Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
piszok mód szeretem a moving maps plugint :D
pl a w2xp alkalmazást is az készítette, aki az angliai trueearth csomagon dolgozik :)
sőt, a trueearth-ben is igen nagy szerepe van a w2xp-nek, régióhoz szabott textúrákkal dolgozik a w2xp, igazából ez az, amit én is nagyon szeretnék majd az overlay csomagunkhoz. csak az irdatlan nagy meló.
pár hónapja igen jó kapcsolatot ápolok ezen fejlesztővel, lesz még pár meglepi részükről, a nem is oly távoli jövőben ;)
pl a pár hónapja felmerólő "botrány" is kezelhető lett volna részükről, ha akkor közlik, hogy jól látja mindenki, a képeken default w2xp telepítéssel készült scenery fut, csak ha akkor belemennek a részletekbe, nagyon sok mindent előre lelőnek :)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2018.04.01. 08:47:36
Más: az SPAI forgalom csomag nem frissül többet, mert jogosan/jogtalanul nagyon megszívattak miatta jogilag/erkölcsileg. Elég sokba került ez nekem, holott nem mindenkinek volt igaza és úgy adták elő, hogy én csak összelopkodtam a dolgokat, beraktam egy csomagba és "jól meggazdagodtam" belőle munka nélkül.
Következőnek jöhetne Magyarország, Ausztria, Svájc, ebben a sorrendben :D
http://goo.gl/gd6Zi5
város szinten szintén az egész ország adott (azaz utca szinten pontos, házak elhelyezésével együtt), 3d városi modellek meg folyamatosan készülnek.
Amúgy Miskolc benne lesz majd a HungaryVFR-ben a későbbiekben? Tervben van?
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2018.03.25. 11:20:56
<#vigyor4>#vigyor4>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ezzel nem hiszem, hogy lesz ilyen gondod ;)
dehogynem, tervben van. eddig alapvetően Bp volt terítéken, most Szeged.
Overlay scenerynek része az egész ország, Debrecen szerencsére nagyon jól szerepel az OSM adatbázisban, így a sima overlay scenery-vel is helyén vannak az épületek, felismerhetőek az épületek, nagyerdő is normálisan a helyén :)
valós épületmodelleket is fog kapni, de az még idő!
évente pár napot töltünk Debrecenben, az overlay scenery bőven van olyan pontos, hogy simán megtalálom a hotelt, ahova szoktunk járni, simán megtalálom a benzinkutakat stb ahol tankoltunk, Fórum stb simán felismerhetőek, szóval valamelyest vfr ready :) nyilván ezen sokat fognak dobni a valós 3d modellek :)
ezek tavalyi képek, azóta az OSM is sokat bővült a térségben, szóval még pontosabb. a fakó és csúnya talaj textúráért sorry, de a lényeg látszik :)
JA! slussz extra, hogy az overlay scenery-nek vagy egy olyan előnye, hogy annak fejlesztésében Ti is egyszerűen és hatékonyan tudtok segíteni. simán az openstreetmap.org oldalon javítjátok az adott területet, az a havi frissítésben szinte biztos, hogy benne lesz (kivéve, ha épp akkor javítotok, amikor scenery-t generálom :)) baromi egyszerű az osm map szerkesztése, ha erdők, épületek stb hiányoznak, pontatlanok, pár kattiintással (TÉNYLEG!) tudjátok javítani, köv frissítésben meg már benne is lesz. nyilván egyedül teljes ország OSM adatait nem tudnánk javítani, minél többen dolgoznak rajta, annál jobb - szerencsére aktív a hazai osm közösség, így 1 hónap alatt nagyon sok javítás érkezik, van, hogy akár 1 hét alatt is komplett falvak "épülnek fel".
erről később akarok részletesen írni, mert tényleg nagyon nagyon jó dolog!
Utoljára szerkesztette: ekre, 2018.03.20. 19:07:26
ekre@ egy picurka ötlet amit én LGTS scenery - nél láttam és szerintem szuper hogy a felújítás alatt lévő pályára ( ami egyben használaton kívül is van) dobtak pár objectet - munkagepet, munkasokat, serénykedő szakikat stb. Ezt az LHBP 13R-31L pálya tekintetében is meg lehetne lépni junius 30 ig az is felújítás alatt van. :D
konkurálni sem szeretnénk senkivel, szóval azon vagyunk elsődlegesen, hogy ami nem érhető el, azzal foglalkozzunk. nagyon távoli jövőben lehet róla szó, de akkor is inkább azt mondanám, hogy besegítünk másoknak, dolgozzunk össze (mondjuk LHSM-en agyaltam már, hogy küldök nekik egy frissítést, amivel az átnevezés stb adott lesz, de ez sokad rendű dolog :))
Balaton környéke, egy nagyon kezdetleges LHSK már van, még az alphának jelölt verzióban benne volt, igazából LHSK torony ami valós modell, a többi csak jó pár leszórt object.
Debrecen és Pécs is tervben van (LHSim repterek miatt kérdezem)? :) Illetve a Balaton környéke lenne még nagyon tuti :) Na de nem elégedetlenkedek. :) Lehet, hogy áttérek X-Planere, legalábbis VFR-re.
van még mit csinálni, új textúrák, modellek, jóval több egyedi 3d épület Szeged városában.
Pár új textúra már elkészült, azok nincsenek a videón, a kiadott verzióban nem lesznek ilyen elmosottak.
Tervezett megjelenés: 1-2 hét
a hotfix ground markingokat javítja, valamiért szétestek, úgy nézett ki, mintha egy részeges melós festette volna fel :D
javítva, lhbp-t töltsétek le újra, overwrite az előző csomagra