Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát nem az agyon kidolgozott repülhető heliket...
HeliTraffik 2009 a neve és Flight1 volt a gyártó/forgalmazó.
Én nem vettem észre, hogy fogta volna a gépet...(de nem kizárt)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Csak az a baj ezzel az AI forgalommal, hogy a repterek, ahova járnának ezek a gépek, azok nem léteznek P3D alatt, így jelen pillanatban csak a töredékét látod annak, amit pl. FS9 alatt létezik. De talán majd egyszer Tomibá megszán minket e témában... <#smile>#smile>
Ha találsz megfelelő AI modelleket, akkor szívesen csinálok nekik festést, meg menetrendet, de ha nincs hová repülniük, akkor úgysem fogod látni őket sokszor... Meg ráadásul amennyire én tudom, eléggé suta az FS-ben a helikopteres AI forgalom...gyakorlatilag ugyan úgy gurulgatnak, meg felszálláskor nekifutnak(!) mint egy merevszárnyú gép. Ami elég béna szerintem. De javíts ki ha rosszul tudom!
Én nem vagyok benne biztos, hogy Pérnél csak egy egyszerű fájl törlés megoldaná a problémát... sajnos... mert akkor már rég tudnánk róla, ha létezne ilyen megoldás. De ez csak az én személyes következtetésem, lehet ebben sincs igazam...
Nálam kezdődik a VFR szezon!
Felraktam a Tibor által készített kisgépes hazai AI-t! Tökéletesen működik P3Dv3.4-l! Bátran ajánlom mindenkinek!
Köszönöm Clidey!!<#worship>#worship>
Esetleg ha lenne kedve valakinek egy Heli AI-hez, azt is szívesen venné a társaság!
Elég lenne, ha a légimentők bázisról bázisra repülnének, meg pár rendőrségi ill egy két privát heli jönne menne.
Nekem pl nagyon bejön az is ahogy Thessalonikinél függeszkedik az a heli!
Más!
Srácok! Valami hozzá értő nézze már meg, hogy melyik fájlt kell törölni Pérnél, hogy eltűnjön az a felső réteg, mert így használhatatlan a pálya! #1986 Nem hiszem el, hogy nincs rá valami egyszerű megoldás! Én sokat járnék oda, de így...
Utoljára szerkesztette: Hont, 2017.04.02. 17:23:31
Én leírok minden észrevételt, aztán ami haszontalan, azt átléped...😄
Most landolt a OE-LAE LOWW 34-n és a lebegtetés nagyon rendben volt, de nagyon hamar megállt és aztán sokáig gyalogolt az első kijáratig!
6db gép startolt át, amíg kiért...
Most raktam fel az 5.2, majd szólok ha találok valamit!
Van valami sarkalatos pont amit figyeljünk...?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Utoljára szerkesztette: spmd, 2017.03.30. 23:40:33
A többi AI csomag nem csak azért rossz, mert rengeteg helyet foglal, de temérdek a hiba is benne. Azok tényleg csak összeszedegetett dolgok, próba és optimalizáció nélkül. Régóta foglalkozom az AI kérdésével és ki is próbáltam az összes ingyenes és fizetős verziót is. Mondanom sem kell, hogy egyikkel sem elégedtem meg.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Mi a véleményed? Elég felül írni az előző verziót?
Utoljára szerkesztette: Hont, 2017.03.30. 21:54:08
INFO
LETÖLTÉS
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Kipróbáltam! Ezzel legalább egyszerre fel tudom vinni az összest, nem kell egyenként cseszegetni...
<#worship>#worship>