Alien Isolation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nem, talán a regényből emlékszem, hogy Ash-t pl. az utolsó pillanatban küldték a hajóra, és eleve talán kiterővel küldték őket a bolygóhoz, hogy felfedezzék, szóval már előtte tudta a cég, hogy van ott valami. Közben utánanéztem:

Innen: http://avp.wikia.com/wiki/Acheron_(LV-426)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Nostromo touched down on LV-426 allegedly in response to a mysterious signal emanating from the planetoid, per standard Weyland-Yutani protocol. In reality, the signal had previously been detected and decoded by Weyland-Yutani,<8> and the Nostromo had been pre-selected to investigate, with the android Ash surreptitiously placed aboard to ensure the safety of any lifeforms that were discovered.

Ill. (szintén spoiler) http://avp.wikia.com/wiki/Anesidora

Ez pl. arra ad választ, hogy mi történt a jelzéssel. Szóval úgy néz ki, hogy az Isolation készítői elkezdték befoltozni ezt a plothole-t.😊 Mondjuk én még nem játszottam végig a játékot, így nem tudom, mi a vége, mennyire derül ki még más is.
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2014.11.11. 12:49:24
Zenszkij
Nincs semmi ellentmondás. Az első részben úgy mennek oda, hogy nem tudnak a jelzésről, a cég se, de ha van valami út közben, akkor életbe lép az ASH projekt. Ergo a második részben fingjuk nem volt mi van azon a bolygón.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Én is épp most néztem újra a második részt.😊 És azt kell mondanom, hogy igazad van, ill. hogy pontosabb legyek, van némi ellentmondás a filmekben. Az első részben ugyebár direkt azért állítják meg őket, mert a jelzésből tudják, hogy van ott valami a bolygón. Ash-nek mintha az lenne a feladata, hogy megszerezze az idegent, "a legénység feláldozható". Ez után valóban érdekes, hogy a második részre odaküldik a telepeseket, de csak azután küldik oda őket az űrhajóhoz (konkrétan ugye Burke), miután Ripley felbukkan. Szóval mintha közben látszólag tényleg nem kutatták volna át rendesen a bolygót, ami azért elég érdekes. Ha meg direkt küldik oda a telepeseket áldozatnak, akkor miért várnak huszonvalahány évet, hogy az űrhajóhoz küldjék őket...
Nesuten
A felhőtartalom mentés él itt is mint minden játékhoz ,de ha a játékot újra kezded akkor elveszik az aktuális mentésed .
Nem lehet több karrier mentésed egyszerre. Nekem eredetiben van meg az Alien: Isolation ,ha gondoljátok csatlakozhattok hozzám
A Profilom

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
Most kezdtem el másodszor

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Szerintem most itt arra gondolt, hogy a Steames verzióban van felhőmentés, szóval esélytelen, hogy elvesszen neki, ami azt jelenti, hogy virágbolti verziója van.
Lunki88
Miért te többször is végigmennél rajta? Én is megvettem, végigjátszottam, de jó ideig nem veszem elő többet az biztos. Eléggé idegtépő volt már a vége felé, meg úgy őszintén eleget stresszeltem az egész játék alatt azon hogy ne haljak meg, szóval megkönnyebbültem amikor vége lett. 😊
Nesuten
Akkor ez a játék nem neked való

Shodan
Sziasztok!
Valakinek van esetleg save-je kb akkortól mikor az alien elöször megjelenik?
Ujra kellett tennem a gépem és nem akarom előről kezdeni...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

grebber
Ha érdekelné bármelyik top aaa céget a játékostársadalom ez ami írtam alap lenne,de mivel maguknak fejlesztenek ilyen nem lesz soha.

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Az passzek, nem akarnak pénz kerseni, ők cserben akarnak hagyni,...lol, a hülyeségnek is van határa
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.06. 18:06:33

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem épp most láttam a 2. részt, de az utolsó két dologra én nem pont így emlékszem. Én úgy értelmeztem, hogy a telepeseket inkább csak azért küldték oda, hogy megnézzék találnak-e valamit (vagy már előtte kutattak ott). A film elején is úgy tűnik, hogy a vállalat nem nagyon hisz Ripley-nek. Bár a te verziód is simán lehetséges.

