1012
-
#932 Ennyi idő után nem DLC-t kellene kiadniuk, hanem a folytatást... -
Lacc 88 #931 -
#930 A fordítás fele elkészült, ennek örömére megtekinthettek néhány (pontosabban 18) képet a készülő magyarításból, ha ellátogattok a weboldalam galériájába.
Nyomokban hibákat és nem végleges megoldásokat tartalmazhat. :) -
#929 Sracok hulyeseget csinaltam.
Megvettem a Lord of the Hunt DLC-t es rajottem hogy teljesen feleslegesen. (steam kod)
Akit esetleg erdekel, annak olcsobban megszamitom mint a mostani legjobb ajanlat, ami a Kinguin-on talalhato,11 euro volt mindennel egyutt.
Eladnam mondjuk 3 ezer ft-ert. (paypal elonyben)
Akit erdekel az legyen kedves szolni.
Koszi.
-
Xlay #928 Azért is kérdeztem, meg amúgy a Season Pass dolgot, mert amiker ps storeban le akarom tölteni a Dark Ranger skint ezt az üzenetet kapom:
"You are not able to purchase this product for the following reason(s):
You do not own Middle-earth™: Shadow of Mordor™ Season Pass."
Viszont több helyen írták más platformról, hogy ők nem kapták meg a Season Passal. Na majd hátha egy PS4-es illető is válaszol a kérdésemre. :) -
#927 Iszonyú könnyű benne ragadni. Éppen ezért amikor kimaxoltam mindent, le is töröltem, mert képes lennék vele még hosszú órákat játszani, csak az a baj, hogy nekem erre nincs időm (kb. még vagy 10 játék áll érintetlenül a valódi polcomon, és még 3 a virtuális polcaimon). -
Xlay #926 Köszi, az infót! Remélem egyszer feloldják.. :S -
#925 Sajnos a Dark Ranger kinézet csak az előrendelőknek járt. Én is megvettem a Season Pass-t, de nem kaptam meg a DLC-t, pedig reménykedtem benne. Nálam ez Steamen történt, de ez gondolom igaz konzolra is. Hátha egyszer feloldják mindenki számára, bár nem sok esélyt látok rá. :( -
#924 Részemről csak akkor játszok majd vele ha elkészül a magyarítás és meglesz az új gépem! -
#923 Azert mert nem porog a topic, meg jatszunk am vele, legalabbis en vissza-visszaterek Mordorba egy kis kaszabolasra vagy belyegzesre:)
Tegnap is gondoltam kiprobalom az uj kartyan hogy fut (bar a regivel sem volt baj) es ott ragadtam kb 2.5 orat :D
Szal teljesen egyetertek, a tavalyi ev egyik legpozitivabb meglepetese ez a jatek. -
#922 Ugyan kicsit már kihalt a topik, de azért leírom én is a véleményem, mivel csak most fejeztem be a játékot. Hihetetlenül jó volt, és ezt most tényleg így is értem. Hihetetlen, hogy ilyen zseniális rendszert kitaláltak és hibátlanul meg is valósítottak, mint a nemezis-rendszer. Ez a sok egyedi konfliktus, ahogy reagálnak az orkok a következő alkalommal arra, hogy mi történt korábban, de még arra is, hogy ha pl. elmenekültem legutóbb...ez nem a hab volt a tortán, hanem ez maga volt a torta.
De a játékmenet többi része is abszolút patent volt, jó a főszál, jók a mellékküldetések, de ez a nemezis-rendszer, ez mindent vitt.
És ami "extra", bár ennek alapból így kéne lennie minden játékban: gyakorlatilag bugmentes volt. Egy hibát véltem felfedezni, néha nem robbantak a tábortüzek, illetve egyetlenegyszer láttam egy csapat orkot, akik összezsúfolódtak egy kis helyre és ott toporogtak (amíg szét nem rebbentettem őket), de ezeken túl semmi.
11/10. Számomra a legnagyobb meglepetés volt ez a játék.
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2015.01.17. 14:35:23 -
Xlay #921 Sziasztok!
Dark Ranger DLC-t PS4-re valahogy meglehet még szerezni? Ha most veszek Season Pass-t az esetleg tartalmazza? Vagy valakinek elfekvőben nincs véletlen egy felesleges kulcsa?
Köszi előre is a válaszotokat! További jó játékot! -
#920 -
#919 Pedig elvileg pont a lefejezés, meg az fejszétrobbantás az, amitől már nem kellene visszatérniük. Minden más "halál" esetén visszatérhetnek. -
#918 Sziasztok!
Ha ellátogattok a weboldalamra (www.teomus.com), megtekinthettek egy előzetes videót a készülő Shadow of Mordor magyarításából!
Ezzel kívánok Mindenkinek utólag Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet előre!
Teomus -
#917 valakinek egy Shadow of Mordor season passal? 5 ropiért+ ajándék játékok(steam account), akit érdekel írjon :) -
#916 Tudtam én hogy felesleges játszanom vele még és tessék itt a megerősítés -
Madi92 #915 -
#914 Sziasztok!
Hozzáfogtam a játék lefordításához, és ugyan nagyon sok szöveget tartalmaz, azaz hónapok munkájáról beszélünk, azért a weboldalamon követhető lesz majd a fordítás állása: www.teomus.com
Üdv,
Teomus
-
mandarinowe #913 Most vettem meg innen 5kért szerintem nyagon megérte -
#912 LoL. Mondjuk megnézetem volna ugyan ezt úgy, hogy nincs egy brand se.. :) -
#911 Hát ez hatalmas. :D Nem tudom mennyi idő lehetett mindenkit összegyűjteni, de az a sok rúna egy helyen hmm... :)
-
#910 A v1426.21 patch telepítése után működik valakinek a photo mode?
