5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Clidey
    AZANNYA!
  • Clidey
    Hát ezt így pár mondatban nehéz összefoglalni. Rég óta tervezem egy hosszabb írást a legfrissebb X-Plane-ről, amelyben leírom tapasztalataimat, de sajna még nem jutottam odaáig. Talán majd a 7végén...
    Annyit azért mondhatok, hogy nálam erősen rezeg a léc a P3D/FSX-nek az X-Plane-el szemben...de sajnos még mindig vannak visszatartó "erők", ami miatt leginkább egy párhuzamos használatot tudok elképzelni, mintsem teljesen átállni egyik szimről a másikra.
  • exTrem
    EZDOK kamera hogy muzsikál 3.2 alatt? Vagy van esetleg más addon amivel hasonlóan lehet mozogni a fülkében? Még zöldfülű vagyok P3D téren :)
  • Framsen
    És mondjuk ha szeretném kipróbálni xp10 et akkor úgy kb. hasonló a működése vagy időigényes átállni rá ?
  • Clidey
    Hát most nekem 39 giga. De már alatta van 8-10 scenery meg kb ugyan ennyi röpcsi.
  • exTrem
    Akkor várok még hátha kiadnak valami hotfixet vagy kis updatet. X-Plane amúgy tárhelyileg mennyit foglal? 1-2 színörivel meg mondjuk egy ixeg 737-el?
  • Clidey
    Én most per pillanat ott tartok, hogy felraktam a 3.3.5-öt, alá a REX4TD+SC-ot, és elmúltak az alacsonyszintű felhőim.
    Érdekes látvány mikor a magas szintű cirruszokból zuhog az eső és csapkodik a villány...
    Írtam a REX szápportnak, elkönyvelték, és válaszolták hogy hamarosan kivizsgálják a dolgot, de még nem törpént semmi.
    Megyek is vissza X-Plénezni...
  • Hont
    Szia!
    Én még mindig a v3.2 használom...
  • exTrem
    Sziasztok! Teljes rendszer újratelepítés előtt állok, így meg fogok válni az FSX-től és helyette áttérek a P3D-re. Kérdésem annyi lenne,hogy ajánlott a legfrissebb 3.3.5-ös verziót beszerezni vagy a korábbi stabilabbat? Olvastam, hogy voltak érdekes dolgok az új verzióval. Köszönöm :)
  • Framsen
    Közben rátaláltam ERRE, mentem egy tesztutat és ahol kifagytam ott most jó volt, szóval még tesztelem, de elvileg működik
  • Clidey
    Igen, ebből a játékból csináltam a videót.
  • carlosfly
    RED BULL Air Race The Game
  • Clidey
  • Clidey
    Első körben kapcsolj ki minden háttérben futó alkalmazást, semmi real weather pl. Aztán kipróba. Ha nem javul, egy FSUIPC reinstall is kéne. Az esetek nagy részében az okozza a problémát mindenféle érdekes hibajelenségek formájában.
  • Framsen
    Sziasztok !
    Már nem először járok úgy, hogy menet közben egy útvonalon nyomok egy "proceed direct to" -t egy útvonalponthoz, és arra rá pár másodpercre azonnal kifagy Prepar3D. Már több helyen tapasztaltam ezt, alacsony magasságon süllyedés, emelkedés, FL300 fölött. Ha utána lerepülöm DCT nélkül nincsen semmi baja. Van erre valami megoldás ? :(
  • Papirzacsi
    Majd Tibi részletesen leírja véleményét. Nincs annyi hely itt, hogy minden pozitív és negatív véleményemet leírja az x-planeről. Egy elmondhatjuk, hogy bizonyos dolgokban kimagaslóan jó, és a többiben pedig botráynosan szar. Többször próbálkoztunk már egymással a elmúlt X év folyamán, de sose barátkoztunk meg. Most gélig meddig Clidey bíztatására újra elővettem. Tovább jutottam vele, mint régebben, de ez első sorban csak és kizárólag anank köszönhető, hogy hiába az új szgép, az FSX bortányosan szarul fut és instabil, az X-plane meg pont az ellentetje.

