1012
-
DantesHUN #892 Nehéz átugrani a fején, mert nem tudok ugrani, annyira nyüzsög a a többi. Próbáltam, de leköpnek savval, meg megütnek , és így nem sikerült.
Aztán azt próbáltam, kirohantam a barlangból. Ott kergettek körbe mint a Benny Hill show-ban, gyorsan leszedtem a kicsiket, majd nyilaztam a fő gohul-t. Amikor kifogyott a nyíl, fojtogatás, újabb nyilak, ezt kétszer és sikerült.
Basszus, ez a rész nehezebb volt, mint korábban egyszerre két nevesített ork, meg a csapatuk, meg a közéjük beugró farkas-micsoda-szörnyekkel harcolni. -
#891 Csak a fo ghoulra koncentralj, folyamatosan ugralj at a fejen (nem art ha megvan az a kepesseg ami stunolja is azokat akiket atugrasz) es amikor megbenul par masodpercre akkor utni ami a csovon kifer, ha megszedul akkor SHIFT+bal klikk,stb.
A tobbivel nem is szabad foglalkozni amig azt le nem rakod. -
DantesHUN #890 Most találkoztam olyan küldetéssel ami egyszerűen túl nehéz. Vagy én vagyok béna, de nem tudom mit próbáljak. Első térképem egy mellék küldetés, a kis föld alól elő bújó szarokat kell leölni. Három csapat van egy barlangban. Nem is volna gond, egymás után mészárolom le mindent. Nyomi kell az R-t, oké. Csak aztán jön egy fő gohul meg egy kisebb hadseregnyi kis szar vele. Annyian vannak, az nem R-t nem tudom lenyomni, fel se töltődik , hogy lenyomjam, mert úgy másodpercenként belém lő valamelyik ilyen mérgező kis akármi. Próbáltam azt, lenyilazom a mérgező trutyit lövőket egyből. De azt se lehet annyian nyüzsögnek, hogy még nyilazás közben időt lelassítva is csak egyet ha tudok lőni, mertlehet tőlük moccani.
Próbáltam gyógyvirágok közelében harcolni, de megint csak annyian nyüzsögnek, hogy nem tudom felvenni, nehezen szétverem magam körül majdnem mindent, felakarom venni a gyógyvirágot, erre mit csinál emberünk? Torkon ragad egy olyan kis hülye szörnyet. Miért azt kelet megragadnia, miért nem a növényt? Jó hát érte miért...de francba már.
Nem tudom mit próbáljak.
-
hawkie22 #889 Na, átjutottam a 2. térképre. Sokkal jobban tetszik a 2. térkép, mint az elsö, bár érzésre nem nagyobb. Mondjuk még csak az elején vagyok, de már nagyon várom, hogy az elf kard meglegyen. :D -
hawkie22 #888 Én tegnap játszottam kicsit, már 2 Warchief meghlt, eddig az 1. térképen vagyok, még üldözöm a további 2-t. Erre az egyik küldi alatt ki akarnám nyírni az egyik Bodyguardját, hát nem arra járt még 3 másik captain is? :D
Mondanom se kell, 4 kapitány ellen nem sok esélyem volt. Bár elég sokáig bírtam. :D -
Zsoltee_a_bator #887 Az orkok nem halaljak meg jotanacsod belaneni, de en igen :) -
#886 SHIFT + bal klikk -
Zsoltee_a_bator #885 Hogy lehet kivegezni valakit a foldon? (minel gyorsabban, harc kozben)
A tutorialban volt, de utana nem jatszottam tul sokat, es kihagytam par hetet azota..
ctrl click, meg ilyesmit probalgattam, nem sok sikerrel
Ha elkapom ctrl nyomvatartasaval kivalaszthatom a killt, de az lassu. -
Lacc 88 #884 Ebben nem vagyok biztos, de van amelyiket nem mind1 hogyan ölöd meg. Nekem volt egy nemezisem, akit lefejeztem és 10 perc múlva olyan bandával tért vissza, hogy csak pislogtam. El is picsázott rendesen. Az erősségei és gyengeségei között meg tudod nézni milyen kivégzésre immunis. Ha kevés az élete és akkor gyújtod fel lehet megpusztul, viszont egy lefejezést túlél. -
cRusa1deR #883 Az mitől függ hogy melyik ork tér vissza a "halálból"? Volt olyan amelyiket már ötször kellett megölnöm. -
Lacc 88 #882 -
krisztajo #881 Köszi így már értem.
Sokat segítettél, így is fogom csinálni.
