1012
-
#492 Küldetésen belülre egy restart from checkpoint elkészítése biztos rohadt nagy munka lett volna amúgy. -
#491 Áá rohadt idegesítő mikor lopakodós küldetésbe távolról besétál egy már legyőzött ork rohadó verziója és észrevesz, majd emiatt bukom az egészet. -
#490 Akkor még megvárom, ha valaki a CODEX-es változatot tudta Steam-essel folytatni, legyen szíves írja le hogy. Előre is köszi! -
#489 Nem tuti, meg kell próbálni. Játékfüggő, attól függ mit tárol a sav fájlban. Ha userID-t is, akkor nem használható, max hexeditoros bütyköléssel. A szerkezetet tekintve van rá esély, hogy működni fog. -
#488 Tehát elvileg tuti folytatható? Ha ezeket a mappákat átmásolom máshova, játék uninstall, majd Steam Install és vissza másolás? -
#487 Mentések:
\AppData\Roaming\Steam\CODEX\241930\
A Steam-es mentés helye pedig elvileg ennek kell lennie:
\Steam\userdata\<generált szám>\241930\
Az achievements.ini-t, filemappings.ini, leaderboards.ini-t hagyd ki.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.03. 15:41:28 -
#486 Valakitől kérnék egy 100%-os megerősítést, aki ugyanígy csinálta. És hogy pontosan mi a teendőm. Divinity-nél a Documents mappában voltak a save-ek, ott ezzel nem volt gond. Ez a játék hol tárolja lokálisan a mentett állásokat? Az a gond, hogy ~10 órám van már benne, és még 20-30-at tuti rohadt jól elleszek vele kisebb tempóban, de újra nem szeretném kezdeni.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.03. 15:24:59 -
#485 Elvileg igen. -
#484 Egy gyors kérdés. Virágbolti játékállást lehet folytatni Steam-es változatban? Virágboltival tolom, de iszonyatosan bejön, hajlandó lennék megvenni egy pozitív válasz esetén. 2 hónapja Divinity-t ugyanígy csináltam, és lehetett folytatni. -
#483 AC-ben meg ott ugrál mindenki a tetőn, mintha a cirkuszban lennének.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.03. 15:00:38 -
TomStorm #482 Ohh köszi.Most nem volt időm 1 napig játszani de délután már lesz,szerzek én is Epic rune-t -
Musicking #481 Legfőképp a Death Threat-el feltápolt 20as szintű warchief-ek és kapitányok dobálják.
-
#480 Vicces lenne, ha ezek a böszme dögök mindenhova utánad jönnének, főleg ilyen páncélzattal. Jól van ez így, hogy csak létránál jönnek... -
#479 jó volt ez a boss fight hammerrel nem sok esélye volt szegényemnek:) jól beszívattam :3 -
#478 Növények nincsenek fent, te amíg te átszaladsz a terület/erőd túloldalára virágot szedni és visszaérsz, ők még mindig csak ott keresnek ahol utoljára láttak:)
A legegyszerűbb megoldás még mindig az, - amíg nincs tömeeges aggro - ha távolról fejbebököd a kívánt ellenfelet/boss-t, és elcsalogatod. Amelyiket csak finisher-el lehet leölni, az is max 4-5 pajtást hoz magával, a stealth finisher-eseket meg ugye a legegyszerűbb kicsinálni. -
#477 Háááát azé dobálnak/lőnek serényen és ha párszor elvéted és nem dodge-olod ki, az szar. Meg fent nincsenek növények így gyógyulni sem tudsz. -
#476 Igen, csak letran. Boszme urukhai-ok amugy sem falmaszasra teremtettek. :) -
#475 ACban utánad jönnek a tetőre nem?:) Így kacsavadászat az egész. Felmész a magasba és onnan kilövöd szépen az x számú elf shotot majd drainelős ugrásból szedsz még -ismétlés- -
#474 Node ők csak létrán másznak, nem zergék. Mi fel tudunk szinte bárhol kapaszkodni, mert ez AC betegség, de ők nem (nem akarnak). -
#473 Ahol van létra ott jönnek, de azon kívül nálam sehol máshol nem jönnek utánam.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.10.03. 13:44:57 -
#472 Eloszor en is megneztem viragboltiban, de nalam minden jonak tunt, szepen leptek a rank-okat az orkok, miutan kihaltam. Hatalmi harcokat en sem eszleltem, de lehet, hogy csak azert, mert nem jatszottam meg vele eleget. Viszont duel volt ott is.