A hapsi pedig ha jól emlékszem nem a vállalat megbízásából akarja hazavinni az egyik idegent, hanem azért mert az rengeteg pénzt megérhet a "piacon".
Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2014.11.06. 17:44:19
grebber
Igen ezt a nyamvadt szót el lehet lőni bármire.
Az az igazság,hogy magasról leszarják a játékosokat.

Minden game ami csak létezik simán megjelenhetne magyarul és semmibe vagy minimális összegbe lenne.

Csak szimplán fel kéne dobni bárhol hogy "hivatalos" fordítokat keresünk elküldik a szöveget azt mire megjelenik már magyar is lenne benne.
Csak hát gyökér az összes kiadó és leszarják a játékosokat mert a férgek maguknak fejlesztenek.Tisztelet annak a pár indie kiadónak aki még ajándékokat is ad mert magyarítja valaki a játékukat.
Pusztuljon az összes!warez persze lol
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.06. 17:28:08

Next PC upgrade: 2022

Nesuten
Akkor most a Végleges vágás elérhető ,az előző verziót tiltotta a Youtube

Nesuten
akkor a warez az elidegenítést a kétségbe hajszolást és a cserbenhagyást jelenti ?

Kandurex
egy szó: warez

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nesuten
Ez annak köszönhető ,hogy magyarországon a nagypofájú társadalom leszarja a polgárait és nem készít magyar szinkront hozzá ,hiszen az angol a hivatalos anyanyelv.

Érdekes itt azért vannak más nyelvezetűek ,akik készítenek ,támogatják a sajátjaikat ...

Te pedig ne állj ellent az elidegenítésnek és tanuld meg az anyanyelvet ,mert soha nem leszel idegen a szülőföldön ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.06. 10:29:21

nekem nagyon bejon mert nalam elerte azt ami a feladata. felelem... 😊
Megnéztem én is ezt a játékot, mert a két első filmet nagyon szeretem. Eleinte nagyon minőséginek tűnt, de most furcsaságok vannak. Minden civil azonnal tüzetnyit egy fegyvertelen fiatal nőre, mikor meglátják? Elcsalom és leütöm az egyiket valami fémtárgyal, kifekszik, erre nem tudom felvenni a fegyverét? Ott fekszik előttem a földön a revolver, van egy csomó revolver lőszerem, valami érthetetlen okból minden civil a véremet akarja, és én nem vehetem fel az előttem a földön heverő gazdátlan revolvert? Ez most komoly?

Nesuten
Az előzőt töröltem itt van a teljes

Nesuten

Nesuten

Most - Hun verzió

Nesuten

Most ...

Nesuten
Szia amikor az ajtókhoz mész kiírja ,hogy mi kell a kinyitásához .
Neked ,ha minden igaz Amanda el is mondja hogy mi is kell , valahol a közeledben keress...

Ne nyisd fel csak ,ha tényleg nem megy és nem találod meg
az egyik Androidnál van ,de mondja is Amanda ,hogy biztos az egyik Androidnál lehet a Keycard

yesname
Mutatja a négyzetes oldalán körbe fut egy rövidebb vonal. Az a célirány.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

A mozgásérzékelő nem mutatja, hogy merre kell menni?
Rita79
Azon már túl vagyok. Mivel mint mondtam, a kiállított robotokat kinyírtam. Tehát tovább is mentem onnan. Most egy Samuels nevű manust kell megkeresni, látom is a térképen, de nem tudok eljutni hozzá.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Nesuten
Minden megoldás és a hozzávalók előttünk vannak ...
A feladat : menekülj ki az android kiállító teremből.

