62
  • tomboy013
    #62
    1: Ha nem érdekelne hogy mit írok nem reagálnak rá....
    2: Látom harmadjára sem sikerült felfogni amit írtam...
    Te tényleg menthetetlen vagy :D na jóccakát
  • AZUL
    #61
    egyébként te gyökér, pont te beszéltél végig cgi arnoldról, nem én... eszem megáll, most meg mást állítasz? hoyg én vitattam ezt? én mondtam végig, hoyg roland van ott, az ő fejével stb... én soha nem írtam sehol mást... olvasd már vissza köynörgöm...
  • AZUL
    #60
    nézdm te egy okfejtést akarsz letolni a másik torkán. én meg a tényről beszélek, történetesen az érintett infójából. arnold T100-asát formálta meg roland a filmben, történetileg az van. és tekintve, hoyg elég hasonló az arcberendezésük, nem a cgi mellett döntöttek, hanem a smink mellett.. ennyi. ha láttad az önéletrajzi filmjét, aminek forgatásán történetesen ott voltam egy helyen, akkor tudhatnád, hoyg elég hasonlóra sikeredett ott is mint arnold...

    ezt kellene megérteni, nem egy olyan okfejtés szájbarágását, aminek eleve kiinduló pontja már fals. te bezsélsz erről, én meg arról, hoyg mi volt valójában, hiába próbálsz meggyőzni vélt igazadról, az nem fedi a valóságot. hoyg te ezt nem hiszed el, s szájkaratézol itt velem, s személyeskedsz, azt leszarom, nemérdekel... isten hírével, részemről ez a téma lezár. csók.
  • tomboy013
    #59
    De mi a fasznak változtatták el az arcát ha nem akarták hogy Arnoldra hasonlítsom te nagyon okos ??? Ennyire nem lehetsz debil hogy másodjára sem érted a kérdést te intelligencia mintapéldánya . Na még egy utolsó próbálkozás logisztikus úr : tehát, ha nem Arnold terminator modelljét mutatták a T4-ben mert állításodat szerint nem adta hozzá a beleegyezését és Roland is azt nyilatkozta, hogy ő látható a film végén akkor mi a fasznak maszkírozták be (amikor digitalist írtam akkor is az elváltoztatáson volt a hangsúly nem a digitálison okoska). Remélem harmadjára sikerül végre értelmezni ezt a végtelenül bonyolult dolgot. Mellesleg azért személyeskedem mert irritálóan értetlen hozzászólásaid vannak, amiben meg sem próbálsz magyarázatot adni a kérdéseimre csak okoskodsz a semmiről. De nem csak belőlem váltod ezt ki úgy látom. Egyébként jelezze más is ha nem jogos a kérdés amit a T4-gyel kapcsolatban kérdeztem Mr logisztikától.
  • AZUL
    #58
  • sirpalee
    #57
    Akkor doboz cipelő fiúcska. Nincs sok különbség.
  • AZUL
    #56
    szemész, vagy iskola látogatása javaslott... logisztikus, nem kávéfelelős...
  • AZUL
    #55
    szerinted azzal, hoyg meglépsz egy stílust, nem jogosítod fel a másikat arra, hoyg használja?
  • sirpalee
    #54
    Persze, ezt majd egy kávésfiúnak fogja elmesélni. Persze.
  • M0RN1NGST4R
    #53
    " az meg végképp az intelligenciád tükre, hoyg valamiben
    nem értesz egyet valakivel, akkor személyeskedés eszközéhez nyúlsz"

