Middle Earth Shadow of Mordor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
Én úgy emlékszem összeadódnak 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Maxtreme
Emberek. A rúnák értékei összeadódnak egy adott fegyveren?
Teszem azt van a fegyveren egy +17%-os sebzés és egy +15%-os (ugyanabból csak más szintű) az összeadódik, vagy felesleges a kettőt rátenni?

Néha 😊
JaSoN HuNTeR

Ti játszotok még vele?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sok az ork. 😄
ez en a játékon mi a jó élet 53 GB ?

Ezek szerint a nemezis rendszert sem élvezted? Pedig ez az egésznek a lényege szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagyjából a végére értem a játéknak. (elkezdtem a Vadászat Ura DLC-t de beleuntam, szóval csak az alapjátékot fejeztem be.) Véleményem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+ grafika: gyönyörű, ha van hozzá géped
+ lopott elemek: AC parkour + Batman harcrendszer elég jól működik
+ GYU hangulat

- a történet pocsék, buta, klisé, sokkal több van a témában
- küldetések 99%-a ugyanaz és borzasztóan unalmas
- a végtelen termelődő ellenségnek semmi értelme
- hiányolom az epikus csatákat

Ha kényszerítenének se tudnám újra végigszenvedni ezeket az unalmas küldetéseket, nagy csalódás. Remélem a 2. részt sikerül megtölteniük tartalommal

Ha a főküldetés 19/20 és most mehetek a Fekete Kéz ellen de az állapotjelző csak 35% az azt jelenti, hogy a további 65% csak ereklyék meg egyéb haszontalan dolgok gyűjtögetése? tehát nincs több küldetés, mellékküldetés?

ffxi
Nekem kezd túl könnyűvé válni a harc 😞 Átmegy Kingdoms of Amalur-ba.

Fákjúal!

egyszer már végigtoltam, de akkor sem volt gondom az újratermelődő sereggel 😊
most másodjára is ugyanolyan jó, csak DLC-kel viszem
mikor ilyen újratermelődő sereggel találkozok, legjobb gyorsan felmászni valamelyik épület tetejére, aztán beugrani a tömegbe, hihetetlen jó úgy gyepálni őket 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Fura, engem pont ez szippantott be, olyan heroikus
Volt h Fortressben a boss előtt beriasztottak, jottek 50-en, elfutottam 😊 Felajánlotta a program h visszatolti a checkpointot, mondom jo. Es oda rakott vissza h elocsaltam a bosst de csak a 2 alap kísérője volt ott.

Ha nem lenne Gyűrűk Ura környezet nem biztos h vegigtolnam. Jo jatek de ezek az egyfajta küldetések nem tudjak elegge feldobni es nekem is az ujratermelodo ellenfelek jelentik a problemat mint a kollégának. Nem erzem h elérnék valamit. A jatek elején meg amikor be kellene szippantania, jonnek 20-an es kezdodik a gangbang 😊

SzirmosSzisza
Van kivégzés, instant is, meg alapból azért illik előtte lopakodva kiszedni párat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Egy idő után már nem igazán kihívás, ha van 3-4 boss egybe az lesz kemény
Szia! pont ezt akartam kérdezni, hogy ez normális dolog-e, de látom az. Szerintem nem az a baj, hogy sok az ellenfél, hanem folyamatosan jönnek, és mikor úgy érzed a 30 helyett már csak 20 van akkor még jönnek hozzájuk. Nekem ettől elmegy a kedvem.

A trükközést értem, hisz vannak vadállatok ketrecben meg darázsfészkek, de ezek is inkább időhúzó és monoton dolgok. AC/Batman/Sleeping Dogs-ban is hasonló a harcrendszer, de ott mégis élveztem, itt inkább frusztráló ez a folyamatos ellenség újratermelődés.

t

ffxi
<#worship>

Fákjúal!

SzirmosSzisza
Valaki próbálta már PC-n PS kontrollerrel? Olyasmi probléma lenne, hogy xbox kiosztás szerint írja ki a dolgokat 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jobb klikkel elkapod, aztan talan B es A, ha jol emleszem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ffxi
Estét!

