5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#3357 Na ez jókor jött! Nem kell nekem nekiállnom!
Köszi! -
ekre #3356 nhadrian-nak köszönhetően letölthető az idei Red Bul Air Race budapesti pályája
Letöltés -
ekre #3355 kéne némi virtuális vírusirtó a virtuális fedélzetre :D
-
ekre #3354 köszönjük! -
#3353 Éjjel rájöttem... Leírom, hátha valakinek hasznos lesz! Nem kell semmilyen visual c++ és simconnectet újratelepíteni.. A dll.xml és az exe.xml ben kavarodtak össze a dolgok, ráadásul volt amit ki is hagyott a telepítő, manuálisan kellett átírnom.... -
#3352 Sziasztok!
Találkozott már valaki ezzel (videó) a hibával?
Az történt, hogy valami bibi volt GSX el és kiírta hogy Addon Managerel oldjam meg. Azonban ez már nem a régi típusú, mostanság P3D v4 környékén frissült (nekem még v3 van) és teljes egészében új GSX et telepített nekem és szerintem valami összeakadhatott az én régi GSX-em és az új között. Amit ez a videó mutatni akar (szerintem), hogy tegyem fel a Visual C++ 2013 x86 ost, fel is tettem meg próbáltam már amit csak kidobott google, de valahogy mindig visszakapom ezt a hibaüzenetet.
Ha visszateszem előző verziót azt meg nem hajlandó frissíteni teljes egészében (de legalább működik) annyi hogy beszorul valamelyik régebbi verzió neki mivel az egy backup mentéses exe telepítőm ~1 éves, nincs benne az új fuel truck például. -
nibron #3351 hát én tudom mit jelent, sőt örülök mint majom a farkának. p3d4 alatt a realair gépeinek nincs hangja, már ami a landing gear, flap és egyéb kiegészítő hangokat illeti. mert a gauges mappában erre egy dll van kialakítva. ami most ugye 64 bit alatt nem működik. ezt a problémát hivatott áthidalni a linkelt megoldás. -
#3350 De, működik, szinte teljes egészében.
A 3D People Library mint azt a neve is mutatja, a reptéren elszórt csávókák miatt kell, az OpensceneryX-ből pedig egyedül a kerítést vettem, mert az eredeti LHSim-es kerítés az FS-ből való konverzió okán nem tudja követni a domborzatot.
Aki e két dolgot tudja nélkülözni, az használhatja ezek nélkül is a sceneryt, miután leokézta az erre vonatkozó X-Plane figyelmeztetést. -
saca79 #3349 Annyi hogy kell hozza openscenery valamint 3DPeople library. Különben nem igazán működik. Valamint hibaüzenet bonbonok fogadnak majd :D -
#3348 Köszi a választ! ;)
-
#3347 Igen. Pontosan úgy ahogy a többi scenery esetén. -
#3346 Ez nem tudom mit jelent, de örülünk Vincent! -
#3345 Hát arra ne nagyon számíts. Lövésem sincs az FS bgl-jeinek rejtelmeiről. Az ilyesmit anno mindig szakemberekre bíztam...
Most mondjam azt, hogy X-Plane-ben ez is sokkal egyszerűbb? Egyetlen alkalmazással képes vagy akár FlyTampa minőségű scenery-ket is elkészíteni (persze a modellezésen és a textúrázáson kívül), az autogen lepakolásától kezdve a gurulóutakon át a megvilágításig mindent. Persze, azért itt is vannak árnyoldalak, amiket meg kell szokni; most épp a legnagyobb szívfájdalmam az, hogy egy 3D objektumon belül csak egyetlen textúrafájlt képes kezelni, így ha egy csarnoknak a textúrái nem férnek rá egy bitmap-re, akkor azokat szét kell bontani külön abjektumokra, majd azokat összepozicionálva lepakolni X-Plane-ben... Persze azért megoldható, csak kicsit körülményesebb...
