5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#1873 ok -
#1872 HOTFIX3 -
#1871 Nem kell kilépni, csak beállítani az új időpontot. -
#1870 ok csak azert érdekes mert ugye alapbol nem kell clear-elni mint a regi verzioknal pont ez volt az egyik uj dolog, on fly megy csa ugy mint a flight plant. A 11-12 lépésnél akkor lepjunk ki as16-asca bol is es inditsuk ujra vagy csak toltsuk be az uj weathert ? -
#1869 Mert néha a generic meg a generált időjárás nagyon hasonló tud lenni, és hogy határozottan észre lehessen venni a változást. :) -
#1868 EZ MIÉRT KELL ?? 7. Set sim time and date as above + set weather to CLEAR - ha defaulton hagyod akkor kis idovel betolti az idojarast felul zold csikban irja. -
#1867 Sajnos ebből én kimaradok...:( -
#1866 Kedves barátaim, szimulátorosok! Tisztelt elvtársak!
Egy rövid tesztet szeretnék kérni azoktól, akik rendelkeznek akár FSX akár P3D alatt az AS16+ASCA kombóval, bizonyítandó, hogy nem az LHSim LHBP-vel van a gond, amiért CTD-zik rögtön betöltődés után.
A tesztet az alábbi checklist szerint legyetek szívesek végrehajtani, lépésről-lépésre:
1. Start AS16+ASCA.
2. Wx Control -> Switch to Historical Weather
3. Set date to: 2016. november 16. 12:00 UTC
4. Check -> Force Historical Time to Sim Time
5. Wait till date and time appeared on top of window - double check this step!
6. Start FSX/P3D
7. Set sim time and date as above + set weather to CLEAR
8. Set Airport to LHBP / G223
9. Set aircraft to default Cessna or Maule
10. Click 'Flight'
11. After situation and weather loaded wait 1 min, then CLOSE the SIMULATOR.
12. Restart this checklist with the following dates: 2016. Aug. 10 12:00 UTC ; 2017. Jan. 1. 12:00 UTC
13. Report here with the results (Normal run - CTD - etc) screenshots if possible.
Nagyon köszönöm előre is a kindly cooperationt! -
#1865 Hát, ennyi erővel akár már ingyen is adhatnád... -
#1864 Hát igen, én is olvastam már erre vonatkozó pletykákat. De erős a gyanúm, hogy az max csak egy rendszer-upgrade lesz, a visual modellhez nem nyúlnak. Marad ez a okádék kokpit. Az elvakult PMDG fanokat ugysem érdekli.
Majd a Gorenazzo Mária vagy ki, tudod, az aki a PMDG-nél szokott nyalatkozgatni, majd jól megideologizálja, miért is nincs izomból elk*rva az a NG kokpit, és miért is jó nekünk az úgy ahogy van... -
#1863 Így a képek alapján nekem tetszetős ez a v3. Nem tűnik torznak a kokpit, szépek a textúrák, és a leírások alapján rendszerileg is sokat tud, szóval hozza azt amit manapság elvár az ember egy ilyen szintű add-ontól. Habár érdekességek azért vannak benne:
Wingflex
Mindazonáltal mivel én sem szokok repülni longhault, ezért nekem is totál felesleges a masina, szóval belőlem ugyan nem fog meggazdagodni a PMDG...
-
#1862 Eladnám az LHSimulations Győr-Pér (LHPR) és Bőny-Győrszentiván scenery (FS20004, FSX, FSX SE, P3D) kódom 1.000Ft-os áron ha valakit esetleg érdekelne. -
#1861 vannak találgatások miszerint a next az NGX V3 lenne..... Szep a 747 de en nem repulok ilyen long haul flightokat ergo nekem tok felesleges. -
#1860 Nézegetem ezeket az új B747v3 videókat!
Nem tudom...
Én nem akarok ünneprontó lenni, de nekem az ocsmány torz B737 még mindig jobban tetszik mint ez!
Egyszerűen nincs meg az a varázs, ami a kisöcsbe meg van!
Ha azt upgradelnék és kapna egy arányos szép textúráju cocpitot valamint kijavítanák az a pár kis buggot akkor boldog lennék és minden pénzt megadnék érte...
Ezért biztos nem adok egy fityinget sem... -
#1859 :((( -
#1858 Olvasom a topicot, csak repülés nincs. :(
Kevés az időm, meg nincs kedvem szenvedni egy stabil simmel :D -
#1857 Szia Ádám!
Hogy vagy? Jó hogy benéztél hozzánk...Már hiányoltunk! -
#1856 Ott is a Visual C++ okoz problémát, csak az iFly ugyanazt a verziót telepíti fel, mint, amit az LHBP használ. -
#1855 Nekem annak idején még az FS9-nél volt ilyen gondom!
