1012
  • BoneDragon
    Hát ha nem magyarázod meg.. Amúgy még mindig várom a válaszodat, de ahogy nézem várhatok... :)
  • Shep
    Nyaljál sót! Rohadtul értitek miről beszélek csak egyszerűbb mindig a másikat hülyének nézni, bár ez itt jól bevett szokás, szóval semmi meglepő nincs benne :D
  • ratgab
    De az Crysis...Nem érted te ezt...
  • yesname #569
    Épp az a probléma, hogy senki sem gondolatolvasó. Főleg nem fórumon keresztül. Ha leírsz olyant negatívumnak ami minden játékra igaz tulajdonképpen (ugyanaz a séma), de nem fejted ki mit hiányolsz, ehhez a stílushoz mi kéne még stb. abból csak a fikázás jön le, nem a kritika. ;)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.04. 10:41:32
  • yesname #568
    Na pedig ha valahol, abban aztán végig ugyanaz a séma. :)
  • ratgab
    Teljesen fölösleges. Mindenhol ezt csinálja, ami nem Crysis... De azért szeretünk ám Shepi...
  • Shep
    Ja megmagyarázni én is megmagyarázom de ha nem értitek mire gondolok akkor arról nem csak én tehetek. Persze értem én ,hogy nektek 9 pontos a játék és a legjobb, meg minden de ettől még nem kell, hogy mindenkinek az legyen és igen is meg lehet fogalmazni negatív véleményeket is, ja nem, mert ez az SG fórum. Egyébként meg azt nem mondtam ,hogy nem szórakoztató csak nem túl kreatív.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.04. 10:29:24
  • yesname #565
    Mondj nekem egy játékot ahol nem ugyanaz a séma. :) Fogadjunk, hogy megmagyarázom neked hogy ugyanaz és hogy miért is. :D
  • Shep
    Nem minden küldetés után csak most írtam ,hogy ugyanaz, szóval ... Ha meg szerinted nem ugyanaz a séma mindig akkor jó neked.
  • Kongy
    Gondolom olyan, mint a GTA-ban, hogy repülővel kell berepülni ide meg oda... LOL.
  • PeeTeR
    megnyitod a runa oldalt, rakattintasz egyre amire nincs szukseged, bal also sarokban "convert to "M" - "Accept" ennyi :)
  • Lacc 88
    Srácok ti mit csináltok a fölösleges rúnákkal? Valaki írta, hogy betöri őket, de azt hogyan kell?
  • Musicking
    Azoktól kérdem akik már végigtolták. A későbbiekben lesz jelentősége a saját csapatok 'építésének' vagy csak csupán stratégiai opció a túlélésre?

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.04. 09:15:40
  • BoneDragon
    Tök jó, hogy minden küldetés után bejössz sírni, hogy mi ez a szar... De meséld már el milyen küldetések kellenének Mordor-ba?! Megírom majd nekik, hátha bekerül...
  • Musicking
    Módosított x360ce, hogy rumblepad 2-vel is lehessen operálni.
    http://rghost.net/58343431
  • Shep
    Na a story feléig eljutottam. Az a baj ,hogy igazából szinte minden küldetés ugyanaz, csak pepitában. Jó, most kellett szekeret tolni, hát ez aztán a valami.
  • TomStorm
    Most aztán nekem hiába írod már ezeket.Én képes vagyok ilyen tempóban is átmenni a térképen:)
    AC-ben is így sétál,GTA-ban is.A sprintel meg begyorsul sőt mondok jobbat,te ne old fel Elven Swiftness abilitit:D
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.10.03. 23:57:36
  • Musicking
    Nézd át a kardos rúnákat hátha van olyan ami már az első csapáskor nagy esélyel kritikus csapást ad, onnan mehet a kivégzés, megoldás lehet még a fejlövés.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.03. 23:55:27
  • Laza
    Mi az, hogy céltalanul sprintelek? A karakter sima mozgásra konkrétan sétál ... ez nem játék sebesség ... más játékban akkor megy így, ha az analógot nagyon kicsit nyomom, vagy lenyomom a SHIFT-et :) Ha haladni is akarok a gyök kettő sebességen kívül, akkor sprintelnem kell.