Duma helyett álljon itt pár kép, néha szépek, néha meg nagyon nem... De hát ez az X-plane. A vége felé szívünknek kedvesebb képeket is látni. :-D

Itt meg egy videó arról ami nagyon tetszik szemben az fsx-szel, a felhőkön átrepülés...
  • Hont
    Én is gondolkodtam, hogy felrakom kipróbálás céljából, de amiket feltettek képeket + videókat, nem estem hasra tőlük! Persze volt egy két szép kép, de szerintem semmivel nem volt jobb, mint a P3D-nél.
  • Clidey
    Nos, én már vagy egy hónapja nyüstölöm - kalandjaimat egy OFFtopik hozzászólásban majd hamarosan szeretném megénekelni. :)
    Váltani én sem váltanék, inkább valamiféle párhuzamot tudok elképzelni - noha meg kell mondjam, az eddigi tapasztalataim alapján nagyot erősödött az XPL az előző "próbálkozásaim" óta - ám sajnos pár (számomra) lényeges dologban még mindig iszonyat buta és/vagy fejletlen.
  • Hont
    Ez megint jól sikerült kép...
    Múlt héten sikerült össze ugranom pár kollégával a FB-on. Mondanom se kell az XPX és a többi szoftver volt párhuzamba állítva és borzasztóan el voltak telve az XPX-l!
    Nekem valamiért nem jön be! Az FSX vagy a P3D nekem reálisabb képet ad. Bár volt ott is egy-két extra, ami a P3D-ből hiányzik, de akkor se váltanék.
  • szabeszka
    Sziasztok! Hogyan tudnám úgy "megvágni" a klaszikusnak monható Aerosoft Budapest város scenery-t, hogy a spec építmények és a budaörsi reptér maradjon meg csak?
  • Clidey

• Hypo #1250
    :)) ja neeeem, csak segitettem egy haver gépében ennyi... én 1070 et vennék fsx hez és csak fullhd nem kell a felett nem éri meg nem is szebb fullhdben szépen elrepülgetek egy 72 es kijelzo elött . De lassan ez is megtörténik majd írok a fejleményekről,
  • szabeszka
    Sziasztok!
    Csak gondoltam ideszólok, hogy legyen valami új már....:)
    Utoljára szerkesztette: szabeszka, 2016.06.20. 21:15:17
  • Clidey
    Thanks for the kindly attention!
  • [HUN]FaTaL
    Óvatosan a frissítéssel :)

Serious ground layering bug in 3.3
  • Hont
    Na!
    Csak nem új hardver...?
  • Hypo #1245
    GTX 1080 nem hoz gyorsulást ugy hogy a raköltendő 240 ezer ft ot most megsporolhatjatok :) viszont Skyrim szét moddolva stabil 90 FPS 1080 Full HD ban :))
  • Clidey
    Én azt tapasztaltam, hogy már megjelent a sötét oldalon!
  • szabeszka
    Sziasztok!
    3.3 verzióval kapcsolatban tapasztalatok....?
  • Hont
  • Clidey

Utoljára szerkesztette: Clidey, 2016.06.01. 20:09:52
  • Hont
    Rodrigó barátunk újabb remekbe szabott braziliai pörgése!
  • Clidey
    Én is használom, igaz hosszú utakat nem repülök vele, legfeljebb egy-másfél órásokat. Régebben volt vele (is) OOM problémám, de megoldódott. Lásd fenti GYIK. Azóta hibátlanul teljesít.
  • Framsen
    Csatlakozom, nálam se szokott kifagyni tőle.
  • Hont
    Szia!
    Én szoktam vele repülni, de eddig P3D egyetlen egyszer sem fagyott ki...
  • captpvz
    Szervusztok!
    Valaki használ-e köztetek P3D és PMDG B777 "együttest"?
    Főleg hosszú távú repülésekkel.
    Nekem sokszor kifagy. Tudtok-e orvosságot a gyógyításhoz?
    Előre is köszönöm a válaszokat, jó leszállásokat.
  • Framsen
    Én se látom értelmét Professionalnak.
  • Hont
    Szerintem a 99.9 % Académy-t használunk! AI-k vannak, de szerintem mindenki használ hozzá + csomagot!
  • Fantasy18
    FSX ezem már egy ideje. mivel az nagyon bejön így gondoltam beruháznék a p3d re... nektek az academy van? AI repülők vannak benne? kicsit kusza nekem hogy mi a különbség a prof és az aca között... mert hatalmas az ár különbség
  • Hont
    Osztom... Az én véleményem is ez!
    Felesleges megvenni a prof verziót...