Isolation ,ha gondoljátok csatlakozhattok hozzám
A Profilom

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Valakinek van esetleg save-je kb akkortól mikor az alien elöször megjelenik?
Ujra kellett tennem a gépem és nem akarom előről kezdeni...
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.06. 18:06:33
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A hapsi pedig ha jól emlékszem nem a vállalat megbízásából akarja hazavinni az egyik idegent, hanem azért mert az rengeteg pénzt megérhet a "piacon".
Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2014.11.06. 17:44:19
Az az igazság,hogy magasról leszarják a játékosokat.
Minden game ami csak létezik simán megjelenhetne magyarul és semmibe vagy minimális összegbe lenne.
Csak szimplán fel kéne dobni bárhol hogy "hivatalos" fordítokat keresünk elküldik a szöveget azt mire megjelenik már magyar is lenne benne.
Csak hát gyökér az összes kiadó és leszarják a játékosokat mert a férgek maguknak fejlesztenek.Tisztelet annak a pár indie kiadónak aki még ajándékokat is ad mert magyarítja valaki a játékukat.
Pusztuljon az összes!warez persze lol
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.06. 17:28:08
Next PC upgrade: 2022
Érdekes itt azért vannak más nyelvezetűek ,akik készítenek ,támogatják a sajátjaikat ...
Te pedig ne állj ellent az elidegenítésnek és tanuld meg az anyanyelvet ,mert soha nem leszel idegen a szülőföldön ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.06. 10:29:21
Most - Hun verzió
Most ...
Neked ,ha minden igaz Amanda el is mondja hogy mi is kell , valahol a közeledben keress...
Ne nyisd fel csak ,ha tényleg nem megy és nem találod meg
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A feladat : menekülj ki az android kiállító teremből.
Ott vagyok amikor a lift elromlik, a terület tele van droiddal, de le vannak bénulva. Minden kapcsolót bekapcsolok, átmegyek egy helyre, ahol 8 droid inaktív állapotban szobrozik a közlekedő út két oldalán. Átmegyek a másik szobába, kapcsolgatok ezt azt, aztán jönnek ezek droidok, kinyírom mindet. De azután nincs tovább. Vannak beszart és bezárt ajtók, de nem tusom sehogy sem kinyitni azokat.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Sikerült végig játszani a történetet ,lehetett volna hosszabb is ,de valószínű ,hogy lesz folytatása ...
Minden esetre ,nagyszerű játék !!!
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.31. 20:51:29
Ha a Battlefield 4-be talalkoznak vele, kapna olyat az MG4-bol hogy maga ala szarna... 😊)))
A medical reszen vagyok, maszkalok, lapulok, de ez a szemetlada idegen allandoan ott kempel a kornyekemen. Mikor mar eleg jol felderitettem a terepet es mennek vissza a mentohelyhez, elobb vagy utobb de mindig osszetalalkozok vele a nyilt folyoson. 😊
Október 28-án, azaz jövő hét kedden érkezik az Alien: Isolation Corporate Lockdown nevű DLC-je. A kiegészítő három új pályát (Severance, Scorched Earth és Loose Ends) ad a Survivor Mode-hoz, emellett pedig egy új játszható karakterrel Ransome is gazdagodik a játék. Ezen felül egy új játékmód is bemutatkozik, a Gauntlet Mode, melyet a kihívást kereső játékosoknak szánnak, hiszen halál nélkül kell túlélni benne a pályákat.
Ezen kívül még négy DLC érkezik majd a játékhoz idén november és jövő március között, melyek a mostanihoz hasonlóan új pályákat, karaktereket és játékmódokat fognak tartalmazni. A DLC-k PC, PS4 és Xbox One mellett PS3-on és Xbox 360-on is elérhetőek. Az alapjáték tesztjét egyébként erre találjátok.
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.31. 15:20:53
<#help>#help>
* Scomcomputers the future of computing!*
Ez a "Corporate Lockdown", mikor jelenik meg a játékban,mert nem jelenik meg a többi dlc alatt,pedig megvettem?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
* Scomcomputers the future of computing!*
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
megöli az alien a dokit,én meg elmenekülök a lifttel. ezután ugyebár jönne a töltő képernyő,viszont itt a játék állandóan kifagy.
elsötétül a kép,nem tölt tovább. még hibaüzenetet sem dob.elkezd tölteni aztán meggondolja magát.
Utoljára szerkesztette: Majkyy, 2014.10.28. 12:00:37
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A nagy filmgyártók saját játékstúdiót alapítanak. Nem azért teszik, hogy lerombolják a termékeikkel adott franchise hírét, hogy ne fialjon hosszú távon.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.25. 17:57:34
Van egy sikeres klasszikus-kultikus film és lény a köréjük felépített univerziummal, jövővel ami pénzt hoz nekik.
Érdekli őket, hogy mit is csinálnak vele más területeken (is) hiszen ha porig lerombolják az egészet a jövőbeni bevétel is csökken akár filmről, akár játékról stb. legyen szó. Főleg mióta a filmgyártók észrevették, hogy a játéküzletben is van akkora pénz, mint a filmgyártásban és sorban akarnak beszállni a videójátékpiacra...
Ügyeltek is most nagyon arra, hogy a maximumot kihozzák. Ne nagyon legyen hiba benne.
A játék fenomenális lett szerintem. A története egy Alien filmet is megérdemelt volna. A kivitelezés is nagyszerű (grafika, design, hangok, zenék). Minden pont oda illik ahol van. A vége alapján remélem lesz folytatás. Mivel ez illik az Alien hangulatához, történetéhez talán a legjobb az lenne, ha a filmsorozatot követve a következő játék az Aliens-hez hasonlítana kivitelezésében, történetében. Minőségében pedig erre. (Többek között mikor az űrben sétálunk az állomás, a nap, az űr és a bolygó együttese lenyűgöző volt.)
Azt csodálom, hogy még mindig húzza a franchise ennyi pofon után, amit kapott az Aliens óta. Ez azt jelzi, hogy a kultusz és a megteremtő film(ek) mennyire is erősek és jók. Még kitart az, amit maguk után hagytak.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.25. 13:02:16
Na kirepítettek a Lénnyel együtt a retekbe ,
alig tudtam magam vissza szkriptelni
Eszméletlen jó lett ,még a hibáival együtt is
Az Android és a Lény jól megvannak
Van véj tikett ..
Na meg a Potyázás visszafelé
Már rég nem láttam a Napot