Rita79
Help!
Ott vagyok amikor a lift elromlik, a terület tele van droiddal, de le vannak bénulva. Minden kapcsolót bekapcsolok, átmegyek egy helyre, ahol 8 droid inaktív állapotban szobrozik a közlekedő út két oldalán. Átmegyek a másik szobába, kapcsolgatok ezt azt, aztán jönnek ezek droidok, kinyírom mindet. De azután nincs tovább. Vannak beszart és bezárt ajtók, de nem tusom sehogy sem kinyitni azokat.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Nesuten
MOst pedig jöhet a season pass első része

Én mondjuk fele ilyen hosszúságúra számítottam, szóval nagyon pozitívan csalódtam.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nesuten

Sikerült végig játszani a történetet ,lehetett volna hosszabb is ,de valószínű ,hogy lesz folytatása ...
Minden esetre ,nagyszerű játék !!!

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.31. 20:51:29

scomcomputers
Köszönöm,így már érthető...
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Na ezt irtam en korabban! Nekem ide a tortenetes mod kell, a tulelo mod meg az egyeb baromsagok nekem nem kellenek. Meg vigyem vegig halal nelkul a palyakat... persze! Igyis allandoan a nyakamon van az idegen. 😊

Ha a Battlefield 4-be talalkoznak vele, kapna olyat az MG4-bol hogy maga ala szarna... 😊)))
Megorulok a jatekkal... 😊
A medical reszen vagyok, maszkalok, lapulok, de ez a szemetlada idegen allandoan ott kempel a kornyekemen. Mikor mar eleg jol felderitettem a terepet es mennek vissza a mentohelyhez, elobb vagy utobb de mindig osszetalalkozok vele a nyilt folyoson. 😊
Nesuten
Na itt van a kutya elesve :

Október 28-án, azaz jövő hét kedden érkezik az Alien: Isolation Corporate Lockdown nevű DLC-je. A kiegészítő három új pályát (Severance, Scorched Earth és Loose Ends) ad a Survivor Mode-hoz, emellett pedig egy új játszható karakterrel Ransome is gazdagodik a játék. Ezen felül egy új játékmód is bemutatkozik, a Gauntlet Mode, melyet a kihívást kereső játékosoknak szánnak, hiszen halál nélkül kell túlélni benne a pályákat.

Ezen kívül még négy DLC érkezik majd a játékhoz idén november és jövő március között, melyek a mostanihoz hasonlóan új pályákat, karaktereket és játékmódokat fognak tartalmazni. A DLC-k PC, PS4 és Xbox One mellett PS3-on és Xbox 360-on is elérhetőek. Az alapjáték tesztjét egyébként erre találjátok.

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.31. 15:20:53

Nesuten
indíts egy túlélő móduszt, ott sincs?

scomcomputers
De én már többször is végigtoltam a single-t, akkor most újra végig kell tolnom,vagy melyik "első történet"-re gondolsz?
<#help>

Nesuten
végig kell játszanod az első történetet ,majd ez után válik elérhetővé ...

scomcomputers
Hi all!
Ez a "Corporate Lockdown", mikor jelenik meg a játékban,mert nem jelenik meg a többi dlc alatt,pedig megvettem?
<#fejvakaras>

Ez nekem is van, töltőképernyőn megáll a töltés. Egyszer így hagytam, kb. 2 perc után folytatja, és nincs gond.
Sajna így is mindig lefagy 😞
yesname
Próbáld meg, hogy leveszed arra az időre low-ra a grafikát. Valahol mintha olvastam volna, hogy ez segített éppen ott ahol nálad van a gond.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Csak azzal kapcsolatban jegyeznék meg valamit, hogy Amanda elvileg öregen halt meg. Ez az a cég, amely eleve egy gyilkolásra is programozott androidot rakott a Nostromora, aztán odaküldött párszáz telepest az idegenek keltetőinek, Burke-öt azzal bízta meg hogy akár mindenki más élete árán juttassa el az idegent a Földre, stb. stb. Simán hazudhatnak is Ripley-nek az Aliens elején a lányáról, szóval szerintem elég szabad keze van a játékfejlesztőknek.😊
sziasztok! nemrégiben azzal a problémával szembesültem hogy amikor végigviszem a doktoros pályát utána
megöli az alien a dokit,én meg elmenekülök a lifttel. ezután ugyebár jönne a töltő képernyő,viszont itt a játék állandóan kifagy.
elsötétül a kép,nem tölt tovább. még hibaüzenetet sem dob.elkezd tölteni aztán meggondolja magát.
Utoljára szerkesztette: Majkyy, 2014.10.28. 12:00:37
Szóval? Eléggé elterelődött a téma, és nem értem, hogy ezzel most akarsz kilyukadni?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

