Prepar3D - XPlane

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
<#hawaii><#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hont
Én meg inkább áldozok rá, de engem ez a mostani mekkelek örület, hogy - ezt kutasd fel és töltsd le, írd felül majd alakítsd át és utána másold be, majd konvertáld és a végén ötpercenként indítsd újra, mert hibaüzenet nélkül kilép...
Próbálom nyomon követni az eseményeket, de számomra kezd nevetséges lenni!
Válogassam ki pistike házaiból, hogy melyik tetszik, melyik nem...
Értem én hogy ez a jövő, meg az alkotási szabadság, de én nem vagyok informatikus!
Csinálja csak meg az ORBX én meg inkább fizetek érte és repülök!
Én személy szerint nem várok sokat a v4-től, amire én használom a v3 is tökéletes!
Na igen..., Arrol fog szólni mennyit kell rákölteni a sok megvásárolt addont meg huzhatom le. Ha nem lesz sokkal sokkal jobb mint xp11 akkor valószínű hogy nem engedem meg magmnak 100 ezreket aldozni rá.

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Hypo
AS16 jön V4 re nemsokára mondjuk sajnos ott mindenkepp meg kell venni hanem volt eddig kulon p3d verzio, ENVTEX rol meg nem tudok bár forumon kerdeztek elvileg siman fog mukodni meglassuk. A2a free of charge , igazabol a repterek lesznek erdekessek.
Azért vicces ugye mindenki oda van hogy vegre nem lesz OOM es kismillio addon PTA preset 777/737 sok ai es jo legalabb nem elsz OOM, es ez igaz bar arra a 20 fps re kivancsi leszek LÁ) de legalább megint mint 2000 ben a hardwareunk lesz a határ 😊 lehet sporolni a 1090GTX 16GB DDR 5

Hont
<#eljen><#taps>
Megkérdeztem a FlyTampa facebook oldalán, hogy ez most dynamic lighting vagy PS. Válasz:
"It's stock Prepar3D 4 with Dynamic Lights placed in the floodlights. No editing."
Ez elég fasza.

wow

Elolvasva amit az ORBX írt, elég biztató

Hypo
OBX nal felrakták megnézték par kepen 41 fps de mondjuk elég komoly http://www.orbxsystems.com/forum/topic/135405-prepar3d-v4-64bit-orbx-preview-4k-screenshots/

Hypo
Szerintem ez egy sandbox 64 bit es az add on fejlesztokre van bizva meddig tudjak pusholni. -- meglássuk OOM siras nem lesz max fps

lehet egyedül vagyok ezzel de engem nem győzött meg.. és az a "new rain" is elmarad attól amit úgy 2017ben vár az ember.

Azért a feature listában nincs írva a hypeoltak között hogy new FD gondolom az nem lesz 😄

Clidey
A kép tanulsága szerint nem. <#awink>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nem lesznek fekete gépek kivilágított reptéren? 😊

Megszólalt a PMDG:

"Again I want to stress that PMDG customers who have already purchased our products for Prepar3D v3 **as of the day we release the Prepar3D v4 compatible version** will receive the update at no cost..."

Clidey

Úgy fest megvilágítás terén közel ugyan az lesz mint az XPL. Ami jó jel.

p3d-vel nem repültem sokat, abban mennyire jellemző az fs széria már-már védjegyének számító blurry tile textúra effektusa? itt is gyakori társ, vagy azért jóval jobban hangolható és ezzel megszüntethető a jelenség?

Clidey
Hát, jobb később mint még később... <#whatever><#idiota>

Clidey
"New Rain & Snow FX"

YEAAAAAAAAAAAAAH BAAAAABY!!! <#nevetes1><#nevetes1><#zavart1>

Hypo
SZOVAL HOGY NE LEGYEN BLUR LEHET MOST MAR VGA-BA IS FEKTETNI 😊)

Hypo
<#gonosz1><#bohoc><#crazya>

Köszi.. En már szedem is. Holnap egy kis rövid VFR belefér.
@Nyiri nem sok van ami működik. Sőt A2A semmi? Pfff

Szeged csomag frissítve, elérhető a tegnapi linken
vagy itt újra

Papirzacsi
A videót látva minden egybevág azzal, amit az fs emúlt 20 évében láttunk. Mennyire nem vagyok meglepődve. Bár ha nem lesznek memória hibák, akkor már egy majd 10 éves problémát sikerült végre megoldani. <#hehe>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Varjuk!!!! Elsore nem tunik annyira rossznak a dynamic light, jobb mint ami most van, igazabol amit remelek, hogy a kamera mozgast atveszeik valamennyire xpl-bol mert ott eleg jo a vc-ben mozgas.
Meg picit(nagyon ) a rep dinamika.<#vigyor3>
6:32-től a Dynamic Lighting. Hááát. Lehetne jobb :/

Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.23. 19:19:54

The ultimate p3d v4 add on update compatibility list - Várható volt a 64 bit miatt
Pár kép

Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.23. 19:13:50

Hypo
junius 2-3 lesz a mervado amikor mar hasznaljak

Lockeed bejelentett valamit

Lényeg hogy 64 bit lesz kibaszott jó (új dinamikus világítás, részecskerendszeres időjárás, global 3d fák, teljesen új SDK, és rohadt sok minden más)

Május 30 délután 2kor mindenki örülhet.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.23. 18:48:17

Pont hallgattam a liveatc-t..

Élőben is láttam Nagylajos Kiraly felett elhúzni.. Jo sokaig keringett.

