5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Hypo #1833
    hát attól függ mi a cél, mondjuk egy cockpit nem lenne rossz:) de persze igazad van minel generic annal tobb gephez lehet hasznalni, minel inkabb specko annal kevesbe. VOlt nekem de gondolom ezzel a tobbseg igy van minden fele joystick-em saitek yoke is, de fel eve beruhaztam egy speckoba TM WARTHOG nem egy airliner cucc, eleg specko is de hogy teljesen megvaltoztatta a fellinget barmelyik szimben amit hasznalok az TUTI megérte az árát...minden fillért:) viszont en se vagyok a sajat penztarcam ellensege a rudder pedalom egy CH pro tobb mint tiz eves KUTYA BAJA :) le nem cserelnem semmilyen fancy cuccra. Viszont volt szerencsem egy 737 yoke-hoz és hát el is élveztem :)))) Ja amugy a Warthogon annyi kapcsolo van hogy nekem is minden majdnem azon van szoval már most se rossz:) na de ha egyszer megtehetnem csak lenne egy NGX cockpitem:) na de kezet ki a bilibol, most hogy olvadas van lehet a hetvegen mar repulok egy jot ugy hogy a penz inkabb oda fog menni.......
    :))))
    Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.02.01. 13:02:44
  • Hont
    Ahogy látom most bodog-bodogtalan 747-l repül...
  • Nyiri
    MCP és ng yoke szerintem ár érték arányban pénzkidobás. Inkább indulj rá picit common cuccokra. Saitek panels darabja megvan már 20-30ból és SPAD.next-el úgy konfigolod ahogy akarod. Nekem minden gépre be van konfigolva minden panel és nem is nyúlok az egérhez repülés közben. Minden le van fedve a panelekről.
  • Hont
  • Hypo #1829
    a listan meg van 3 elem a moncsi az mcp es a ng yoke nyugdijig csak elerem:)))))) viszont most hogy nem vettem meg fslabsot es nem fogom a 747 et mar 300 eur meg van ezekhez :)))))
  • Hypo #1828
    ja persze de azert most mar 70/30 a hulyek aranya sajnos:))) Persze videok szepek de tobbsegevel fenntartasaim vannak, nem a szepseget ileltoen hanem a valosgot illetoen:) aztan ezeket a videokat latva az emberek ugan olyat akarnak, fel megy az elso addon repter meg szep is fps se csokkent annyira na akkor agyfax es elindul a telepites tuningolas es a vegen egyre szarabb az egesz :))) de pedig a videon a csavonak As16+Aca+Rex+FTX+Vector+ViKTOR+CÖF minden fent van es 60 fps mindenutt ..........na persze :))))))))

Ami a monitort illeti hat most mar ketszer volt szerencsem egyet repulmi egy ilyen moncsival BESZARAS pedig nekem most is egy full hds 72 cm es kijelzom van de az ivelt cucc es felbontas ....mas vilag. En is most erre gyujtogetek:)))
    Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.02.01. 09:09:57
  • Hont
    Persze, van itt is egy -két hülye gyerek...(de hol nincs)
    Már szelektálok, hogy kinek nézem meg a videoját, kinek olvasom a bejegyzéseit...
    Van viszont pár profi, amit érdemes kiválogatni!
    Pl azoktól a videoktól tudok kiakadni, akik csinálnak egy jó pár külső Ezdok nézetet és azok között ugrálnak végig! Egyik pillanatban a jobb szárnyon ülsz, aztán a bal hajtóműgondolában kapaszkodsz, aztán át ugrasz az orrfűtóra... Na ezeket le szoktam oltani, mikor van türelmem...
    De van azért hála az égnek minden nap egy-egy profi videó amitől tátva marad a szám!
    Egyébként tagnap megfogalmazódott bennem a gondolat és kitűztem a következő célt! Beruházom egy olyan ívelt 34-35 collos moncsira amiről pár hete beszéltünk...:D
  • Hypo #1826
    igaz de kozben a jo dolgok mellett tele vagyunk onajnarozo, bolond, magamutogato, repuleshez analfabeta emberekkel es posztokkal is.
    a mult heti admin orulet hogy mutasd be igazold hogy megvetted a termeket.....aztan az FSLABS fetisizmus es hat ahogy varhato volt ma a PMDG fan ok jottek elo ......komolyan par posztba beleolvasol rohej, de emelett vannak hasznos dologk is csak most mar egyre kevesebb:)))

