Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Próbálom nyomon követni az eseményeket, de számomra kezd nevetséges lenni!
Válogassam ki pistike házaiból, hogy melyik tetszik, melyik nem...
Értem én hogy ez a jövő, meg az alkotási szabadság, de én nem vagyok informatikus!
Csinálja csak meg az ORBX én meg inkább fizetek érte és repülök!
Én személy szerint nem várok sokat a v4-től, amire én használom a v3 is tökéletes!
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Azért vicces ugye mindenki oda van hogy vegre nem lesz OOM es kismillio addon PTA preset 777/737 sok ai es jo legalabb nem elsz OOM, es ez igaz bar arra a 20 fps re kivancsi leszek LÁ) de legalább megint mint 2000 ben a hardwareunk lesz a határ 😊 lehet sporolni a 1090GTX 16GB DDR 5
"It's stock Prepar3D 4 with Dynamic Lights placed in the floodlights. No editing."
Ez elég fasza.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Again I want to stress that PMDG customers who have already purchased our products for Prepar3D v3 **as of the day we release the Prepar3D v4 compatible version** will receive the update at no cost..."
Úgy fest megvilágítás terén közel ugyan az lesz mint az XPL. Ami jó jel.
YEAAAAAAAAAAAAAH BAAAAABY!!! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#zavart1>#zavart1>
@Nyiri nem sok van ami működik. Sőt A2A semmi? Pfff
vagy itt újra
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Meg picit(nagyon ) a rep dinamika.<#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.23. 19:19:54
Pár kép
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.23. 19:13:50
Lényeg hogy 64 bit lesz kibaszott jó (új dinamikus világítás, részecskerendszeres időjárás, global 3d fák, teljesen új SDK, és rohadt sok minden más)
Május 30 délután 2kor mindenki örülhet.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.23. 18:48:17
Élőben is láttam Nagylajos Kiraly felett elhúzni.. Jo sokaig keringett.
Mellesleg le lehet húzni a képről úgy hogy szinte semmit nem takar ki....vagy tálcára tenni
Nálam csak akkor van nyitva a map ha tájékozódom....és ha nagyon kevés az fps ezzel a megoldással,duplája,de azt elfelejtettem írni igazából ez csalóka mert ettől nem lesz gyorsabb a játék, az akkori fps nem azt mutatja ami valós a játékban,hanem a "map windows értékét."
Vagyis sokra nem megyek vele csak leírtam érdekesség kép,tudom én vagyok a lúzer de ez van<#zavart2>#zavart2>
Majd a nyáron ha össze jön egy jobb proci alaplap ára és cserélem plusz még memóriát rakatok bele,majd onnantól lesz jobb(remélem)
A gép modolt volt de nem ezen múlik ahogy én tapasztalom,meg nem is azon hogy hol.
Mikor itt feljebb mentem (az már nincs a videón rajt) majd még feljebb úgy szűnt meg a jelenség a (dobálás)
De a sikorsky S-76 copterrel is tapasztaltam már Ausztria-Magyarország felett is,no meg máshol más géppel.
Ha valakinek kevés az FPS egy,kattintással duplájára növelheti, mod és kiegészítő nélkül,mindenféle grafikai beállítás csökkentése nélkül,megteheti úgy hogy közbe repül még a játékot sem kell egy pillanatra sem megállítani.
Én már rég használom ezt még a legelején jöttem rá ,nem tudom igazából mitől van,de nálam bevált.
Így megosztom a nagyérdeművel.....<#worship>#worship>
Akkor aki tudta eddig is az ne olvassa tovább......<#wink>#wink>
Map megnyit"M billel" majd jobb felső sarkában levő két egymást takaró négyzetre egérrel katt.
Ekkor Windows modba ugrik a map ,semmi nem változik továbbra is játszhatsz ,használhatod,de ha bezárod újból ugyan ezt kell tenned hogy működjön, ja és duplája ,az FPS ebben az állapotban.<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Volt olyan hogy 80-ra is felugrott de a40-50 tartja mindenhol 5760x1080-as felbontás mellett is mondhatni bárhol ,még a legzordabb időjárásra beállítva és a felhők közé repülve is.....
Ha érdekel a téma itt egy jó kis régi könyv bescannelt változata:https://www.faa.gov/regulations_policies/handbooks_manuals/aviation/media/tips_on_mountain_flying.pdf
további hazai repterek
sajnos van ami pontatlan, szóval van min dolgozni 😉
Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.05.22. 21:25:01
LHUD - van mit javítani rajta, de legalább már van 😉
Szeged városát kezdtem csinosítgatni, főleg, hogy egy külföldi "kolléga" nemsokára Szegeden repüli a ppl vizsgáját 😊
Letöltés (ez nem tartalmaz ortofotókat, semmi extrát, csak pár épület / torony Szeged városában - és a Bertalan híd)
Hungary VFR - Szeged