A viragboltiban nem figyeltem, de a megvasarolt verzioban nalam is siman felmasztak utanam az orkok, illetve falakon eloszeretettel neznek celtablanak, ha epp nem vagyok stealth-ben. -
#471 Nálam simán utánam másztak a szemetek. Hozzáteszem eredeti verzióban. Megvétel előtt kipróbáltam virágboltit és azt vettem észre, hogy a nemesis rendszer a virágboltiban nem működik ahogy kell. Halálom után nem léptek rangot, nem volt hatalmi harc a kapitányok között. Elképzelhető hogy hibás az ingyenes verzió. -
hawkie22 #470 Nekem is késöbb úgy tünt, hogy bug, mivel a következö halálom után (ami ca. 5 perccel késöbb egy Caragortól következett be) eltüntek ezek a fények. Most nyírtam ki egy fejlövéssel az egyik Captaint (Lvl7) meg egy poisonös speares másikat, aki korábban megölt (Lvl12), mindkettötöl Bow rúnát kaptam. :( Lehet át kéne állnom a settenkedös játékmenetre, a törömben már epic rúnák vannak, a többiben még csak simák. :) -
#469 Köszönjük az elvakult Shadow of Mordor fan hozzászólást, de mint írtam, a játék (mármint ez, a Mordor) baszott jó szerintem is. AC elvakult fan meg azért nem vagyok, mert nálam az AC az első két részig és a Brotherhood-ig volt jó, onnantól erős lejtmenet, még a mindenki által agyonajnározott Black Flag sem jött be igazán. A Unity-től várom a megújulást.
De ha már itt tartunk, a harci animációk, ahogy a kombók jönnek egymás után, TÉNYLEG lehetnének egy kissé folyékonyabbak. Egyedül ez szúrta a szemem, bár már megszoktam. -
#468 Eléggé bugnak hangzik. Játék újraindítás után is ilyen?
Nekem amúgy csak az a bajom a játékkal, hogy az orkok rettenetesen buták tudnak lenni amikor felmászol valahova. Lent állnak és néznek, dobnak baltát vagy ilyesmi, de semmi utánam mászás (esetek 90%ban,de ha épp az orruk előtt van a létre akkor jönnek ami elég ritka) Egy dobozra nem tudnak felmászni, vagy a toronyba,romra ahol íjász is ácsorog? Do you even lift? -
#467 A sok ajnározás miatt én is adtam tegnap a játéknak még egy esélyt (első alkalommal 1-2 órát játszottam, többnyire mellékküldetéseket), és bár a hangulatról alkotott véleményem nem nagyon változott, miután elküzdöttem magamat warchief-es kihívásokig ott már kezdett lekötni. A második terület viszont már kifejezetten kellemes (a dwarf-os vonal legalábbis).
Meghalni talán 2-3x haltam az ölj meg 2 perc alatt 20 barmot warchief quest alatt (ami egyébként a leghangulatosabb fogócska volt eddig). A QTE szarok viszont itt is a sírba kergetnek. Nem értem miért kell ezt erőltetni...
