62
-
M0RN1NGST4R #22 vagy, Terminator Salvation: Schwarzenegger feje is elég eredetire sikeredett, úgy hogy a színész nem is szerepelt a filmben.
kegyeleti okokra tudok csak tippelni. -
glazier #21 Nem értem miért vetették el a digitálist!
A Tron: örökségben Jeff Bridges-t szépen megfiatalították vele. -
zetortraktor #20 Tényleg írta valaki, hogy jó színész lett? Tényleg magasztalják? Jesszus, milyen oldalakra jársz, hol olvastál ilyesmit? Linkelnél párat?
(Biztos csak valami frusztráltság lehet benned, mert sem a cikkben, sem a kommentek között nem nagyon foglalkozott vele senki.) -
zetortraktor #19 De. De olyat biztos, hogy nem nézek, amiről tudom, hogy minden bizonnyal gagyinak fogom találni. Azért van egy szint, ahova az ember nem süllyed. Vagy az is elég, ha ismeri az ízlését. -
heist #18 Mégis hogyan alkothatnék véleményt másképpen, ha nem nézem meg?
Tudod ez egy egyszerű workflow:
1. megnézem
2. eldöntöm a megszerzett audio és vizuális információk alapján, hogy jó-e vagy sem
Vagy te még nem láttál szar filmet? -
heist #17 Hogy nehogy azt gondold, hogy csak olyan pubik szaladgálnak a világban mint te. -
#16 Érdekes hogy a halála óta egy csapásra milyen jó színész lett mindenki szemében a fickó. Szerintem teljesen középszerű színésznek számított, csak ahogy az ilyenkor lenni szokott, egekbe magasztalják mert elhunyt... -
Mekong Delta #15 jó az ízlésteleneknek.. -
Mekong Delta #14 minek, mikor már az első is ultragáz volt? -
Richard Donkies #13 "Ha pl. a megnövekedett utómunka miatt sokat csúszna a film bemutatója, akkor a bemutatókor Paul Walker halála már tegnapi hír lenne."
Lehet. -
asgh #12 Ez úgy működik, hogy minden filmnek van ilyen esetekre (meghal vagy megsérül a főszereplő) biztosítása. A film készítői tehát most azt számolgatják, hogy akkor jönnek-e ki jobban üzletileg a dologból, ha valahogy befejezik a filmet, vagy ha lehívják a biztosítási összeget.
Heath Ledger halálakor pl. Terry Gilliam Doktor Parnassus és a képzelet birodalma c. filmjét forgatták. Ott szinte minden jelenet megvolt, csak néhány zöld hátteres stúdiófelvétel hiányzott. Akkor majdnem elkaszálták a produkciót, egyedül az mentette meg, hogy Johny Depp, Colin Farell és néhány más húzónév ingyen, haverságból bevállalta, hogy eljátsszák Ledger maradék szerepét. Ezért aztán úgy írták át a sztorit, hogy a képzelet birodalmában mindenki maga döntheti el, hogy hogy néz ki. Amikor aztán Ledger belépett a birodalomba, Johny Depp, Colin Farell, stb. lett belőle.
Na most az a nagy kérdés, hogy hasonló trükkökkel, vagy digitálisan meg tudják-e menteni az új F&F filmet. Ha pl. a megnövekedett utómunka miatt sokat csúszna a film bemutatója, akkor a bemutatókor Paul Walker halála már tegnapi hír lenne. Ha ehhez képest gyengébbre sikerülne a film a sorozat többi tagjánál, akkor a stúdió nagyobbat bukna az egészen, mintha lehívta volna a biztosítási pénzt. -
tomboy013 #11 Az intelligencia szinted alacsony ha képtelen vagy tiszteletben tartani más ízlését. Nem tudom ki hogy van vele, de én alapból nem írogatok oda ami nem tetszik. Látszik hogy csak vitát akartál generálni ami szintén nem egy intelligens emberre vall. További sok sikert a valószínűleg nem túl sikeres életedhez -
#10 Én végignéztem az összeset: klikk
A teljes sorozatban 2 gyenge láncszem-epizód van, de az az érdekes, hogy pont azok nélkül érne kábé semmit a többi kiváló epizód.
Szóval, ha csak az első 3-at láttad, akkor semmit sem láttál a Fast & Furious-sorozatból, abból, ami végül naggyá tette.
S nem, nem a tanga-popó-színes-verda...
-
zetortraktor #9 A srác ízléséről mindent elmond, hogy olyasmiket néz, amiket igénytelennek talál. No komment. -
Richard Donkies #8 Egyértelmű, hogy az átalakítás a nagyobb biznisz, már ha megoldható.
"Az utolsó képek Paul Walkerről" -
M0RN1NGST4R #7 mi a fsznak ugatsz be olyan topicba, amiről amúgy negatív véleményed van? menj és nézzed inkább a harmadik részt... -
heist #6 Nincs, igazából egy film igényessége nem szubjektív dolog. Ezek az F&F-ek a harmadik részt kivéve elég igénytelenek...
Ennyi. -
zetortraktor #5 Szóval benne van a hiba. Más lehetőség nincs. Jól van, Pistike. Számold meg, hány részt láttál a sorozatból. -
heist #4 Elég alacsonyak lehetnek az elvárásaid ha neked ez jó... -
tomboy013 #3 Mert jó! Egyéb ostoba kérdés? -
heist #2 Minek erőltetni ezt a szériát? -
#1 Miért nem oldják meg amolyan harry potteres dámbledorosan hologrammal vagy hogy a fenébe volt az?