-
#880 Nyomsz hosszan ESC-et, kiválasztasz egy kapitányt és megpróbálod megölni. Ezért kapod a power pontokat és a rúnákat a fegyvereidbe. A mellékküldetésekért kapod a M(ittudoménmianeve) pontokat.
Célszerű a főszálat csinálni egészen addig amíg elő nem jön a warchief vonal - észre fogod venni - és ekkor elkezdeni fejleszteni magad mellékesekkel, egyebekkel.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.14. 12:16:49 -
krisztajo #879 Ok, rendben. De azért kérlek a captain grindelésről azért mond el, hogy mi, csak hogy tudjam hogyan kell fejlődni. -
#878 Csak a végén lehet mikor odaérsz a történetben. A többit meg majd meglátod, ha odaérsz:) -
krisztajo #877 Köszönöm szépen a válaszokat.
De most egy kicsit elbizonytalanodtam.
Szolgává tenni nem lehet az orkokat az elejétől fogva?
Csak bizonyos idő utána főtörténetben?
Egyébként pontosan hogy kell valakit szolgává tenni?
A nagyobb sereg alatt mit értetek?
Ha egy kapitányt vagy hadúrat a szolgámmá teszek, akkor az alatta lévők automatikusan mind a szolgáim lesznek, vagy a seregben minden egyes taggal végig kell ezt csinálni?
A captain grindelés pontosan mit jelent? -
#876 Mondjuk, ha már szolgává tudod tenni őket, akkor már csak pár rövid főküldid maradt hátra. A történetre semmi sincs hatással - le sincs zárva rendesen - , azzal nem kell foglalkoznod. -
#875 Ahogy neked jólesik. Csinálhatod csak a főküldetéseket a sztori miatt - sárga - vagy minden mást, amelyekkel fejlődsz és egyre könnyebb lesz a játék. Tulajdonképpen semmi sem kötelező.
Könnyebb akkor lesz a játék, ha feloldod a képességeidet. Ahhoz meg 5-10 órányi mellékküldetést, captain grindelést kell csinálnod. Maga a főszál nem több 4-5 óránál, viszont azt is érdemes párhuzamosan csinálgatni, mert azok is oldanak fel fontos képességeket. -
Lacc 88 #874 Ahogy jólesik. Én jobban szerettem szolgává tenni őket, adni melléjük néhány kapitányt és kijátszani őket egymás ellen. Ha valamelyik ork nem volt szimpatikus azt inkább eltettem láb alól. Még csak egyszer vittem végig, de akkor úgy vettem észre, minél nagyobb a végére a sereged, annál könnyebb lesz átmasírozni Sauron csapatain. A végkifejletben nem hinném, hogy bármi jelentősége van ki öltél meg és ki áll melletted, max a teljesíthetőséget teszi könnyebbé a nagyobb sereg. -
krisztajo #873 Sziasztok! Megkérdezhetem, hogy jobb játszani?
Minden egyes nevesített orkot megölve vagy szolgává téve?
Egyébként végkifejlet tekintetében számít ez valamit?
Illetve könnyebb lesz egyik vagy másik megoldástól a játék? -
#872 Közelebb áll hozzám a Mordor, na -
#871 Ryse-nál több lehetőség volt olyan filmszerű grafikát csinálni. Egyrészt nem open world, másrészt meg ugye ismerjük Rómát, és sejtjük hogy nézett ki annó. Mordor meg nem lehet nyilván egy dicső, virágzó birodalom... :D Totál más atmoszférája van a kettőnek...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.14. 10:59:45 -
#870 Szerintem meg a legszebb játék eddig, mind stílusát, mind összhatást tekintve. Pedig még csak az első pályán vagyok.
A DaS nem csak technológiailag néz ki rosszul, hanem az egész összhatása, kivitelezése, én se a textúrákra értettem. Számomra vicc, a hős mozgása, és az ellenfelek kinézete/animációja/hangja stb... 20 percig néztem egy gameplay-t, a rosszullét kerülgetett. Pl. a 2004-es WoW számomra mérföldekkel ízlésesebb, profibb. De ízlések pofonok.
(Nem lavinát akarok elindítani, csak a véleményem írtam le. Többet nem kívánok szót ejteni a DaS-ról. )
Ja, a Ryse-t kipróbáltam, nem tűnik rossznak, de összhatást tekintve a Mordor számomra összehasonlíthatatlanul jobb és szimpatikusabb. És a grafika is kicsit lemarad szerintem a Mordor-éhoz képest.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.14. 09:47:55 -
#869 OK, hát azért a tematika is eléggé behatárolja a dolgot.
