4549
-
#1721 Jaja, neked kell feltölteni a meccseidet. -
BillerKee #1720 Ez úgy frissül, ha feltöltöd a meccseidet, vagy valaki más feltölt olyan meccset, amiben Te is játszottál. Tehát nem mérvadó, mert valószínűleg nincs fenn minden játék, amiből ezt az MMR-t számolja az oldal.
Ha pl. Csuzlee nem regisztrált és nem töltött fel játékot, akkor messze nem mutat valós képet ez az MMR.
Utoljára szerkesztette: BillerKee, 2015.04.29. 08:41:25 -
#1719 Norgi, ez az oldal milyen időközönként frissül? Erről tudsz valamit? -
#1718 Ez lennél te ? -
#1717 Youtubeon fent vannak a meccsek, de megnéztem az elsőt és fogyatékosok a kommentátorok. Szájbarágósan elkezdik magyarázni a pályát, hogy megértsék azok is akik elsőre néznek ilyet, de ezen kívül, szerintem egy percet nem játszottak a játékkal előzőleg. -
#1716 Sziasztok!
Szeretnék egy ütős csapatot építeni, amibe tagokat keresek! Először Hero League szinten menne a gyakorlás majd Team League! Team létre van hozva! A követelmény: (nyilván Player level 40 és 10 birtokolt karakteren felül) 500 játszott meccs és min. 45%-os pálya nyerés/vesztés arány! Ha szeretnél csatlakozni vegyél fel barátnak: Csuzlee#2836
Utoljára szerkesztette: csuzlee, 2015.04.28. 18:40:05 -
antiqueA #1715 Én nagyon szeretem ezt a játékot, de ez a lépés még szerintem is túlzás volt. Nemhogy nincs itt az ideje, de nem is egy olyan csatornára való, ahol igazi sportokat szeretne nézni az ember. Ilyen célra nyitni kellene egy e-sport csatornát. Ami egyébként teljesen felesleges szerintem, ugyanis mi 'nerd'-ök, biztos nem a tv-ben fogjuk nézni a meccseket.
A lépés valódi célja egyébként végtelenül egyszerű: ez egy irdatlan nagy reklám volt a HotS-nak. -
#1714 Egy kis érdekesség a játékkal kapcsolatban. :) -
antiqueA #1713 A színeket a hős szintezésével oldod fel. 7-es és 8-as szinten kapod meg őket. Mivel a Master skin 10-es szintű, ezért egyértelműen megkapod a színváltozatait, ami 7-es és 8-as szinthez van kötve. -
#1712 Melyik hősnek tervezed a vásárlást? -
Phara #1711 Köszi! -
antiqueA #1710 Igen. -
Phara #1709 Ha megveszem a Master skint akkor mind a 3 színt megkapom? -
#1708 Ingyenesen játszható hősök a héten:
Diablo
Muradin
Raynor
Tyrande
Zeratul
Gazelowe (level 12 unlock)
Tassadar (level 15 unlock) -
#1707 Közben újraolvastam a kérdésed, és válaszolnék még ami kimaradt:
Zuna: LoL és HotS
iDream: LOL és HotS
Itt pedig megnézheted a 2014-es Blizzcon döntőjét. -
MaRee #1706 Igen eddig is ezt csináltam, ma akasztottam ki az utolsó hősöm 5. szintre, 9 darab van most. Van 12k goldom de nem tudom kit vegyek, várok inkább jövőhétre az újabbakra. -
Kotomicuki #1705 Igen, egy hőssel csak akkor játszhat - kipróbáláson kívül - , ha az vagy a hetente változó, free hero-k között van, vagy megvetted.
Mielőtt elszórod az aranyad, célszerű free-ként kipróbálni a "célszemélyt".
A (free) hősökkel elért szintek megmaradnak, így ha újból free lesz, vagy megveszed, akkor az már onnan indul, ahová az előző "körben" eljutottál vele.
Az 500 gold-ért érdemes minden free hőst az 5. szintig elvinni.
