1012
  • Sir Quno Jedi
    Módjával ja. Majd 1x már procit is kell cserélni, de most még elmegy.
  • kill3r21
    Pöpec Konfig, ezen már szalad a game mi? :D
  • TomStorm
    Repetitív,ez a játék szerinte.jajaja:D
  • Shep
    Az elég gáz, hogy ha caragorok megölnek akkor is erősödnek az orkok, lassan már Ratbag lesz a fővezír :D
  • TomStorm
    Jó,hogy a Caragorok nem bántják egymást.Úgy pucoltam most ki egy Ork tábort,hogy befogtam egy Caragort és kiengedtem az összes többit.Hozzám semelyik nem nyúlt és szétszedték az Orkokat,eszméletlen nagy volt igaz reward nincs de Fun:)
  • bélanéni #447
    Nyomtam újabb 2,5 órát, eddig 9,5 órám van benne, ezt alig lehet abbahagyni, de melózni is kellene majd holnap
    Továbbra is azt mondom, ez a játék kurvára rendben van. Valahol olvastam, hogy repetitív. Hát szerintem baromira nem, egyszerűen folyamatosan történnek új dolgok, tanulok új dolgokat,... 9,5 óra alatt értem el 10%-ra a főküldetéseket illetően. Tehát még azt se lehet mondani, hogy csak a küldetésekkel foglalkoztam, ami a legváltozatosabb a játékban. Egyszerűen fantasztikus ez a game.
  • Terawatt
    Mókás küldetés volt. Persze tele volt gagyival és azért lehetett így darálni. Lett volna 3-4 berserker meg shieldes akkor azért a 100as kombó már tényleg kemény lett volna elérni. :)
  • ratgab
    Azaz!
  • Kongy
    Nem tudom mire gondolsz. Kábítani a B-vel lehet (ha xbox kontrollerrel játszol, bill.-en nem tudom mi) Ha nyomva tartod az orkon, és végig megy a csík, akkor visszatöltődik a fókusz, és a nyílvesszők, meg meghal az ork akit éppen sokkolsz. De ezzel a módszerrel tudsz a férgekből infót szerezni a kapitányról is. A férgek feje fölött mindig van egy zöld jel, de ezt sztem tudod :D
  • cylonflatus
    Épp' most csináltam 149-et... szerintem ugyanaz a mission volt, Into the Pit, vagy valami ilyesmi. Folyamatosan kellett visszaverni a támadókat egy veremben, arra adott bónuszt, ha megcsinálsz 100-at. Az volt? Elsőre meglett, pedig kétszer is eldobtam olyan 30 körül. De annyian jöttek mint a nyű :)
  • Sir Quno Jedi
    érdemes váltani pedig, amíg még jóárban el tudod passzolni a 770-et, sokkal gyorsabb a 970, egyelőre elég egy is, aztán majd bővíted
  • Myselor
    jó de lehetnénk kicsit erősebbek is nem?vagy lehetne valami más erősségünk ,ezzel hogy nyilaznám de immune a levegőből való támadásra is,leszúrásra is mindenre csak csapkodjam le a pajzsos warchief hpját közben rajtam vannak 20an erős túlzás nélkül akkor?:D marad az hogy elcsalom a félelmével elijesztem más nincs
  • Voltan
    Hát nézd, ha reálisan nézzük, ott vagy Mordorban, és orkokra vadászol. Nyilván rádküldik az egész helyőrséget, én is azt tenném :D
  • bélanéni #439
    Átnéztem, tényleg nincs ott. :) Ez hiba, jaja.
    De azért többször kiírja, amikor ellenség mögé osonsz, hogy CTRL a megragadáshoz. Persze ebből még nem derül ki azonnal.
  • Voltan
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Híííííj, mester, most látom, hogy milyen jó kis gpu fejlesztést applikáltál :D
    Anno a hardveres topikban segítettél, hasonló a vasam, de "csak" egy 4gigás Gainward Phantom 770-es muzsikál benne, most, hogy itt a kilences generáció szívom a fogam rendesen, kb. ugyanolyan árban 970-est vehetnék most...
    Mindenesetre 1080-ban semmi panaszom eddig, kicsit kivárok a gpu-val, pláne, hogy 3 hónapja vettem az egész hóbelevancot, meg közben volt esküvőm is, meg ilyenek. :) Grat az új vasakhoz mindenesetre!

