Middle Earth Shadow of Mordor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elkapod "E" és nem engeded el,tartod csak az E-t még ki nem nyered az összes erőt
dartonite
Nekem nemreg sikerult leraknom az osszes warchief-et.Hat aki konnyunek gondolta eddig a jatekot annak most szolok hogy egyaltalan nem lesznek egyszeruek.Folyamatosan jonnek a gruntok segiteni nekik,a vegen mar annyian voltak hogy kiszaltozgattam a tomegbol es csak a szelet vagtam.De nagyszeruen hasznalhatoak a skillek,pl a wraith blast ebben az esetben musthave.(foleg az erosebb verzioja)
10 ora jatek utan tartok 25% kornyeken,eddig nagyon jo😊
bélanéni
Ennyire sík hülye nem vagyok, és tényleg logikus lenne, de szó sincs erről, nem erre vonatkozott a kérdés.
Fel lehet venni a földről, de én a "Drain"-t kérdeztem, hogy az hogy működik.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

wedge31
Mert valszeg nincs a közeledben ork a feltöltés csak akkor müködik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Próbáltad már kivenni az áldozatokból?
Nekem ez tűnne logikusnak.

//Nem, nincs meg a játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bélanéni
Srácok, egy kérdés, egyszerűen ezt nem értem és nem tudok rájönni. Ha ellövöm a 4 nyílvesszőt, kiírja hogy tartsam lenyomva az E-t. Nem történik semmi. Mit kell tennem, hogy újra legyen nyilam? Előre is köszi!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Palinko
Azért ami Zogdush Fat Headnél van azt megint csak költői túlzásnak érzem, 1 warchief is elég erős, erre van még 2 captain védője :S

Azt sem nagyon értem a helyek amiket kinyírtam néha feltöltődnek, néha egymást ölik a Sauron's armynál, meghalni sem nagyon szabad mert csak erősödnek ezek a dögök 😞
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2014.10.01. 18:48:54
Félelmetesen jól megvan csinálva de még a hangok mikor potyog a jég lol
Meg úgy az egész játék,lenyűgöz.Nem tudom abbahagyni.Megnézem hol a legolcsóbb és rendelek dobozosat,polcon a helye nincs mese
Igen. Előbb épp elkapott egy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezt jól látom,hogy viharban néha jégeső is van?
IMYke2.0.0.0
Tudtommal: nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sajnos nem....utólag nem szok és eddig nem írták át a boltok az adatlapot..
k0trapali
Sziasztok!

A játék megjelenik magyar nyelven is?
Palinko
Eléggé hagyd a francba szaga van 😄 Majd feltápolunk aztán a játék végén visszatérünk rá 😊
Mind a ketten már nem hiszem,hogy elkerültük volna ezt az opciót.Tehát nincsenek fokozatok,újrajátszás kilőve:C
Én sem emlékszem, hogy választottam-e.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
Így igaz, a Völva jövendőlése!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tolkein ha úgy nézzük kicsit színezett a skandináv mitológián. A Hobbit törpjeinek neveit teljes egészében a Völuspa Edda énekből vette át sőt a Gandalf nevet is.
Tényleg jut eszembe,nehézségi fokozat van?Nem is emlékszem,hogy bármit választottam volna kezdésnél vagy nem figyeltem?
Aha. Azzal én is összefutottam. Az valami DLC boss egyébként. Azt én se tudtam átugrani. Ott csináld azt, hogy kaszabolod mellette az apróságot, aztán mikor feltöltődik a kivégzés (kéken villog a kard), akkor az küld rá. Ez működött is nálam, csak aztán az apróságok végül szétkaptak, pedig a pajzsos rosszarcnak már nem kellett volna több pár ütésnél. Amúgy nem nyeli be a szemből érkező támadásokat és immunis a ranged-re is... Kemény kis dög.

Nem tudom ki hogy van vele, de most elég sűrűn elkezdtem már hallni. Zsinórban sikerült 4x is és egyszer sem kaptány ölt meg hanem random ork, aki utána természetesen meg is jelent a hatalmi palettán szépen. És azt kell mondjam elég jól szerepelnek. Még egyik sem olyan erős, mint tapasztaltabb társai, de még nem győzték le egyiket sem.

Nem az ő találmánya mind ezt honnan veszed?Az alkotásait(és másokét is az 1800-as évekből) reformálták napjainkban.Mítoszok különféle fajokról nagyon régóta voltak.
Entek és Hobbitok ezekről tudom úgy,hogy Tolkien találmánya de a többi nem.Ettől függetlenül neki is nagyon sokat köszönhetünk természetesen ezért is emlegetik a Fantasy "Atyja"-ként
Voltan
Nagyjából 25 éve foglalkozom a műfajjal, tisztában vagyok vele. Amúgy persze az elfeket, meg a törpéket sem Tolkien találta ám ki, az orkokhoz hasonló lények is megtalálhatók mitológiákban, mesékben. Amit ő kitalált, az a hobbit, vitán felül. Meg persze ő gyúrta össze az egészet.

