1012
-
#612 szerintem igy erthetobb mint magyarzni/esetleg felremegyarazni valamit
-
TomStorm #611 Sima kis küldinél bonus van ilyen,hogy "ledge kill uruks".Ez mi pontosan?Eddig mindig megcsináltam bonuszokat de ezt nem értem -
#610 beznya -
Musicking #609 Gondolom csak saját warchiefek voltak aztán az egyikhez sokan bratyiztak a captain-kből, aztán tolt egy dispatch skillt.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.04. 17:39:15 -
#608 irja a leirasban illetve a 11 like -os komment masodik hozzaszolasa is reszletesen megmagyarazza. fun, ido, de semmi extra :) -
#607 ez meg hogy? -
Musicking #606 Duelbe kinyírtam két sajátot (én voltam a 3ik aki mindent visz), bow epic rune és sword epic rune.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.04. 16:32:49 -
#605 Na ez így vicces már. Mindenki az enyém, kivétel 2 warchief Előbb rendeztem egy kis warchief vs warchiefet.
Így a vége felé nagyon mókás lett a játék. :)
Musicking: Igen beugrott a végén, hogy valami ilyesmi lehet, utólag mikor kinyertem valakiből intelt, akkor meg is néztem mi volt az. Tűz és bogarak. Na már most egyik se volt a közelbe, szóval... Legalább feltornáztam lvl19-re.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.10.04. 16:32:15 -
Musicking #604 A combat mastereknek van pár gyengéje (orkonként változó) pl fejlövés, tűz, robbanás, wraith skillek vagy ha lehetőség van akkor megfélelmiteni és úgy elkapni.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.04. 16:30:23 -
#603 nem kimondottan spawnolnak, inkabb valtozik az erosorrend. ha manual elore ugrasz akkor kapitanyok/warchief -ek erosodnek, duel -be kerulnek, uj kapitanyok jonnek, uj warchief -ek. tehat az egesz terepasztal valtozik. -
#602 Warcheif-ek vissza spawnolnak ha manuálisan tovább lépek az időben? -
#601 2. térkép 2. küldetésénél megkapod én is most kaptam meg csak a küldetés végénél kifagyott a progi, úgyhogy kezdhetem előröl. Mondjuk az átállított íjászok kb. semmit nem értek. -
#600 Na viszont most megtorpantam... Combat mastert hogy kell lenyomni? :D Próbáltam már mindennel, de még megsebezni se tudom. Kivégzésekre is immunis, mindenre...
Szerk.: Meg lett a gyengéje, de pont megölt... :(
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.10.04. 15:46:12 -
#599 Az fasza. Sokat segítene, ha már tudnám csinálni... :D -
#598 előbb értem a végére,jó kis játék volt bár a vége az kicsit más lett mint vártam SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!qte-s boss fight wtf xd
de amúgy nagyon jó volt élveztem.először nem tetszett igazán a játék unalmasnak tartottam de aztán nagyon megtetszett főleg a vége felé nagyon élvezetessé váltak a warchief ölések is.a történet nem volt valami nagy tényleg azthittem jobban kibontakozik de ez 20küldetésben nem igazán volt lehetséges.nembaj jó volt így :) -
#597 2. map amúgy érdekesebbnek tűnik, mint az első volt. -
#596 Ja, akkor azért nem megy nekem. Kösz. -
#595 Ehhez kell spéci képesség, mert én nem láttam erre lehetőséget eddig? -
#594 Csak a vége felé kapod meg azt a képességeket, hogy mindenkit magad mellé tudsz állítani. -
Musicking #593 Figyelni kell a kapcsolatokat , majd egyenként irányításod alá vonni az adott warchief-hez tartozó kapitányokat.
Az adott warchief lenyomása előtti állapot így néz ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A következő missont skippeltem, mert nem akartam hidegre tenni a saját kis csapatomat.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.04. 15:27:03 -
#592 Aztán ezt hogy lehet megcsinálni? -
#591 Ohho meg van az új taktikám. Mielőtt mennék egy kapitányhoz vagy warchiefhez a környéken magam mellé állítottam majdnem mindenkit, így csak a 3 kapitánnyal meg a warchieffel kellett foglalkoznom. Szépen elcsaltam őket és a kapitányokat is magam mellé állítottam. Jó móka volt. :D -
#590 oh! fogalmam sincs mire jo meg egyszer sem nyomtam el. most mar tudom :) -
#589 De igen. Párbajokat generál, erősödnek az orkok. -
#588 Az időpörgetés nem emeli a rangokat? Nem próbáltam még. -
#587 Az a jó mikor vadásznak, és rajtuk van 4-5 caragor. Akkor én is meglovagolok egyet, és szépen kinyírom az összeset. Volt olyan, hogy pont az volt a kapitány gyengéje, hogy a caragor öli meg. :D -
#586 igen pont errol beszelgettem parommal (mert hogy sasol mintha filmet nezne), hogy az egyetlen megoldas (amit jelenleg tudok a death threat -en kivul), hogy nonstop megpunnyadok parszor. mert ugye DT is csak bizonyos szintet emel... mondjuk Lv8 volt felugrik 12-13 -ra. DT -et csak egyszer tudok valakire rakuldeni, ergo nincsen lehetoseg arra, hogy ezt kihasznalva felszintezzem. marad a doglodes :D
(Duel -bol sincs valami tul sok :\) -
#585 Aha. Látom szépen kimaxoltad már a Powert. :D Én is azon vagyok most, megcsinálok minden power struggle-t, amit lehet. Igazából akkor is kapsz Powert, ha nem csinálsz semmit, és hagyod, hogy pl 2 ork párbajozzon. Egyik úgyis meghal, vagy megsebesül, a másik meg max lép egy szintet. Ha viszont megölnek, akkor mindkettő erősödik.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.04. 14:41:46 -
#584 igy nez ki a stat per pill..