Lényeg, hogy korán ítéltem, alapvetően tetszik ez a válassz egy célpontot, csalogasd el a többitől és egy sötét sarokban végezz vele gyorsan dolog. Mondjuk mióta megkaptam a +50% és a +27% blade dmage rúnákat eléggé csökkent a kihívás, főleg a kábító ugrabugra és wraith teleport-kill (nem emlékszem a nevére) képességekkel. -
hawkie22 #466 Én még csak 2,5 órát toltam bele, az elsö Captain-t öltem meg eddig, meg 2-3 kisebbet. Viszont most az egyik Bow Challenge alatt meghaltam. Pár ork kapitányi rangot kapott, ez nem is lenne baj, de feléledésem után minden kékes vakító színben ragyog. Ez bug vagy feature? Ha feature, akkor hogy tudom elmulasztani? Mert nem látok semmit, harcolni is nehéz így. :D -
#465 Amúgy a kardnál és a törnél fejleszhető utolsó skill nagyon hasznos. Pl kardnál 20mp-ig folyamatosan kivégezhetsz, szóval warchiefnél elnyomod és meg is halt 20mp-en belül. :) -
Musicking #464 Köszönjük az elvakult AC fan hozzászólást, de legalább olyan közel ál a BAtman-hez is , sőt ha a harcot tekintem ott az meg is előzi, érdekes a batman fanok nem háborognak. Ebbe megalkották azt a lopakódós+harc rendszer ami nem merül ki az 1-2 gomb nyomogatásában ezért nem fullad unalomban a harc az AC-vel szemben. Pont ezt kéne az AC-nek is átvenni így nem astori vinni el a hátán a játékot. Lehet fáj az igazság de ebben a pillanatban felülmúlja az összes eddigi AC-t, az előzetest meg kend a hajadra 'kézzel fogható' játék nélkül semmit se bizonyít.
A kihívást kedvelőknek jól jöhet a warchiefek és kapitányok feltápolhatósága a deep throat választásával (erősödik + nagyobb a csapata) így nagyobb az esélye hogy frankóbb vagy epikus rúnát dobjon, de van olyan epikus rúna ami növeli ezek arányát.
Nem elég csak harci jártasságra gyúrni mert van olyan kapitány akit nem lehet kardcsapásokkal legyőzni, alternatív megoldás lehet ha sikerüla megfélelmitése és menekülés közben sikerül földreteperni.
A nálam fősztori kb 30-%os kénytelen vagyok tovább folytani mert már alig van felvehető melléküldetés, azfegyverek 1/3-a is feloldva, így már van esély a túlélésre a warchief+3 kapitány + riadó a városban (ránézésre cirka 70 ork).
A kiszabadított és a befogott Caragors-ok szintén nagy segítséget jelenthetnbek egy gyengébb felszereltségű karakternek.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.03. 12:24:53 -
#463 mondom megveszem ps4-re, erre it ahol lakom nem kaptak, állitolag nincs elég az országba igaz lehet?
Utoljára szerkesztette: drop, 2014.10.03. 12:22:15 -
#462 Csak hogy legyen egy kis fléém...
(No Ultra-HD Content Texture Pack is Installed)
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.10.03. 12:03:29 -
Dzsí Pí #461 nem tudom volt e már kérdés, de 0xc00007b hibát ír ki a zexe indításakor. már minden vcredistet, visualc++ felraktam újra, mi lehet a gond? -
#460 Csak ne kezdjétek már el, hogy így jobb, mint az AC, meg úgy jobb, mint az AC... Ha nincs az AC, lehet, ez a játék sem lenne. Vagy nem ilyen lenne. Nekem meg igazából kifejezetten "csak" egy AC-utánérzésnek és nem egy "fejlettebb" AC-nek tűnik. Ráadásul kifejezetten darabos a harci animáció (ellentétben az AC-vel). Lemegy az egyik előre megkoreografált animáció-sor, aztán egy apró szünet, mielőtt kezdődik a következő.
Még mielőtt valaki nekem esne, baszott jó ez a játék. Csak nem tartom megalapozottnak az ilyen kijelentéseket, hogy jobb, mint az AC.
Ráadásul még jön az újgenerációs Unity is, ami így előzetesen szintén fergetegesnek tűnik. -
TomStorm #459 Zsákos frodó?:)
Am.milyen az epik rune?Az még nekem nem volt -
#458 wow
durva -
ratgab #457 Hát srácok ilyet még nem tapasztaltam. Egyik kapitányhajkurászás során az egyik szerencsés ork egy jól irányzott számszeríjj lövedékkel kinyírt... Meg is kapta annak rendje és módja szerint a kapitányi rangot. Aztán később egy másik szintén számszeríjjas boss már 3x nyírt ki így most már elhatároztam, hogy levadászom (bejelöltem célpontkén).
