Prepar3D - XPlane

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hont
Most azért én nem akarok bele ugatni, de kíváncsi lennék egy FSX videóra ugyan errõl a részrõl...
Szerintem zongorázni lehet a különbséget a P3D javára!
Nagyon frankó lett! Ügyes aki csinálta!
<#eljen><#taps><#worship>
N3suten

F3lkészülve 2.1

Prepar3D V2.1
San Carlos (KSQL) to Monterey (KMRY)
Orbx NCA
A2A Simulations
OpusFSX 3.43
REX 4 Texture Direct

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Hypo
nézd meg 3 éve DLC rendszer aztán Free to Play aztán Pre Order, most meg már alpha állapotú játékokat adnak ki DAYZ.

Ezekbe az üzleti modellekbe egy repszim elég nehezen fér bele.

Hont
Amennyiben nem ez a jövõ, akkor meg ki fog halni ez a "szórakozás".
Mert ahogy Te is mondod már nem fejleszt senki ezen a téren...
Kiderül, mit hoz a v2.2!<#nyes>
Hypo
😊))) a jövö az nem ez, a baj hogy nincs semmi kezdemény se egy új platformra, az ok meg nagyon egyszerû PÉNZ. Nem feccölnek bele a több éves fejlesztésbe, nem hozza be az árát, pláne a megszokott MS addon rendszerrel aminél szabadon lehetett addonokat csinálni és megélni belõlük lásd PMDG.

Ha csak nem egy startup a fejebe veszi szerez ra pénzt de a mai gamek üzleti stratégiájába a repszimulator nem fér bele.

Hont
Én nem akarom fikázni, mert valahol ez a jövõ, de!
De azért ami eddig szar volt, az azért javíthatták volna...
Na egyre többen fikázzák a P3Dv2-t! Amúgy ahhoz képest,hogy azt ígérték,hogy ha a 2.0-ban nemis,de a 2.1-ben már tuti,hogy lesz felhõárnyék a földön,még mindig nem sikerült nekik megvalósítani.
Én a vízzel és a nappal napközben még mindig nem vagyok kibékülve. A víz olyan mint FS2004-ben, a nap pedig egy fényes kis pötty. Az FPS-rõl meg nem is beszélve...Alap beállításokkal, 3 ORBX terrain kiegészítõvel, 2 Flytampa és 3 FsDreamTeam sceneryvel mindegyik reptéren 15 FPS a max default repülõvel.
Hont
Az ATC menü konfigurálásával találkozott valaki?
Borzasztó a default megoldás! Mondhatni, hogy használhatatlan!<#szomoru1>
(Rakjak neki külön kijelzõt...)
<#wilting><#fejvakaras><#falbav>
N3suten
a P3D -t ugyanúgy kell csiszolni mint az FSX -et ... gondolok itt a .cfg buherálásra ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Igen,nálam ugyanezt csinálta! De a lényeg,hogy sikerült. Ha most mûködik a REX4,akkor ki is törölheted a csoportot amit megadtál,legközelebb azt hiszem csak akkor kell újra megadnod, ha újrateszed a Windowst vagy az FSX-et és a REX4-et.
Hont
Köszi!
Igen, nálam is a rendszergazda mód engedélyezve volt, de nem ment! Aztán neki ugrottam és újra végig futottam a csoportokon és most simán engedte!
Az a röhej, hogy semmit nem állítottam át mert látszatra minden engedélyezve volt csak le OK-tam...
Lényeg, hogy most megy! 😄
<#worship>
UIAutomationCore.dll benne van a system32-ben és a Syswow64 is?
Hmm... Érdekes,mert nekem ugyanez a hibaüzenet volt és ez segített. Biztos,hogy jól adtad meg a Csoportot? Én is ott szúrtam el,emlékszem,majd megadtam a csoportnak,hogy Administrator és utána a telepítést rendszergazdaként futtattam. A SqlLocalDB64 vagy SqlLocaLDB fájlokat próbáld meg a REX4 telepítése után futtatni. (Arra igazából már nem emlékszem,hogy elõtte vagy utána kell futtatni...)

