Middle Earth Shadow of Mordor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
minden mást megtaláltam, azt pont nem
MadWolf#11626
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezért írtam,hogy az első halálom így következett be.Ilyenkor már nincs menekvés ha alig volt HP-m és még Caragor is rám jön..
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.10.02. 19:54:49
Valaki megoldotta esetleg?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Harcos ellen is működik, akár 3-at is le lehet szedni egy "körben", csak akkor nem érdemes használni, ha még vannak 2-3-an legalább, és már szaladnak feléd, a koncentráció meg már elfogyott, vagyis a lassítás megszűnt.
Sőt, azok ellen a kutyaszerű lények ellen is sikeresen bevethető, 2 maxra húzott nyílvessző általában elég nekik.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.02. 18:52:14
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Aki Bow-ra specializálódott attól kérdezném,hogy 1 Headshot és fekszik az Ork szitu lehetséges?Ha igen akkor nehéz elérni ezt?
Nekem teljesen 0 a bow a rúnákat is betörtem
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Továbbá fogalma sincs mi az a Sandbox játék "ősöreg gémer létére"
Az a 2db 970-es befigyel, de hozzáteszem, mindent csontra húzva nálam is megvan a betonstabil 60fps 1db-al <#action>#action>
Az a 10.5TB winyó meg már az érthetetlen kategória. <#kuss>#kuss>
Az év játékával nem túlzok, szerintem ez totál ízlés kérdése. De az biztos, hogy ez a játék baszott jól meg van csinálva.
A Witcher2-nek anno pl. 3x ugrottam neki, de a 2. fejezet elejénél tovább egyszer sem mentem el. Ehhez képest kurva lapos és uncsi volt, amellett hogy minőségre jó volt minden téren. A láthatatlan falak, és az "ál"open world jelleg nálam erősen rontott az összképen, hangulatra is töredéke volt ennek a mesterműnek. De hangsúlyozom, ez az én egyéni véleményem.
Ez a JÁTÉK igazán szórakoztat és leültet a gép elé, ennyi. <#worship>#worship>
Természetesen várom a Witcher3-at mint az állat. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.02. 16:56:47
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A legjobb rész mégis a " A játékmenet se füle se farka összevisszaság, semmi linearitás nincs benne". Hallottál már sandbox játékról? Mivel említed az AC-t, biztosan. Akkor meg ezen mit vagy kiakadva.
"Az év legrosszabb játéka", ez meg simán csak lol.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.02. 16:45:51
A grafikák nem rosszak (a hangokat hagyjuk már könyörgöm, ne fárasszon már ezzel senki cseszdmeg.... 20 éve is voltak príma hangú gamék!!!!), az orkok szépen meg vannak rajzolva, de kb ennyi az összes jó ami elmondható. Minden más átlagos, koppintás klisé az egész (igen, manapság az már valahogy kinéz, ezért lehet mű-ájuldozást illetve láma-ájuldozást csinálni persze, hogy milyen szép, hát sokkal szebb is lehetne!!!!); az ötlet, hogy meghal majd feltámad és félig hullával játszol lerágott csont (Risen 3, Dark Souls pl), és az egész szinte egy az egyben egy Assassins Creed klón. A játékmenet se füle se farka összevisszaság, semmi linearitás nincs benne. Szinte kínszenvedés játszani vele... (nyilván ha az ember hozzászokik, ezek a kínok némileg enyhülnek). Harcrendszer gagyi. Sztori primitív és bugyuta. Karakterfejlesztés ócska, térkép ócska, inventory nincs. Egy jó nagyra felfújt parasztvakító gány hülyeség az egész, év játéka persze, esetleg talán az év legrosszabb játék... Kiskamasz kezdő hülyegyerekeket még biztos elvakít aki még nem játszott igazán jó játékkal... tapasztaltabb gamerek, talán végigtolják ha lesz türelmük...
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.02. 16:06:17
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2014.10.02. 15:56:00
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utana kuldenek egy megerosito mailt a cimedre,azt visszaigazolod.Ezt kovetoen a jatek inditasanal mar megkaptam a lehetoseget a Dark Ranger ruhara.Gondolom a tobbi kod is hasonloan kene hogy mukodjon.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.10.02. 15:18:25
Nekem 2 van.Wasteland 2 és Mordor eddig.Nagyon eltérő játékok így nincs olyan,hogy csak az egyik😊
Nem biztos,hogy olyan nehéz lesz az említett 2 játékot felülmúlni DA3-nak,Alien Isolation-nak,AC Unity-nek,CoD AW és The Evil Within aztán FC4 de szerintem a felsoroltak egytől-egyik remek játékok lesznek.
Ezt tudtuk,hogy erős lesz 2014 Q4 és ilyen nyitó címek mint Wasteland 2+Mordor bebizonyította ezt