Végre elérhető áron a játék, így megvettem steam-re. Az elején vagyok.

Mutatta, csak elfelejtettem. Hogyan kell vallatni a zöld katonát<#confused>

Fákjúal!

Vannak olyan erődök ahol piszok sokan össze tudnak gyűlni. De pont ez a jó, mert a második pályán már olyan erős a karaktered, hogy nincs komoly kihívás. Kezdetben az egyik uruk szarrá alázott, semmit nem tudtam tenni ellene. Még egy bazi nagy graugot is hazavágott pillanatok alatt 😄 Egy idő után olyan erős lettem és új képességeket tanultam, hogy még a bandájával együtt sem volt esélye ellenem. Kell az a tömeg, hogy ne legyen túl unalmas a harc.

Ez direkt van így, mellesleg trükközni kell a kapitányok ellen, cselezni, leölni mellőle a kíséretét.
JaSoN HuNTeR
Csak engem idegesit ebbe a játékba hogy az ellenséges uruk erők mindig hatalmas túlerőben van? Elkezdek ölni egy kapitányt és rámtámad vagy 100 mob... Tiszta csalás az egész. és mindegyikba vagy 10-20 ütés kell és vannak ellenem 30-40en... vicc.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.08.06. 21:04:14

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hála és köszönet! <#worship>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Na akkor már csak arra kell várni mikor esik ezeröccáz alá a Goty ára!

Next PC upgrade: 2022

Teomus
Sziasztok!

Elkészültem végre a játék magyarításával.
Letöltés a weboldalamról...
http://www.teomus.com/shadowofmordor.php
... vagy a Magyarítások Portálról...
http://magyaritasok.hu/hirek/4539/middle-earth-shadow-of-mordor

Üdv és jó szórakozást!
Teomus

Aktuális projektek: GreedFall - 70 % www.teomus.com

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, stemen keresztül telpítettem a játékot. 116 óra játkidővel a küldetések 78%-a volt meg. Most egyik napról a másikra eltűntek a mentések, a steam jelzi szerzett teljesítményeket de a story mód nem működik.

mi a teendő ilyenkor???

Volt valakinek hasonló tapasztalata??

Segítségeteket előre is köszönöm
köszi!!!!
allock
a skillt megtanultad hozzá?
ha odaosontál és piros lesz a körvönala csak nyomj jobb klikket és kivégzi

#hhwnd

segítséget kérnék
a feladadat: brutalize/ erre a combo: bal shift+jobb click
azonban én bármit teszek, ha odalopakodok (bal shift) és megnyomom a jobb egeret csak a nyilat kapdossa elő
mit rontok el
köszi ha válaszoltok!!
MerlinW
Ennyi idő után nem DLC-t kellene kiadniuk, hanem a folytatást...

[merlinw.org]

Teomus
A fordítás fele elkészült, ennek örömére megtekinthettek néhány (pontosabban 18) képet a készülő magyarításból, ha ellátogattok a weboldalam galériájába.
Nyomokban hibákat és nem végleges megoldásokat tartalmazhat. 😊

dartonite
Sracok hulyeseget csinaltam.
Megvettem a Lord of the Hunt DLC-t es rajottem hogy teljesen feleslegesen. (steam kod)

Akit esetleg erdekel, annak olcsobban megszamitom mint a mostani legjobb ajanlat, ami a Kinguin-on talalhato,11 euro volt mindennel egyutt.
Eladnam mondjuk 3 ezer ft-ert. (paypal elonyben)

Akit erdekel az legyen kedves szolni.
Koszi.
Azért is kérdeztem, meg amúgy a Season Pass dolgot, mert amiker ps storeban le akarom tölteni a Dark Ranger skint ezt az üzenetet kapom:

"You are not able to purchase this product for the following reason(s):
You do not own Middle-earth™: Shadow of Mordor™ Season Pass."