yesname
Aham. Persze. Annak pedig ugye semmi jelentősége, hogy egy franchise hírnevét szép lassan sárba tiporják. Nem egy játékról beszélünk és nem is arról van szó, hogy egy rossz játékot kéne alapul venniük. Egy folyamatról, ami már régóta zajlik és az egyre nagyobb, sőt már óriási játékpiac befolyásáról. Hiába volt alap a film, mindegyik piac hatással lehet van a másik piacra. A kavarodás nem olyan nagy gond, de a kritikán aluli minőség és rossz hírnév annál inkább.
A nagy filmgyártók saját játékstúdiót alapítanak. Nem azért teszik, hogy lerombolják a termékeikkel adott franchise hírét, hogy ne fialjon hosszú távon.

Azért így vagy úgy, de az alap vonalat a filmek képviselik. Szerintem ha valamikor esetleg valaki el fogja akarni készíteni mondjuk az Alien 3 rebootot vagy az Alien 5-öt, akkor az nem hiszem, hogy pont egy botrányosan sikerült játékot (vagy az extended univerzumból bármit) figyelembe fog venni. Úgy, ahogy a Star Wars igen bőséges extended univerzumából is kétséges, hogy bármit is komolyan vesznek a következő trilógiában. Arról nem is beszélve, hogy az A:CM-el együtt most már azért igen nagy a kavarodás a 2., 3. és a 4. film között.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.25. 17:57:34

yesname
Na azért ez nem így van. Aki ezt a hozzászólást írta saját orránál nem lát tovább. Arra hivatkozik, hogy a Fox szemszögéből nézve ez csak egy mellékes miközben éppen a Fox szemével nem képes látni. Nem adnám kezébe cég vezetését. 😄
Van egy sikeres klasszikus-kultikus film és lény a köréjük felépített univerziummal, jövővel ami pénzt hoz nekik.
Érdekli őket, hogy mit is csinálnak vele más területeken (is) hiszen ha porig lerombolják az egészet a jövőbeni bevétel is csökken akár filmről, akár játékról stb. legyen szó. Főleg mióta a filmgyártók észrevették, hogy a játéküzletben is van akkora pénz, mint a filmgyártásban és sorban akarnak beszállni a videójátékpiacra...
Ügyeltek is most nagyon arra, hogy a maximumot kihozzák. Ne nagyon legyen hiba benne.
A játék fenomenális lett szerintem. A története egy Alien filmet is megérdemelt volna. A kivitelezés is nagyszerű (grafika, design, hangok, zenék). Minden pont oda illik ahol van. A vége alapján remélem lesz folytatás. Mivel ez illik az Alien hangulatához, történetéhez talán a legjobb az lenne, ha a filmsorozatot követve a következő játék az Aliens-hez hasonlítana kivitelezésében, történetében. Minőségében pedig erre. (Többek között mikor az űrben sétálunk az állomás, a nap, az űr és a bolygó együttese lenyűgöző volt.)
Azt csodálom, hogy még mindig húzza a franchise ennyi pofon után, amit kapott az Aliens óta. Ez azt jelzi, hogy a kultusz és a megteremtő film(ek) mennyire is erősek és jók. Még kitart az, amit maguk után hagytak.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.25. 13:02:16

Nesuten

Na kirepítettek a Lénnyel együtt a retekbe ,
alig tudtam magam vissza szkriptelni
Eszméletlen jó lett ,még a hibáival együtt is

Az Android és a Lény jól megvannak

Van véj tikett ..

Na meg a Potyázás visszafelé

Már rég nem láttam a Napot