-
#583 Hol tartassz sztoriban amúgy? -
#582 en is ugyan ezt csinaltam. csak most mar ott tartok, hogy feltapoltam egy kapitanyt akibol sikerult warchief -et csinalnom koszonheto az orkok kozott levo kapcsolatoknak es ugy jott ki a lepes hogy pont az lepett elore akit akartam (eleve magas szintu volt, lv12 vagy ilyesmi es ugye nagybol nagyobbat konnyu csinalni). igy nagy nehezen meg nem tudom mennyi szopas utan (ertsd, hogy jol jojjon ki az elorelepes) elertem, hogy lv20 -as warchief legyen. viszont igy vegre ertelmes runa -t adott... vegreeeeee.... nem egyszeru :D
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.10.04. 14:24:50 -
#581 A magad mellé állított warchiefeket nem lehet valahogy hívni segítségül? Jó lenne egy kis help. -
#580 Hogy lehet magad mellé állítani orkokat? Ezt csak később kapod meg? Most nyírtam ki az első Warchief-et, ez még elég könnyű volt, és kapitányok se voltak mellette. Amúgy mellékküldetéseket viszem, és szépen tápolom magam, azért haladok lassan a sztorival. -
#579 itt egy kis izelito a kovetkezo kalandbol
-
#578 ahhha. jo en meg csak most jottem at a masodik terkepre.
death threat az teljesen vilagos, de epp ez a bajom hogy alig mennek fel 15-18 -as szintre.. meg igy se adnak olyan runakat amik hasznalhatoak lennenek szamomra :\ -
Musicking #577 Egyáltalán nem baj hogy újratermelődnek az orkok, másképp lennének megoldhatatlan feladatok. Miután egy városban mindenkit magam mellé állítottam eldöntöttem lenyomom az ott bandázó a warchiefet, a küldetés felvétele után mutatta hogy csak riadó esetén válik láthatóvá, saját meg nem riadóztat. A warchief is hadrafogható, ha esetleg nem lenne értelme a továbbiakban akkor legyűrhető és elvileg ilyenkor is adja az epic rune-t, legalábbis az elvesztett kapitány után adott (pont egy No 'last' Chance-es maradt alul) . Ami feltűnt hogy bizonyos warchiefek csak warchief Death Threat-el erősíthetők.
idegen kapitányok se támadnak a semmiből legfeljebb nincs minden intel felodva és nem pásztáztad át megfelelően a terepet. Mondjuk vannak árulkodó jelek pl. esélyes hogy az ha mérgezett fegyver van nála, vagy lepattanó fejlövés, ezek körül általában ott figyel a testőrség is. Na meg azt se kell elfeljteni hogy az elesett kapitányok helyére és kell valaki, amit ugyebár az elhalálozásig vagy az advanced time opcióig nem látsz.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.04. 13:34:33 -
#576 Spoiler ahead, aki nem tart még a 2. mapon ne olvassa.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csóró Ratbag megdöglött :C Bírtam a figurát. Még csak a 2. map elején vagyok, így remélem vissza tér valahogy. -
Musicking #575 A második térképen járok, most adta a főküldetésnél a Drain használatát (skillel tovább fejleszthető úgy közvetlen harc nélkül is támadásba indíthatóak), onnatól kezdve magad mellé lehet állítani az elkapott orkokat, kapitányokat. Warchiefekkel még nem próbáltam, most készülök majd, mert az egyik alól már magam mellé állítottam 4 kapitányt így ha warchief betámad vagy én támadom meg akkor a kapitányai már mellettem harcolnak. A kapitányok meg az elfogott orkokkal erősíthetők, kivégzés helyett a a Death Threat-et választod majd kiválasztod kit akarsz 'feljavítani' (legalább 5 szintet lép feljebbű), olyankor írja is hogy erősebb testőrséget kapott, nagyobb az esély hogy epic rune-t dobjon.
Minél magasabb szintű annál biztosabb az epic rune. Ha van saját kapitányod újabb küldetéseket jelennek meg (párbaj, szörny likvidálása stb) amit ha sikeresen végrehajtanak akkor szintet lépnek. Bár nem árt segíteni nekik mert kevsebb az életerejük mint mikor ellened harcolnak.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.04. 11:49:26 -
#574 s olyat hogyan tudtal osszeharacsolni? warchief -em mar nincs egy sem.. kapitanyokbol meg eddig MAX lv17 -et tudtam csinalni de az epic runa igy is iszonyatosan elenyeszo... -
#573 ne legyel hulye