1012
-
#972 Kezdem megszokni, de a Witcher 3 után kicsit totál káosz az egész. -
#971 Hát, eddig sajnos nem túl acélos. Katasztrofálisan szar az irányítás és az UI is. Kb. érthetetlen az egész, hogy mi mire jó... -
#970 Én azt mondom még 10-et is megér, mert nagyon jó game... -
#969 Steamen a GoTY 4 EUR. Ennyiért megveszem, ha nem tetszik esetleg, akkor sem ver földhöz. :) -
Daermon #968 Shadow of War topic :) -
#967 Middle-earth: Shadow of War - irány Minas Ithil!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.11. 16:00:46 -
Jimbo #966 Köszi! Visszaállítottam defaultba a kiosztást, akkor simán ment, lehet, hogy túl sok cucc volt egy billentyű alá bindelve.... -
dregnarr1 #965 Ha jól emlékszem, folyamatosan nyomni kell a Drain alatt a gombot, mert addig szívja, amíg nyomod. -
Jimbo #964 Hogy tudok stealth draint csinálni? Megyek emberem mögött right shift+number 4 lenne a kombó, erre előhúzza a kardot és elkezs a másik irányba sétálni...
Folyamatosan kell nyomnom a shiftet és aztán 4, vagy csak egy pillanatra, mi a titok? Enélkül nem tudom lenyomni a Black Handet.... -
#963 -
#962 Én úgy emlékszem összeadódnak :D -
#961 Emberek. A rúnák értékei összeadódnak egy adott fegyveren?
Teszem azt van a fegyveren egy +17%-os sebzés és egy +15%-os (ugyanabból csak más szintű) az összeadódik, vagy felesleges a kettőt rátenni? -
Daermon #960 Néha :)
-
Ti játszotok még vele? -
Madi92 #958 Sok az ork. :D -
steweee #957 ez en a játékon mi a jó élet 53 GB ? -
ratgab #956 Ezek szerint a nemezis rendszert sem élvezted? Pedig ez az egésznek a lényege szerintem. -
NiGhTM4R3 #955 Nagyjából a végére értem a játéknak. (elkezdtem a Vadászat Ura DLC-t de beleuntam, szóval csak az alapjátékot fejeztem be.) Véleményem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
+ grafika: gyönyörű, ha van hozzá géped
+ lopott elemek: AC parkour + Batman harcrendszer elég jól működik
+ GYU hangulat
- a történet pocsék, buta, klisé, sokkal több van a témában
- küldetések 99%-a ugyanaz és borzasztóan unalmas
- a végtelen termelődő ellenségnek semmi értelme
- hiányolom az epikus csatákat
Ha kényszerítenének se tudnám újra végigszenvedni ezeket az unalmas küldetéseket, nagy csalódás. Remélem a 2. részt sikerül megtölteniük tartalommal -
NiGhTM4R3 #954 Ha a főküldetés 19/20 és most mehetek a Fekete Kéz ellen de az állapotjelző csak 35% az azt jelenti, hogy a további 65% csak ereklyék meg egyéb haszontalan dolgok gyűjtögetése? tehát nincs több küldetés, mellékküldetés? -
#953 Nekem kezd túl könnyűvé válni a harc :( Átmegy Kingdoms of Amalur-ba. -
npolos #952 egyszer már végigtoltam, de akkor sem volt gondom az újratermelődő sereggel :)
most másodjára is ugyanolyan jó, csak DLC-kel viszem
mikor ilyen újratermelődő sereggel találkozok, legjobb gyorsan felmászni valamelyik épület tetejére, aztán beugrani a tömegbe, hihetetlen jó úgy gyepálni őket :) -
Vincentcloud #951 Fura, engem pont ez szippantott be, olyan heroikus -
Selminar #950 Volt h Fortressben a boss előtt beriasztottak, jottek 50-en, elfutottam :) Felajánlotta a program h visszatolti a checkpointot, mondom jo. Es oda rakott vissza h elocsaltam a bosst de csak a 2 alap kísérője volt ott.
