1012
  • molnibalage83
    Kezdem megszokni, de a Witcher 3 után kicsit totál káosz az egész.
  • molnibalage83
    Hát, eddig sajnos nem túl acélos. Katasztrofálisan szar az irányítás és az UI is. Kb. érthetetlen az egész, hogy mi mire jó...
  • GaBika6
    Én azt mondom még 10-et is megér, mert nagyon jó game...
  • molnibalage83
    Steamen a GoTY 4 EUR. Ennyiért megveszem, ha nem tetszik esetleg, akkor sem ver földhöz. :)
  • Daermon
    Shadow of War topic :)
  • grebber
    Middle-earth: Shadow of War - irány Minas Ithil!

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.11. 16:00:46
  • Jimbo
    Köszi! Visszaállítottam defaultba a kiosztást, akkor simán ment, lehet, hogy túl sok cucc volt egy billentyű alá bindelve....
  • dregnarr1 #965
    Ha jól emlékszem, folyamatosan nyomni kell a Drain alatt a gombot, mert addig szívja, amíg nyomod.
  • Jimbo
    Hogy tudok stealth draint csinálni? Megyek emberem mögött right shift+number 4 lenne a kombó, erre előhúzza a kardot és elkezs a másik irányba sétálni...
    Folyamatosan kell nyomnom a shiftet és aztán 4, vagy csak egy pillanatra, mi a titok? Enélkül nem tudom lenyomni a Black Handet....
  • Maxtreme
  • Piszkos  Fred
    Én úgy emlékszem összeadódnak :D
  • Maxtreme
    Emberek. A rúnák értékei összeadódnak egy adott fegyveren?
    Teszem azt van a fegyveren egy +17%-os sebzés és egy +15%-os (ugyanabból csak más szintű) az összeadódik, vagy felesleges a kettőt rátenni?
  • Daermon
    Néha :)
  • JaSoN HuNTeR #959

Ti játszotok még vele?
  • Madi92
    Sok az ork. :D
  • steweee
    ez en a játékon mi a jó élet 53 GB ?
  • ratgab
    Ezek szerint a nemezis rendszert sem élvezted? Pedig ez az egésznek a lényege szerintem.
  • NiGhTM4R3
    Nagyjából a végére értem a játéknak. (elkezdtem a Vadászat Ura DLC-t de beleuntam, szóval csak az alapjátékot fejeztem be.) Véleményem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

+ grafika: gyönyörű, ha van hozzá géped
    + lopott elemek: AC parkour + Batman harcrendszer elég jól működik
    + GYU hangulat

- a történet pocsék, buta, klisé, sokkal több van a témában
    - küldetések 99%-a ugyanaz és borzasztóan unalmas
    - a végtelen termelődő ellenségnek semmi értelme
    - hiányolom az epikus csatákat

Ha kényszerítenének se tudnám újra végigszenvedni ezeket az unalmas küldetéseket, nagy csalódás. Remélem a 2. részt sikerül megtölteniük tartalommal
  • NiGhTM4R3
    Ha a főküldetés 19/20 és most mehetek a Fekete Kéz ellen de az állapotjelző csak 35% az azt jelenti, hogy a további 65% csak ereklyék meg egyéb haszontalan dolgok gyűjtögetése? tehát nincs több küldetés, mellékküldetés?
  • ffxi
    Nekem kezd túl könnyűvé válni a harc :( Átmegy Kingdoms of Amalur-ba.
  • npolos
    egyszer már végigtoltam, de akkor sem volt gondom az újratermelődő sereggel :)
    most másodjára is ugyanolyan jó, csak DLC-kel viszem
    mikor ilyen újratermelődő sereggel találkozok, legjobb gyorsan felmászni valamelyik épület tetejére, aztán beugrani a tömegbe, hihetetlen jó úgy gyepálni őket :)
  • Vincentcloud
    Fura, engem pont ez szippantott be, olyan heroikus
  • Selminar
    Volt h Fortressben a boss előtt beriasztottak, jottek 50-en, elfutottam :) Felajánlotta a program h visszatolti a checkpointot, mondom jo. Es oda rakott vissza h elocsaltam a bosst de csak a 2 alap kísérője volt ott.

