Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De pl a héten sokat megyek Tassadarral is, ami ugye Nova miatt most kifejezetten kedves lépés részemről 😊
Én rájöttem, hogy oltári balfasz vagyok minden DD-vel, így rámegyek a tank / support vonalra.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha valakit még érdekel, 500-600 forintért árulják a béta kulcsokat, ennyiért szerintem bőven tűrhető ha azt nézed, hogy lehet még fél évig nem kerülsz be. De csak olyantól szabad venni, akinek van sok pozitív értékelése!
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
azért én szoktam a robival a csapattal menni , bár sokat nem érek de ha lerakok pár löveget az azért segít meg dobok egy bombát a dpsünk alá akkor azt kerülik nehogy stunolodjanak így az bátran lövöldözhet.
amit még szeretek az a zerg , de szerintem a legjobb jungeles a robi a megfelelő talentel. amint megvan az ulty egyedül le tom nyomni a bossokat .
Köszi még egyszer 😊
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Igen eleg normalis,allisd low-ra a legtobb beallitast meg a hangot is(shaders es texture maradhat mediumon) es allisd at a klienst 32 bit-re.Nekem egy kicsivel jobb gepen mint a tied, ezekkel a beallitasokkal hozza a min 40 fps-t.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Intel Dual core e5200 2,6ghz
2 bg ddr2 ram
Radeon hd 4670 1 gb
ezen a gépen normális hogy nagyon droppol az fps ls laggol is?
Li Li
ETC
Nova
Tyrael
Rehgar
Azmodan (12. szinttől)
Jaina (15. szinttől)
Ezek meg az akciós cuccok:
Tyrande -- Sale Price: 4.19 EUR, 3.19 GBP
Blood Elf Tyrande Skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP
Chef Stiches Skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP
Érdekességképpen a jelen akció nem egy hétig, hanem 9 napig tart. Jövő hét közepére terveznek egy "nagyobb" karbantartást Blizzardék.
Csak nem a rosszlányok úrnője (Sylvanas) érkezik? <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.09. 17:57:00
Toltsetek le az install exet battle.net-rol es telepitsetek ugy fel.Nekem se email nem jott se install nem volt a battlenet aplikaciomba,igy megis felment es most van betam,kitudja mar miota...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ha a profilod eléri a 6-os szintet kapni fogsz naponta Daily quest-eket, amiket teljesítve szintén aranyhoz jutsz (200-800 Gold a Quest-től függően). Illetve minden karakternél 500 Gold jár, ha eléred vele az 5-ös szintet.
És az első 10 profil szint is ad valamennyi aranyat (1000, 1500, 2500 Gold - ennyit kapsz bizonyos szintenként).
Ha ismerőssel játszol, akkor +50% XP-t kapsz a meccsek után (ezáltal gyorsabban fejlődik a profilod és az adott karaktered is).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.08. 10:58:05
Legjobb tudomásom szerint semmitől, talán botok ellen nem kapsz.. talán. Sose játszottam botok ellen.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.03.07. 23:58:23
\"Hess innen troll.\"
"MORE GOLD
In an upcoming patch we will also be offering additional gold rewards for players as they achieve various milestones within Heroes of the Storm. All of these rewards will be retroactive as well, so if you have already achieved a certain Account Level or Hero Level, you will be granted the corresponding amount of gold when the patch goes live. Stay tuned for details!
2,000 Gold at Account Levels 20, 25, 30, 35, 40
1,250 Gold at Hero Level 15
2,500 Gold at Hero Level 20"
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.03.06. 14:26:53
Várhatóan bejelentésre kerül egy új karakter (remélhetőleg Sylvanas), az új map (Tomb of the Spider Queen), új skinek és egy rakat újítás.
És ugye még Heartstone (elementálos kiegészítő?) és Overwatch (fizetési modell, mikor indul a bétateszt stb.) játékokkal kapcsolatos bejelentések is lesznek.
Jó kis napnak nézünk elébe! <#hehe>#hehe>