Ha nem lenne Gyűrűk Ura környezet nem biztos h vegigtolnam. Jo jatek de ezek az egyfajta küldetések nem tudjak elegge feldobni es nekem is az ujratermelodo ellenfelek jelentik a problemat mint a kollégának. Nem erzem h elérnék valamit. A jatek elején meg amikor be kellene szippantania, jonnek 20-an es kezdodik a gangbang :) -
#949 Van kivégzés, instant is, meg alapból azért illik előtte lopakodva kiszedni párat. -
Vincentcloud #948 Egy idő után már nem igazán kihívás, ha van 3-4 boss egybe az lesz kemény -
endorphinz #947 Szia! pont ezt akartam kérdezni, hogy ez normális dolog-e, de látom az. Szerintem nem az a baj, hogy sok az ellenfél, hanem folyamatosan jönnek, és mikor úgy érzed a 30 helyett már csak 20 van akkor még jönnek hozzájuk. Nekem ettől elmegy a kedvem.
A trükközést értem, hisz vannak vadállatok ketrecben meg darázsfészkek, de ezek is inkább időhúzó és monoton dolgok. AC/Batman/Sleeping Dogs-ban is hasonló a harcrendszer, de ott mégis élveztem, itt inkább frusztráló ez a folyamatos ellenség újratermelődés. -
#946 -
#945 Valaki próbálta már PC-n PS kontrollerrel? Olyasmi probléma lenne, hogy xbox kiosztás szerint írja ki a dolgokat :D -
MaRee #944 Jobb klikkel elkapod, aztan talan B es A, ha jol emleszem. -
#943 Estét!
Végre elérhető áron a játék, így megvettem steam-re. Az elején vagyok.
Mutatta, csak elfelejtettem. Hogyan kell vallatni a zöld katonát -
Lacc 88 #942 Vannak olyan erődök ahol piszok sokan össze tudnak gyűlni. De pont ez a jó, mert a második pályán már olyan erős a karaktered, hogy nincs komoly kihívás. Kezdetben az egyik uruk szarrá alázott, semmit nem tudtam tenni ellene. Még egy bazi nagy graugot is hazavágott pillanatok alatt :D Egy idő után olyan erős lettem és új képességeket tanultam, hogy még a bandájával együtt sem volt esélye ellenem. Kell az a tömeg, hogy ne legyen túl unalmas a harc. -
DantesHUN #941 Ez direkt van így, mellesleg trükközni kell a kapitányok ellen, cselezni, leölni mellőle a kíséretét. -
#940 Csak engem idegesit ebbe a játékba hogy az ellenséges uruk erők mindig hatalmas túlerőben van? Elkezdek ölni egy kapitányt és rámtámad vagy 100 mob... Tiszta csalás az egész. és mindegyikba vagy 10-20 ütés kell és vannak ellenem 30-40en... vicc.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.08.06. 21:04:14 -
Gary #939 Hála és köszönet! -
#938 Na akkor már csak arra kell várni mikor esik ezeröccáz alá a Goty ára! -
#937 Sziasztok!
Elkészültem végre a játék magyarításával.
Letöltés a weboldalamról...
http://www.teomus.com/shadowofmordor.php
... vagy a Magyarítások Portálról...
http://magyaritasok.hu/hirek/4539/middle-earth-shadow-of-mordor
Üdv és jó szórakozást!
Teomus -
ferenczzsolt #936 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, stemen keresztül telpítettem a játékot. 116 óra játkidővel a küldetések 78%-a volt meg. Most egyik napról a másikra eltűntek a mentések, a steam jelzi szerzett teljesítményeket de a story mód nem működik.
mi a teendő ilyenkor???
Volt valakinek hasonló tapasztalata??
Segítségeteket előre is köszönöm -
maki85 #935 köszi!!!!
-
#934 a skillt megtanultad hozzá?
ha odaosontál és piros lesz a körvönala csak nyomj jobb klikket és kivégzi -
maki85 #933 segítséget kérnék
a feladadat: brutalize/ erre a combo: bal shift+jobb click
azonban én bármit teszek, ha odalopakodok (bal shift) és megnyomom a jobb egeret csak a nyilat kapdossa elő
mit rontok el
köszi ha válaszoltok!!