Nem a jelentősége van túllihegve, egész egyszerűen annyi, hogy van egy csomó mű, ami bőven túlszárnyalja.
A jelentősége persze vitathatatlan, a többi meg ízlés kérdése.

Palinko
Én úgy tudtam elfek, törpék mind régi népi legendák. Az elfek germán eredetű mítoszokból ha jól tudom.
Palinko
Először dobálósnál én is arra gondoltam, de aztán előfordult, hogy úgy is dobott hogy nem volt jelzés, lehet valami kis bug,

Nem sikerült átugranom a pajzsost, mert megfog levegőben és a földhöz teremt, úgy néz ki ezt tudja ez a kapitány egyébként piros missziónál van a problémám mikor az 5 segítőjét le kell nyilazni aztán a főnöknek menni (sajna még hív segítséget)
wedge31
Tolkien találmánya az elf, törpe, ork, stb fajok. A jellegzeteségeiket / elf: hosszúéletü, szépszál, hegyesfülü , törpe: szakállas, szívos pajzsos bárdos harcos. stb / is ö találta ki.
Kasztokat is ö találta ki ilyen formábani: harcos, varázsló, kósza, stb

Van egy írói mondás, hogy " mindannyian gogol köpönyegéből bújtunk ki " igy adja magát, hogy minden fantasy író tolkien által lerakott utat követi.
Hidd el nincs ez túllihegve és aki evvel a müfajjal foglalkozik az tisztában is van vele.

Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.01. 15:23:02

Ja most én is átkapcspltam Wasteland 2-re😊este viszont Mordor folyt.köv reggelig!
Voltan
Az igaz, hogy a LOTR megkerülhetetlen fantasy alapmű, és nélküle egész máshogy nézne ki a fantasy műfaj - az, hogy nem létezne, az túlzás, hiszen ott van Robert E. Howard is pl.

Viszont szerintem is túl van kicsit lihegve a LOTR, mondom ezt annak ellenére, hogy alapvetően szeretem, meg becsülöm

Ennyi😊)
Optimalizálni tudni kell és ezt most Monolith megmutatta!
wedge31
A LotR lore-ja adja az alapot az egész fantasy müfajnak, mig a potter gyerek nem adott semmit...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
E6500 2x3ghz,HD 5770 1gb gddr5,ddr3 4gb és Win8.1OS
Az egész gyűrűk ura világ sztem messze túlértékelt dolog. Kb mint a harry potter 😊

Ettől függetlenül a játék nekem is szimpatikus, ha kijövök a wastelandból megnézem ezt is...

De aztán ne minket szidjál, ha neked spec mégse jönne be.<#wink>

Dobálósnál egy kis piros ikon megjelenik és akkor kell space (alapból ugrás)-t nyomni.... Pajzsosnál meg szintén az ugrással át kell a feje felett ugrani és megvakarni a hátát karddal vagy hátulról gyorsan pár nyílvesszőt elhelyezni tarkó tájon.

CalebJoe

Gyakorlatilag semmi különbség nincs low és Ultra között csak megnő a gépigény.
Aki meg játszik biztos nem a falakat fogja nézegetni milyen a textúra hanem az egész összhatást amit a játék tár elénk.
Voltan
Hát b*sszátok meg, én tojom le nagy ívben a LOTR dolgot, de olyanokat olvasok itt, hogy berendeltem én is az 576-nál 😊

Myselor
milyen géped van?
Palinko
Pajzsos emberek ellen mi a bevált módszer? Csak 1 szer tudtam megsebezni stealth módban hátba szúrtam 😄 Dobálódzós ellenségeknél mikor tudom, hogy el kell ugrani? Azok sokat sebeznek rajtam mindig 😞
Simán 9 pontos a játék szerintem is.Izgalmas,szép,jó a sztori,remek a harcrendszer és a fejlődés is a helyén van és amin teljesen ledöbbentem,hogy jól fut a gépemen!Egy ilyen PC-n mint ami nekem van ilyen grafikával,durva.Kitoltam a nagy Plazmára full HD-ben had szóljon😄
Reggel 8 óta játszok egyfolytában de lassan haladok.Minden sarkot a szokásomhoz híven felkutatok,mindent megszerzek és minél több mocskos Orkot mészárlok le😄D
Myselor
értem majd meglátjuk 😊 énse tartok még ott
Állítólag nem csak gollum tűnik fel, de még nem tartok ott.

Mordorban talán megbocsátható, hogyha a sziklák alatt is orkok teremnek. Amúgy ezeken a zöldségeken könnyebben át tudod verekedni magad, mint az FC2-ben egy komplett ellenőrzőponton... Ott voltak kellemetlenebb meglepetések.

