Middle Earth Shadow of Mordor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Teszem azt van a fegyveren egy +17%-os sebzés és egy +15%-os (ugyanabból csak más szintű) az összeadódik, vagy felesleges a kettőt rátenni?
Ti játszotok még vele?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+ grafika: gyönyörű, ha van hozzá géped
+ lopott elemek: AC parkour + Batman harcrendszer elég jól működik
+ GYU hangulat
- a történet pocsék, buta, klisé, sokkal több van a témában
- küldetések 99%-a ugyanaz és borzasztóan unalmas
- a végtelen termelődő ellenségnek semmi értelme
- hiányolom az epikus csatákat
Ha kényszerítenének se tudnám újra végigszenvedni ezeket az unalmas küldetéseket, nagy csalódás. Remélem a 2. részt sikerül megtölteniük tartalommal
most másodjára is ugyanolyan jó, csak DLC-kel viszem
mikor ilyen újratermelődő sereggel találkozok, legjobb gyorsan felmászni valamelyik épület tetejére, aztán beugrani a tömegbe, hihetetlen jó úgy gyepálni őket 😊
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Ha nem lenne Gyűrűk Ura környezet nem biztos h vegigtolnam. Jo jatek de ezek az egyfajta küldetések nem tudjak elegge feldobni es nekem is az ujratermelodo ellenfelek jelentik a problemat mint a kollégának. Nem erzem h elérnék valamit. A jatek elején meg amikor be kellene szippantania, jonnek 20-an es kezdodik a gangbang 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A trükközést értem, hisz vannak vadállatok ketrecben meg darázsfészkek, de ezek is inkább időhúzó és monoton dolgok. AC/Batman/Sleeping Dogs-ban is hasonló a harcrendszer, de ott mégis élveztem, itt inkább frusztráló ez a folyamatos ellenség újratermelődés.
t
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Végre elérhető áron a játék, így megvettem steam-re. Az elején vagyok.
Mutatta, csak elfelejtettem. Hogyan kell vallatni a zöld katonát<#confused>#confused>
Fákjúal!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.08.06. 21:04:14
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Elkészültem végre a játék magyarításával.
Letöltés a weboldalamról...
http://www.teomus.com/shadowofmordor.php
... vagy a Magyarítások Portálról...
http://magyaritasok.hu/hirek/4539/middle-earth-shadow-of-mordor
Üdv és jó szórakozást!
Teomus
Aktuális projektek: GreedFall - 70 % www.teomus.com
Segítséget szeretnék kérni, stemen keresztül telpítettem a játékot. 116 óra játkidővel a küldetések 78%-a volt meg. Most egyik napról a másikra eltűntek a mentések, a steam jelzi szerzett teljesítményeket de a story mód nem működik.
mi a teendő ilyenkor???
Volt valakinek hasonló tapasztalata??
Segítségeteket előre is köszönöm
ha odaosontál és piros lesz a körvönala csak nyomj jobb klikket és kivégzi
#hhwnd
a feladadat: brutalize/ erre a combo: bal shift+jobb click
azonban én bármit teszek, ha odalopakodok (bal shift) és megnyomom a jobb egeret csak a nyilat kapdossa elő
mit rontok el
köszi ha válaszoltok!!
Nyomokban hibákat és nem végleges megoldásokat tartalmazhat. 😊
Megvettem a Lord of the Hunt DLC-t es rajottem hogy teljesen feleslegesen. (steam kod)
Akit esetleg erdekel, annak olcsobban megszamitom mint a mostani legjobb ajanlat, ami a Kinguin-on talalhato,11 euro volt mindennel egyutt.
Eladnam mondjuk 3 ezer ft-ert. (paypal elonyben)
Akit erdekel az legyen kedves szolni.
Koszi.
"You are not able to purchase this product for the following reason(s):
You do not own Middle-earth™: Shadow of Mordor™ Season Pass."
Viszont több helyen írták más platformról, hogy ők nem kapták meg a Season Passal. Na majd hátha egy PS4-es illető is válaszol a kérdésemre. 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Next PC upgrade: 2022
Tegnap is gondoltam kiprobalom az uj kartyan hogy fut (bar a regivel sem volt baj) es ott ragadtam kb 2.5 orat 😄
Szal teljesen egyetertek, a tavalyi ev egyik legpozitivabb meglepetese ez a jatek.
De a játékmenet többi része is abszolút patent volt, jó a főszál, jók a mellékküldetések, de ez a nemezis-rendszer, ez mindent vitt.
És ami "extra", bár ennek alapból így kéne lennie minden játékban: gyakorlatilag bugmentes volt. Egy hibát véltem felfedezni, néha nem robbantak a tábortüzek, illetve egyetlenegyszer láttam egy csapat orkot, akik összezsúfolódtak egy kis helyre és ott toporogtak (amíg szét nem rebbentettem őket), de ezeken túl semmi.
11/10. Számomra a legnagyobb meglepetés volt ez a játék.
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2015.01.17. 14:35:23
Dark Ranger DLC-t PS4-re valahogy meglehet még szerezni? Ha most veszek Season Pass-t az esetleg tartalmazza? Vagy valakinek elfekvőben nincs véletlen egy felesleges kulcsa?
Köszi előre is a válaszotokat! További jó játékot!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha ellátogattok a weboldalamra (www.teomus.com), megtekinthettek egy előzetes videót a készülő Shadow of Mordor magyarításából!
Ezzel kívánok Mindenkinek utólag Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet előre!
Teomus
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Next PC upgrade: 2022
Hozzáfogtam a játék lefordításához, és ugyan nagyon sok szöveget tartalmaz, azaz hónapok munkájáról beszélünk, azért a weboldalamon követhető lesz majd a fordítás állása: www.teomus.com
Üdv,
Teomus