1012
  • PeeTeR
    megteszed, hogy dobsz egy screenshot -ot a kezdetrol? amikor bemutatkozik vagy bevonul a warchief es a pajtasok
  • Sir Quno Jedi
    Lehetetlen. Van egy pajzsos, sérthetetlen muki. Az ha üt, akkor spacebar, vagy meghalsz. Viszont így totálisan lehetetlen (meg amúgyis) pajzsként használni őket. Eleve több íjász van és mint mondtam, vagy egylövéses vagyok, vagy lemérgeznek és úgy.
  • Nos
    biztos cask az én bénaságom, mert ez az első játék, amit tartósan controlerrel csinálok, de a bow küldetéseket hogy a jó égbe lehet megcsinálni?????
  • PeeTeR
    jojez igy is. story utan olyat tomegmeszarlasokat es runatengert lehet veghez vinni, hogy csak na
  • Shep
    Story felénél kapod meg :D
  • Kongy
    Óó... mekkora jó ez a brand képesség... nagy kár, hogy csak a játék vége fele kapjuk meg.... Meg lehetett volna mondjuk a felénél is kapni, és akkor még nagyobb móka.. na mindegy.
  • Musicking
    Miért nem próbálod meg a segítőit élőpajzsként likvidálni? Amikor ez megvan akkor magasabb helyről nyomsz rá brutál támadást vagy egy gyors kombósorozat után tüzes nyilat és futás helyett inkább az elugrást preferáld.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.06. 13:20:58
  • Sir Quno Jedi
    Írtam, hogy a futás nem menő itt, mert agyonlőnek. Írtam, hogy nincs hordó, semmi. Írtam, hogy nem terelődnek szét az istennek sem.
  • Kongy
    Hát ügyeskedni kell. Néha el-elszaladni virágért, meg szétterelni a bandát. Volt, hogy egy fél óráig öltem egy warchief-et így. De vannak grog hordók, meg tábortüzek, azok is hasznosak tudnak lenni. Sajnos a Graug módszer az első térképen még nem megy, mert ott egy darab van, az is nem tudom hol, és mikor szokott feltűnni, de 2. térképen már 2-3-al összefutottam, sőt olyat is láttam, hogy 20 ork harcolt 5 caragorral, plusz egy grauggal.... :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem. Van egy erőd és a külső falánál van az indulópont egy szekérhez közel. Odafelé sok a ghoul is.
  • PeeTeR
    mintha ez nekem is meg lett volna - mission nevre meg semmi konkretumra nem emlekszem, de lehetseg, hogy ez az a mission amikor a kooszlop tetejerol inditasz ami mellett ott egy tisztas a domboldal szelen? - nem tudom jobban elmagyarazni, tudom ez a leiras kismillio helyszinre ervenyes :\
  • Sir Quno Jedi
    Én simán öldöklöm a 20-as kapikat. Első térképen és tán 5-6 sztori küldi van még csak meg. Esnek is az epic rúnák.

Most viszont meg kell ölni pár warchief-et MÉG (ugye ratbag már wc és ülteti a helyükre a saját embereit). Namost amíg nem ölöm le ezeket a korcsokat, addig nem lehet unlockolni a következő sztori küldit. Megpróbálkozom más chiefekkel is (végülis a nem íjászokat el tudom ölni azé).

Sajnos az íjászok ellen nincs semmi védelem. Ott flikk-flakkolok a tömegben, szépen haladok, ámde agyonlőnek, mint a szemét, esélyem sincs, mintha orbitális bombázást kapnék esernyőben. Az is borzasztóan idegesítő, hogy ha öten vannak, akkor mind az öt, mikor pont odacsap neked, bejelenti magát és tolja a hülyeségét, ez sokadszorra murva gáz és fel is tart.
  • gabber012
    Igen, én is arra gondoltam, de nem hiszem el, hogy nem lehet "okosabban" megcsinálni. Azért az gáz, hogy nincs semmilyen target funkció és eloldalazni meg elugrabugrálni mellette (mondjuk aoe támadása is van közelre hála isten :D ). Simán oldalra ugrani meg fölösleges, olyan bazi messzire megy hogy onnan egyből nem tud visszatámadni...
  • Sir Quno Jedi
    Első térkép ez kéremszépen, egy graug volt eddig össz.
  • gabber012
    Úgy, hogy két másik kapitánnyal harcoltam, mikor megjelent ez is még kis gyíkarcként, de szerencsésen megölt, és nagyon hamar megkapta a gyors fordulást, immunitásokat, és a pajzsot. 3 halál után már (ugye eleve már a kezdetektől nem tudtam vele folytatni a harcot ha egyszer leütött), semmivel nem lehetett sebezni csak combat finisherrel meg ranged-el, de ez a buzi meg hiába lődöztem, egyszer fogta magát és felgyógyította magát. :O
  • BoneDragon
    Ja csak ha nem tart ott a sztoriba úgy nem tudja megvenni azt a skillt...
  • Kongy
    Ilyenkor kell szerezni egy Graug-ot :D 2. térképen van belőle bőven. Van egy olyan képesség, hogy Shadow Mount, amiből egyből fel tudsz rá ülni, és a Caragorokra is.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.06. 11:48:34
  • Sir Quno Jedi
    Ne is mond. Én is elakadtam. Most van egy olyan warchief, hogy íjász. Szerencsés esetben egy lövéses vagyok neki maxról (rájuk viszont nem hat az lövés) és négy olyan kapitány védi szorosan, akik közül egyiket csak leíjászkodni lehet és bazi nagy, nem törő fém pajzsa van, a másik meg íjász szintén, de mérgezős is, stb. Tök jó. Megközelíteni sem nagyon lehet őket halál nélkül, de ha odaugrasz shadowstrike-kal, akkor kicsit csapkodsz AZTÁN halott vagy amint már ők támadnak. Addig gyakoroltam, hogy néha sikerül elfutnom előlük kicsit cikk-cakkban, de csak néha... Ehhh. Pedig Epic rúnákkal tömöm a fegyóimat és már csak egy felszabadítható sor van a képességek között...

