Oculus Rift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nevezheted berhelésnek, kókányolásnak, aminek szeretnéd akkor is egy elég komoly KF van mögötte, -amivel előttük nem nagyon foglalkozott senki- attól teljesen függetlenül hogy a hardver elemeket nem ők gyártják.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Nem lennék meglepve, ha a kínaiak is beszállnának a VR buliba, és lelépnék az oculust de úgy, hogy garantáltan bukja azt a kétmilliárd dollárt, amit egy olyan "technológiáért" fizettek, ami soha nem is volt az oculusé, hiszen a paneltől kezdve minden alkatrész más telefon vagy egyéb gyártók fejlesztése...
https://fxmason.blogspot.com/
Htc vive hype incoming... alamennek legalabb 150usd vel szerintem mar le is aratjak a baberokat.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De a pofám leszakad nekem is. Ahogy mondod, két sima telefonos panel van benne, röhej, hogy ennyit kérnek érte. Legyen rajta hasznuk... no de ennyi??!! Hát én pedig nagyon rá voltam buzulva, de kurvára unszimpi, hogy beharangozzák egyfolytában hogy így olcsó, úgy olcsó, vagyis inkább megfizethető lesz, aztán nesze nekem 600-700 $/EUR. Még a kintieknek is sok...
(Persze így is megveszik tömegek...) De grr... Legszívesebben OR-et nem is vennék már...
Ez olyan mint a szilveszteri sms, lehetne akkora kapacitasu a rendszer, higy elbirja az extra nagy terhelest, de minek, kesobb nem fog kelleni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az az optimum, ha minél több soron megy a gyártás, minél nagyobb tételben. Így tud a gyártó hatékonyan költséget csökkenteni, hibákat kiszűrni, satöbbi, satöbbi. (A vevő meg jobb áron venni.)
Meg hagyjuk már... Megtérülés satöbbi. "A kereslet alább fog hagyni"? Mivan?!
Most nem linkelek tízmillió cikket arról, hogy a VR mekkora durranás előtt áll, és hogy ami idén megy az semmi ahhoz képest majd, ami történni fog. Hiába lesz többszereplős a piac, ha az igények egyre nagyobbak és nagyobbak, most ezer féle dolgot említhetnék, mondom a legkommerszebbet: iPhone. Ezer szereplős a piac, még is képesek majd minden évben rekordokat dönteni.
Persze pénz, nem kevés pénz az új sorok telepítése, és idő is, de utána robbanásszerűen lehet sokkal többet gyártani... És különben is. Az nem az Oculus feladata elsősorban, hogy ezeket a gyártási gondokat megoldja. Hanem azé a vállalaté, aki legyártja. Neki érdeke, hogy kielégítse a vevői igényeket, mert különben a nagy fejek' majd szépen elviszi legyártatni máshová a cuccot. Persze csak abban az esetben, ha az Oculus nem saját maga gyártja le a kütyüt, de ebben nem vagyok képben, és egyébként is ez már az ő gondjuk...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.06. 18:36:46
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tudnak várni az emberek, legalább "exklúziv" marad a cucc hosszabb távon. Jelenleg meg még ugye egyeduralkodók is. Valamennyi (most még) potenciális vásárlót persze veszítenek. De ezek szerint úgy gondolják, ez belefér.
Hidd el, nálad és nálam sokkal jobb közgazdászok kötöttek kompromisszumokat nálunk sokkal jobb mérnökökkel a jelenlegi gyártókapacitás elérése érdekében, és biztos, hogy költséghatékonyság terén az optimumon vannak már most.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.01.06. 18:23:34
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De emberek, ti nem tudjátok, hogy működik egy gyártó üzem?
Kalkulálnak X darabszámmal.
Most kiderül, hogy lehet sokkal többre van igény. A rendszer a jelenlegi termelés alapján adja a kiszállítás várható idejét.
A termelési kapacitáson szerintetek nem lehet, illetve nem fognak növelni?
Jézusom... Nem tudom hol éltek...
De az 4K-s lesz, és nem a felbontásra gondolok<#buck>#buck>
www.smart-bus.hu
Ha valamire kurva nagy kereslet lesz, akkor majd a gyártósorokon megoldják, hogy ne ezer készüljön el egy soron egy hét alatt, hanem kettő... aztán három, aztán majd még több és még több... Én ettől nem félek. 😊
Meg hát igen, én főleg szimeznék. Assetto Corsa, iRacing, rF2, pCARS. Ezek közül ahogy olvasom a pCARS áll a legjobban, sokan azt mondják referencia szintű ahogy megoldották az UI-t meg ilyesmit. Nem tudom, nem láttam.
Szóval türelem... HTC nem tudom mennyire fog érdekelni, majd meglátjuk.
A többi ismeretlen még jó is lehet, majd meglátjuk, de az Oculussal nem lehet mellényúlni. (SDK, támogatások, support háttér...) A többinél (akik nem olyan nagy nevek) ez nem olyan biztos....
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.01.06. 17:25:06
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
www.smart-bus.hu
Mindegy, idén úgyis beszerzem, de szerintem csak év vége felé...
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: priluki, 2016.01.06. 17:07:34
20 országban van raktári lerakat?
Vagy csak 20 országba lesz szállítás egyenlőre?<#confused>#confused>
www.smart-bus.hu
Tehát 56.334 darabot osztanak szét ingyen. Akkor mennyi lesz az induló készlet márciusban? Medve anyám!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
As a small token of our appreciation for your support, all Kickstarter backers who pledged for a Rift development kit will get a free Kickstarter Edition Oculus Rift!
Free Limited Edition Rift Coming to Oculus Kickstarter Supporters
A tömegtermelés korában?! Egy telefonban tízszer annyi technológia van mégis millió számra képesek előállítani, ebbe meg egy telefonkijelző van meg némi hulladék, nemhogy 8 magos processzor memória meg ezer más dolog...
Akár tetszik akár nem, ez szerintem egészen elképesztő, érthetetlen!
Kérdés mit jelent időben az előrendelés? Q1 vége? Arra is kíváncsi leszek rá akarják-e mindenkire eröltetni az xbox kontrollert, vagy lehet a nélkül is rendelni.
hivatalos oldal
Teslasuit is a Tactile Skin that Lets You Feel VR, Kickstarter Jan 1st
Rink VR Controller From Samsung's C-Lab Will Debut At CES 2016 - Tomshardware
Egy termék nem csak a hype miatt van adott esetben "túlárazva" hanem azért is mert van normális support hozzá.
Sok esetben ez fel sem tűnik, csak akkor amikor szükség van rá.
Azért arra is kíváncsi vagyok, melyik gyártó cég hogyan fogja támogatni a saját kis virtuálisbilijét.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/