Ott nálam az iFLY felrakása hozta helyre! Hogy abból melyik összetevő volt ami megoldotta, azt nem tudom! Az mindig megoldotta, így nem is kerestem, hogy mi okozza...
-
#1854 Én 4 napja raktam fel LHBP-t az uj konfigra, utólag olvastam ezeket a gondokat, amikor beleptem egy pillanatig nekem is csak a jetway-ek latszottak de egy masodperc 2 masodperc es betoltodtek az epuletek. Azota ha LHBP re megyek azonnal latszik minden, a dll, okoz ott gondot, de érdekes módon nekem valahogy sikerult elkerulni jo alapbol mindig admin modban nyomok mindent. -
#1853 :))) igen kértem is a kapitányokat hogy nem irnanak belea logbook-omba ? :)))) Hát igen nem volt konnyu idoszak de a munka érdekes igy utolag megérte de azért meg lehet utálni ezt is de igazából az utasok miatt:))) -
nibron #1852 a simconnectből elég a 61259-es verzió is, valószínűleg inkább a c++ csomagokkal van bajod. mondjuk nekem már az is furcsa, hogy ugyanabból a csomagból több verziót látok a listában. elvileg csomagonként csak egy kellene, még akkor is ha felülírod egy újabbal. a helyedben leszedném mind, és újra feltelepíteném. egyébként nekem is volt problémám az lhsim-es lhbp-el, és nekem is a c++ csomaggal volt bajom. fent volt de valami nem működött benne, az eredmény ugyanaz mint nálad. az lhsim fórumán írták, hogy melyik csomagot használják, azt uninstalláltam, leszedtem a legújabbat, újra felraktam és nekem attól meggyógyult. -
BAR101 #1851 Nem találom ezt a verziót... Kezdem feladni :D -
#1850 Rakd még fel azt a v10.062615.0 verziót... -
BAR101 #1849 Elvileg az is fent van :(
Utoljára szerkesztette: BAR101, 2017.02.01. 22:52:30 -
#1848 Az jónak tűnik!
Sim Connect?
-
BAR101 #1847 Szia! AVisual C++-ba nem tagadom léggé belekutyultam és azóta nem indul pár program a gépemen. Íme amik fent vannak:
-
#1846 Szia!
Szerintem valami hiányzik a windowsból...
Telepítettél minden összetevőt?
Gondolok itt pl a SimConnect-re? Vagy a Visual C++ ? -
BAR101 #1845 Sziasztok! Megvásároltam az LHS LHBP-t és ugye mint oly sokaknál nálam is utasfolyosókon kívül mást nem mutat. Próbáltam már az LHS fórumokon leírt megoldásokat alkalmazni de a scenery configom sem működik. Valakinek, valami ötlet? Köszi előre is. (Prepar3d V3)
Utoljára szerkesztette: BAR101, 2017.02.01. 19:58:02 -
Nyiri #1844 110 oda vissza út az 440 óra kb. Egy ATPL már lassan megadható neked :D -
#1843 na de ebbe belefert jo par jumpseat trip :))))) es az azert karpotolt :))))) -
#1842 Bocsánat Dublin és igen 2014 Juli 16 tol 2016 Aprilisaig hetente utaztam ( Hetfon vagy vasarnap mentem es penteken jottem) -
#1841 Q...va sok! :)
-
Nyiri #1840 Mindegy. Akkor is sok :D -
#1839 Szerintem az Dublin akar lenni... Dubai az DXB. -
Nyiri #1838 Két év alatt élőben 110-szer tetted meg a Budapest-Dubai-t? -
#1837 :)))) micsoda szép környék....igen en is VFR alaska es kornyeke na meg PNW PFJ, IFR NGX EU short hops Virtual Ryanair keretein belul max 3 ora a leghosszabb de BUD -DUB ot nem gyakran repulom ertheto okokbol eleg volt eloben 110 flight...:)))) 2 ev alatt -
Nyiri #1836 Én soha nem gyorsítok. Nekem azonnal kinyírja a hangulatot. -
#1835 Én is helyben járok...:D
Max 2 óra, de inkább az 1 órásakat preferálom! Többnyire 736 ill 737-el!
Ausztria, Magyarország, néha egy kis Germanyyy...
VFR meg mostanság Alaszka...Tegnap PAVD környéki gleccsereket bámultam meg! Az azért nagyon szépen meg lett rajzolva...! -
#1834 :))) érdekes ez a hype, abból a szempontból, hogy a többség 1-3 óras utvonalakat repul MAX oda a 747.....hát nem tudom, jo persze lehet 8 orast is menni aztan a fel es leszallast eljarast lerepulni a tobbit meg felgyorsitani....de en nem nagyon szeretek gyorsitani epp ezert nem is repulok 2 orasnal hosszabb legeket...