Amúgy azon a bizonyos oldalon ahol Snakeye is portyázik,olvasgasd a hozzászólásokat,mert jópár embernek ez a baja,nekem is õk segítettek.
Hont
Szia! Sajnos ez nem jött be...Ugyan az a hibaüzenet...😞 😞 😞
To correct the error

1. Control Panel> Administrative Tools> Computer Management and then expanding System

2. Tools> Local Users and Groups> Groups. Right click Groups and choose New Group, name it "Administrator".

Nyomj "Windows jel+R" ahova beütöd ezt: lusrmgr.msc majd ENTER és adj meg egy új csoportot,aminek neve: Administrator

Majd OK és így telepítsd fel újra,de azt hiszem elõtte futtatni kell ezt: SqlLocalDB64 vagy SqlLocaLDB attól függõen, milyen rendszered van. Elvileg mindkét file benne van abban a mappában,ahol a REX4 telepítõd is van. Ja és az UIAutomationCore.dll legyen benne a Windows/system32-ben és a Syswow64-ben is!
Hont
Virágboltinak virágbolti, de SnakyEye bácsitól van és Õ azért elég profi ebben a dologban...😊
Egyébként semmi nincs fent, ez lenne az elsõ...
N3suten
vagy ne telepítsd a meglévõ REX 3 -ra !!!

N3suten
talán mert virágbolti ???

Hont
Írni olvasni tudok jelentkezését várom, a következõ problémám miatt!
REX4 telepítésénél ezt az üzenetet kapom...😞

An error occurred while applying security settings. Administrator is not a valid user or group. This could be a problem with the package, or a problem connecting to a domain controller on the network. Check your network connection and click "Retry", or "Cancel" to end the install.

Kb 3 órája küzdök vele és képtelen vagyok rájönni a megoldásra!
Hont
Nem, azt én nem használok...
Én ami videókat nézegettem, azokon csodás volt a víz.
Az tény, hogy a gyári annyira nekem se jött be. De a nap az tetszik!
Fel van töltve,de nekem nagyon élénk kék a víz,bármit csinálok vele. A REX4 amúgy valami miatt nem töltötte be a textúrákat a P3Dv2-be,ezért én töltöttem be manuálisan.
Most nézek róla videókat,másnak nem olyan a víz mint nekem.Nyomok egy restore backup texturest és leszedem a REX4-et,majd újratelepítem,hátha akkor más lesz.

Amúgy te használsz EZDOK camerát és fel tudtad tenni? Nekem felment,de az egér mozgatására nem hajlandó mozogni a kamera.
Hont
Egyébként a nap és a víz amennyiben a REX fel van töltve, akkor ugyan olyan mint az FSX-ben, ha a REX fel van töltve...<#nyes><#nyes><#vigyor>
Hont
Itt a probléma megint csak Keleteurópa 10 éves lemaradásában tükrözõdik vissza!
Amikor nem tudunk megvenni egy 500euros VGA-t megvenni, csak úgy, hogy hónapokig spórolunk rá!
Szóval mindent összevetve mindegyiknek van elõnye is és hátránya is.
Na tesztelgettem még egy kicsit a P3Dv2-t és mégsem tetszik annyira mint az FSX. Persze az FPS jobb a P3Dv2-ben,de azért megpakolva scenerykkel és egyéb kiegekkel,az sem az igazi. Ez a HDR nekem nem tetszik,enb-vel meg persze nem megy a P3Dv2. A Nap és a víz is botrányos. FSX-ben néhány effektel és a megfelelõ enb-vel sokkal élethûbb Napot és vizet lehet kreálni.
Hont
Végig nézegettem ezeket videókat!
Persze az elkészítése is baromi nagyba befolyásolja a végeredményt, de azért meg kell hagyni, hogy a realizmus szempontjából a P3Dv2 torony magasan maga alá gyûri a többit! Ehhez nem fér kétség!
Nyomj olyankor egy sima jobb vagy bal klikket az egérrel bárhova a képernyõn. Nekem hasonló a konfig csak 780 a vga és 4.8GHZ van a proci.
Én a Feltelepedett alap Prepar3D.cfg-t tettem be fsxbe, azzal használom.
GTX 560 TI a VGA-m és I7-2600K CPU hozzá és 16 GB RAM. Nagyon gyönyörû a kép,szerintem a Prepar3D.cfg-hez hozzá se kell nyúlni,de valamiért az FPS nagyon leugrik néha és olyankor eléggé akadozik a kép. Ez fõleg a földön van installált reptérnél.
FTX Global 100%, hogy megy, annak nekem p3d-s a telepítõje.

