1012
  • Myselor
    mordor lekötött szépen,bármikor tudnám kicsit tolni,de a ryseból elég volt olyan 15perc .engem nem hoz lázba hogy befossak a grafikától közben 1 gombot nyomok tényleg xd a harc meg megöl szószerint az unalomtól .nem tud érdekelni :)
  • bélanéni #851
    Mondasz valamit, Heavy Rain is egy kalap fos volt, ami a "szabadságot" illeti, de nekem egy élmény volt végignézni a WT-t Youtube-on (PS3 híján). Nálam az atmoszféra, körítés kurva fontos.
  • Myselor
    casual gamernek az a legjobb nem? :D
  • bélanéni #849
    Hú az nem hangzik jól. De sokan a Mordort is lehúzták mint állat, de jó hogy nem ez alapján ítéltem meg, nekem tetszik-e.
  • Evoluti0N
    "Ryse nem nehéz (de annál jobb) mivel ott a harc csak "ütemes QTE-ből" áll.Szóval oda nem kell semmiféle tudás csak figyelni mikor kell nyomni az adott gombot."

Most komolyan azt mondod, hogy ez jó? QTE, nulla kihívás?
  • grebber
    Én nem unom meg soha ha jó a körítés meg a cselekmény magasról lefosom ha csak a W-et kell órákon át előre nyomni az sem érdekel.Ami jó az jó.
    Ezzel meg avilágból ki lehet engem üldözni amikor egy 5-6 órás cuccra mondják hogy unalmas lol. Az új alien na az unalmas ott 20 órán át kellett ugyanazt de szó szerint ugyanazt azt kb semmi nem történt.

Rysebe faszán bele lehet élni magad és a történetből adódóan te is bosszút állsz és szétba**ol mindenkit.

Remélem a Crytek fog még kiadni sok hasonló jóságot!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.13. 15:18:07
  • Kongy
    le se kell nyomni, megcsinálja magától is a kivégzéseket
    engem a grafika és a hangulat egyből magával ragadott, szerintem ellensúlyozza, hogy mennyire egy csőben haladsz csak előre. ilyen brutális grafikát még nem láttam.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.13. 15:15:32
  • Myselor
    és ezért kibaszott unalmas és idegesítő tud lenni sok ember számára pl nekem olyan érzésem volt mintha egy koporsóba lennék zárva és nemtudnék kijönni,csak vergődök xd klausztrofóbiát okozna ha sokat tolnám nem tudok hasra esni se a grafikától nálam ennyire nem lényeges szarrá unnám már az eleje se fogott meg a ryse-nak:)
  • grebber
    Nem ment szerencsére, voltak bajok de kilábaltak.
    Ryse nem nehéz (de annál jobb) mivel ott a harc csak "ütemes QTE-ből" áll.Szóval oda nem kell semmiféle tudás csak figyelni mikor kell nyomni az adott gombot.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.13. 15:11:07
  • bélanéni #843
    Mordor nem túl nehéz, de nem is könnyű.
    Ryse lesz a következő game, amit kipróbálok
    Crytek egyébként nem ment csődbe? Volt valami ilyesmi hír korábban.
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.13. 14:39:32
  • Kongy
    Ryse-t csukott szemmel végigviszem. Mordort aligha
  • wesker24
    Ugye most viccelsz a Mordor ezerszer nehezebb mint a Ryse ! :D
  • BoneDragon
    Never.
  • macleody
    Pedig a Mordor könnyebb mint a Ryse.
  • Frank99
    a gyerek végül is ezzel játszik (valahogy nekem az elején nem volt türelmem, nehéznek tűnt, időm meg kevés), de tegnap meglátta a Ryse son of Rome-ot, és nézett egy nagyot, kéri a gépére....

Valahogy jobban áll nekem, ha barbárokat vagdalok...

:-)

de lehet adok neki majd még egy esélyt.
    Utoljára szerkesztette: Frank99, 2014.10.13. 08:42:08
  • Kongy
    Black Flag jó volt, kalózkodás tetszett, de már nem igazán volt AC, főleg nem sztori szempontjából. Unity kinézetre vérbeli AC-nek tűnik, de lehet a lélek fog hiányozni belőle... meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.12. 22:08:15
  • Voltan
    Volt pár rész, ami nekem sem jött be annyira, meg az utóbbi időben kicsit túl sok volt túl rövid idő alatt.
    Enne ellenére a Black Flag szerintem jó lett. Kicsit szüneteltetném a kiadó helyében a szériát, de mondjuk a bevételt hozni fogja, az egész biztos
  • Kongy
    AC-ről még annyit, hogy a Brotherhood óta nem az igazi.
  • Voltan
    Meglehet, hogy így lesz, de azért ez a Shadow of Mordor sztem teljesen jó lett.
    Az AC sorozatból nekem is kicsikét elegem kezdett lenni, bár szeretem azt is. Ezt az új részt viszont nem fogok rohanni kipróbálni.

