Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
\"Hess innen troll.\"
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Diablo
Malfurion
Stitches
Valla
Zeratul
Gazlowe (12. szinttől)
Tassadar (15. szinttől)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Kaptam e-mailt múlt hétvégén a Blizzardtól, hogy rám mosolygott a szerencse és bekerültem a bétába😊 Csütörtökön fel is raktam még négy meccsen vagyok túl, szóval mély értékelést nem tudok mondani, de eddig határozottan nem rossz, a pályák elég változatosak van ahol a bányába is le lehet menni. Raynorral játszottam még csak eddig, de elég jól lehet vele hentelni, meg halni sem hal könnyen. A Lolhoz képest tényleg egyszerűbb, nincs tárgy meg érdekes ez a team level megoldás, meg a meccsek sem tartanak adott esetben 45-50 percig.
Tychus -- Sale Price: 3.19 EUR, 2.49 GBP
Ironclaw Rehgar Skin -- Sale Price: 3.69 EUR, 2.70 GBP
Dire Wolf Mount -- Sale Price: 3.69 EUR, 2.70 GBP

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.27. 20:50:55
Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.02.26. 11:31:11
Amúgy érdekes mert Uther is beszólt valamit Karrigennek, közben más világ a 2. Furcsáltam is.
Thrall is tetszik (szintén a WarCraft 3-ból). Amúgy ha Jaina van a csapatban és Jaina valami oknál fogva elhullik, Thrall ezt mondja: Farewell Jaina <#idiota>#idiota>
De az is jópofa ahogy Arthas és Jaina egymásnak beszólogat + Kerrigan Raynornak.
Annyira jó, hogy így foglalkoznak a karakterek közötti szálakkal és, hogy visszautalnak a régi dolgokra.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.25. 21:50:25
Wardlords is nagyon jó lett, ami content van benne az szerintem csillagos ötös, de 120~ óránál többet nem tartalmaz első végigjátszásnál. (Ami szerintem jó, de hosszú távon nudli. Nagyon nehéz manapság tartósan ott tartani mmoban játékost. )
Ami meg a kezdetben OP hősöket illeti itt, azt szerintem más moba is eljátssza, persze nem mindegy milyen látványosan. 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Játékélményt kicsit el tudja szúrni. Jó nyilván az is benne van, hogy a sok gazdag Vér Istvánka megvegye egyből, aztán meg jön a nerf.
Egyes patchek után általában több másik hiba jelentkezik.
Diablo esetében, meg szerintem a lehető legjobban baszták el a renoméjukat. Még ma is sínylik ezt, mert megcsappant a játékosbázisuk. Hiába az új brigád és a tényleg jó irányba fejlődő játék, érthetően nem vonzza már a csalódottabb embereket.
Bár nem vagyok WoW-os, de ha jól hallottam akkor a Dreanoros kieg előtt az is eléggé rossz irányba ment el. Mondjuk a fő prioritás az volt náluk, hogy a fejős kecskét helyreállítsák legalább. Most úgy tűnik be is jött.
Ja és még azt nem szabad elfelejteni, hogy amíg a Ubi vagy az EA (de főleg az EA) ontja magából a játékokat), addig a Blizzardnak , csak ez a néhány cím van, amiből megélnek, jó gondolom ha a WoW nem lenne akkor lehet mára másképp festene a piac náluk is, de ez már csak találgatás. Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy bőven van okuk a javítgatásra és tartalom feltöltésre. 😊
Más cégek mit csinálnak?
Lásd: EA vagy Ubisoft
Rendszerint ők is elszúrnak rengeteg játékot, viszont ők mégis azt mondják, hogy a játékok jók lettek, mert a tesztek alapján tök jól futott és a kritikusok is imádták, csak a játékosok olyan rinyagépek, hogy ezt nem tudják értékelni. Terméktámogatás (hibajavítás, plusz tartalom ingyen) meg szökő évente van.
Emellett a Blizzard olyan tartalmakkal és javításokkal pakolja meg a játékait, amikért más fejlesztők 10-20 dolláros DLC-ket kérnek.
Ugye érzed-e a különbséget? Ki nézi hülyének a játékost az említettek közül (téged vásárlót, aki fizet a termékükért)?
Blizzard felismerte azt, hogy nem szabad szívatni a vásárlót, mert akkor ők húzzák a rövidebbet. Más cégek is példát vehetnének róluk...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.25. 20:25:04
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Viszont addig is marad a várakozás.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Honnan tudnek leghamarabb kodot szerezni?Az elejetol fogva jelentkeztem a blizzardnal beta tesztre,de nem akarnak kuldeni.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Spectre Illidan skint talán még megvettem volna, de ez a Shan'do nem tetszik. :|
Stitches -- Sale Price: €4.99, £3.69 GBP
Explorer Li Li Skin -- Sale Price: €3.69, £2.70 GBP
Shan’do Illidan Skin -- Sale Price: €4.99, £3.69 GBP

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.23. 19:47:04
Stílusod miatt meg inkább szerintem te "ugatsz" le másokat mintsem fordítva, mint ahogyan most sem bírtad ki személyeskedés nélkül.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.23. 17:07:20
Szerk: Nem bírom ki: 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.02.23. 16:31:36
"Azzal, hogy mi a pörgős én is a többséggel értek egyet. 80 perces pörgős meccs szerintem nem létezik, pedig elég sok LoL-t és Dota2-t toltam." Én is ezt állítom, de ez az itteni community szerint nem igaz és le vagyok ugatva érte, üdv a klubba....
Továbbra sem zavar ki miért fizet, már kifejtettem, hogy arra költöd a sajátod amire akarod, de vagy neked vannak szövegértelmezési problémáid vagy én nem tudok jól fogalmazni.
https://hotshu.wordpress.com/
Új gazdasági modell? Talán inkább régi de ha neked ez nem tetszik, akkor mégis mit mondanál a Star Citizen-ről, ahol vagyonokat költhetsz el úgy, hogy a játék teljes bétája még fasorban sincs.
A lehetőség, hogy még azelőtt fizess egy játékért, hogy megjelenne/kikerülne bétából, már régóta létezik. A prémium árú játékok ötletét az Activison vezette be az egyik COD-al és nem az Evolve volt az első, ahol 0day DLC volt (mellesleg sok olyan ember sír miatta, aki még meg sem vette). Az árakat sajnos nem a mi pénztálcánkhoz igazítják de senki sem tart fegyvert a fejedhez, hogy fizess. Nem tetszik nem fizetsz.....ennyi. Pl: én Ubisoftos játékot egyhamar nem fogok venni mert leírta magát nálam.
Személyeskedés nélkül nem tudsz érvelni? Gondolom azt a 2 büntetőpontot sem a hangyák hordták össze.
Azzal, hogy mi a pörgős én is a többséggel értek egyet. 80 perces pörgős meccs szerintem nem létezik, pedig elég sok LoL-t és Dota2-t toltam.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.02.23. 07:54:12