Elcsalás nem műxik, mer nem hagyják el egymást istennek sem, az egész erődben egy robbanó hordó van, az is kint a túloldalon, sokszáz méterre... Már nincs ötletem. caragorokat meg megölték az előquestben mindent (el kellett őket engedni). Nem mintha nem ölnék őket egycsapásból.
  • BoneDragon
    Én ajánlom 2500 pontért a kardnak a 20mp-ig tartó kivégzését. Azzal lazán megvan, csak folyamatosan nyomod rá.
  • Kongy
    Hogy lett neked egy kapitány 20-as szintű? Én a sztori végefele járok de 10-es szint körüli kapitányokkal futok össze rendre :D Amúgy annyit tudok segíteni, hogy fejleszd fel maxra a hp-d, ha még nem tetted, esetleg a fókuszt is. De rúnák is sokat segíthetnek. Én most a játék vége felé kb röhögve kinyírok egy 12-es kapitányt... :) Magasabb szintre nem engedtem őket, mert nem halok meg potyára :)
  • gabber012
    Emberek, vmi tippet szeretnék olyan kapitány ellen, aki már mindenre immunis kivéve combat finisherekre (20as szintű). Kettő, de inkább egy ütésből kinyír, és a legjobb, hogy nem adja meg a kegyelemdöfést, tehát ilyenkor egyből odébbáll, esélyem sincs folytatni ellene a harcot.
    Megkerülni nem tudom, mert támadása után gyorsan fordul (ez is egy képessége, juhé), charge támadása elől oldalazni nem tudok (lehet egyáltalán vmi értelmes módon?), átugorni nem lehet, hátba támadni nem lehet, nyilazni nem lehet. :/
  • Kongy
    Ha leveszed a C-t majdnem Aragorn :D
  • bélanéni #670
    Összekevertem Aragorn-al. Caragor
  • Kongy
    Nekem pók, repülő állat, caragor, denevér.... :D
  • bélanéni #668
    Nekem ebben a sorrendben adta: pók, repülő állat, patkány, Caragorn. Itt tartok :)
  • PeeTeR

amugy milyen feher pixel hibak? egy kepet dobhatnal - semmit nem talalni rola
  • Diesell31
    Fehér pixel hibák ellen vmi javaslat?! Új ati driver van fent! Lehet az a baj?! :(
  • MerlinW
    Oh, akkor benéztem:)
  • Terawatt
    Hunting challanges
  • MerlinW
    Valószínű, mert tőlem meg patkányt kért a madár után.
  • Kongy
    Érdekes, nekem kismadár után Caragort adott be. :D Ez random megy?
  • Terawatt
    Próbáltam más szárnyast vadászni, de neki bat kell most. :) Sima kismadár volt már challangenek.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.10.05. 20:31:38
  • Kongy
    Jelzi, ha a közelben vannak, csak fel kell nézni az égre :DD Amúgy random, bárhol lehetnek. Ja, és nemcsak denevért lehet ölni, bármi repülő állat megteszi.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.05. 19:44:33
  • Musicking
    Mintha az első barlangos küldetéskor láttam volna kirepülni őket. Gondoltam hogy bejárok pár barlangot, de mindig adódik valami akció.
  • Terawatt
    Denevért hol lehet találni? :) Barlangokban nem láttam. Itt ragadt le a challangem már sok órája.
  • BoneDragon
    Jól van még mindig én tartom a % rekordot.
  • PeeTeR
    na igy jott nekem ossze a 24h - ami tobb lett volna.. csak ugye folyamatosan kovetem a topic hozzaszolasait es rohadtul kivancsi lettem a sajat csapat - sereg keszitesere igy... :D mondjuk azota is nyomom renduletlenul :)
  • BoneDragon
    Szerintem itt senki se próbálta azt a packot, pont emiatt.
  • mcwolf
    Sziasztok!
    A HD textúra ajánlott 6 GB VRAM igénye mennyire vehető komolynak?
    AMD 290-en érdemes próbálkozni, vagy TÉNYLEG felejtős?
    THX
  • Musicking
    Nekem bejön a vadászat :)