5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• polluxware
  • Hont
    Ma esti túra...
  • Framsen
    Sziasztok, elnézést, hogy itt megint értetlenkedek Opussal kapcsolatban ;)
    De azt vettem észre, hogy METAR szerint esik az eső, LWA Mapon esik az eső, de valójában P3D ben belül nem esik az eső. Ez mért van ?
  • nibron
    anno otthon németországban úgy tanították, hogy a gázkart finonam folyamatosan pumpálgassuk. nem tudom, hogy a szimben ez, hogy működik, mert nem igazán zártam a szívembe ezeket a gépeket, és sohasem repülök ilyennel. szerintem legegyszerűbben youtube vidiken megnézheted, hogy csinálják, és megpróbálod átvenni. azért előfordulhat, hogy a saitek gázkarja kevés ehhez. egy olyan hosszabb járatú kar kellene ami súlyozott nem pedig akadályozott (pl. a g940-es gázkarja).
  • Hont
    Nagyon jó kis gép! Nagyon megszerettem, de ezeken a lejtős pályákon nagyon nehéz "nekem" vele taxizni...
    Sűrűn elgurulok leszállás után vissza felé...Nagyon nem érzem azt a fordulatot, ami ideális lenne a meredek emelkedőn a felguruláshoz...
    Lehet a gázkar érzékenységével kellene kicsit játszanom.
    Nem tudom, hogy ez a gép mennyire reális model, de nagyon jó tanulógép lehet ebben a kategóriában!
  • Hypo #1186
    köszike a szép képeket twotter is jol teljesitett gondolom:)
  • Hont
    Nagyon profi az egész...
    Ma én is nézelődtem azon a környéken!
  • Clidey
    És ha még hozzávesszük, hogy mindezt 50-60 fps-el prezentálja a P3D...
  • Hypo #1183
    niceeee
  • Hont
    Fantasztikus kiegészítő! Gyönyörű képek!
    Ez Telluride Regionalis Reptér!
  • Clidey
    Hol jártam? Mintegy kárpótlásul a traumáért amit Monument Valley okozott... :D

:)
  • Clidey
    Hát igen, látszik hogy nem egyforma kvailtású fejlesztők dolgoznak náluk. Viszont a privjú szkrínsot készítőjük konstans hozza a magas minőséget! :)
  • Hypo #1179
    szerintem az amerika/alaszka/canada területek nagyon szépek ORBX UK, EU, Uj Zeland kevesbe sikerultek jol,
  • Hypo #1178
  • Leo747
    Clidey!
    Küldtem egy privát üzenetet.
  • Hont
    Uhhh...
    Ez tényleg nem egy referencia munka Orbx-tól!
    Új-Zéland viszont nagyon tetszik!
    Ma NZMF Milford Sound Airport volt a cél...
  • Clidey
    Bárcsak én is arrafelé mentem volna. De sajnos egész másfelé indultam...

Mit tippeltek, hol találhatók ezek a förmedvény textúrával megáldott ronda épületek?
    Bizony, ez az ORBX Monument Valley! Csak tátottam a szám mikor megláttam őket! Mondom, mif*sz, bent maradt valami default objektumcsoport, vagy mi?! De nem. Ezek bizony az ORBX-hez tartoznak! Az állam kerestem a földön - ám ez úttal nem a csodálattól... Vihartempóban szedtem is le a cuccost, ne foglalja nekem a helyet más, értelmes cucc elől!

Lett viszont faszányos Fertőzőszentmiklós scenerym. Tomibá hathatós segítségének köszönhetően! Szóval mostmár vígan röpködhetek kis légcsavaros masinériákkal Vienna-Fertőzőszentmiklós között!