Alapból 5 free hero van hetente, de, ha a játékos szintje eléri a 10.-t, ill. a 15.-t, akkor még 1-1, összesen 7 free hero lesz választható, hetente.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.04.26. 21:38:27 -
MaRee #1704 Értme, de akkor a mostani free-k akármennyire magas szintre vittem őket, amíg nem vásárolom meg őket nem lesznek játszhatóak ugye? -
#1703 Hetente van új hero rotation, de ez nem feltétlenül jelenti azt h. bizonyos hősök nem lesznek a következő körben. Általában teljesen újak vannak. -
MaRee #1702 Hello!
A free herok és a hero rotation slotok hogy működnek? Bizonyos időközönként más hősök játszhatóak ingyen? Amik pl most vannak, a következő "körben" már nem lesznek elérhetőek, hiába szinteztem fel őket, ugye? Plusz a szintekkel kapható hero slotok egy random herot adnak mindig? -
#1701 Van ott még két ember, aki szintén besorolja a hősöket, és talentet mutat rájuk. Sok videót megnéztem, és nézek is, ezek a buildek és besorolások SZERINTEM jók, és használhatóak. Persze van hős amit én kicsit másképpen talentelek, de javarészt oda lyukadok ki, amit ők is javasolnak.
Ha videó érdekel, én MFPallytime videóit szoktam nézni, de pl megszoktam nézni pár ESL meccset is. Érdemes, megnézni, hogy mások hogyan játszanak magasabb szinten. -
VladimirD #1700 Köszönöm ismét az ismét hasznos tanácsokat. A magyar nyelvű oldal különössen hasznos, köszönöm szépen.
Mephi, azt kérdezném, hogy miért éppen Zuna Tier list-jét linkelted? Úgy értem, hogy mivel nem ismerem az emberkét és az oldalon vannak mások is. Saját tapasztalat, vagy Ő egy elismert játékos? Tényleg laikusként kérdezem. -
shuda #1699 jovanna' kosza otlet volt :D -
#1698 Ha még az elit sárkányokat is rátolnád a bossra, akkor még sebezne is... utána meg csodálkozunk, ha jön az ellenfél, és kellene a miss. -
shuda #1697 Lilinek a blinding wind kepessege hat a bossokra is nem? (legalabbis ugy remlik)
Szerintem lili egy haunted mine mapon pl. jo, mert missel a boss is.. igy lehet kicsit kesleltetni azt, hogy hamar bezuzzon valamit.
Utoljára szerkesztette: shuda, 2015.04.26. 11:20:46 -
ShaiHulud #1696 Weekly Sale Items for April 27 – May 04, 2015
Sgt. Hammer -- Sale Price: 4.19 EUR, 3.19 GBP
WWIII Sgt. Hammer skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP
Betrayer Malfurion skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP -
#1695 QQQQQQQQQQQQQQQ :D -
Lokker #1694 jah, team fight-ban utoljára hal... kap egy szakítást az ultijára és meghalt a csapat. -
#1693 végülis csak a legbrutálisabb healer :D gyakorlatilag megölhetetlen :D -
#1692 Persze, de ha már supportról van szó akkor inkább Uther, Rhegar ilyen téren. -
#1691 Mondjuk focussal nagyanyám térde kalácsa is könnyen kiszedhető, ha nem védik meg. -
#1690 LILI focussal nagyon könnyen kiszedhető, ultiján kívül szerintem nem sokat ér. -
#1689 Nehéz ezt így eldönteni, hogy melyik szerepben melyik a legjobb hős. Egy biztos, minden posztra kell min 2 hős.
Az alábbi oldalt szoktam használni, ezt szoktam átnézni, gyakran frissül is a Tier list itt. De nézd meg pl Diablot, az egyikőjük T1-be sorolja, a másik T3-ba a harmadik meg T2-be. Ha engem kérdezel, szerintem T2-es hős, de a véleményem a kutyát sem érdekli, mert mindenki maga érzi, hogy melyik hőssel tud jó lenni.