Megközelítem a célpontot (ugye ilyenkor quest markert rak le a játék, tehát nem csak random lófrál az ork Mordorban, hanem odamész aktiválod a questet). Látom, hogy jé ott jön egy íjász...meglövöm íjammal, fejlövés nem hal meg, na mondom ez lesz a boss.
Meglövöm még párszor, kifogy a nyilam, leugrom a magaslatról ahol eddig voltam. Kardot akasztunk és kiderül, hogy az az alacsony szintű ellen, aki korábban szerencsésen megölt. Gyorsan levágnám, már alig van élete, erre jön egy carnigor és szétmarcangolja..... Játék áthúzza a nevét, begyűjtöm a rúnát, megyek tovább.
Csinálom a mellékküldiket egyszer csak megjelenik az előzőleg kinyírt számszeríjjász boss és fejemhez vágja, hogy jól kibabráltam vele (előző kopasz kinézetéhez képest bal szemén fém páncélzat)...oké kinyírom mégegyszer. Erre mégegyszer feltűnik egy carnigor és újra széttépi. Rúnát begyűjtöm, játszom tovább.
Aztán harmadszorra is feltűnik ugyanaz a boss immár egy zsák van a fején.... Ezúttal én viszem be a végső csapást így remélem már végleg fűbe harapott. De most már epic rune-t dobott.
Néztem a skilljeit és volt egy olyan, hogy humiliate, ami szerint nem "fogadja el" a végső csapást ha nem méltó ellenfél öli meg. Valószínű ezért jöhetett vissza.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.03. 10:55:59 -
#456 végérem értem 18 óra 48 perc és 34% lett a vége :) -
Árnyvadász #455 Nincs vele gond. Játszatja magát. Könnyed kikapcsolódás és végre van egy normális harcrendszer amit egyszerű elsajátítani. Ami meg a legjobb: Véres, brutális és tényleg azt érzed kinyírod az ellenfeled, nem csak odaütsz és jön egy vérfröccs meg megtántorodik, hanem átszúrod, lefejezed, csontját töröd és a többi. Grafika rendben, hangok, zenék szintén, animáció + karakter kidolgozás felsőfokú, küldetések jók és azt csinálsz ami jólesik, nincs megkötve a kezed. Egy jó akciójátéknak ilyennek kell lenni. Azt ennyi. -
#454 erdekes... 180° -os fordulatot vett a topic :D
az elso hozzaszolasok nagyobb resze a grafikarol szolt. az ezt koveto megjegyzesek, hogy linearis, unalmas, innen-onnan lopott, szar story, koze nincs LotR -hoz, blabla - most meg csak pozitivumokat lehet olvasni. jojeszt latníííí -
#453 Engem annyira magaval ragadott a fosztori hogy tegnap vegignyomtam.
20 ora alatt lett meg vegul,ugy hogy 40%-a lett meg osszesen a kuldeteseknek szoval ennel sokkal tobb van a jatekban.De egyszeruen muszaj volt ujabb es ujabb kuldiket csinalnom es azon kaptam magam hogy vege.Igaz a jatek felajanlja hogy maradj Mordorban es csinald tovabb a dolgokat,a warlordok is ujak lettek,a kapitanyok is.Es persze megmaradt az osszes mellek kuldetes.Ugyhogy a tapasztalataim arra fognak sarkallni hogy teljesen ujrakezdjem hamarosan.Egyebkent a skillek/attribok messze nem lettek kimaxolva,a fegyvereim is csak 4-4-4 slotosak voltak.Ugyhogy van ebben meg tartalom,megnyugodtam :)
A jatek nagyon jo,egyaltalan nem bantam meg hogy megvettem.Sokkal jobb mint barmelyik AC szamomra.