• yesname #833
    Sokat tud fizetni a kiadó nekik. ;)

Szerinted attól király valami ha sokat eladnak belőle? Hmm érdekes gondolkodásod van vagy csak szimplán azután mész amit a szád elé dobnak... Persze az is lehet, hogy neked is fizetnek. Akkor megértem. :)

Egyébként AC sem érdekel. Engem a világa nem fogott meg és valamiért egyhangú, unalmas volt számomra. Gondolom az első ok miatt. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.12. 21:01:56
  • grebber
    Watch Dogs nagy király game! Ubisoft utóbbi idők nagy húzása ACnál is jobb eladást produkált! Nincs miről beszélni.
    Az meg hogy itt ki mire köp lényegtelen a tesztoldalak döntik el úgyis az év díjazottjait és ott AC U tarolni fog ehhez képest.
  • Kongy
    Én személy szerint köpök a 21. milliomodik AC-re.... Nem tud érdekelni egyszerűen.
  • PeeTeR
    ilyen kijelntesekkel Watch Dogs ota azert vigyazhatnal - majd ha kijott akkor...
  • Prince23
    Kizárt dolog. Az AC eleve rókabőr húzás, de jó értelembe értve kivételesen. Meglepetés játéka pedig az AC U nem lehet...
  • grebber
    Jön az AC U azt elfelejti mindenki hogy létezett ez
  • Prince23
    Év játéka biztos nem lesz, de még így is bezsebelhet egyéb katagoriákat simán. Az Év meglepetés játéka már meg van :) Hack and slash címet is viheti simán akár...
  • DantesHUN
    Meg kell mondjam igazán kellemes csalódás a játék. Jó hogy meggyőztetek,. Korábban a videók alapján, abszolút nem bírt érdekelni. De jó lett ez. Játszottam ma egy órát, egy mellék küldets: de önmagában egy kaland. Kiszabadítani 3 foglyot, párkányról megölni orkokat a bónuszért, és még egy nevesített alakkal is sikerült össze akadni. Közben jó sokat kellet taktikázni, lopakodni, gondolkodni, na hogy oldjam meg. Nem az év játéka, de sokkal jobb lett mint amit vártam.
  • bélanéni #825
  • grebber
    Arról én nem tehetek sajnálom.Nekem is van sajnos a kötelező munka ami mindig megszakít a függésben
  • Kongy
    Csak tudod más embernek van a játékon kívül is élete, nem úgy mint neked.
  • PeeTeR
    a bitch fight -ot keretik szoban folytatni. senki nem kivancsi ket tulkoros gyerek egymas iranti omlengesere. bye fiukak
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.10.12. 16:50:43
  • bélanéni #821
    Eccerű vagy mint a faék. Ezért nyilván minden további okfejtés értelmetlen.
  • bélanéni #820
    nem akartam g*ci lenni, de a szókimondó stílus úgy tűnik ragályos
  • grebber
    Emésztgetni a kaját szoktak a játékkal meg játszok, ha a földet akarom nézni 48 óráig csak hogy elmondjam azta ez 48 órás game volt akkor azt fogom ,de én inkább játszok.
  • bélanéni #818
    Jézus
    Biztos kurva szarul fogalmaztam. Ha 1-2 naponta tolja valaki 2-3-4 órákat, mint én, úgy már remegő kézzel ül le minden alkalommal játszani, és nem úgy mint te, hogy rutinból lenyomja, és utána kijelenti hogy bal klikk verseny az egész. Ez a játék művészi alkotás, amit emésztgetni kell és nem végigrohanni rajta eszetlenül. Erre akartam célozni.
    Ja és egy jó erős vas is kell a maximális nyálcsorgató élményhez, amivel te úgy látom nem rendelkezel
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.12. 16:45:16
  • grebber
    Egy játék ha nem unalmas akkor 50 órát is lehet tolni egyhuzamba. Ha csak 2-3 órát tologatsz naponta azt jelenti megunnád hosszab távon ergo unalmasnak tartod szóval ne kamuzzá
  • Prince23
    Egyetértek, eddig több, mint 40 órám van benne, és a második végigjátszásnál tartok. Kár hogy nincs benne nehézségi fokozat + new game fokozattal egybegyúrva, de nem gáz így sem.
    Az irányítás is sokkal szuperebb, mint bármely címnél. Még az AC széria sem rendelkezik ilyen jó irányítással, minden AC-ban pl sokszor nem azt az interakciót adja be amit kéne, illetve amit szeretnék.. Abszolúte hogy az év meglepetése a játék.
    Én ezt a játékot egyszerűen csak az AC és a Batman szerelemgyerekének nevezem. Egyszerűen minden jól működik.
  • bélanéni #815
    Tegnap este megint sikerült 4 órára leragadni a játék előtt. 4-5 éve az első játék nekem, amit nem tudok abbahagyni, el kell rángatnom magam a gép elől. Ezt a játékot kurvára összerakták. A hangulat az, amit nagyon eltaláltak, ez az amire nincs recept. Persze baromira ízlés kérdése az egész. Úgy emlékszem Witcher1 volt utoljára rám ilyen hatással, de amennyire emlékszem, az sem szögezett ennyire a monitor elé. Ha ajánlhatok valamit, aki még nem kezdte el vagy nem mélyedt bele jobban, érdemes max 2-3 órát nyomni, aztán félretenni 1-2 napig. Így az igazi. Sosem válik unalmassá.
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.12. 16:33:46
  • joceruza
    Köszi! (eddig max 16 sikerült.....
  • Kongy
    Robbantgass szépen tábortüzeket, illetve grog hordókat. Szerintem vannak ott elszórtan