1142
Oculus Rift virtuális sisak.
-
DonPedro22 #301 Hol lehet hozzájutni egy oculus-hoz és kb milyen áron? -
XeroX #300 Keresek valami emészthető árú 360° videokamerát, tudtok ajánlani valamit ? -
Inquisitor #299 Oculus rift - Gun Gale Online project
A SAO anime sorozat GGO részének implementációja. Mielőtt valaki ide kommentálná, hogy milyen a grafika ... ez egy játékmechanikai teszt, még csak nem is alfa verzió. Ha ez működik, akkor ráteszik bármelyik OR támogatású SDK-ra, legyen unity, unreal vagy cryengine. -
#298 Na elérkezett az idő Sept 1. vásárlás és eljutottak végre a feldolgozásig. -
LeBigMac #297 Köszi. Kiprobalom ha hazaérek. -
priluki #296 sajna még elég béta állapotban van tegnap jött hozzá egy kis javitás.. de igy is csak kiprobálni jo mert nincs menü.. elinditod a játékot, beállitod a pályát kocsit stb .. a rift legyen kiterjeesztett modban.. és mikor beállitottál mindent állitsd be a riftet elsödleges monitornak és úgy inditsd a versenyt.. nekem igy müködött.. kilépni nem tudtam kikapcsoltam a riftet mikor meguntam vagy vége lett a versenynek :S -
LeBigMac #295 Sziasztok! Valaki le tudna irni hogy sikerult elinditani az assetto corsat oculus riften? Mar probaltam tobb fele keppen, de az eredmeny mindig feketeseg, bar a jatek hangja megy es reagal a gazpedal nyomkodasara minden esetben. A valaszokat elolre is koszi. -
Inquisitor #294 Ez hogy jön ide? Ez egy sima personal monitor/cinema rendszer ... nem VR. -
MasterMason #293 Hát ez bizony 1300 font lett. Az egy kicsit sok érte.
-
priluki #292 a gombokkal lépegetek és kb 5 perc alatt kitapasztaltam hová kell vinni az egeret hogy rá tudjak nyomni :D -
XeroX #291 A felén már túl vagyok, azt kell mondanom, hogy játéktól ennyire még nem paráztam, a 3D füles totál kizárja a valós környezetet, így igazán belel lehet élni magad az adott szituációba.
Te hogy tudsz craftolni ? nálam az egér használhatatlan a menüben. -
#290 Szerencsés vagy én még csak várom, hogy eljussanak a rendelésem feldolgozásáig (6 napnyi-ra vagyok a jelenlegi feldolgozottságtól, de ez most 3-4 hét csúszás lesz, mert NA jön :( ) -
sirpalee #289 Akkor is árkádos. Vita lezárva. -
MasterMason #288 Amit tudunk az pontosan van benne, több mint 160 ezer csillag 100%-os pontossággal szerepel benne, a többi pedig tudományos minták alapján mint bármelyik planetárium szoftverben. :P -
sirpalee #287 Elhiszem, majd kipróbálom, ha meglesz a DK2. (nem kéne, mert sok időt felzabálnak)
Ami érdekel, és jópofa lehetőségekkel bír az a leap motion, v2-es szoftverrel, kombinálva az OR-el. Nem érdemes terméket köré építeni, de egy-két demóra fun lenne. -
priluki #286 jaja én is tegnap olvasgattam és ennek köszönhetően reggel fél 5 ig toltam :D
sirpalee: komoly a dcs, de azért probálj ki autost is .. nagy élmény igy vezetni :)
Utoljára szerkesztette: priluki, 2014.10.10. 00:02:24 -
XeroX #285 Kicsit meglepett, hogy az Alien Isolation alapból támogatja a riftet* és ultra felbontáson tökéletesen megy, az már csak hab volt a tortán mikor az arcomba harapott a kis drágaság vagy éppen a szellőzőben hurcolt el :) -
sirpalee #284 Hoho, nem tudtam, hogy a DCS natívan támogatja. :) (autoszimek nem érdekelnek) -
priluki #283 pár szimulator mar van.. Dcs repszim, lfs autószim, aztán Half Life 2+ kiegek, most jön asetto corsa update-el a támogatás meg novemberben a project car ez utobbi 2 mind autószim.. -
sirpalee #282 Ezt én értem. Ettől függetlenül én egy valósabb alapokra helyezett játékot jobban élveznék. Majd beszerzem, de szigorúan a végleges verzió után.