Akármelyik gameplayt megnézed yt-on, mindenki szalad megállás nélkül, max akkor nem ha lopakodik (bár azt is a gyorsabb módban).
  • Terawatt

• Kongy
    Dark Ranger skin, ajándék kóddal lehet feloldani.
  • BoneDragon
    Miért van csukjád? :D Én amúgy most tartok 64%-nál. Megcsinálom a maradék 3 fegyver küldetést, megkeresem az utolsó 5db tárgyat aztán bedarálom a főküldetést. Vezírekkel nem szórakozok tovább...
  • Shep
    Aha, kösz.
  • PeeTeR
    bow.. semmi mas. van ket kemping tuz is amit fel lehet robbantani, erdemes bevallalni, hogy erkezeskor leszeded azt a 4-5 -ot amit latsz. kozepen van az elso tuz amit ugye lehet robbantani, ott is kapasbol 3-4 ork van. ezekhez hozza tudsz csalogatni meg parat (fuss egy kort vagy pingeld meg oket :D) aztan bumm. kicsit feljebb van meg egy tuzpont ott meg 5-6 ork tanyazott legutobb de lehet, hogy ez a szam valtozik, azt is begyujtod a maradekot meg ahogy sikerul :D 11 -nel en is bestresszeltem de pici boklaszast kovetoen eszrevettem a masodik tuzecsket :p
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.10.03. 22:58:10
  • Terawatt
    Kis topic színesítés. :)
  • Shep
    Próbálom de nem mindig adja be nekem valamiért.
  • Kongy
    Használj kivégzéseket.
  • Shep
    Tippek, mikor 20 orkot kell megölni 2 perc alatt a warchief előcsalogatásához? 11 sikerült.
  • PeeTeR
    nalam is ki fog tartani jo ideig.. main quest 6/20 de kepessegekbol mar 4 tire nyitva van es par pontra vagyok az 5. -tol :D
    nagy mennyisegben gyilkoltam a kapitanyokat, eleg szepen gyujtottem runa -kat illetve ezt a coin cuccot amivel fel lehet oldani a tobb eletet, hosszabb focus illetve a runa slot -okat. ezekbol most minden 4. szinten van. farmolasztam :D
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.10.03. 22:35:35
  • ratgab
    Upsz...ez kimaradt...nem olvastam. Akkor sorry.
  • TomStorm
    Az jó.Én az elsőhöz se tudok bemenni:S
    Inkább bénítom Sauron hadseregét Duel,Trial ilyesmikkel.Azok is adnak 40 powert persze az se egyszerü de a Warchief-es témára még nem vagyok felkészülve.Plussz ott van még mellette 2 másik Main quest.
    Az a baj nem tudok a napokban folyamatosan játszani úgyhogy ez a game ki fog nekem sokáig tolódni,ez van
  • MerlinW

Köszönöm a rúgást, remélem jól esett.
  • bélanéni #540
  • Terawatt
    Na ki jön velem kaszinózni? :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Grafkártyám bugolt egyet :)
  • ratgab
    Nem arról volt szó, hogy neked nem jön be a játék?
  • MerlinW
    Outline sokat segít mikor nagy tömegben kell a finisher-t a bossra nyomnod.
  • MerlinW
    Ha csinálod a Ratbag-es főszálat.
  • Kongy
    Na belevetettem magam a játékba, immár PS4-en. Még mindig brutáljó :D Csak egy rövid sztori: Egyik Gollamos küldetésnél összefutottam random egy Fat Head nevű kapitánnyal. Szépen le is zúztam, meglepett milyen könnyen meglett. Aztán 10 perc múlva megint összefutottam vele, immár össze volt varrva a feje. Jó, gondoltam, a fene a pofáját kinyírom egy Power Struggle küldetésben. Nagy harcban voltak egy másik kapitánnyal, mire berontok közéjük XD Egyből elkezdtem menekülni 30 ork elől, a közeli bokorban elbújtam, Fat Head pont hátat fordított, erre késsel megöltem sunyulva, és EGYBŐL MEGHALT. Később kiderült, hogy ez volt a gyengéje. Nagy mákom volt. :D És ez csak 1 a rengeteg sztori közül :D
  • PeeTeR
    oh en most vegeztem ebben a pillanatban az utolsoval. mar csak Ratbag kollega mereszti a segget a felso sorban :D
  • TomStorm
    De hova sprintelsz annyit?Céltalanul,minek és hova?
    Tele van minden Orkal azoktól kell megtisztítani Mordort.Én max akkor használok sprintet ha el kell menekülnöm és arra k...a jól jön:)
    Máskülönben ha esetleg küldi helyre kell menne akkor befogok egy Caragort és azzal megyek.

Semmiből nálam sose jött még senki.