Shep
Ha normálisan van megoldva ok, de az ilyen visszateleportálós dolgoktól idegbajt kapok. mindenki ismeri ugye a FC2 esetét 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
nem is az a baj csak tényleg őszintén mordor nem egy érdekes hely a filmbe se,orcok vannak ott meg 1-2 féle szutyok faj még.más helyszínnel már is sokkal jobb lenne de most ezt így képzelték el.az nem zavar kicsit sem hogy nem ismert arcokkal megyünk vagy találkozunk gollum kivételével nem is tudom lesz e olyan 😊
Maximálisan megértelek egyébként. Nagyon finomságos lenne egy ilyen harcrendszerrel és egy ilyen nemezis rendszerrel egy teljes Középföldés játék ismert helyszíneken, ismert arcokkal. Vevő lennék rá mindenképp.

Myselor
most jobban megfigyeltem tényleg szép folyamatos a harc.a nemesis rendszert valamennyire megértettem már nem mondom hogy rossz játék de tényleg mást szerettem volna kicsit lehet.sok az orc xd de nembaj attól még jó játék csak elsőre nem igazán tetszett 😊
Én folyamatosabbnak látom és Biscuit is megerősített ebben (tehát akkor ketten vagyunk már vakok...:-D).
Nemezis rendszer komplex dolog, ahogy Ozzyehh is írja. Nem csak akkor erősödnek az orkok ha meghalsz, hanem gyorsutazáskor is (sőt mindig amikor telik az idő) és el vannak foglalva a saját dolgaikkal is (lakomákat tartanak, vadásznak, rivalizálnak egymással és olykor a beavatokozásunk nélkül simán egymás kezétől fűbe is harapnak) és emellett a játék közepétől bejön a dominate opció, mely révén a fél ork hordát az uralmad alá hajthatod... Itt is sok taktikai lehetőség nyílik meg.

Igazából a nemezis rendszerben az a jó, hogy végre nem a hagyományos megoldások vannak megvalósítva újra és újra egy játékban, hanem kicsit felkavarja az állóvizet. Mikor volt egy singleplayer játékban olyan, hogy meghaltál és aki megölt emlékezett arra, hogy kinyírt és még profitált is belőle, vagy ha megégetted az arcát, akkor viselte a sérülését. Ez egy nagyon nagy változatosságot biztosító faktor.

Összességében én örülök minden olyan fejlesztésnek, ami kicsit változatossá teszi az eddig megszokott receptet.

Ha most sikeres lesz ez a játék vagy elképzelés esetleg a második ilyen játékban már lehet Középfölde népesebb és vegetatívabb részén fogunk garázdálkodni, mondjuk rendfenntartó erőként intézni bizonyos megbízásokat az ismertebb vidékeken. Akár én el tudnék képzelni olyan szituációt is, hogy ha elbukunk nem csak mondjuk az adott karavánt/települést megtámadó banditavezér profitálna a legyőzésünkből a rablóhadjárat sikeréből, de még kialakítana magának emiatt egy állandó bázist is a környékben. Akár egy olyan rendszert is el tudnék képzelni emellé, hogy ugyan nem száll meg bennünket szellem vagy lidérc és nem éledünk újra, de egy másik katonának vesszük át az irányítását az adott csoportból (permahalál az elsőnek mondjuk.. vagy lehetne az utóda az új főszereplő a réginek.... ki lehet emögé is találni valami okos rendszert... esetleg nem halunk meg, csak súlyosan sérülünk és hosszú a felépülési idő, mialatt változik a világ).

Komplett szimulációs rendszereket lehet ezzel az apró lépésből, mint a nemezis rendszer vízionálni. Olyan hatás-ellenhatás rendszerrel, amik tényleg életszerűvé tehetik végre az RPG-ket és kalandjátékokat és nem Trial and Error játékká, mint amik jelenleg és a közeljövőben az állandó visszatöltögetés miatt.

Mellékküldikről és vezírekről azt kell tudni, hogy újratermelődnek.

Az idő múlása miatt (ha gyorsutazol vagy megölnek) idővel pótlódnak az ork tisztek (nyilván kell vezér mindig az ork hordának). Tehát akiket kinyírsz azok után jönnek újak. Ez jó, mert lehet szépen újra szórakozni a nemezis rendszerrel, sose fogynak el a tisztek igazából és így lehet szépen rúnákat is farmolgatni. Logikus is, mert csak akkor nem lenne vezetője egy népnek, ha az a nép teljesen kihal. Orkoknál meg ez elég valószínűtlen, főleg egy ember tevékenysége alapján.

Ma még nem jutottam hozzá, szóval ugyanannyi. Nesze neked szabadság...

Ozzyehh
a nemezis rendszer nem attól különleges hogy meghalsz és nem csak a halált foglalja magában mint indikátort hanem az ellenfelek különböző reakcióit vagy az "emlékezés" képességét stb, elég komplex lett szerintem

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb