1012
  • Madi92
    Amúgy magyarítani lehet a cuccot és, ha igen, valaki tervezi fordítani?
  • bélanéni #771
    Nekem pont a második rész volt laposabb, érdektelenebb. Az első az nagyon ott volt.
  • Kongy
    óóóó... én sosem értem a végére, de mégis baromi sokat játszottam a Witcher-rel :D Többször kis kihagyás után folytattam is a sztorit, de valahogy sose vittem végig... :) 2. részt viszont kétszer is.
  • bélanéni #769
    Én is alig bírok betelni a játékkal. De ezt a kérdést én nagyon egyszerűen oldom meg: napi max 1 órát játszok a kezdeti 7+3+2 után. Sőt 2 napja el sem indítottam. Érzem, hogy már vár rám Mordor , egyre csak nő bennem a vágy, hogy leüljek. Így az igazi, így kitart a szórakozás 1-2 hónapig is.

Witcher1-et anno 2007. novembertől 2008. áprilisig játszottam végig. Kurva jó volt.
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.09. 14:54:37
  • Kongy
    Én meg remélem lesz 2. rész :) A befejezés folytatásért kiált.
  • Lacc 88
    Nem bírok betelni a játékkal :D Második végigjátszásom vége felé járok, lassan már nincs mit feloldani és begyűjteni :( Ez a Nemesis rendszer nagyon bejön. Imádok sebeket és égési sérüléseket okozni a sok nyomorult orknak :D Mikor pedig visszatérnek eltorzult pofával bosszút állni, hát az eszméletlen :D Viszont úgy, hogy már mindenem maxra van fejlesztve nem sok kihívást adnak a Warchief-ek sem. Ki is próbáltam a Challenge mod-ot, ott lehet hentelni rendesen. Ott találkoztam először olyan kezű Orkkal mint ami Azognak volt. Egyik 20-as Warchiefemnek meg kiálló arany foga van :D hát ez mennyire beteg már. A másiknak meg szétégettem a fejét és kiszúrtam az egyik szemét, így körbe van kötve a feje és valami bazi nagy vas lemez takarja az egyik szemét. Nálam az év játéka. De remélem hamar hozzácsapnak még a sztorihoz és az ellenfelekhez pár DLC-t.
  • Ozzyehh
    Srácok, eladnám steames accomat nagyon olcsón, van rajta egy mordor season passal... akit érdekel írjon rám privit!
  • Voltan
    Agreed.
  • Terawatt
    "Információink szerint a Middle-earth: Shadow of Mordor esetében az extrém VRAM igény problémája a program által használt videojáték-motorra vezethető vissza. Ez ugyan ki van egészítve a legújabb technikákkal, így például DirectX 11-et is használ a futtatáshoz, de maga a LithTech Jupiter EX-es alap már majdnem tíz éves. Ennek megfelelően messze nem tud annyit, mint egy modern videojáték-motor, ami magával hozta azt a problémát, hogy a Middle-earth: Shadow of Mordor PC-n nem használ textúra streaming algoritmust.

Ez viszont működik a PlayStation 4 és az Xbox One változaton, illetve a később érkező PlayStation 3 és Xbox 360 is megkapja, így megmagyarázható, hogy konzolon miért éri majd be a program jóval kevesebb memóriával." -forrás
  • bélanéni #763
    Egyrészt nálam 4GB VRAM mellett is folyamatos 60fps-el hasít, másrészt ezzel a textura pack-al és mindent ultra-ra véve elképesztően gyönyörű a játék. A felesleges erősen túlzó jelző. Akinek nincs kellően erős gépe, az ne tegye fel, ennyi. Sokan írják, hogy grafika nem számít egy játék alatt. Fogalmazzunk úgy, hogy ha szar a játék, akkor mindegy. Ha nagyon jó, hangulatos az egész, akkor a hangulatra még 3 lapáttal rátesz. Ez a játék tipikusan ilyen.
  • Sir Quno Jedi
    Színhülyeséget állítanak. Simán játszható billel. Nekem van x360 kontrollerem PC-hez, de be sem dugtam ehhez. Mégiscsak jobb egérrel célozni pl.
  • Sir Quno Jedi
    Idéznék magamtól egy másik topicból:

"Miért nem hihetünk egy benchmarknak:

Shadow of Mordor, letöltöttem az extra HD textúra packot, benchmarkban úgy száguld, mint a picsafüst stabil, mint állat, repül ultrán, adaptív vsync.

Ugyanez játék közben, mikor egy erődben warchief-et ölsz és hetvenen rohannak rád, miközben tucatjával vannak foglyok, rabszolgák, állatok, monszták és effektek garmadával, olyan lassulásokat és akadásokat produkál, hogy volt, hogy leestem futás közben a falakról, mert nem tudtam kanyarodni egyenletesen. Szégyen. Fasznak tesznek bele benhmarkot, ha játék közben köszönőviszonyban sem lesz vele a max. igény.

Amúgy elmentem sokfelé és sokszor elég magasra felmenni és körülnézni egy népesebb erődben. Ha nincs harc, akkor is durván gáz a dolog. Lehet ha 30-ra lockolná az ember, még így is menne folyamatosan, de az meg már hogy néz ki?