Hont
Milyen VGA-d van?
Most már sikerült feltenni az FSDT és Flightbeam sceneryket. Tegnap azért nem mentek fel,mert még 2.0-hoz voltak a sceneryk integrálva,de ma frissítették õket 2.1-hez. Ezen kívûl mûködnek a Flytampa és Aerosoft sceneryk java része,illetve az Airbus Extended.
Az FTX Globalt most fogom tesztelni,de jó lenne ha a többi ORBX terrain kiegészítõt is lehetne valahogy használni a P3Dv2-ben!
Na meg hát ez a Migration Tool... Nekem semmit nem csinál. :-(

Ja,amúgy meg 13 és 30 között ingadozik az FPS a P3Dv2-ben és pont a hatalmas ingadozás miatt elég gyakran szaggat.Nem tudom van e erre valami megoldás...?
Hont
Nekem se nagyon megy ez az addon telepítés! 😞
Eddig a kiegészítõk zömét csak bemásolással tudtam életre kelteni!
Nálam többnyire a "C" re csinálnak maguknak egy könyvtárat és onnan kell bemásolnom a"H" meghajtón lévõ gyökérbe...<#szomoru1><#conf>
Úgy tetted fel,ahogy a srác leírta? Én is megpróbálom,bár nem tudom sikerül e,ugyanis megvettem a migration tool-t,de nem akar mûködni. Eddig egyetlen sceneryt sem sikerült vele "beintegrálni" P3Dv2-be.
Lehet nem jól csinálok valamit?
Hont
<#eljen>
Minden probléma nélkül feltettem és megy!
Sziasztok!

Hogyan lehet P3Dv2-be feltelepíteni a Flightbeam és FsDreamTeam sceneryket? Letöltöttem minden scenery P3Dv2 compatibilis installt,de telepítésnél nem kínálja fel a P3D lehetõséget,kapásból FSX-re telepíti fel õket.
Hypo
de nem hivatalosan

[HUN]FaTaL
Az 1.4-en maximum.

http://goo.gl/gd6Zi5

PMDG 737NGX mûködik a prepar3d-n.
Azt lehet tudni, hogy FSEconomy-val lehet-e használni? Vagy esetleg más hasonló okossággal?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Hypo
PMDG re ne várj😊 Akik a Boeingel vasnnakr szerzodesbe a Locheed nek nem adnak sdk-t nem is mennek a gepeik....uzlet ez is.

Hont
Szerintem meg kár várni!
Én is nap mint nap alakítgatom és próbálom kiismerni pedig már két hónapja megvan...<#nyes>
N3suten
Én megvárom hogy a PMDG és az egyéb cuccosok is támogassák ...

Hont
Nálam ha 16 van, akkor már ujjongok...😊 De érdekes mód, még sincsenek azok a mikró ugribugrik amiket említesz! Az az FS9 nél tapasztalom!
Ez sokkal simábban megy, bár mikor megakad, akkor ez megakad.😞
De majd az új kari, ha véget ér ez a Bitcoin harc és beengedik az új karikat.
[HUN]FaTaL
A P3D a 10 fpsével biztosan nem smooth 😊)))

Hypo
😊)) mondjuk en 24fps el is elvagyok ha smooth érzés, de rühellem a 30fps és közben mikro ugrások és nincs smooth repülési élmény😊

[HUN]FaTaL
Nekem fsxben több az fps 😊

Az iFly meg jobban zabálja az fps-t mint az ngx, az is érdekes mondjuk.

Hypo
bocsánat sceneryk rõl beszéltem, csak félre érthetõ volt

Hont
Az NGX egyáltalán nem hiányzik! Az iFLY meg tökéletesen megy! A VFR gépek meg hibátlanok benne! Szóval meg lehet vele barátkozni. Sõt! Hamarabb mint az FSX-l! Legalább is nekem 8 év alatt nem sikerült...