1012
-
#532 Ugye, akkor nem csak engem zavarnak ezek a dolgok?
A játék legjobb eleme Ratbag. -
#531 Hangulatos a játék, de egyszerűen ezt a harcrendszert meg tohonya irányítást nem tudom megszokni :(
Az, hogy simán csak sétál, gombnyomásra meg úgy sprintel, mint akit seggbe lőttek, nem értem ... miért nincs egy kényelmes 'kocogás', mint minden más játékban? Meg egyébként is olyan nyugdíjas minden mozgatás, miközben gombnyomásra mint a villám cselekszik ... pl dodge meg ugrás, sprint, egy kicsit elütnek ezek a dolgok. Ahogy futás közben átszaltóz magától egy farönköt vagy kődarabot, szinte már nevetséges.
És ez a ritmus harcrendszer a súlytalan csapkodásokkal ... nem a műfajom :(
Na meg a semmiből jövő ellenfelek ... nem volt ott senki, aztán hirtelen ott van.
Pedig amúgy a koncepció érdekes lenne, a játék is hangulatos, mégis szenvedek vele ... még lehet büntetem magam kicsit, aztán ha nem érzek rá akkor hagyom. -
#530 E is szokott lenni. -
ratgab #529 Downed állapotban hányfajta variációs lehetség van? egér bal, egér jobb gomb, meg szóköz szokott lenni. -
#528 Nekem már 1/4, pont most égett meg szegény :D -
TomStorm #527 Na gondoltam folytatom a sztorit ma este.Ahha "kill the Warchiefs" 0/4 -
TomStorm #526 Aha,az FX csak egy figyelmeztető jelet ad annyi a segítség de ha Prompts-ot hozzáadod FX+prompts akkor mutatja mivel hárítasz ilyenek.
De csak saját felelőségre mert Downed állapotban NEM tudom,hogy működik,hogy ott mit mutat és mit nem Prompts nélkül!
Én most csak FX-et hagytam bennt,kipróbáltam minden nélkül de majdnem haltam is meg:D
Az enemy outline-t alap,hogy ki kell venni ezt már játék elején megtettem -
ratgab #525 Jól sejtem, hogy egyik a sziluetteket veszi ki a játékból, másik meg a felvillanó gombokat, amik például védekeznél jönnek jól? -
TomStorm #524 Combat Prompts-ot és Outline-t vegyétek ki opcióknál.Úgy az igazi:-)
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.10.03. 21:15:32 -
#523 Azok megvoltak de hát ennyi orkot levágni kemény dió. -
hawkie22 #522 A Warchiefeket mikor tudom intelezni? -
hawkie22 #521 Baromi jó a játék. Most tettem bele még 3 órát, kb. 8 vagy 9 captaint kinyírtam, az 1. térképen hiányzik még egy torony, utána viszont nem is tudom, melyik mellékküldit csináljam, meg mit gyüjtögessek, annyi minden van. Ez a Ratbag viszont elég sunyi kis tahó. :D De hát milyen legyen egy ork, nem? Nagyon tetszik, viszont asszony rámszólt, hogy mára elég volt a játékból. :D Csak holnap tudom folytatni. :( -
Musicking #520 Ha elhalálozás nélkül kifogytál a kapitányokból akkor a map-on nyomj egy Advanced Time-t.
Shep:
Ezért kell a leghamarabb megtudni mindent az erősebb vezetőkről (intel) és rámenni a gyengeségeikre. A zöld ikonosoktól vagy legyűrt kapitányoktól lehet infót szerezni.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.03. 20:43:31 -
#519 Ha nvidiád van ne is használj mást mert drasztikusan csökenni fog a teljesitmény. Full hd mellet egyébbként se olyan fontos kérdés már ez. -
#518 Azt hiszem az SSAA a legszebb, de nagyon gépigényes. Metro: LL-ot ezzel játszottam végig, nem hittem a szememnek, mennyire gyönyörű volt minden, sehol egy apró rece. De azt hiszem open world játéknál nem bevethető. Ez a játék szerintem annyira szép, hogy ez nem hiányzik itt. Fontosabb a folyamatosság. -
TomStorm #517 De nekem az FXAA-t bírja csak a VGA-m és meg szokott felelni
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.10.03. 20:16:15 -
#516 Taktikusan, bujkálva, futkorászva, elcsalogatva őket a rajtól.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.03. 20:13:25 -
#515 FXAA a leggyengébb élsimítási megoldás, a legtöbb játék jobban néz ki nélküle, mint vele:) SMAA, MSAA ami szép, és gépigényes. -
#514 Warchiefeket hogy lehet megölni, ha nincs velük 30 ork akkor egy sem. -
TomStorm #513 Nagy kár.FXAA-t azért tehettek volna.Van 1-2 helyszín ahol 1080p megizzad a VGA így gondoltam lehúzom 900p-re de oda meg kellene élsimítás:( -
#512 Feliratok.
Azt hiszem nincs AA a játékban. -
TomStorm #511 Melyik az élsimítás opció és alap video beállításoknál mi az a "captions"? -
#510 Időközbe megtaláltam, bugos volt a map és csak akkor mutatta, mikor tök véletlenül pont arra jártam.
Amúgy ér valamit a fegyverek kimaxolása amit a fegyver küldetésekkel lehet elérni? Erősebbek lesznek? -
#509 Az a méreg nagyon komoly tud lenni. Első alkalommal emlékszem, hogy kb elolvasd a hpm és magamban szitkozódtam, hogy álllj mán me'g ne őjé mög! -
#508 Az AC vs Mordor "vitához" én véleményem (no flame please!):
Próbáltam annó AC-t jó pár órát de valahogy nem fogott meg. Batmanek azok már annyira igen, hogy elsőt végigjátszottam, másodikat feléig. Utána mindig volt más ami jobban érdekelt/lekötött. Na most ez kegyetlenül megfogott. AC-hoz képest főleg.