Mordorba nem csinálhatsz pálmafás tengerpartokat, meg égszínkék erdei tavakat.
Mordor így néz ki, ez van.
A játék meg sztem nagyon szép. Összhatását tekintve. -
Gepo #868 Aki a Shadow of Mordorra azt mondja, hogy nem szép játék ott vannak gondok (főleg a második mapon, napsütésben, ott gyönyörű).
A Dark Souls játékokkal és a Ryse-sal nem játszottam, arról nem alkotok véleményt.
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2014.10.14. 09:24:36 -
#867 Nem a pengeéles textúráktól lesz szép egy játék. A Souls sorozat grafikája stílusos, hangulatos. A Mordor szép játék? Nem. A pixelmágusoknak meg ott a gedosato, amivel akár 8K downsample-el is játszhatnak. Ha így nézzük ezerszer szebb a DaS 2 mint a Mordor. -
#866 nem mindenkinek fontos ennyire a grafika:) lehetne szebb de hát na ,a bloodborne szebb lesz ^^ -
#865 Csak ne nézne úgy ki a játék, mintha ráokádtak volna a monitorra. (DaS)
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.13. 16:08:38 -
#864 az is tökre ilyen rá kell jönni,belekell jönni aztán az se annyira nehéz csak ha nem figyelsz bénázol bambulsz xd -
#863 A Mordorba is a továbbfejlesztett hadurak a végén igen kemények voltak kezdetben számomra, de aztán rájöttem mit hogy kell, másodjára már könnyű őket likvidálni. Tuti van valami ésszerűsége a DaS-nak is. Csak ott nyilván még több türelem kell és idő, hogy ezekre rájöjjünk. A DaS 1-et meg jelenleg pihentetem, mert azon vagyok, hogy hátha egyszer kiherélik teljesen a GfWl-t. -
#862 megkell tanulni játszani,nekem is beletelt pár órába.:D -
#861 Ha nem tudod a matek képletet nem jössz rá hogyan lehetne megoldani te tölthetsz a felette üléssel ezer évet is nem fogod megoldani.Na a DS is ilyen (állítólag nem tudom csak halottam) könnyen kiismerhető. Hát nekem nem az. Egy csontit le tudok verni egymagában azt kiismertem mert gyenge :D
Ez nem türelem ez tudás kérdése. A kettő meg nem ugyanaz. -
#860 Szerintem se, egyszerűen nincs türelme ilyen játékokhoz. És sokan vannak így vele, őket nevezik egyszerű, casual gamereknek. Akik hazajönnek a munkávól, vagy suliból és egyszerűen kihívásmenetes szórakozásra vágynak. Nincs ezzel semmi baj, és emiatt is tart ott a fejlesztő, ahol. Ezért vannak egyszerű játékok manapság. A társadalom eléggé meghatározza ezeket. -
#859 csak nincs türelmed szerintem ez a baj :D rohansz vagy nemtom.az ott még tök könnyű pedig:) -
#858 Én is 30 percig miközben 5678x meghaltam.Aztán azóta havonta belenézek és a toronyba újabb 20 halál után kostatálom hogy talán majd 50 év múlva érett leszek hozzá. -
#857 hát most na :D én valahogy jobban élveztem mint a ryse-t :) -
#856 Az ilyeneknek gyártották le a Dark Soulsokat!
Ha azt mondanák nekem itt van 1000 milliárd euro nem kell hozzá mást tennem csak hogy végigvigyem őket. Szó nélkül elküldeném az anyjába aki mondja.Balfasz béna szar vagyok esélyem sincs abban a játékban. A várfalig nagy kin keservek árán eljutottam de onnan soha tovább. -
#855 van aki erre vágyik nekem kell a kihívás :) -
#854 Nem tudom... valahol megvan annak a szépsége, hogy egy átmelózott nap után belehuppansz a fotelba, és csak nyomkodod a kardozás gombot hátradőlve, és gyönyörködsz a grafikában, az ókori Róma látványában. Sztori, színészi játék, arcmimika mind ott van a toppon, olyan a játék, mint egy interaktív film.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.13. 15:27:27 -
#853 Nem is szabad a vélemények alapján, főleg nem egy fórumon ahol fröcsögnek néha. Nekem ez és a Ryse is az év meglepetés játéka lett minden téren, ráadásul olyan témákat lovagolnak meg, ami nem jön minden héten...