1012
  • PeeTeR
    nem kell rohanni.. minek :o
    grat
  • yesname #651
    Na meglett és nem öt perc alatt :D
  • Kongy
    Én ilyen szituban mindig elmenekültem valami magaslatra, aztán onnan soroztam a népet nyílvesszőkkel :D Lassú, de hatékony.
  • PeeTeR
    vagy ugy mint Myselor is irta hasznald ki a felelmuket, nyulcipot huznak, elkaphatod kapasbol, kovetkezo...
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.10.05. 18:55:27
  • Shep
    Én mindig azt csináltam ,hogy megfogtam elindultam a főnök felé aztán mikor észrevett kifutottam a zónából ameddig az őrhely orkjai követnek a chief tovább követett pár segédjével de az már nem okoz gondot, ha meg mégis akkor csak simán körbe körbe futottam és egyesével hátba szurkáltam őket, vagy ha sikerült a mitől fél dolog akkor simán elfutott én meg utána és akkor elég pár suhintás neki.
  • Terawatt
    Bodyguardokat megölted?Mert ha nem akkor ne csodálkozz
  • PeeTeR
    na en igy farmoltam runakat meg exp -et :D legjobb - ne a kontrollert gyepald el hanem a kapitanyokat es warchief -eket. csak ne akarj 5perc alatt kesz lenni es kapasbol elvezheto lesz ;p
  • Myselor
    játszd ki a félelmeiket gyengeségeiket.nem annyira nehéz gondolkodni kell sokat rohangálni:)
  • BoneDragon
    Erre mit lehet mondani? Ez nem a te játékod. :D
  • yesname #643
    Na most már földhöz vágom a kontrollert. 7, igen. Hét kapitány verődött össze egy csapatba ott ahol warchief-etk kéne kinyírnom. Szép. Már az összes 20-as szintű, mert mindig meghalok és oszolni meg akarnak. Egy helyen marad az össze.
  • PeeTeR
    indokolatlan mennyisegu kapitany, warchief hentelest tartottam mert pockoltam a runakat :D
    meg elsore a kepessegeket akartam kinyitni tier 4 -ig postoltam is egy shotot aztan 5percel kesobb jott tier5 (nem figyeltem, hogy kb mar semmi nem hianyzik) aztan uhm Lv4 -ig nyitottam szinten eletero/nyilvesszo etc... ez eltartott egy darabig. amikor ez mind kesz volt akkor voltam 5/20 -nal main mission -ben. szoval... :D meg asszonykam is hozza tett picit :P
  • BoneDragon
    Mit csináltál te 24 óráig és csak 55%? :P
  • PeeTeR
    vege a story -nak :)

24h 15mins - 55.1%

valaki tud megjelenesi datumot "Middle Earth - The New Ring" -hez? :D
  • Shep
    Na a végére értem én is 13 óra volt, főleg a főszálat csináltam, a gyűjtögetősdit meghagyom másnak, nekem ennyi idő pont ideális volt. A kezdeti 7 pontról a végére felment 8-8,5-re de a történet kicsit olyan beleerőszakolásnak tűnik nekem de azért egész jól kikerekedett és a kezdeti érdektelenségből egy közepes valami lett. Összességében jó játék (elvégre már a 7 pont is jó játékra utalt) de nem hiszem, hogy valaha is nekikezdenék még egyszer.
  • Kongy
    Azt néztem amúgy, hogy egy Graug is gyorsan elhullik, ha körülveszi kb 30 ork. Hiába eszed meg őket, gyorsabban megy le az életed, mint amennyit töltődik..
  • Musicking
    Legközelebb lassítsd le a pofájába leadott lövésekkel, de így kb 15 nyílvesszővel te is legyűrheted.
  • Myselor
    akkor ne mvolt szerencséd nagyon nem xd
  • Shep
    Tudom de mire odaértem embereim sorát már leverte szóval én inkább a biztos módját választottam a további veszteségek elkerülésének.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.05. 14:34:20
  • BoneDragon
    Meg kell venni a skill graughoz. Harcolni se kell vele csak felpattansz a hátára és a tiéd.
  • Shep
    Én? Sehogy, megyek az egyik küldetésre erre látom ,hogy az embereim egy Grauggal harcolnak, egyet véletlenül én szúrtam le :D Aztán látom ,hogy jön egy másik bodyguard is, na mondom ok, gyors kilépés mielőtt mindenki odavész én meg kezdhetem előröl az állítgatást. Na mondjuk ez amúgy egy jó része a nemezis rendszernek csak hát egyben bosszantó is.
  • Myselor
    azt hogy hoztad össze?
  • Shep
    Na a franc esne bele, egy Graug lealázta a kemény munkával átállított vezéreim egy részét.
  • ratgab
    Ne spoilerezzél már megint...
  • Shep
    Azt tudtad, hogy a FC3-ban 4 sziget van?
  • PeeTeR
    terkep aljan ott a nagy kapu es azon "fast travel"
  • MerlinW
    Vissza.
  • bélanéni #626
    Ez kissé spoiler-es volt srácok
    Jobb lett volna ha a játékban meglepetésként ér, most már mindegy.
    De ha a második tényleg jobb, akkor kész leszek, mert én az elsővel sem tudok betelni.
    Még a filmeket is elkezdtem újra nézni, hátha megtetszik. A játék azért sokkal jobb számomra.
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.05. 00:12:46
  • Kongy
    1. térképre vissza lehet menni róla?
  • Shep
    Második térkép sokkal de sokkal jobb, mint az első, jobbak a küldetések, a sereg verbuválás is vicces, mintha egy másik játék lenne. Persze a harc ugyanaz de hát ...
  • BoneDragon
    Na végigvittem, 18 óra lett és 74%. Vége szerintem könnyűre sikeredett, főleg, hogy már egy egész sereg segített. :D
    Nagyon jó volt, főleg a vége felé. Mivel lotr b*zi vagyok a sztorit is imádtam. :)
  • PeeTeR
    igen ez nekem is feltunt az utobbi par ora jatekban :D
    aztan valahogy hirtelen megeredt O.o
  • scomcomputers
    Nekem nagyon bejön a játék, Windows 10 Technical Preview-n tesztelem, nagyon jól fut ultrán minden:

• TomStorm
    Az esőt nálam teljesen elfelejtette a program
  • TomStorm
    Akkor np,köszi:)
  • Terawatt
    Hosszan nyomod az E- t akkor teljesen leugrassz. :P
  • TomStorm
    hú de kiakasztott most
  • TomStorm
    Nemigaz már nem lehet leugrani a falról.Elrugaszkodni vagy valami.2.x cseszem el ez miatt Warchief elött csak ereszkedik le egyesével "E" gombal és nem ugrik le
  • Terawatt
    12 óra eddig és 47%. Mint kés a vajon úgy haladok, eddig csak egy warchief volt kihívás az is csak az előzménye miatt. Két db 2500as skill is megvan már és nagyon jók, csak ajánlani tudom őket.
  • TomStorm
    Thx!
  • bélanéni #613
    Párkányon lógva SHIFT + G odacsalogatás, amikor piros sziluettes az Uruk, akkor bal egérgomb, kb ennyi. Hátha a videóból nem derül ki :D