Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A modulokat (dll) biztos nem konvertálod egy kattintással, ennélfogva a komplex gépek nem biztos, hogy mennek (pl. ngx).
http://goo.gl/gd6Zi5
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
és technikailag sok idõ az FSX -be beleölt pénzt át állítani P3D v2 -re ...
ja és plusz 11 Juró az összefûzõ alkalmazás ...
szóval várok még ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
FsX Install: DvD1, DvD2, Upd1, Acc, Prepar3d.cfg kicserélése az fsxére :D, FTX Global sajátTexturemap! PT154,
Prepar3D ugyanez a telepítés csak annak marad a saját cfg-je.
Enyni.

Még nem jött meg a videokarim, de talán a jövõ héten! Addigra rendbe akarom vágni és beüzemelni egész közép Európát, meg persze az iFLY737, hogy VGA csere után azonnal tudjak indulni!
Vissza térve a #224 hez!
Valóban nem sok különbség van egy jól össze válogatott FSX hez képest, de azért ahogy a párából elõ tûnnek a dolgok, meg a fények, azok azért klasszisokkal szebbek! Itt megint csak ez a kurva hardver igény...
A P3D egy üres SSD "H" meghajtón van és nem hajlandó oda rakni az Orbx cuccokat! Na ez a gáz, hogy nincs olyan ablak, ahol ki lehet jelölni, azt, hogy hova tegye...:( :( :(
Kérlek benneteket, hogy a kompatibilis és megfelelõen mûködõ addonokról csináljunk egy listát amit ki tudunk tenni ide a forumra!
Amennyiben kipróbáltál valamit és szerinted megfelelõen mûködött akkor azt írd be ide az ablakba, vagy küldjél nekem egy PÜ-t!
Köszönöm!<#worship>#worship>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Nálam 15-25% mennek a magok P3D alatt!
Ahogy olvasgatom a L.M. fórumokat gõz erõvel fejlesztenek ill kódolják át az FSX dll-ket!
Véleményem szerint pár hónap és teret fog hódítani!
A helyedben VGA-t szorítanék ki valahogy a kasszából...
Vettem egy 7970-t de még nincs nálam, ahogy megkapom, be fogok számolni a változásokról!
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Amit itt Tõletek hallok, azt többnyire vehetem készpénznek!
Igen, tényleg egyre jobban tetszik! Most gépre kell gyúrnom és majd meglátjuk mi sül ki belõle!Az igazság az, hogy a szabad idõm 90%-át a szim teszi ki és mivel se nem dohányzok, se nem iszok, ezért ezt a kis "luxust" megengedhetem magamnak! (gondolom én) :D
Meglátjuk! Lesz VGA csere és RAM se ártana!
Kíváncsi vagyok megéri-e...
#204 Próbáltam utána járni, de semmi infóval nem találkoztam...:(
De ezek szerint zsákutca volt...!:D
Van megint egy tanulságom azoknak, akik húzni akarják a CPU-t, vagy nem bírják elviselni a léghûtés zaját!
Eddig nekem egy Corsair H60 volt fent, de sikerült szert tennem egy Antec25 H2O920 -ra! Mondanom se kell, ég és föld! A réginél nem volt ritka a 80 c'!
Most Prime95 pár órás kínzásával is 50-51 C' nál megállt és semmi hangja!
Szóval aki nem sajnálja rá a zsetont, annak ez nagyon jó kis beruházás!
Ajánlom!
Már mintha Ádám is jelezte volna, hogy szerinte kuka, mint az FSX-ben.