1012
-
#732 jol, semmi, elvezd -
bendáj17 #731 Nagyon klassz game :D Végig is vittem 21 óra alatt 86 % sikerült. A vége is érdekes lett, tetszett nagyon az új rendszerrel együtt. el voltam vele egy darabig. -
St3vEn #730 Hali.
Kinek hogy futott a játék valójában? Mik voltak igazak a gépigény pletykákkal kapcsolatban? (4-6gb-s vga stb. kell majd a fullhoz)
Főleg olyanoktól várnám a tapasztalatokat akik r9 280x-el vitték :) Köszi. -
Gepo #729 Na befejeztem én is, 25 óra 29 perc - 100%.
Rohadt jó volt, régen tetszett ennyire single player játék.
Holnap kezdem előlről .
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2014.10.07. 09:43:59 -
zenoka #728 textura reszletessegevel.. asszem a high-tol kezdodik a szorosodese..low-n es mediumon nem latszodik..
tessalation az arra van hogy pl a vall resze meg feje meg ugy az ives formak ne legyeneke "szogletesek". -
gabber012 #727 Ha már graf, másnak is olyan, hogy Talion ruháján a bundás-szőrös részek csak a cutscenekben néz ki normálisan? Ingame csak sima, lapos texturák. Tesselation sem csinált vele semmit. -
TomStorm #726 Akkor tedd vissza high-ra ha szar a frame.Mert ebbe a játékba pont a jó FPS kell nem az ultra-giga látvány ami mellékesen nincs is:)
Itt akkor lenne értelme Ultra grafikának ha az telepakolná +objektumokkal,hatalmas fákkal,1 méter magasságban zöldelő növényzet és a többi.
De ez,hogy van 5 hegycsúccsal több,vagy kiemelkednek a kavicsok és 3 féle színben pompázik a pocsolya vagy elvakít a napfény és ilyen baromságok hát semmi értelme szvsz
-
TomStorm #725 Ezt bemásolhattad volna ide is.Pár mondatért ne menjünk már külön linkre -
#724 Shadow of mordor véleményem - Steam vélemények. -
#723 Á, azt már feleslegesnek tartom 1 gigás kártyával...
Meg ahhoz kellene a 9 gigás texture pack is, gondolom
Nem ennyire szép mint nálad, az biztos, de egyáltalán nem is csúnya.
Utoljára szerkesztette: rage, 2014.10.06. 22:48:45 -
#722 Az jó de próbáld ki ultrába, azé bebe röccen néha.... -
#721 Kipróbáltam a játékot az aláírásban jelzett konfigon, ami a memóriát leszámítva (ami 8 GB) teljesen megegyezik a játék hivatalos minimum gépigényével. Arra nem számítottam, hogy simán medium-high-ra állítgatva is 40-50 fps-sel fut majd le a benchmark, full HD-ben.
Akkor mire ez az óriási meghirdetett gépigény?