Itt felesleges megmagyarázni, hogy vajon melyikben jobb a harc, a küldik, az eventek stb. Szerintem AC-ban is jó volt (bár itt a harc jobb, küldik pedig néhány fokkal szintén).
A lényeg, hogy ennek a hangulata és világa, design, zene, sötét mivolta sokal jobban megfogott mint régebben az AC-é. Ennyi. Nem kell magyarázni melyikben mi a jobb: az összhatás, a Hangulat az ami igazán megragad valakit egy játékban.
Ez pedig eléggé egyénfüggő.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.03. 18:36:09 -
#507 Pont az ilyenek miatt nyűgöz le az egész. Újrajátszhatósági faktor azért megvan.
Na megvettem, Steam verziót. Nyomom a bluest, de lehet direkt elölről kezdem, még nem tudom. Van sok időm eldönteni, micsoda dilemma. -
#506 Heh, előbb csináltam egy küldetést, amiben 3 embert kellett kiszabadítani. Az utolsóhoz csak fél hp-val mentem oda és mikor kész lett a küldi, kiírta a rewardot és rámugrott egy gyökér baltás vezér és 1 csapással a földre lökött. Ráadásul olyan skilje lehetett, hogy nem adott 2. esélyt... Ráadásul mivel meghaltam, nem csak ő lépett szintet, hanem még vagy 4-en akikhez közöm nem volt... Reagálni nem tudtam vazze, olyan hirtelen jött a semmiből.
Amúgy valaki megtalálta az összes felirat darabot? Az utolsót nem találom, pedig már vagy 5x végignéztem mindkét térképet... -
#505 promotalodnak a halal vegett.. mondjuk egy sima ork ol meg aki ez vegett pontot szerez es kapitany lesz belole...
ha el tudod kerulni (es nem nehez), hogy ne halj meg akkor csak nagyon lassan jonnek elo az uj vezetok.
pl.. nekem sikerult 6 -szor meghalni valami "Pain Lover, Pain akarmi" nevu kapitanynal mar P18 volt :DD
de duel -be kerult egy masikkal igy legyengitettek annyira, hogy sikerult ervenyesulnom.. raadasul valami mergezett szarsagot nyomatott folyton.. -
#504 Mondjuk ez elképzelhető. -
#503 Én úgy vettem észre csak akkor jön új captain ha meghalsz. Egyébként nem. -
#502 Ha megtanultad a skill-t, akkor ja. Én arra nem pocsékoltam:) -
hawkie22 #501 Most vettem észre, hogy a Worms-okat meg az orkokat lábon is lehet löni, és akkor helyben maradnak, könnyebb kikérdezni öket. :D -
#500 Megveszem, legfeljebb rábasztam és újrakezdem. Mondjuk nem lenne túl nagy gáz. -
Musicking #499 A második térképen nagyobb lesz a kihívás ott jobban preferálják a mérgezett kardokat, -nyilakat, a feltápolt ellenség (Epic rune miatt meg muszáj tápolni) nagyobb csapatokban támad és értelmet nyer a fegyverek és a képességek kimaxolása. Ha nehéz akkor nézd meg ki kivel milyen kapcsolatban van és próbáld levadászni a szövetségeseket vagy egy duel-nél eltenni láb alól mindkét riválist.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.03. 17:20:06 -
#498 Értem én de próbálok nem csak főszálazni, ráadásul állandóan beléjük botlok. Kicsi a térkép na :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.03. 17:09:01 -
#497 Hát de ez milyen fapados megoldás már. Most úgy játszom, hogy ha elszarom nem érdekel, megöletem magam. A végtelenségig csak nem skálázódnak felfele, ha meg igen az sem izgat annyira. -
#496 Az mind opcionális. Mármint, ha haladsz a történettel, csak a warchief-eket kell lekaszabolni egyszer oszt annyi. -
#495 Ha lenne ilyen, elvesztené a lényegét a nemezis rendszer. Egyébként elszaladsz messzire és 1. reset van, 2 ha olyan, akkor kimész a quest zónából, aborted, felveszed újra és reset van. -
#494 Ja, amúgy egy idő után marhára unalmassá válik a harc meg úgy az egész koncepció, hogy hiába ölök meg bárkit, mindig jön helyette 6 másik + még ezek is visszajönnek a poén kedvéért. Értem én, hogy hierarchia meg kell mindig valaki a megüresedett helyre de ne legyen már tele mindig a térkép fő orkokkal. Ráadásul ez az AC-ből áthozott nyakamban az egész város dolog is marhára idegesítő. Körbenézek sehol senki 1-2 ork lődörög közel s távol, majd mikor elkezdünk harcolni ezek biztos leadják a drótot mobilon és hirtelen ott terem a ködből kilépve még legalább 5 másik. -
#493 Ha tetszik akkor szerintem tiszteld meg a készítőket azzal, hogy megveszed. Szerintem nem nagy baj az sem ha elölről kezded. Én is ezt csináltam. Nem is próbáltam ki, hogy megy-e save másolgatással. Igaz én 1,5 óra játék után láttam, hogy tetszik és én meg szoktam venni ami tetszik és tudom, hogy játszani fogok vele többet. Egyébként Premium Edition-höz már hozzá lehet jutni 9500 pénzért.