-
#909 Csináltam egy vidit challange módban, egy warchief meg pár haverja ellen, mert youtubeon elég sok a bénázós gémpléj.. :)
-
DantesHUN #908 De már rohadt régen meghalt. Napokkal korábban öltem meg, és azóta se változott semmi. Mindenesetre kirpóbálom. -
#907 Nyomkodd meg parszor a Z betut hogy teljen az ido.
Elvileg elfoglalja a helyet valaki a belso csatarozasok miatt.(mondjuk erdekes mert nalam azonnal kineveztek uj warchief-et ha az elozo meghalt) -
DantesHUN #906 Na most elakadtam én is. A legvégén járok, brand 5 warchief. Oké rájöttem hogy kell. Az ötből 4 meg van! De nincs ötödik! Most ilyenkor mi van? Az ötödik helyén egy hulla van és senki nem áll a helyére, nem tudok utasítani alacsonyabb ork kapitányt, hogy álljon ő oda...semmi. Egyszerűen nincs ötödik warchief, akit el lehetne kapni. Komolyan nem tudom mit csináljak. -
#905 Most értem a 2. map-re. 25 óra után, nem vagyok az a kapkodós fajta. WOW!
Eddig nálam az év játéka. -
#904 Odamesz,megragadod,dominate.
Utana pedig valaszthatsz (pc-n) jobb klikk hogy uj parancsot adj neki.Ezzel pl nekizavarhatod egy masik warchief-nek vagy kapitanynak, akkor meg fog jelenni a terkepen egy uj ikon errol a kuldetesrol.Odamesz, elinditod es biztositod hogy a Te warchief-ed gyozzon. -
#903 Hi!
Egy kis segítségre lenne szükségem, elakadtam a játékban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott járok, hogy 5 warchief-et el kell brand-elni. Az első megvan, pár alacsonyabb szintű ork szintén. A térképen jelöli is a brandolt warchiefet kékkel, hogy "wait your command". Nos, hogyan lehet parancsot adni a brand-elteknek? A sauron's army képernyőn nem jelent meg új ikon stb. -
Diesell31 #902 Az olyan orkok ellen hogy lehet védekezni akiknek vmi mérgezett íjjuk vagy kardjuk van?! Egyszer megütnek és lemegy az egész életem.... -
#901 Mondjuk én most tolom a DS1-et (dsfix) és véletlenül láttam a Mordort is, hát....azért nincs ott semmi szégyelnivaló... -
DantesHUN #900 Azt olvastam van egy ingyenes DLC hozzá, steam szerint le is jött, és ad rúnákat, meg valami új skin-t, és ez a játékban hogy jelenik meg? -
#899 A Dark Souls - OK, maradjunk a 2-nél - grafikája nyilván nem összehasonlítható egy SoM graffal, persze. De az összhatása szerintem nagyon is jó, a pályadesign, és az általános látványvilág miatt. Ha a poligonokat számolja az ember, akkor persze, egy rakat szar. -
#898 én ilyesmi gépen játszottam.nyugi betudod állítani elfogadhatóra persze low lesz :) -
#897 Szerintem hanyagold. -
#896 Na igen. Én se értettem sose a Das lázt. Egy jó játék egy rétegnek oké. Játékmenetben biztos király aki ezt szereti. De mondjuk már hogy huu de jo a grafikája, amikor nem az! És tényleg a hős mozgása is kb robotszerű volt. Az Xbox360 megjelenésekor az ilyen játék nagyon király volt, de 2014-et írunk, próbáljunk már meg objektívan nyilatkozni arról, hogy minek van szép grafikája és minek nem. A Das2-nek nyilván nincs és oldGen. A Shadow of Mordornak nyilván szebb a grafikája és nextGen egyelőre. Azért mert egy játék tetszik és jó a hangulata attól a grafika még nem lesz szép. A Das2-ből amit láttam az sötét dungeonokben játszódott, pixeles grafikával robotmozgással és akármennyire próbáltam magam rávenni nem bírtam, hogy játszak vele, nagy idejétmúltnak tűnt így 2014-ben. -
#895 Sziasztok!
A következő gépen hogyan futna a játék? Szeretem a Gyűrűk Urát és kiprobálnám a játékot, de ha nem megy elfogadható grafikán és sebességgel akkor inkább hanyagolom...
- AMD Phenom II x4 840 @3200GHz
- 3GB DDR3 1333MHz
- AMD Radeon HD6670 1GB -
#894 Ott milyen jó volt a Dark Souls-os rutinom:) Elsőre én is feldobtam a talpam, de másodjára könnyedén megfektettem. -
#893 Ja, az a küldi rajtam is kifogott. Annyira rossz látvány volt, ahogy 3-4 Captain szintet lépett stb..., miután alulról szagoltam az ibolyát, hogy hagytam a p**sába.
Nekem is kiemelkedően nehéznek tűnt az a küldi, a többihez képest. Lehet még egyszer kipróbálom.
Azt hiszem 2 nap kihagyás után ismét belevetem magam ebbe a tömör gyönyörbe 1-2 órácska erejéig. Már várom a második térképet, de az elsőt is baromira élvezem, és nem szeretném látni 1 hónapon belül a game over feliratot.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.18. 19:52:31