Mondjuk örülök neki, mert tetszetős a játék, s a hangulata is jó. -
#720 Na végeztem a sztorival. Hűha, remélem lesz folytatás!! Ebből is lehetne franchise-t csinálni, mint az AC-ből. 14 óra, és 51%. Most egy kicsit pihentetem, de majd a mellékküldetésekért visszajövök :) -
gabber012 #719 Hát remélem. Amúgy nem lenne vele semmi bajom, ha a hülye "humiliator" miatt nem húzna el mindig egy-két ütés után. -
#718 Egyszerűen körbeszladgálod, közben csapkodod. Vagy eltereled a figyelmét (tűz, méhkas, caragor/caragor csali, stb). De alacsony szinten a legegyszerűbb amit írtál- Kombózól a kicsiken, odaszaladsz, finisher. Eljátszod amíg meg nem hal. Az első 2-3 óra ilyen csak, utána hármasával fogod mészárolni ezeket a lurkókat. -
gabber012 #717 És hogy kerülsz olyan háta mögé, aminek az is képessége, hogy gyorsan megfordul támadása után? És igen, nem lehet ráugrani, mert vault blocker, pajzsos, egy, max két ütés vagyok neki, és mivel humiliator, folytatni nem lehet, elmegy. Hátba szúrni nem lehet, mert stealth immune és egyébként nem lehet a hátába kerülni említett ok miatt, és mert annyi lehetőség nincs a játékban hogy betargetelj vmit és háta mögé strafelj. Elugrással meg olyan böszme messze kerül, hogy nem tud egyből visszatámadni, de még ha igen is, mindegy, mert oldalról kivédi pajzzsal. Ranged-re immunis. Ja, közelre aoe támadása is van, ha nem lenne elég, amiből szintén elég 1 max 2. támadás. De valóban, nem mindenre immunis...combat finisher az egyetlen amivel lehet sebezni. Abból vagy 5öt nyomtam rá, még mindig maradt kb. 2/5öd élete. -
#716 Ez nem teljesen igaz, finisher-re mind érzékeny. A kicsiken összeszeded a charge-ot és a ráküldöd a finisher-t a kapitányra. Én az első 4 warchief-et is sima íjjal és kardozással zúztam le mindenféle extra képesség és nélkül. Egyébként a pajzsos-t tudod ütni hátulról minden további nélkül.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.06. 17:41:48 -
#715 Ráugrálni ugyan úgy lehet, mert ritka, hogy arra immu legyen. Ha más nem akkor a környezőkre. Játék elején nem igazán mászkálsz strongholdokba, vagy ha igen akkor vessen magára a player. Bőven van azokon kívül ilyenkor más tennivaló és nem is kell sokat játszani ahhoz, hogy az első 1-2 tier képesség meglegyen. Addig sunyulás/íjászkodással minden megoldható.
Ha kell akkor 5-6x ugorj rá a magasból, mert amilyen gagyi az AI legtöbbször nagyon egyszerűen kivitelezhető. (egyszer sem találtak még el mászás közben és a párkányokon is kb annyiszor, ahányszor jégeső van ingame)
Szerk: pajzsosokat alapból fejbe kell lőni/átugrani fejbecsapni vascsővel, berserkerrel később futsz össze, de az is fejbelövés kategória, vagy átgurulsz rajta és hátbavered/stunolod.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.10.06. 17:41:26 -
gabber012 #714 A pajzsos, mindenre immunis, humiliating, captainokat baxhatod a játék elején képességek nélkül. -
#713 Fly you fools-t Celeb barátunk is mondja ha jól emlékszem akkor amikor a Ghűl-ok elől menekülünk. :) -
#712 Na ja, de az is tömegoszlató, amikor egy ellenfél koponyáját szétpattintod a többi előtt... :D Rögtön hátrahőköl mindegyik :D
BÍrom azt is, hogy vannak filmes utalások trophy-knál (PS4-en), pl amikor elereszted a méheket kapsz egy "Fly you fools"-t amit Gandalf mondott még az első részben. Meg ha sikerül megszerezni az összes trophy-t, akkor "One has walked in Mordor"-t kapsz. Ugye emlékszünk Boromir beszólására, amiből mém is lett, hogy "One does not simply walk in Mordor" :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.06. 17:15:30 -
#711 Ez a Tallion olyan OP mint a Gyűrűk Ura cselekményben a holtak serege. -
#710 Kedvencem az volt, amikor megérkezett a warchief, pont a közelben voltam a tetőn, mindenki kántálta a nevét, ugrás, torok átvágva abban a pillanatban és már futott is mindenki amerre látott. Kis morálrombolás. -
#709 Hát ja, pl amikor a 2. warchief-et öltem, a testőrére ráeresztettem a méheket, egyből elfutott a francba:D -
#708 A játék végére, normális rúnákkal és az alsó két sornyi képességekkel, már a lvl20-as ellenfelek is 2-3 ütésből halnak. Van az átugrás+stun+wraith attack kombó + a 2x-es finisher képesség. Ezekkel minden nem pajzsos boss-t ki lehet csinálni 5mp alatt. A pajzsos mukik ellen meg összeszeded a charge-ot a kicsiken majd szintén 2 finisher és már futnak is. Amelyiket lehet nyilazni, az meg ugye szintén gyerekjáték. Továbbá mindenhol van egy rakás robbanó tereptárgy, sok boss azonnal hal a stealth attack-tól (tetőről rájuk ugrasz), stb, stb.
