5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
szabeszka #1311 A 3.4-es zseniális. Az EZDOK végre kilőve, mert van elképesztően jól megoldott camera-mozgás a cinematographer módnak hála. Én a space billenytűvel kapcsolom be/ ki ezt a funkciót - a yoke a gép irányítását vagy a nézetet szabályozza, marha jó.
Még a valós fejmozgásra keresek megoldást, nem árt, ha van zötyi (A2A feel-core? OPUS Fsi). -
#1310 Huhhh milyen képek!
Simán elmennek fotónak!
Fantasztikus jól néz ki! -
-
#1308 Prepar3D v3.4 -
#1307 -
#1306 Várom én is -
#1305 -
#1304 Háttöööö...izéééé... Tudom még adós vagyok vele, de nincs elfelejtve, pláne hogy most ápgrédeltem v10.50-re... Csak időm lenne már rá hogy megírjam kalandjaimat ikszplénországban... -
#1303 Szia Peti!
Ez engem is érdekelne... -
#1302 Lett ebből az xplane beszámolóból valami Tibi? :) -
#1301 Ti tapasztaltatok már ilyet ?
Ablakos módban fut P3D, átkattintok böngészőre, vissza P3D-re minden oké, ezt el lehet játszani 1000x, de van valamikor egy olyan pillanata amikor visszaváltok P3D re és elkezd tölteni és kilép. Nincs hibaüzenet, nincs semmiféle Windows hang, egész egyszerűen mintha én zártam volna be. Eddig 2x csinálta, egyszer útközben, egyszer pedig már percek óta leszálltam, állóhelyen álltam és akkor megelőlegezett nekem egy kilépést... -
#1300 Sokat nem reppentem még, de nem jellemző. Az egyik esetben a beépített ATC irányított, nem VNAVban jöttem le, ezért kellett, Pago Pago-nál pedig már süllyedés közben változtattam a süllyedési profilon, ezért szállt el a magasság, amit kompenzálni kellett. De a másik két esetben nem kellett. Így egyelőre 50-50%. De egyik sem az FMC hibájából (még). :-) -
#1299 Hát az eleje tényleg kicsit túl kék... :))) Meg látom neked is kell szpídbrékelni süppedéskor... :((( -
#1298 -
#1297 Gyönyörű képek! -
#1296 Bírom a nem precíziós megközelítéseket.
"Contact landing" :-DDDDDD
-
#1295 Még keresem a szememnek megfelelő beállításokat, de addig is pár kép, a lázasan töltött pár napból. :-)
KRSW - KPHX - PHNL - NSTU - NZQN
Utoljára szerkesztette: Papirzacsi, 2016.09.14. 00:04:17 -
#1294 http://www.avsim.com/files/file/87-avsim-prepar3d-guide/ -
#1293 Arra én is benevezek! -
#1292 Majd ha készen lesz. -
szabeszka #1291 Tessék egy letöltési linket küldeni...! :) -
#1290 -
-
#1288 akkor csak a kep amit en lattam push back utan azon nem volt de tök mindegy a képek szépek én meg morcos regel:))) na de hogy legyen valami kis fincsi dolog is -
#1287 -
#1286 Abban van. :-) -
#1285 SZupi képek gratula biztos jó volt a kis túra:)) egy apróság félre ne érts nem kötözködöm, auobreak miert nincs RTO allasba? -
#1284 Végre sikerült behangolni a P3D-t, a recés dolog még kicsit zavar de annyira nem para. Így hát röppentem is ma egy jó kis Kréta-Bécset, akit érdekel lőttem pár fotót az útról :) képek AS2016 nagyon komoly, eddig nálam a legjobb, egy hétig ingyen lehet használni, próbáljátok ki! -
#1283 Sajnos nem változott semmi -
#1282 Igen, úgy néz ki ő volt a ludas... Köszi szépen a tippet!! -
szabeszka #1281 Orbx vector-ban kapcsold ki a "water features"-ben a frozen surface rublikát... szólj, ha bejött. -
#1280 A legújabb fa*oskodása a P3D-nek:
Fekete kockák a vízen.