Ha nem lenne Gyűrűk Ura környezet nem biztos h vegigtolnam. Jo jatek de ezek az egyfajta küldetések nem tudjak elegge feldobni es nekem is az ujratermelodo ellenfelek jelentik a problemat mint a kollégának. Nem erzem h elérnék valamit. A jatek elején meg amikor be kellene szippantania, jonnek 20-an es kezdodik a gangbang :)
  • SzirmosSzisza
    Van kivégzés, instant is, meg alapból azért illik előtte lopakodva kiszedni párat.
  • Vincentcloud
    Egy idő után már nem igazán kihívás, ha van 3-4 boss egybe az lesz kemény
  • endorphinz
    Szia! pont ezt akartam kérdezni, hogy ez normális dolog-e, de látom az. Szerintem nem az a baj, hogy sok az ellenfél, hanem folyamatosan jönnek, és mikor úgy érzed a 30 helyett már csak 20 van akkor még jönnek hozzájuk. Nekem ettől elmegy a kedvem.

A trükközést értem, hisz vannak vadállatok ketrecben meg darázsfészkek, de ezek is inkább időhúzó és monoton dolgok. AC/Batman/Sleeping Dogs-ban is hasonló a harcrendszer, de ott mégis élveztem, itt inkább frusztráló ez a folyamatos ellenség újratermelődés.
  • ffxi
  • SzirmosSzisza
    Valaki próbálta már PC-n PS kontrollerrel? Olyasmi probléma lenne, hogy xbox kiosztás szerint írja ki a dolgokat :D
  • MaRee
    Jobb klikkel elkapod, aztan talan B es A, ha jol emleszem.
  • ffxi
    Estét!

Végre elérhető áron a játék, így megvettem steam-re. Az elején vagyok.

Mutatta, csak elfelejtettem. Hogyan kell vallatni a zöld katonát
  • Lacc 88
    Vannak olyan erődök ahol piszok sokan össze tudnak gyűlni. De pont ez a jó, mert a második pályán már olyan erős a karaktered, hogy nincs komoly kihívás. Kezdetben az egyik uruk szarrá alázott, semmit nem tudtam tenni ellene. Még egy bazi nagy graugot is hazavágott pillanatok alatt :D Egy idő után olyan erős lettem és új képességeket tanultam, hogy még a bandájával együtt sem volt esélye ellenem. Kell az a tömeg, hogy ne legyen túl unalmas a harc.
  • DantesHUN
    Ez direkt van így, mellesleg trükközni kell a kapitányok ellen, cselezni, leölni mellőle a kíséretét.
  • JaSoN HuNTeR #940
    Csak engem idegesit ebbe a játékba hogy az ellenséges uruk erők mindig hatalmas túlerőben van? Elkezdek ölni egy kapitányt és rámtámad vagy 100 mob... Tiszta csalás az egész. és mindegyikba vagy 10-20 ütés kell és vannak ellenem 30-40en... vicc.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.08.06. 21:04:14
  • Gary
    Hála és köszönet!
  • grebber
    Na akkor már csak arra kell várni mikor esik ezeröccáz alá a Goty ára!
  • Teomus
    Sziasztok!

Elkészültem végre a játék magyarításával.
    Letöltés a weboldalamról...
    http://www.teomus.com/shadowofmordor.php
    ... vagy a Magyarítások Portálról...
    http://magyaritasok.hu/hirek/4539/middle-earth-shadow-of-mordor

Üdv és jó szórakozást!
    Teomus
  • ferenczzsolt
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, stemen keresztül telpítettem a játékot. 116 óra játkidővel a küldetések 78%-a volt meg. Most egyik napról a másikra eltűntek a mentések, a steam jelzi szerzett teljesítményeket de a story mód nem működik.

mi a teendő ilyenkor???

Volt valakinek hasonló tapasztalata??

Segítségeteket előre is köszönöm
  • maki85
    köszi!!!!
  • allock #934
    a skillt megtanultad hozzá?
    ha odaosontál és piros lesz a körvönala csak nyomj jobb klikket és kivégzi
  • maki85
    segítséget kérnék
    a feladadat: brutalize/ erre a combo: bal shift+jobb click
    azonban én bármit teszek, ha odalopakodok (bal shift) és megnyomom a jobb egeret csak a nyilat kapdossa elő
    mit rontok el
    köszi ha válaszoltok!!