Az egész galaxist 1:1 arányban nem lehet lemodellezni, mert nem tudunk mindent pontosan. :P Szóval arról annyit.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.10.09. 16:57:03 -
MasterMason #281 Ez annyira árkád, hogy az egész galaxis 1:1 arányban van benne lemodellezve. :P Egy csillagászati planetáriumban játszódik a játék. És bár azt nyilván nehéz lenne szimulálni ami nincs, így hát a hajók fizikája csak egy bizonyos mértékig felel meg a newtoni fizikának, ha megfelelne akkor nem lehetne harcolni egymással, mert nincs az a hajtómű ami megállítaná és megfordítaná a hajókat játszható időn belül. :D -
sirpalee #280 Nem vagyok oda az árkádos űrhajós játékokért... -
MasterMason #279 Gyere Elite-ezni. Az már natív támogatja. -
sirpalee #278 Én fejlesztek is. Használni keveset használom, mert alig van rá játék... :( És azok is csak so-so működnek. Az alien volt talán az első, ahol gondoltak rá... -
priluki #277 Hát én csak használom :) -
#276 Am ti fejlesztetek rá valamit vagy 'csak' használjátok? -
priluki #275 Ami viszont érdekes hogy a poz tracking kamera nem világit de még is a játékba küködik.. fura.. :D
Utoljára szerkesztette: priluki, 2014.10.09. 03:03:34 -
priluki #274 na nekem is elindult bár egész máskép :D na mind 1 a játékba a fov-ot szerinted mire állitsam? amugy iszonyat komoly :P :D -
sirpalee #273 Én épp most próbáltam ki, a leírt guide alapján működik. Kicsit szöszölni kell a beállításokkal. Az én DK2-m épp úton van idefelé, úgyhogy most csak DK1-el néztem, 2-vel valszeg egyszerűbb belőni.
Annyi különbség, hogy Off helyett én On-t írtam be. Anélkül nekem nem ment.
A crew expendable így nagyon parás...
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.10.09. 01:48:55 -
priluki #272 ez tök jo csak nekem nem müküdik
le tudnátok irni mit is kell pontosan csinálni?! valamit nem jol csinálok :S -
nopudva07 #271 Van rá megoldás, működik!
link -
priluki #270 nagy a csend.. szerintetek alien isolationnal mi lesz?? lesz valahogy vr megoldás rá?
Utoljára szerkesztette: priluki, 2014.10.08. 12:05:34 -
priluki #269 köszi, nem jöttem volna rá :D -
#268 Type-nál állítsd videora, és akkor megjelenik egy audio-stream választási lehetőség, itt kell kiválasztani a megfelelő számot.
Half-Life 2 Cinematic moddal mit lehet kezdeni, ha a menüben nem jelenik meg az "activate virtual-reality" pont? Persze a video beállításoknál engedélyezve van a vr.
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2014.10.04. 10:06:57 -
#267 http://www.nightattheroculus.com/
:D -
XeroX #266 Kipróbáltam a The Vanishing of Ethan Carter -t, Vorpx -el, mivel alapból nem kezeli, így a Skyrim beállításokkal futtatom, a FOV- ot a játék menüben át lehet rakni 120-ra, Z-adatptiv -el próbálom, de szédülős a dolog.
Mivel a VorpX az exe fájlt figyeli, csak az indító fájlt kellett átnevezni TESV.exe -re, így fut 3D ben és a head-track is működik.
Valaki próbálta már ?
A látvány nagyon ott van, csak a fejmozgást kéne belőni.
-
priluki #265 üdv, használja valaki ezt a LiveViewRift v3.13.1 lejáttszot? nagyon jo cucc meg tudod nézni pl a 3d filmeket.. viszont az lenne a kérdésem hogy lehet vele hangsávot váltani? mert angolul kezdi és ugye magyarra kéne átváltani.. -
#264 De akkor a szédüléssel sem lenne gond -
#263 Ja, csak azzal egyutt az agyad is elparologna :D -
MasterMason #262