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2014.10.02. 21:16:47
  • Myselor
    ez a kábítós szarság hogy működik?milyen csíkot kell nézni?nem jövök rá alig bírom használni :|
  • Kongy
    Na igen, ez már a Batmanben is számtalanszor felbaszott, itt is. De itt legalább le tudom sokkolni egy időre a többieket. Meg a kivégzés instant kill, ha valakit bekábítottál.
  • ratgab
    150 volt a topp nálam az egyik kard challenge alatt.
  • BoneDragon
    Van rajta skill pont, nem ér semmit.
  • Terawatt
    Nekem még mindig gond, amikor nem csak 3-4 van a környéken hanem a triplája :D
  • dartonite
    A kivegzesi mozdulatsort is lehet skill-el gyorsitani szoval egy ido utan mar az sem lesz gond.
  • CalebJoe
    Igen sajnos a Botman-nál is így volt amikor csinálod a finishert és beleszólnak nem fejezi be, és persze fel is kell az ellenfél, látszik nagy hatással volt rájuk az Arkham sorozat.
  • TomStorm
    Csak hát ugye ki kellene rakni a jeleket rajta.
  • BoneDragon
    Engem igazán csak az idegesít, hogy a földön van nem lehet kivégezni az ellent, mert tuti pont rádjön valaki, mikor indítod a kivégzést..
  • TomStorm
    Olyan kardod lesz ha megkapod rá Elf áldást beszartok..
  • Terawatt
    Assa creedbe is fakardod van akkor, meg batmen is vattacukorral üt :D
  • Myselor
    amúgy én is úgy érzem.komolyan kár hogy nincs erősebb kard stb.ez így elég béna:)
  • CalebJoe
    Gyenge ez a Talion csávó akivel vagyunk, Aragorn megette volna ezeket az rondaságokat vacsorára.
    Nem elég hogy sokan jönnek az emberre hanem még sok is kell nekik, mintha valami fakarddal harcolna csórikám ennyi csak ami nem nagyon tetszik csak.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.10.02. 20:34:54
  • Myselor
    igen olyan is volt de most nem ezért hanem alapból nem ment le az élete mindig töltödött harc közben :P
  • Myselor
    csak úgy lehet,valahogy elcsalod kihasználod a félelmét stb.
  • Terawatt
    Van olyan, amit csak alkapásos kivégzéssel, vagy jól fejbeszurkáloddal lehet megölni, mert valami olyasmi a strenght, hogy hate of defeat és vissza tölti az életét.
  • BoneDragon
    Végére már taktikáztam. Próbáltam elbújni, és leválasztani a warchiefet a többiektől, így a végén csak 5-en jöttek rám és lazán meglett.
  • Myselor
    nekem sérülésnélkül 20 orkot :D amúgy a caragortól úgy megijedt a 4 warchief hogy kiszaladt a világból szószerint xd ott püföltem szarrá de ment vissza az élete folyamatosan lol szerintem bug volt úgy bírtam megölni hogy inteleztem vele aztán kill magától
  • TomStorm
    Graug,nagyon kemény.Skillezni kell rá rendesen.
    Lopakodj mögé,használj valami bleeding-et rá és a pofáját lőni messziről és valahogy elkábítani,kiütni akkor tudod kivégezni.Én csak próbáltam majdnem sikerült,majdnem:D
  • Terawatt
    Épp az volt, hogy halomra ölök mindent, warchiefeket is és a 4. warchiefnél az előzmény (hogy megjelenjen) olyan mocskosul sok orkot produkál, ráadásul nevetséges gyilkolási kritériummal (utóbbi a nehéz), hogy ember legyen a talpán aki ezt megcsinálja. Átlagnál jobb játékosnak tartom magam és szakad rólam a víz kategória.
  • Kongy
    Jó mondjuk az is igaz, hogy az óriáshoz az orkok kergettek, szóval így érthető.. És mind fejlődött.
  • Myselor
    nekem attól fejlődtek hogy a caragor megölt.nesze neked nemezis faszság xd
  • Kongy
    Nem tudom mi a neve azoknak a nagy óriásoknak, de összefutottam eggyel. 2 csapással kicsinált. És beszarsz, ettől is fejlődtek az orkok, mert túlélték a velem való találkozást!!

Amúgy épít arra a játék, hogy 2 sztoriküldi között tápolod magad rendesen, amire azért van lehetőség bőven.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.02. 20:26:35
  • Myselor
    melyikre gondolsz pl?vagy milyenre?
  • Myselor
    ez mondjuk szerintem kurvára idegesítő és szar megoldás.miért kell rád küldeni az egész tábort és komolyan ez a rohangálós módszer kurva gáz:) nem igazán értem