Imadfom a boldogan vette fslabsot most boldogan ugrik 747 be de egy szaros 40 euros joystickal tolja, vagy meg azzal se...... az meg hogy egy egy add on most mar a 150 eur feletti kategoriaban van es ezt ok meg is magyarazzak es be is veszik hat az meg a mai fogyasztoi tarsadalom szintjet mutatja.......
  • Hont

Vannak jó dolgok! Érdemes legalább naponta belépni!
    Van egy -két ügyes fickó!
    Meg a fájlok menü alatt is találsz egy csomó "kincset" !
    Neked használt ez a TaskManegerres dolog?
  • Nyiri
    Igen sikerült, köszi. Mióta beléptem a csoportba azóta PMDG 747 hisztivel van tele a falam :D Nagyon várják a csoporttagok :D
  • Hont
    Sikerült megnézned, vagy elmondjam nagyjából, hogy mi a lényeg?
  • Nyiri
    Jön a PMDG 747 V3 P3D. Én olvastam rosszul vagy tényleg 200 dodó lesz? :D
  • Hont
    Kérd a felvételed a Prepar3D nemzetközi csoportba!
    Érdemes, mert nagyon sok jó dolog van! Szinte azonnal vissza is igazolnak!
  • Nyiri
    privát videó
  • Hont
    Srácok!
    Megreccsentem!
    Nézzétek meg ezt a videót!
    A legegyszerűbben így lehet elrendezni a P3D futtatását a magok között!
    Affinitimask törlés a cfg-ből aztán ezt végig csinálod és nyersz pár FPS-t!
    Nálam ez 5-6 ra sikeredett! (tuti, mert vannak elmentve direkt teszthez szituációk és ott minden adat elmentve!)
    (face fiók kell a videóhoz...)
    https://www.facebook.com/groups/p3dgroup/permalink/1228280600542117/
  • Hont
    Na azt nem tudom... A Facen bukkantam rá Sandro Vitalin rakot fel pár képet!
    Az a fickó nagyon keni vágja! A videói is nagyon el vannak találva!
    FSUIPC ben is vannak fejlemények!
    Nem jöttem rá, hogy miért nem bírom bevinni az alap dolgokat a legördülő ablakokban, de ha manuálisan beirom a codokat, akkor úgy elfogadja!
    De igy sokkal tovább tart...
  • Clidey
    Szép!
    Na de melyik? Mert Predrag Sunból van ám pár... :D
  • Hypo #1816
    nice
  • Hont
    Ez a nap már hasonlít ahhoz, amit szeretnék!
    A neve Predrag Sun!
  • eyecandy
    Köszi, akkor regelek és kipróbálom
  • Clidey
    Hát grafikailag elsőrangú. A fizikája erős közepes. A játszhatóságra egy négyest adnék, most hogy végre belekerült a Championship mód. Az előtt az őrületbe kergetett az az idióta ötletük a fejlesztőknek - amit talán a mobil verzióból ültettek át -, hogy versenyenként 10%-ot romlik a repcsi "minősége", amit persze szervizeléssel megoldhatsz...igen ám, de az meg időbe telik. Szó szerint. Tehát vagy vársz 5-10 percet míg befejeződik a "szerelés", vagy repülsz addig egy másik - esetleg gyengébb - géppel. Basszus, én játszani ülök le a gép elé, nem várakozni arra hogy egy 1,5 perces futam után 5-10 percet nézzem a képernyőt míg javítódik a gépem! Idióta egy ötlet, akárki találta is ki!

Ja, amúgymeg beregelsz, letöltöd, kipróbálod. Ingyenes a cucc...