• Hont
    Sziasztok!
    Új-Zéland van most soron...
    Valami oknál fogva LakeTaupoa és a többi tó helyén fenyves erdő van.
    Ne olvastatok ezzel kapcsolatban valahol valamit?
  • Hont
    Megtöröm a csendet!
    Ismét egy remek helyen kóválygok...
  • Hont
    Tibi!
    Küldetem egy Pü-t!
  • m814
    Igen..... Igaz még törjük a fejünket, hogy miként lehetne virtuálisan szankcionálni azokat, akik az aktuális NOTAM ellenére a lezárt pályát használják.Egyenlőre ultra kedvezményes "low coast" jegyekre gondoltunk....
  • Hypo #1170
    Na új ILS LHBP-n egy pálya fog működni amíg szerelik, reméljük lesz szimulator update is:)
  • Hont
    Ononge utas terminál...
  • Hont
    Ma Ononge repterén küzdöttem...
  • Hont
    Köszi az elismerő szavakat... Csináltam egy videót is, de valami nem gömbölyű vele...Konvertálás nem jön össze! (AVI-MP4)
    Egyébként én a turbopropis gépekkel nem igazán érzem a közös nevezőt.
    Nem tudom, hogy miért...Talán nem bírom megszokni, a tehetettlen lukakat.
    Autóból se volt soha turbom. Most is nyomatékból autozok.:D (Vnyoc az Vnyoc)
  • eyecandy
    Az opusban, ha telepítve van
  • Framsen
    Köszi szépen :) Épp most tesztelgetem, ezt a cockpit rángatózást nem lehet kikapcsolni, nem találom sehol ?
  • Hypo #1164
    SZépek a képek srácok:)) azért jó látni ennyi sok nagyvas után hogy azért csak minden ki visszatér a jó öreg alapokhoz BUSH FLYING RULEZ :)
    mert prsze szép az a 737 meg jo az fmc de azért az igazi repülés itt van egy ilyen Twin Otteres extreme helyeken:) Csak igy tovább:) várjuk a többi beszámolót. Aztán ha egyszer már sikerül időt szánni rá megoldom ezt a P3D váltást :)
  • Hont
    Nagyon jók a képek Zacsi!
  • Papirzacsi
    Valóban nem. Itt a jó link elvileg. :-D
    FSX Tapini
  • Hont
    Zacsi! Nem jó a link!
  • Papirzacsi
    Na én is kipróbáltam ezt a Tapinit, igaz FSX-ben és nem éppen az alkalmas repülővel, de így nagyobb volt a kihívás. Főleg, mert felhőbe burkolózott a táj. :-)
    FSX Tapini
  • Hont
    Köszi Péter!
  • alert
    Twin Otter, Cessna Grand Caravan, Pilatus Porter, ezekkel tolják ott :) A crash sosem működött jól semmilyen scenery-vel, mert olyan láthatalan "falak" keletkeznek sajnos, amiket nem lehet kiírtani. A crash-t célszerű kikapcsolni.
  • Hont
    Na kérem!
    FANE Airport-on simán elvéreztem a felszállás is 3x-ra sikerült...
    Bár nincs hozzá alkalmas gépem és többnyire a PA36-al próbálkoztam, de nem gyenge. Valamiért a szél állandóan 25 csomó. (oldalról)
    Fél tolóerővel tudtam csak felszállni mert különben a dzsinzsában kötöttem ki! Szóval szépen lassan kell ellebegni...
    A leszállás még nehezebb! Egyébként vannak hibák is, mert a crash akkor is aktiválódik, mikor még az égegyadta világon semmihez nem értem hozzá! Lassan össze jön a megközelítés is. Kellene valami jó kis gép hozzá!
    Mit ajánlatok?
  • alert
    Ez egy magyar webshop és a leírásból is az derül ki, ami a kérdésed tárgya volt, hogy v2-höz jó. Ebből arra következtetek, hogy ezt ők már régebben rendelték meg. Tehát valószínűleg azzal kezdheted majd, hogy kibontod a dobozos verziót és nem fogod tudni telepíteni sem, mert az installer nem ismeri fel majd a P3D v3-at... lehet megkeresni, regisztrálni és letölteni a weboldalról a friss változatot tehát ugyanazt csinálod, mintha online vetted volna meg. Szerintem.
  • Framsen
    A dobozos verzió ugyan az mint a letölthető, sőt ha kijön egy frissítés nem fogják megküldeni azt is boxban, ott már úgyis letöltős leszel, csak lesz egy bizonyos verziód ha mondjuk offline környezetben vagy jól jön. (gondolom én).
  • dudola124
    Köszi. És mivel jobb a letölthető változat, mint a dobozos? Azon kívül, hogy a letölthetőre nem kell napokig várni, hogy megérkezzen.
  • alert
    Ez az Aerosoft Airbus és ennek van v3-as változata, csak szerintem ők régebbi verziót árulnak... Szerintem a letölthető változatot vedd meg és inkább a fejlesztők hivatalos oldaláról, akkor mindig a legfrissebbet kapod és ott a leírásban is említik, hogy támogatja a v3-at.
  • dudola124
    Sziasztok!
    Adott pl. ez a kiegészítő Prepar3d-hez, de a leírásban azt írja, hogy prepar3d v2 használható. A kérdésem ezzel kapcsolatosan az lenne, hogy prepar3d v3, vagy annál frissebben már nem is működne?
    Segítségeteket köszönöm előre is.
    A320