828
-
priluki #788 Kössssz :) -
#787 INNEN!!!!
-
priluki #786 és honnan ? :D -
HJ #785 Csak szólok: már letölthető a játék magyarítása! :) -
#784 n anno a Half Life első részénél féltem nagyon. 9-10 felé este elkeztem vele játszani, egészen az "eseményig", utánna egyből kikapcsoltam, és nem mertem vele játszani egy hónapig :DDDD
illetve asszem az első AVP játékban féltem hasonlóan, mikor a tengerészgyalogossal mentem, csak pityegett a radar, és nem mertem menni sehova. persze ez a játék mindenre rátesz egy nagy lapáttal, a grafikával, hangokkal, történettel, mindennel, szép és jó :) -
#783 Nekem a PS1-es Resurrection volt az első Alien játékom. 12-13 éves lehettem mikor ezt nyomtam, hát eléggé be voltam fosva tőle, végig se tudtam vinni. :D -
Yag #782 Lehet, mint írtam az idő megszépítik az emlékeket :) -
Zozo76 #781 Inkabb ez a link. Itt tenyleg a C64-es verzio fut:
-
Yag #780 C64 - Aliens
Tudom hogy nem mai grafika de gyerekként ettől el voltunk alélva ... :) Na meg persze ha hozzá vesszük a beleérző képességünket. Az effektek a hangok a környezet, nekem kicsit visszaköszön az Isolation-ból. -
Yag #779 Srácok, ez komoly ? Tegnap este azon veszem észre magam, hogy nem akarom bekapcsolni a játékot mert félelemérzetem van. A sötét folyosók mászkálás keresgélések és bolyongások .... komoly szívdobogást produkál ...
Végig nyomtam a FEAR részeket de nem volt ilyen élményem ... vagy csak kicsit ... ez meg ? Kikészít komolyan :) Normális ez ?
Egyébként talán emléxik még valaki de anno a 90es években volt Commodore 64-re Aliens játék. Baromira szerettük. A pálya komoly labirintus volt és időnként találkozni lehetett lényekkel ..aztán tüzelés. Nos, az óta játszottam pár Aliens játékkal de érzésre talán ez közelít hozzá. Legalábbis az emlékek így jönnek át ...de Ti csak toljátok, ne álljatok le :)))) -
#778 BUJJÉK !!!
::: -
#777 Használd egészséggel! :) -
#776 Nagyon köszönöm! Beváltottam! Merry X-Mas és Happy New Year Neked is! :) -
#775 Sziasztok, nyertem ezt a kulcsot,
de nekem nincs meg a játék. Corporate Lockdown DLC, Steam.
Boldog karit annak aki beváltja.
BKT9L-NV9WB-Z2A70 -
HJ #774 A hiba nem ez? "Failed to access hard drive cache"
Ha igen, akkor 2 oka lehet a fórumok szerint: vagy nincs elég hely a HDD-n vagy ami gyakoribb megoldási javaslat: az AI.exe-t futtasd rendszergazda jogosultsággal. -
johny85 #773 köszi megvan.
de töltés közbe mért írja ki hogy cache error winyó és kilép a menübe. -
HJ #772
elvileg itt van. %SystemDrive%\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\Steam\Rld!\214490 -
johny85 #771 Valaki tudja hol a mentés(azt hiszem Reloaded)? -
#770 Free Steam key for Alien: Isolation's Corporate Lockdown DLC
http://www.pcgamer.com/win-a-free-steam-key-for-alien-isolations-corporate-lockdown-dlc/ -
#769 Good!
-
-
#767 Szerintem dpi-re gondolt. :)
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.12.12. 19:47:23 -
#766 "magas fps képes egeret" -
#765 fel kellet tennem ilyen szar fos fixelt amd drivert, ezzel már sokkal jobb lett.
annyi lenne a kérdésem, hogy felvettem fákjákat, q-vel elővettem, de eltenni nemtudom. hogyan lehet eltenni? :\ zavar, hogy ott van, sokkal jobb volt nélküle :D -
#764 Egyáltalán milyen egered van?
Mondjuk vegyél egy magas fps képes egeret vagy telepítsd újra .
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.12.09. 09:34:17 -
mester1987 #763 Gépigényhez mennyire felel meg a gép? Töredezettségmentesítés esetleg? Vagy programok nem terhelik a vinyót? -
#762 van rá valami mód, hogy jól fusson a játék? mert kb maxon nem akad, meg szép is, viszont az egér (vagy kontroller) nagyon lagol. megmozditom az egeret, és eltelik vagy 1-2 másodperc mire érzékeli a kép. lejebb vittem a beálltást, és akkor is. lejebb vittem a felbontást a legkisebbre, ott jó , akkor is ha vissza vegyem maximumra a grafikai beállitásokat. érdekes. -
#760 Egyetértek. Én speciel utálom ha időre kell valamit megcsinálni. -
Zozo76 #759 sztori alapu dlc kellene, nem ilyen idore menj ide-oda -
mester1987 #758 Új DLC-k láthatáron belül!
-
Zenszkij #757 a market? -
#756 Ez Penny? :D -
-
#754 Ki az a baltás gyilkos ?
-
-
#752 Ha gondoljátok tegyétek fel valahova ,mert lehet sokakat érdekel. -
#751 Na meg van és nem került semmibe -
#750 és mi a jelszó a csomagolt fájlhoz ? -
#749 ingyen volt? -
#748 Köszönöm szépen,végig tolom hatodszor is:
Örök hála a készítőknek,éljenek nagyon-nagyon sokáig..nekem nagyon bejön ez a játék...