Jégeső, vihar. Irány a szim 😄

Vagy VOR, NDB alapján kell tájékozódni es akkor még a régi vas is jó 😊

Aki sose használja az nem...
Mellesleg le lehet húzni a képről úgy hogy szinte semmit nem takar ki....vagy tálcára tenni
Nálam csak akkor van nyitva a map ha tájékozódom....és ha nagyon kevés az fps ezzel a megoldással,duplája,de azt elfelejtettem írni igazából ez csalóka mert ettől nem lesz gyorsabb a játék, az akkori fps nem azt mutatja ami valós a játékban,hanem a "map windows értékét."
Vagyis sokra nem megyek vele csak leírtam érdekesség kép,tudom én vagyok a lúzer de ez van<#zavart2>
Majd a nyáron ha össze jön egy jobb proci alaplap ára és cserélem plusz még memóriát rakatok bele,majd onnantól lesz jobb(remélem)
De mivan azzal aki sose hasznalja a mapot? D amugy valamit félre értek... Most nálad amugy is nyitva van rep közben a map es kevés az fps aztan undock a mapot es jobb lesz?

Igazából majd mindig real-ban tolom már ami az időjárást illeti.
A gép modolt volt de nem ezen múlik ahogy én tapasztalom,meg nem is azon hogy hol.
Mikor itt feljebb mentem (az már nincs a videón rajt) majd még feljebb úgy szűnt meg a jelenség a (dobálás)
De a sikorsky S-76 copterrel is tapasztaltam már Ausztria-Magyarország felett is,no meg máshol más géppel.
Ha valakinek kevés az FPS egy,kattintással duplájára növelheti, mod és kiegészítő nélkül,mindenféle grafikai beállítás csökkentése nélkül,megteheti úgy hogy közbe repül még a játékot sem kell egy pillanatra sem megállítani.
Én már rég használom ezt még a legelején jöttem rá ,nem tudom igazából mitől van,de nálam bevált.
Így megosztom a nagyérdeművel.....<#worship>
Akkor aki tudta eddig is az ne olvassa tovább......<#wink>
Map megnyit"M billel" majd jobb felső sarkában levő két egymást takaró négyzetre egérrel katt.
Ekkor Windows modba ugrik a map ,semmi nem változik továbbra is játszhatsz ,használhatod,de ha bezárod újból ugyan ezt kell tenned hogy működjön, ja és duplája ,az FPS ebben az állapotban.<#taps><#eljen>
Volt olyan hogy 80-ra is felugrott de a40-50 tartja mindenhol 5760x1080-as felbontás mellett is mondhatni bárhol ,még a legzordabb időjárásra beállítva és a felhők közé repülve is.....
Hypo
na az mar kedvezobb 😊))

Bocsanat elirtam. 82 es vot az.

Hypo
😊 nem is boztos hogy egy c172 vel mennek neki elsore😊

Tudom. Azert irtam.... Már maga az útvonal megtervezése se volt egyszerű stb. Emelkedni se olyan egyszerű azért mondjuk mint idehaza

Hypo
Mountain Flying - azt kérem tanulni kell es gyakorolni, az nem a berongyolsz a hortobagy fole. 2500 lábon. A legkomolyabb felkeszultseget és figyelmet koveteli, AOPA kulön szekciót áldoz rá: https://www.aopa.org/training-and-safety/pic-archive/mountain-flying

Ha érdekel a téma itt egy jó kis régi könyv bescannelt változata:https://www.faa.gov/regulations_policies/handbooks_manuals/aviation/media/tips_on_mountain_flying.pdf

Inkabb szerintem itt az nem igazan fedi a valóságot ahhogy a gép viselkedik. De ez függ attol is hogy milyen gép. Addon e stb? Van aminek nagyon rossz a dinamikaja. Ez igy elég furán viselkedik. Nem tudom miben repültél. Alaszka, főleg a völgyek valoban rendkívül "szelesek "en korabban FSX en csináltam egy jo kis CZST - PAKT- PAYN-PAYA-PAVD VFR túrát kizárólag live weather A2A C172 vel. Borzalmas szakaszok voltak néhol fel kellett adni m3gszakitani az útvonalat annyira repülhetetnelre fordult az idő. Nézd meg egy masik géppel is ugyanazzal a METAR al. Meg mondjuk ne jet el.

Közbe belefutok ilyenbe ( "szeles időjárásba"😉,hogy ez mennyire bug vagy sem nem tudom,de eléggé fura....<#fejvakaras>
lehet, de figyelni kell, mert ha ki is cseréled őket, nem figyelsz és egy frissítés visszaállítja az eredetit (bár jelzi a frissítő, hogy módosított tartalom, megtartsa, vagy felülírja, szóval érdemes backupokat készíteni)

LHUD pozíció javítva, a fű áttetszőre állítva, stb.

LHUD - Szeged

Hypo
Lehet tree texturat cserelni xp 11 ben mert ez ek a fák nálunk nem leteznek

LHUD - Szeged

további hazai repterek

sajnos van ami pontatlan, szóval van min dolgozni 😉

Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.05.22. 21:25:01

Clidey
Hát azért ez nem kicsit unrealisztik... <#szomoru1>

mindjárt felrakom a magyar repterek pakkot is (persze linkkel 😉)

LHUD - van mit javítani rajta, de legalább már van 😉

Már csak egy jó LHUD kéne hozzá mert alapból sajnos nincs a 11 ben.

pár újabb kép és egy icipici letöltés 😊
Szeged városát kezdtem csinosítgatni, főleg, hogy egy külföldi "kolléga" nemsokára Szegeden repüli a ppl vizsgáját 😊

Letöltés (ez nem tartalmaz ortofotókat, semmi extrát, csak pár épület / torony Szeged városában - és a Bertalan híd)
Hungary VFR - Szeged