    fél mondattal előtte: " seggfej, úgyhogy jobb ha kussolsz"
  • AZUL
    #52
    roland játszotta, ezt mondtam s írtam végig énis, annyi különbséggel, hoyg nem cgi-zték a fejét, hanem ő volt az (smink + plasztik). ezt tőle tudom seggfej, úgyhogy jobb ha kussolsz... az meg végképp az intelligenciád tükre, hoyg valamiben nem értesz egyet valakivel, akkor személyeskedés eszközéhez nyúlsz...
  • tomboy013
    #51
    Kérlek magyarázd meg akkor amit a 41. hozzászólásba írtam. Az iMDB-s listán is ott van hogy Roland játszotta a T-800-ast. Mi a francért kellett digitálisan elváltoztatni az arcát úgy, hogy Arnoldra hasonlítson, ha azt nyilatkozták hogy az nem Arnold hanem ő? Nincs itt véletlenül egy elég erőteljes ellentmondás? Muszáj vagyok személyeskedni, mert ha képeken nem látod hogy az rohadtul nem Roland hanem Arnold és még logikusan se tudsz rájönni az alapján amit írtam akkor tényleg buta vagy
  • AZUL
    #50
    személyeskedést kérem mellőzni. nem vagyok se vak se buta... és olvasni is tudok. az hoyg ti ezt nem fogjátok fel, az egy dolog, az meg egy másik, hoyg nem veszitek észre mennyire hasonlítanak arcvonásokban is egymásra... az meg egy harmadik, hoyg ha valaki nem adja nevét valamihez, akkor semmiféle montázs nem jöhet szóba... a 4. meg hogy egy itthoni filmstúdiónak történetesen intéztem szállítást (logisztikus vagyok) már olyan forgatási helyre, ahol ott volt roland...
  • tomboy013
    #49
    Hagyjad, szerintem felesleges ezzel a gyerekkel foglalkozni =) Vagy vak vagy csak buta hogy beismerje =)
  • M0RN1NGST4R
    #48
  • M0RN1NGST4R
    #47
    igazad van, mi néztük be.


    (és az interneten is csak kacsa a cgi arcról terjengő pletyka)
  • tomboy013
    #46
    Pedig nagyon úgy tűnik :) a Google-t ajánlom figyelmedbe ha nem láttad volna még elég filmben Schwarzi arcát ;) Googlen belül is a képkeresős részt tudod. Remélem azt azért felismered :P
  • StoneCold7
    #45
    Én is így látom.
  • sirpalee
    #44
    Nem kár az F&F filmekért. Olyanok voltak mint a szállítók, bugyuták, kicsit aranyosak, de max egyszer nézhetőek. (de csakis úgy, hogy utána rossz érzése van az embernek, erre pazaroltam el 2 órát és egy mozijegyet??)
  • AZUL
    #43
    nem az én szememmel van gond.... ;)
  • heist
    #42
    Alapvetően téves kiindulni a nézők véleményéből. Igazából a mozi az önmagában torz műfaj. Mert kevés olyan film készül, ami egy konkrét témában merül el. Pl. ez esetben is, a Tokyo Drift nekem azért tetszett, mert ott minimalizálva volt a felesleges akciófilmklisék száma, csak autók, versengés, versenyzés. Ennyi.

    A többi túl mixelt volt, autós banda, meg rablás, meg versenyzés, nézz meg egy Inital D-t, ott is mi van? Se gyilok, se erőszak, csak a versenyzés maga. És jó...

    A mozik sokszor túl sok igényt akarnak egyszerre kielégíteni. Pontosan Tokyo Drift miatt adtam még egy esélyt a sorozatnak, de úgy látszik, a mozibajáró 15 éveseknek inkább kell az erőszak, mint egy tipikus utcai versenyzésről szóló film.



  • tomboy013
    #41
    Egyébként meg a T4-ben azért látszik eléggé, hogy digitális a fej. Ha Roland lenne az akkor miért nem csak simán berakták őt a szerepre és kész. Mert nem vállalta? Hagyjuk már...
  • tomboy013
    #40
    Olvasd már el amit MORN1NGST4R linkelt. Aztán hasonlítsd össze a képet Kickinger meg Arni arcával. Ha nem látod, hogy ez Arnold digitálisan akkor ott gondok vannak a szemeddel. Arnold nem engedte, hogy promózzák a filmet az ő arcával de egy rövid jelenetbe belerakhatták.
  • AZUL
    #39
    ez roland, ráadásul leis nyilatkozta anno... meg swarci is, hoyg nem adta nevét s egyéb dolgok felhazsnálásához az engedélyét... (M0RN1NGST4R ez neked is szól) egyéb kérdés?
  • M0RN1NGST4R
    #38
    cgi arc

