1012
-
#652 nem kell rohanni.. minek :o
grat -
#651 Na meglett és nem öt perc alatt :D -
#650 Én ilyen szituban mindig elmenekültem valami magaslatra, aztán onnan soroztam a népet nyílvesszőkkel :D Lassú, de hatékony. -
#649 vagy ugy mint Myselor is irta hasznald ki a felelmuket, nyulcipot huznak, elkaphatod kapasbol, kovetkezo...
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.10.05. 18:55:27 -
#648 Én mindig azt csináltam ,hogy megfogtam elindultam a főnök felé aztán mikor észrevett kifutottam a zónából ameddig az őrhely orkjai követnek a chief tovább követett pár segédjével de az már nem okoz gondot, ha meg mégis akkor csak simán körbe körbe futottam és egyesével hátba szurkáltam őket, vagy ha sikerült a mitől fél dolog akkor simán elfutott én meg utána és akkor elég pár suhintás neki. -
#647 Bodyguardokat megölted?Mert ha nem akkor ne csodálkozz -
#646 na en igy farmoltam runakat meg exp -et :D legjobb - ne a kontrollert gyepald el hanem a kapitanyokat es warchief -eket. csak ne akarj 5perc alatt kesz lenni es kapasbol elvezheto lesz ;p -
#645 játszd ki a félelmeiket gyengeségeiket.nem annyira nehéz gondolkodni kell sokat rohangálni:) -
#644 Erre mit lehet mondani? Ez nem a te játékod. :D -
#643 Na most már földhöz vágom a kontrollert. 7, igen. Hét kapitány verődött össze egy csapatba ott ahol warchief-etk kéne kinyírnom. Szép. Már az összes 20-as szintű, mert mindig meghalok és oszolni meg akarnak. Egy helyen marad az össze. -
#642 indokolatlan mennyisegu kapitany, warchief hentelest tartottam mert pockoltam a runakat :D
meg elsore a kepessegeket akartam kinyitni tier 4 -ig postoltam is egy shotot aztan 5percel kesobb jott tier5 (nem figyeltem, hogy kb mar semmi nem hianyzik) aztan uhm Lv4 -ig nyitottam szinten eletero/nyilvesszo etc... ez eltartott egy darabig. amikor ez mind kesz volt akkor voltam 5/20 -nal main mission -ben. szoval... :D meg asszonykam is hozza tett picit :P -
#641 Mit csináltál te 24 óráig és csak 55%? :P -
#640 vege a story -nak :)
24h 15mins - 55.1%
valaki tud megjelenesi datumot "Middle Earth - The New Ring" -hez? :D -
#639 Na a végére értem én is 13 óra volt, főleg a főszálat csináltam, a gyűjtögetősdit meghagyom másnak, nekem ennyi idő pont ideális volt. A kezdeti 7 pontról a végére felment 8-8,5-re de a történet kicsit olyan beleerőszakolásnak tűnik nekem de azért egész jól kikerekedett és a kezdeti érdektelenségből egy közepes valami lett. Összességében jó játék (elvégre már a 7 pont is jó játékra utalt) de nem hiszem, hogy valaha is nekikezdenék még egyszer. -
#638 Azt néztem amúgy, hogy egy Graug is gyorsan elhullik, ha körülveszi kb 30 ork. Hiába eszed meg őket, gyorsabban megy le az életed, mint amennyit töltődik.. -
Musicking #637 Legközelebb lassítsd le a pofájába leadott lövésekkel, de így kb 15 nyílvesszővel te is legyűrheted. -
#636 akkor ne mvolt szerencséd nagyon nem xd -
#635 Tudom de mire odaértem embereim sorát már leverte szóval én inkább a biztos módját választottam a további veszteségek elkerülésének.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.05. 14:34:20 -
#634 Meg kell venni a skill graughoz. Harcolni se kell vele csak felpattansz a hátára és a tiéd. -
#633 Én? Sehogy, megyek az egyik küldetésre erre látom ,hogy az embereim egy Grauggal harcolnak, egyet véletlenül én szúrtam le :D Aztán látom ,hogy jön egy másik bodyguard is, na mondom ok, gyors kilépés mielőtt mindenki odavész én meg kezdhetem előröl az állítgatást. Na mondjuk ez amúgy egy jó része a nemezis rendszernek csak hát egyben bosszantó is. -
#632 azt hogy hoztad össze? -
#631 Na a franc esne bele, egy Graug lealázta a kemény munkával átállított vezéreim egy részét. -
ratgab #630 Ne spoilerezzél már megint... -
#629 Azt tudtad, hogy a FC3-ban 4 sziget van? -
#628 terkep aljan ott a nagy kapu es azon "fast travel"
-
#627 Vissza. -
#626 Ez kissé spoiler-es volt srácok
Jobb lett volna ha a játékban meglepetésként ér, most már mindegy.
De ha a második tényleg jobb, akkor kész leszek, mert én az elsővel sem tudok betelni.
Még a filmeket is elkezdtem újra nézni, hátha megtetszik. A játék azért sokkal jobb számomra.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.05. 00:12:46 -
#625 1. térképre vissza lehet menni róla? -
#624 Második térkép sokkal de sokkal jobb, mint az első, jobbak a küldetések, a sereg verbuválás is vicces, mintha egy másik játék lenne. Persze a harc ugyanaz de hát ... -
#623 Na végigvittem, 18 óra lett és 74%. Vége szerintem könnyűre sikeredett, főleg, hogy már egy egész sereg segített. :D
Nagyon jó volt, főleg a vége felé. Mivel lotr b*zi vagyok a sztorit is imádtam. :) -
#622 igen ez nekem is feltunt az utobbi par ora jatekban :D
aztan valahogy hirtelen megeredt O.o -
#621 Nekem nagyon bejön a játék, Windows 10 Technical Preview-n tesztelem, nagyon jól fut ultrán minden:
-
TomStorm #620 Az esőt nálam teljesen elfelejtette a program -
TomStorm #619 Akkor np,köszi:) -
#618 Hosszan nyomod az E- t akkor teljesen leugrassz. :P -
TomStorm #617 hú de kiakasztott most -
TomStorm #616 Nemigaz már nem lehet leugrani a falról.Elrugaszkodni vagy valami.2.x cseszem el ez miatt Warchief elött csak ereszkedik le egyesével "E" gombal és nem ugrik le -
#615 12 óra eddig és 47%. Mint kés a vajon úgy haladok, eddig csak egy warchief volt kihívás az is csak az előzménye miatt. Két db 2500as skill is megvan már és nagyon jók, csak ajánlani tudom őket. -
TomStorm #614 Thx! -
#613 Párkányon lógva SHIFT + G odacsalogatás, amikor piros sziluettes az Uruk, akkor bal egérgomb, kb ennyi. Hátha a videóból nem derül ki :D