-
#3344 Az LHsim főkönyvtárat kell bemásolni a custom scenery-be,vagy az azon belül található két könyvtárat? -
#3343 MAESTRO -
#3342 Na végre P3d V4 hez megvan a sound dll 64 bites valtozat igy mar a realair gepek hang problemaja es mas gepeke is megoldodott http://www.sim-outhouse.com/sohforums/showthread.php/106354-Doug-Dawson-64-bit-sound-gauge-released -
#3341 Tibcsi! Ez fantasztikus, de igazán megcsinálhatnád v4 re is...:)
Én annak kicsit jobban tudnék örülni -
#3340 Aki még esetleg nem értesült volna róla: LHSim LHSM v1.1 megjelent! Letöltés itt
-
#3339 PREPAR3D v4.0 HOTFIX -
#3338 azt hittem az egyértelmű :)))) -
nibron #3337 azt elfelejtetted, hogy alaszkásoknak kötelező.:D -
#3336 SZuper Add on Nagyon reszletes Review es tortenelem elolvasasa kotelezo:)) https://www.avsim.com/home/reviews/aircraft/review-milviz-dhc-2-beaver-bush-plane-r4199/ -
ekre #3335 ha valakit érdekel, hazai xpl11 töltőképernyő, hasonlóan az eredetihez
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
letöltés ITT
első betöltésnél valószínűleg crash, utána megy, 4K felbontással repülőknek javasolt saját kép, ez csak fhd.
X-Plane 11\Resources\bitmaps\interface11\ könyvtárba kell másolni és kész.
-
#3334 Azt sehogy. -
Matth3w #3333 Clidey nem tudod, hogy hogy lehetne eltűntetni a Wingletet? -
#3332 Még sehol, de remélhetőleg pár napon belül letölthetővé válik az LHSim honlapján. -
Matth3w #3331 Nezd , oszinten szolva mind a kettoben van valami, en szemely szerint nem szeretnem mondani, hogy ez vagy az jobb!
De sok dolog van ami xpl-ben tetszik, van ami p3d-ben
Egyebkent talan picit az xpl fele huzok inkabb, eleg jo lehetoseg most megvenni mert olcsobb egyhamar aligha hiszem, hogy lesz amit mar mondtak nezz videot olvass utana es amelyik tetszik, nem fogsz nagyon mellenyulni mert tenyleg jo mindketto egyik ebben masik abban erosebb!
-
#3330 Szia!
Szerintem nézegess youtube videókat mindkettőről,és döntsd el melyik jön be jobban.Én X-plane párti vagyok,mint lejjebb írták..most akciósan meg tudod venni. -
rodenj #3329 Szia, kedvenc repterem. De hol érhető ez el, mert lhsim-nél nem találtam. -
#3328 xp 11 Akció STEAM-en -
#3327 Hát mondjuk az NGX+Sound Immersion 86.40+10.70 EUR ami kb 30.000 Ft, ez meg itt teljesen ingyen van. És minőségileg ugyan az...ha nem jobb.
De persze attól ájuldozol amitől akarsz... -
Nyiri #3326 Nem rossz, de nem tudom mitől kéne elájulnom. Nekem a PMDG-hez is van advanced sound pack és nem mondanám szarnak :) -
Vesporigo #3325 P3Dv4 vagy X-Plane 11 éri meg jobban? -
#3324 Megjelent a Zibo 737X-hez a sound immersion...hát beszarás milyen jó! Hont, most sajnálhatod igazán, hogy uninstalltad az XPL-t!
Egy rövid video, az iménti leszállásomról Sármelléken:
Mondanom se kell, természetesen teljesen más a hangzás az utastérben, mint a kokpitben... -
Matth3w #3323 X-Plane 11 steam summer sale
akit érdekel 48 € -
kirby76 #3322 Mit lehet tudni, ez benne lesz a 11.05-ben vagy a 11.10-ben? -
#3321 Jó kis trening irás STAR-rol http://www.boldmethod.com/blog/expressjet/how-to-fly-an-arrival-procedure-standard-terminal-arrival-route/ -
#3320 LHSim LHSM v1.1 - X-Plane 11 -
#3319 Ha ez így van, akkor nagyon örülök! -
Tompoxxx #3318 Dehogy gondolom, azért is köszöntem meg. Igazad van, nem olvastam el a letöltési helyéről. Egyébként az angollal semmi bajom, egyszerűen csak béna voltam. Eredetileg Neked is azt akartam válaszolni, hogy így már OK....