    egyéb kérdés?
  • tomboy013
    #37
    Terminator Salvation
    Nekem ez igen csak Arnold fejének tűnik Rolandé helyett és nem maszkírozva hanem digitálisan.
  • Zombee
    #36
    Kivételesen zetor mellé fogok állni. Ha szerinted igénytelenek voltak az előzők, miért nézted meg a többit? Mellesleg pont a Tokyo Drift-et tartják a legrosszabbnak, ennyit az ízlésekről.
    Én anno láttam az elsőt, nem volt rossz, de annyira jó se, hogy megnézzem a gyengébb folytatásokat, aztán a híre miatt rászántam magam a Fast Five-ra még a 6. rész előtt, és jól szórakoztam. Képtelenség volt, de melyik akciófilm nem képtelenség? Azért a Terminator vagy a Die Hard is nehezen képzelhető el a valóságban.
  • wraithLord
    #35
    Tudod, ha nézek egy filmet, akkor nem csak nézem, hanem látom (és hallom) is.
    Lehet, hogy egy hozzá nem értőtől ez szubjektív "megítélésnek" számít (én inkább véleménynek hívnám), de meglepő módon az általam hallott/olvasott kritikusok is kb. így látják a dolgot.


    ...és most jön az, hogy azt fújom, amit a neten valahol olvastam, hallottam, nincsen egy önálló gondolatom sem, stb-stb. :D Tudod mit, jó színész...
  • AZUL
    #34
    mi vagy te esetleg filmesztéta, hoyg megítéled? neked nem jött be, az nem egyenlő azzal, hoyg nem jó... nagy különbség.
  • Ender Wiggin #33
    az összes részben együtt nincs egy olyan jelenet, ami ne volna képtelenség. sajnálatos, hogy az "akciófilm" a röhejes mesefilm szinonímája lett (nem csak ennek a sorozatnak hála).
    ettől függetlenül PW volt a főszereplő (nem Diesel), nélküle már nem ugyanolyan.
  • AZUL
    #32
    koponyák... ;)
  • wraithLord
    #31
    Senki nem írta, hogy tehetségtelen volt, de nem volt jó színész. Színésznek színész volt, voltak hozzá képességei, de nem csinálta különösebben jól vagy emlékezetesen.
  • zxrman
    #30
    Aki azt mondja, hogy Paul Walker egy tehetségtelen színész volt, az csak a F&F filmjeit látta. Ajánlom a fikázók figyelmébe a Kutyahideg című filmet, A tenger vadjait és a Bobby Z élete és halála, Kéjutazás című filmeket is és akkor rájöttök volt tehetsége a srácnak.
  • cateran
    #29
    Miert, nem? Tobbet foglalkoznak vele, mint Nelson Mandelaval, aki mondjuk szinten nem a szivem csucske, de megiscsak tobbet tett le az asztalra "tomegek szorakoztatasanal"
    Az utolso F&F filmben ha nem jatszik, fel sem tunik, annyira nem volt szerepe mar...Az egesz Vin Dieselre volt irva.
  • wraithLord
    #28
    Gondolom nem tervezték bele a 7. részbe Paul Walker kiírását a sorozatból. Tehát ha be is fejeznék a 7. részt Paul Walker CGI-esítésével, akkor is át kéne írni benne ezt-azt, ami egyértelművé teszi, hogy O'Connor otthagyja az egészet, és a következő részben már nem fog szerepelni.

    Úgy tudnám elképzelni, hogy pl. O'Connor akció közben balesetet szenved, őt már nem mutatják többet (vagy csak a feje tetejéig gipszben a kórházban), a felesége pedig azt feszegeti a bátyjának, hogy be kéne fejezniük a bizniszt (fő a család...). Torettonak nem tetszik az ötlet, de a húga gondját megérti, elengedi őket stb-stb. Aztán felszívódnak egy másik országba, és az egész megy tovább nélkülük.
  • AZUL
    #27
    nem arnold feje volt... hanem roland-é maszkirozva...
  • IMYke2.0.0.0
    #26
    Heath Ledgerre gondoltál? Mert akkor egyetértünk.
  • M0RN1NGST4R
    #25
    igen, egy osztrák színész (inkább testépítő) alakította, de a feje Arnoldé volt a filmben. persze digitálisan
  • AZUL
    #24
    ott az osztrák színász volt aki az önéletrajzi filmjében is alakította... :P csak a stáblistát kellene végigolvasni...
  • M0RN1NGST4R
    #23
    kösz, hogy emlékeztettél rá, hogy a fórumokba is beszivároghatnak a mindig mindent jobban tudó feltűnősködő alakok. ezentúl észben tartom.