Igaz, írták, hogy 6GB VRAM kell ehhez, de könyörgöm, annyi 6GB-s VGA van a piacon, hogy ez így reális?!?!?! "
  • koschwarz
    Az Index az dilettánsok gyülekezete, de döbbenetes mértékben. Ma már bárki lehet "újságíró".
  • scomcomputers
    Köszönöm, de tudom én már ezt drága barátom.....

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2014.10.08. 08:33:06
  • Frank99
    ok, köszi mindenkinek!
  • Voltan
    Eszemben sincs kontrollert használni ehhez.
    Tökéletesen megy anélkül is. Csak összehasonlításképp, a Dark Souls cuccokat csak és kizárólag controllerrel nyomom, de ez remek anélkül is.

Ezt az Indexen megjelent cikk terjeszti csak.
  • MerlinW
    Okosan warezolj W10 alatt:)
  • MerlinW
    Az égvilágon semmi gond a bill+egérrel.
  • Kongy
    Én mindent kontrollerrel játszok, mert kényelmesebb hátradőlve tolni a játékokat. Kivéve FPS-nél ragaszkodok a bill. egér kombóhoz.
  • Myselor
    nagyon ügyes gyerek játszhatott vele,biztos 1 keze volt,vagy nagyon béna:) mit keres ott egy olyan ember lol
  • allock #752
    akkor az egy béna cikk volt, noob tesztelővel
  • Frank99
    kösz, de valamelyik tesztben azt olvastam, hogy controller nélkül esélytelen....
  • Myselor
    miért ne lenne?mindent lehet játszani billenytűzettel ami megjelent pcre:) hogy kinek mi a kényelmesebb más kérdés.de nyugi nem kell anyni gombot használni .semmi nehézség nyugodtan toljad ^^
  • Frank99
    urak van értelme billentyűzettel tolni?

csak 10 ujjam van- sajnos-...
  • PeeTeR
    igen en is ugyan ezt csinaltam... exp farmolason kivul semmi mas nem kellett. (P) pontok teljesen elveszitettek az ertelmuket. nalam mondjuk talan meg hamarabb mert elsore arra cuppantam ra, hogy min. tier4 -ig kinyissak mindent gyorsan mint bun :)

(viszont sajnalom is...)
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.10.07. 20:40:55
  • Sir Quno Jedi
    nnna, második térképre jutottam, de már előtte az összes sort unlockoltam, szal. már nincs értelme power pontokat gyűjtögetni, ez szívás gyerekek...
  • MerlinW
    Hivatalos csomag 2 vagy több videokártyás és/vagy 6GB videomemóriával rendelkező őrülteknek.
  • Prince23
    Az Arc Hunter skint hogy oldható fel? Elvileg linkeltem az akkontomat a WB akkal, és írta is hogy megkaptam a skint, de a Change skin opció még mindig lakat alatt van nálam. Mit tegyek, hogy oldjam fel?
  • St3vEn
    Köszi. Egyébként ez a "textúra csomag" mi?
    Valami super rajongói mod? Vagy a készítők csinálták utólag? (ha igen minek? Teljesen új játék, minek máris feljavítani a grafikát)
    Egyébként sokkal szebb lesz? (amúgy nekem az alap változat bőven jó, csak ezek beharangozott horror gépigény híreket akartam tisztázni)
  • BoneDragon
    Sajnos azt én se találtam meg.
    Nekem ezek a kedvenceim azon kívül:

• gabber012
    Tudom, köszönöm, ennyire nem vagyok birka. A videot is megnézted esetleg? Mert akkor rájönnél hogy nincs értelme semmilyen állítgatásnak.
  • Prince23
    Ez a harci zene meg van külön Youtuben valahol? Sehol semt alálom, a full OST-osta is végignyálaztam...[URL=http://youtu.be/rmfNQp3f-FI?t=3m23s][/URL]
  • MerlinW
    Újra kell indítani a játékot az aktiválásához.
  • Myselor
    hát én akárhogy néztem itt a srác képeit aki azt mondta nálla fullon ment nem szebbek a textúrák mint nálam sokkal.összességében meg rohadtul nem nagy a különbség szóval én nagyon leszartam a grafikát pedig nálam csak low mediumon ment:)
  • gabber012
    Teljesen mindegy. Olyan szintű részletesség mint a cutscenekben in-game nem reprodukálható. Pl. ebben a videoban nagyon jól látható, hogy egészen máshogy, sokkal nagyobb részletességel dolgozik a motor cutscenekben (persze nyilván prerender, de engine render), mint in-game.
  • BooMiller
    Be épített benchmark-al nehéz ellenőrizni?:)
  • gabber012
    Igen, de High-on is próbáltam. Bár van egy olyan gyanúm, hogy nem aktiválódik a beállítás, mivel ugye csak 1Gb-os a VGA, és nem is tapasztaltam gyakorlatilag semmilyen teljesítménycsökkenést, bár mintha kicsit többször beröccent volna töltések miatt.
  • Myselor
    nálam olyan gépen ment low medium beállításon ami a minimumot alig érte el szóval elég jól megvan csinálva:)
  • MerlinW
    Én high-on játszottam fix 40-60fps környékén. Nálad mennie kellene very high / ultra-n normálisan.

Az a 6GB-os baromság csak az UHD texturákhoz kell, amit külön letölthetsz, de totál felesleges.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.07. 13:05:35
  • Kongy
    6950-el próbáltam PC-n, kifogástalanul futott mediumon. Más kérdés, hogy nem volt annyira szép.