Viszont több helyen írták más platformról, hogy ők nem kapták meg a Season Passal. Na majd hátha egy PS4-es illető is válaszol a kérdésemre. 😊
koschwarz
Iszonyú könnyű benne ragadni. Éppen ezért amikor kimaxoltam mindent, le is töröltem, mert képes lennék vele még hosszú órákat játszani, csak az a baj, hogy nekem erre nincs időm (kb. még vagy 10 játék áll érintetlenül a valódi polcomon, és még 3 a virtuális polcaimon). <#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Köszi, az infót! Remélem egyszer feloldják.. :S
Teomus
Sajnos a Dark Ranger kinézet csak az előrendelőknek járt. Én is megvettem a Season Pass-t, de nem kaptam meg a DLC-t, pedig reménykedtem benne. Nálam ez Steamen történt, de ez gondolom igaz konzolra is. Hátha egyszer feloldják mindenki számára, bár nem sok esélyt látok rá. 😞

grebber
Részemről csak akkor játszok majd vele ha elkészül a magyarítás és meglesz az új gépem!

dartonite
Azert mert nem porog a topic, meg jatszunk am vele, legalabbis en vissza-visszaterek Mordorba egy kis kaszabolasra vagy belyegzesre😊
Tegnap is gondoltam kiprobalom az uj kartyan hogy fut (bar a regivel sem volt baj) es ott ragadtam kb 2.5 orat 😄

Szal teljesen egyetertek, a tavalyi ev egyik legpozitivabb meglepetese ez a jatek.
koschwarz
Ugyan kicsit már kihalt a topik, de azért leírom én is a véleményem, mivel csak most fejeztem be a játékot. Hihetetlenül jó volt, és ezt most tényleg így is értem. Hihetetlen, hogy ilyen zseniális rendszert kitaláltak és hibátlanul meg is valósítottak, mint a nemezis-rendszer. Ez a sok egyedi konfliktus, ahogy reagálnak az orkok a következő alkalommal arra, hogy mi történt korábban, de még arra is, hogy ha pl. elmenekültem legutóbb...ez nem a hab volt a tortán, hanem ez maga volt a torta.
De a játékmenet többi része is abszolút patent volt, jó a főszál, jók a mellékküldetések, de ez a nemezis-rendszer, ez mindent vitt.
És ami "extra", bár ennek alapból így kéne lennie minden játékban: gyakorlatilag bugmentes volt. Egy hibát véltem felfedezni, néha nem robbantak a tábortüzek, illetve egyetlenegyszer láttam egy csapat orkot, akik összezsúfolódtak egy kis helyre és ott toporogtak (amíg szét nem rebbentettem őket), de ezeken túl semmi.
11/10. Számomra a legnagyobb meglepetés volt ez a játék.
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2015.01.17. 14:35:23

Sziasztok!

Dark Ranger DLC-t PS4-re valahogy meglehet még szerezni? Ha most veszek Season Pass-t az esetleg tartalmazza? Vagy valakinek elfekvőben nincs véletlen egy felesleges kulcsa?

Köszi előre is a válaszotokat! További jó játékot!
b-type
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

koschwarz
Pedig elvileg pont a lefejezés, meg az fejszétrobbantás az, amitől már nem kellene visszatérniük. Minden más "halál" esetén visszatérhetnek.

Teomus
Sziasztok!

Ha ellátogattok a weboldalamra (www.teomus.com), megtekinthettek egy előzetes videót a készülő Shadow of Mordor magyarításából!
Ezzel kívánok Mindenkinek utólag Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet előre!

Teomus

Ozzyehh
valakinek egy Shadow of Mordor season passal? 5 ropiért+ ajándék játékok(steam account), akit érdekel írjon 😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

grebber
Tudtam én hogy felesleges játszanom vele még és tessék itt a megerősítés<#worship>

<#eljen>
Teomus
Sziasztok!

Hozzáfogtam a játék lefordításához, és ugyan nagyon sok szöveget tartalmaz, azaz hónapok munkájáról beszélünk, azért a weboldalamon követhető lesz majd a fordítás állása: www.teomus.com

Üdv,
Teomus

Most vettem meg innen 5kért szerintem nyagon megérte <#mf1><#nyes>