Erre nem tudsz valami solutiont? :) -
#1279 Hátha http://www.prepar3d.com/forum/viewtopic.php?t=10354 -
#1278 Sziasztok!
AA recéződés problémára tud valaki valamit? FSX-ben sokáig gond volt ez de aztán sikerült megoldani, viszont P3D-ben nem működik ez a megoldás. Remélem van itt is megoldás :) -
#1277 köszi Maestro, addig amig eldől addig DCS World :) -
#1276 Sorry hogy csak most reagálok, de kicsit húzós volt a hetem... :(
Szóval én most jelen pillanatban úgy állok a P3D-vel, hogy a hátam közepére sem kívánom. A "régi" v2.5 már kezdett elkezdeni hülyéskedni, noha nagyon sokáig - az eddigi leghosszabb ideig talán - atomstabilan futott. Úgyhogy egy hirtelen - ám mint utóbb kiderült: meggondolatlan - döntés által vezérelve letúrtam, és felraktam a v3.3.5-öt.
Na, itt vette kezdetét a szívások sora.
Az alap programmal nem volt semmi gondom - túl azon hogy az alap mesh textúra elég bénán néz ki; de hát ezt már tudjuk az FSX óta...
Aztán elkezdtem (volna) alápakolgatni pár cuccot melyek számomra fontosak (lettek volna).
Első körben a REX4TD+SC-vel próbálkoztam. Az eredmény az lett, hogy eltűntek az alacsonyszintű felhőim, csak cirrusok voltak láthatók. Vicces volt hogy ezekből szakadt az eső, meg csapkodtak a villámok. Írtam a supportnak, nem tudtak segíteni. Aztán egy kínai kölök javaslatára a Shader mappa tartalmát kiürítettem. Úgy se lett jó. Visszamásoltam az eredeti fájlokat. Úgy se. Ezt megismételtem még 2x, aztán egyszercsak jó lett. Azóta nem merek témát váltani, nehogy megint felhő nélkül maradjak...
Utána gondoltam az alap ORBX cuccokat is felrakom, nézzen már ki valahogy az alap landclass, ne legyen olyan rút.
Nos, jelenleg úgy áll a dolog, hogy a Global Base textúrák működnek természetesen, de se az OpenLC Europe, se a Vector nem megy. Illetve ha kézzel berakom a Library-be akkor igen, de a következő indításkor megint a gyári csúf látvány fogad, kiírja magát a Library-ből a Vector is meg a Europe is.
Az igazat megvallva így sok évi FS-ezés után már picit belefáradtam ebbe a folyamatos küzdelembe. Valami mindig van; ha ez működik, akkor nem megy az. Ha az működik, nem megy ez. Ha meg ez is meg az is, akkor bugzik a repcsi amivel repülök. Ha az is megy flottul akkor a final-en CTD-zik az egész. Szóval unom már ezt nagyon.
Szerintem visszatérek most megint egy jó időre az X-Plane-hez; amennyire idegenkedtem tőle régebben, most annyira meg vagyok vele elégedve - stabil futás, roppant kellemes fps, nem kell az add-onokkal állandóan trükközni, csak kizippeled őket a megfelelő mappába a XPL alá, és MŰKÖDIK! Nem kell manuálisan buherálni mindenféle ini-ket meg cfg-ket.
Persze, kompromisszumokat itt is kell kötni (pl. gyalázatosan ciki, gyakorlatilag nem létező AI, stb.), de erről talán majd írok hamarosan egy részletesebb beszámolót - ahogy ígérgetem már pár hete... :D -
#1275 Maestro kis P3D review-t dobhatnál, mert új hardware itt csücsül az asztalon, arról írok, viszont most jön a SZIM kanosszajárás és install, de még megy a harc FSX es P3D közt, nem akarok kettőt tartani, a megvett add-onjaim mind mennek p3d alatt szóval a kérdés FSX SE vagy P3D :) na most feladtam a leckét:))) -
#1274 LSGS -hez nem hallottatok valami scenery féleségről...?
(Az Aerosoftos kivételével.)
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.07.31. 22:59:51 -
#1273 Neeeeem.... -
#1272 És ebben nem voltál benne? :D