Lili, Malfi és Rehgar mennyiségre kb egyazon healelésre képes (khm... jah) a lényeg, hogy bár Lili a saját bőrét kétségtelenül képes megmenekíteni, és vakítani tud, ez nem képes azzal versenyezni SZERINTEM, hogy Malfi lekötözi az ellenfelet, Rehgar, meg totemmel lassít. Ez a két képesség iszonyúan fontos, amikor egy csapat visszavonul, mert érzik, hogy nem bírják a nyomást. Ez opcionális esetben azt is jelenti, hogy nem lesz full lehalás.
Aztán van egy poszt, amit csak én használok, ez a fél healer, ilyen pl Tyrande, Uther, és Tassadar is. Őket akkor választom, ha tudom, hogy a csapat képes megoldani a healelést vele is. Értelmetlen pl Uther heal mennyiségét összehasonlítani Liliékével. Másra is valók ezek a fél healerek. -
Szpecnyaz #1688 Én nem értem miért tartózkodnak annyira Lilitől. Egyedül annyi baja van, hogy szakítható az ultija. De azt leszámítva, bitang gyorsan tolja a healt, ráadásul könnyű kezelni, mert mindig a legkisebb HP-val rendelkezőt healeli. Megölni meg tényleg nehéz, olyan gyorsan el tud iszkolni. Ha meg akarod tanulni a healerekkel való játékot, akkor mindenképpen érdemes megvenni. Ráadásul csak 2k gold.
Az ultimate hero list meg szerintem elég szubjektív dolog. Ha guglia berírod, hogy Heroes of the Storm Tier 1 list, akkor elég sokat ki fog dobni. -
Kotomicuki #1687 A Top Healer most Rehgar, ha kell CC (szemétkedés az ellenféllel: bénítás, lassítás, stb), akkor Malfurion is beelőzi Li Li-t. A kis medvelány tényleg csak QM-re való, a nagyok szerint, de azért lehet vele jó köröket is futni (nehéz kinyuvasztani - jó kezekben - , aki K/D-ra megy, annak kötelező).
Ezt kéne átfutni, hátha segít. -
VladimirD #1686 Sziasztok, újabb hülye kérdés. Próbálom úgy alakítani a hőseimet, hogy később HL-ben már tudjam ahsználni is őket, ne nagyon szidjanak a többiek. Azt hiszem bele is szaladtam az első hibába, elkezdtem LiLi-re gyúrni, nem is megy olyan rosszul, elég jók az eredmények, meg a visszajelzések is.
Nah de elkezdtem olvasni leírásokat, fórumot stb. ahol azt hozták ki, hogy BW és Uther ami két befutó "felsőbb" szinteken. LiLi-t pedig használja az ember "csak" QM-re. Nos ebből mennyi igaz, tapasztalataitok szerint?
Illetve létezik egy ultimate hero list, amikből majd HL-ben érdemes machinálni? (főleg warrior/support/spec szinten) -
VladimirD #1685 Lassan felesleges, de hátha még erre a kis időre valakinek kell:
1) VZVM44-RVFY-8N9RW4-NYJD-72NENF
2) YPDJV6-CXR4-ZRZ6WY-CZZG-HNNXP4
3) FW22WP-P4MC-PJFRFJ-9D6M-9VGCVP
4) CZX2KT-JDJB-GYCHYD-Y92T-VWF7B2 -
ShaiHulud #1684 igen sajnos a soloque az eleg lutri, de inkabb katasztrofa :( -
ShaiHulud #1683 ezzel egyet ertek hogy ugy kb level 10ig sokkal fontosabb az hogy minden lanen soakoljon valaki, illetve ha eppen olyan objective van akkor mondjuk az fontosabb lehet. de ez valo igaz hogy a jatek elejen felesleges a team fightot eroltetni. mert a lane xp fontosabb, mint az hogy 4-5en leoljetek 1-2 ellenfelet, mikozben lanen meg nincs a csapatbol senki az ellenfelnel meg vannak. -
#1682 Ma 4 HL-re mentem. Mindben rossz volt a pickelés, már az elején lehetett tudni, hogy ha az ellenfél nem béna, akkor tuti bukni fogjuk. :(
Félelmetes, hogy mennyire nem tudnak az emberek csapatban játszani.