• Hont
    Az FSUIPC-ben jártatok már úgy, hogy pl a Elevator Trim configurálásánál nincs ilyen hogy Elv.Trim.Upp/Down.
    Csak olyan van, hogy Elevator Upp, Elevator Set, Elevator Down.
    Egyszerűen nem jövök rá ...
  • eyecandy
    És jó?
  • Clidey
    Több mint fél éve kint van, jahh...
  • eyecandy
    Akár jó is lehet
  • Hypo #1808
    Jogos!!!! azért igy se olyan rossz:)))
    Cruise speed: 313 mph (503 km/h)
    Range: 3,995 mi w/maximum fuel load
    2,290 mi w/maximum payload (6,429 km w/maximum fuel load
    3,685 km w/maximum payload)
    Service ceiling: 25,300 ft (7711 m)
  • Papirzacsi
    Igen, csak amit idéztél abban az L-1649A-ról van szó, az A2A gép meg L-049. Ez 1600-zal kisebb minden tekintetben.
  • Hypo #1806
    Nagyon faxa madár, A2A respect!!!! nem egy airbusz :)))))) hatótáv érdekes :"...On September 29, 1957, a TWA L-1649A flew from Los Angeles to London in 18 hours and 32 minutes (about 5,420 miles (8,720 km) at 292 miles per hour (470 km/h)). The L-1649A holds the record for the longest-duration, non-stop passenger flight aboard a piston-powered airliner. On TWA's first London-to-San Francisco flight on October 1–2, 1957, the aircraft stayed aloft for 23 hours and 19 minutes (about 5,350 miles (8,610 km) at 229 miles per hour (369 km/h))..."
  • spmd
    Németh Design MD902 Magyar rendőrségi festés (FSX, P3D): letöltés

Utoljára szerkesztette: spmd, 2017.01.27. 00:50:32
  • Papirzacsi
    Éppen a Connie-t próbálom betörni, de nem pont az Hawaii szakasz előtt derül ki, hogy nem is tud annyit repülni egy tankolásból, amennyit kéne? Ki gondolta volna, hogy még visszasírom a B377-et. :D Az legalább odáig gond nélkül el tudott menni. :D

Egy kis ízelítő a gépből. Sugarashoz sozkott urak számára picit lassúnak tűnhet. :D
  • Hypo #1803
    igen pár fórum ismerős is irt ezzel kapcsolatban, egy mindig kimarad, a többségénél ez úgy muxik hogy közben ahogy a manuálban is van visszavettek elég sok mindenből, a kérdés kinek mi a fontosabb--- 40 ropi az meg 40 ropi :) ahhoz hozzá csapsz 7 ezret és már meg is lehet élni belőle......
  • Clidey
    Hát tegnap óta azt olvasni FB-n, hogy az új patch viszonylag rendbe rakta a dolgokat: megszűntek a VAS problémák, meg jött pár fps is...na de akkor is csak 40 ropi basszus...hááát...azt hiszem én elleszek az AS busszal boldogan továbbra is...
  • alert
    Külföldön vagyok és nincs nálam PC, most egy darabig még nem tudom kipróbálni. De a kedvem is elment az árától meg ezektől a hibáktól. Ha stabil lenne és tényleg olyan jó..., akkor még érne is ennyit, de így?
  • Clidey
    Na Peti, vannak tapasztalatok? FB-n (majdnem) mindenki sír...

• Matth3w
    pénztárcákat készíteni.
    PMDG 747-400

"WHEN WE WILL BE RELEASING?:
    I'm going to narrow down the release timeline, based on our expectations as they stand right now:
    We are within two weeks of release."
  • Hypo #1798
    pöpec nagyon szép de azért ilyen nezet nincs a valosagban:_)
    itt egy jumpseates kb ülve fejmagasagban tartottam a telot ok lejjebb ülnek. A cockpit teteje az overhead es mas dolgok sokkal jobban belognak a kepbe ennyi ablakfelulet mint a kepen oldalra kizart az aranyok de hat errol beszeltunk na meg az mcpi

Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.01.21. 13:39:46
  • Hypo #1797
    varj ngx cockpit nagyon szép nem mondtam hogy ne lenne az, annyit mondtam hogy az aranyok a nezetek azok tok rossz, de meg mindig karpotol a rendszer es a szepseg de azert basztatja a csorom :)
  • Hypo #1796
    az a baj hogy az aranyok rosszak azon a nagyobb latoszog se segit, kb olyan mintha belulrol lennel egy gulaban de valojaban tegalalap a jo...:)
  • Nyiri
    Saját érv. De igazából nincs okom védeni a PMDG-t Rohadt drága cucc és ha tényleg aránytalan akkor tényleg az. De sok okom nincs hisztizni, ugyanis nincs mostanság jobb P3D-re
  • Hont
    Volt szerencsém pár órát eltölteni 737 cocpitbe, de sajnos köszönő viszonyba sincs az eredetivel. A többi nem tudom, hogy mennyiben tér el, de ez biztos, hogy nagyon!
    Egyébként az iFLY-nál nem járt mostanában valaki? Ők nem fejlesztenek P+D-re?