Az AC játékokon nevelkedettek meg még otthonosabban mozognak a játékban:) -
#707 én is mindig azt csináltam hogyha gáz volt akkor futottam felmásztam valahova és kész.kitaláltam hogy kapjam el akit kellett:) elcsaltam és mindig kipróbáltam az összes lehetőséget még ha nem is tudtam a warchiefről semmit,mert a félelmet és a gyengeséget kihasználva tök könnyű.sokszor kiszaladtak a világból mert megijedtek akkor meg egyedül marad és simán meg lehet ölni:) -
#706 csak megkell szokni,de amúgy tökre nem nehéz:) -
#705 hát ja,én is úgy csináltam.rá kell érezni:) és nem szabad arcoskodni -
#704 Engem még misszión kívül egyszer sem öltek meg, de még power struggle közben sem. Az a titkom, hogy ha gáz van felveszem a nyúlcipőt... :D Amúgy 13 órám van a játékban eddig, és 50%-on vagyok. Még van 2-3 sztori küldetésem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.06. 16:08:27 -
#703 Az első térkép nehezebb, meg a játék eleje míg rá nem érez az ember de utána már könnyű. -
#702 Szerintem, ahogy a lenti kolléga mondta a death threatet az amitől nehezebb lesz a játék a többi meg casualkodás. Aki ésszel játszott, sunyult, amikor kellett taktikai visszavonulást fújt annak sztem az első fele a játéknak sem kihívás. -
#701 tényleg nem egy nehéz játék én kb max annyiszor hallhattam meg:) nemtudom sokan itt hogy halnak meg annyiszor.és akkor is csak bénaságból nem azért mert annyira kemények lennének:) azok de ki lehet őket játszani -
#700 Ja hát akkor igen. -
#699 Végeztem, 15 óra, 68%. Egynek jó volt, nem bántam meg, hogy adtam még egy esélyt neki. Mondjuk amilyen kihívásokat adott az első fele a játéknak, a képességek miatt felétől ez eltűnt. A teljes végigjátszás alatt maximum ha 5x haltam meg összesen. -
#698 En is ujrakezdtem es feltapoltam teljesen a warchiefeket es captain-eket death threat-el.Ami nem csak arra jo hogy erositi az ork vezereket es ugye jobb runakra ad eselyt,de sokkal nagyobb a kihivas is.Egyebkent ha tul sok fekete (nem lathato) ork vezer van mar,kapjatok el sima gruntokat,dominate es death threat az ismeretlen vezerre.Ezzel egyben az identify is megtortenik,nem csak megjeloli.(igaz az erossegek/gyengesegek nem lathatok ezzel a modszerrel)
A masodik terkepen vagyok ujra,itt mar nincs 17-es alatti ork vezer es szepen hullanak is az epic runak.Ja es ami a legszebb hogy talaltam egy olyat ami 30-40% esellyel megjelol egynel tobb orkot ha stealth brand-et hajtok vegre.Tok random,de van amikor tobb ork is egyszerre csatlakozik,akkoraka csatakat nyomnak egymas ellen hogy orom nezni :)) -
#697 Nem pörgeted az időt akkor addig nem kap újat -
#696 Azt fogom csinálni, hogy egyesével levadászom a testőreit és kapitányait más küldikben. Akkor szépen újakat kap, azok meg full béndzsák és így TALÁN túlélem. A gond az, hogy azok is ott dekkolnak sz erődben és egyből mind odagyűlik, ah valami van, szal. nem egy életbiztosírtás ez senem. -
Musicking #695 linked a mentést kíváncsi lennék arra a lehetetlenre, mert az esetleges félelmei mellett is szokott lenni egy fizika gyengeség
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.06. 14:39:35 -
#694 Őőőő.... ja csak én elbasztam, és előbb a Torvin-os szálat vittem végig, így én csak a végefelé kaptam meg.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.06. 14:32:23 -
#693 tuti hogy van valami félelme meg gyengesége a tagnak:) használd ki