4549
  • NiGhTM4R3
    Nova szerintetek nem lett túl erős? szinte minden meccsben ott van, és szinte mindig a legtöbb kills/assistal rendelkezik. Nála "megnyugtatóbb" karaktert nem tudok elképzelni a csapatba, pláne ha valaki jól játszik vele, meccseket tud eldönteni
  • karmacoma
    Thx a válaszokat, akkor maradok nála. Amúgy tényleg az a legjobb benne, hogy mindenben jó egy kicsit. Némi felderítés, némi gyógyítás, számottevő sebzés, minimális stun, és a heroiccal jól el lehet zárni az ellenfeleket egy területtől. Annyi hogy be kell gyakorolnom más skillvonalon is ha nincs másik support, mert eddig mindig a Mark-Shield/Ward-Lunar Blaze-Starfall-Shootng Star--Shrink Ray-Shield/Rewind vonalon mozogtam. Gondolom 7 és 13 ahol érdemes a "Q-ra" menni az eddigiek mellett.
  • antiqueA
    Majd megtanul vele játszani és felkerül az topba.
  • Morpheus_v2
    Hehe, zuna szerint Johanna nem annyira imba, mint páran emlegetik. link
  • Morpheus_v2
    Ez attól függ, hogy mit szeretnél inkább. Mert supporthoz képest nagyon jó a dps-e és jól el lehet vinni gyógyító irányba is a pajzsokkal ( vagy a totemmel ha ügyesen rakod le). Én kifejezetten azért kedvelem, mert több buildje is ütőképes. Ráadásul nagyon dögös a lvl8-as színnel és a fekete pók mounttal. :D

De ha fasza heal-t akarsz csinálni akkor BW, Uther és Rehgar
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.06.04. 11:06:17
  • antiqueA
    Tyrande nagyon jó választás. Nagyon jók a support abilityjei, 13-as szintű overflowing light talenttel nagyon komoly a healje és emellé a sebzése is meglepően jó, főleg a megfelelő talentekkel. Én személy szerint nem mondanám egyiket sem jobbnak a másiknál, és ha emiatt nem tudsz dönteni, akkor egyértelműen Tyrandét vedd meg, hiszen azzal sokkal jobban szeretsz játszani.
  • VladimirD
    Én mostanában Uther tank verzióját szoktam játszani, főleg, hogy free miatt majdnem minden QM-en van LiLi. Nagyon jól használható, annak ellenére, hogy supportnak lett kitalálva. Stunnal az őrületbe kergeted a népet, heallel elég sanszossan kimászol a kakából is, ha meg valóban LiLi avyg más support ott van akkor meg.... hujujujjj. Szóval amit ki akarok nyögni, az az, hogy Uther-t nagyon jól lehet használni tank-nak is, ha a helyzet úgy kívánja, nem csak supportnak. Tyrand-et nem igazán ismerem, nem tudom nála van-e valami ilyesmi megoldás.

Amúgy meg személyes tapasztalatomból azt tudom tanácsolni, ha Tyrande a szimpatikusabb akkor gondolkodás nélkül azt vedd meg. Hiába Diablo az egyik legjobb tank, nekem egyszerűen kínszenvedés vel a játék. Biztos én avgyok a béna, de sehogy sem akar passzolni. Nem mindig azt kell megvenni, amit más favorizál. (Persze azért az okosabbra mindig kell hallgatni.) Szvsz.
  • karmacoma
    Én nem nagyon sírok azon, ha van egy renitens, ha meg gyengébb játékos azon pláne nem, mert én se vagyok jó. Simán meglepett, hogy egyszerre 2-3 ilyen van egyik pillanatról a másikra. Kb 4 hete játszok, eddig soha nem volt ilyen csak VS-ben. QM-ben mindig normális csapatom volt. Szimplán szíven ütött, hogy 1 délelőtt alatt több vereségem lett mint 3 hét alatt(Mondjuk QM-et kb napi 1-et játszottam, mert többnyire csak a karikat gyakorlom vs-ben). Tegnap se tableflip után jöttem ide, csak kíváncsi voltam másnak is ez volt-e. :D Ma pl 1 őrülttel is szépen bedaráltuk 25 perc alatt az ellenfelet.

Hogy valami ontopic is legyen: Tyrande mennyire jó solo QM-ezni(esetleg később rankedezni)? Messze vele szeretek a legjobban játszani, és láttam, hogy tornákon szokták pickelni, de így egyedül nem tudom megéri-e megvenni. Supportnak Uther és közte ingadozom, de az elfet sokkal jobban szeretem. Ugye nem a legjobb healer és lane-en se olyan jó, kellenek mellé társak. ~25k aranyam van még csak, mind a kettő nem fér bele.
  • dantor7
    De ezt tényleg úgy állítjátok be, mintha a "másik" csapatban nem lenne ugyanez... Ott is ugyanakkora eséllyel van retard!
    Vagy szerinted maga a játék direkt melléd szervez olyat, aki ki fog lépni? Honnan tudja ezt szerinted a blizzard szervere?

Teljesen jókat lehet játszani 4-en úgy is, hogy 1 bot van melletted... Tőlem egyszer például egy Zeratul disconnectelt, megpingettem a botot, mindig jött velem és lesből jól kinyírta aki nem figyelt :D

Sőt, valamelyik tournamenten is egy ETC játékosnak elment a net, egy bot lépett a helyére, és olyan gyönyörű 4 emberes Mosh Pitet nyomott, öröm volt nézni a mészárlást.

Persze ha eldobod a billentyűzetet amint valami szelecske ellened fúj, akkor nincs sok értelme kompetitív játékkal játszani :)
  • VladimirD
    *pubchat-en
  • VladimirD
    A legszebb mikor magyarul ordítja, csupa caps lockal az orosznak, hogy rohadjon ki a bele stb. stb., persze mikor szól az emebr, hogy esetleg lehetne-e kultúráltan játszani, lehet morogni anélkül is, hogy az ember a másiknak a halálát kívánaja, szóval mikor ezt megemlítem, akkor ugye egyből, idézem "Lógóf@szú Putyin bérenc vagy!" Nah és ugye ez a színvonal a puchat-es is folytatódik.

Mondjuk a lógóf@szún hirtelen jót nevettem.
  • Lokker
    wat? szaftos részleteket
  • VladimirD
    Ma reggel a #hun csatorna ismét letette a névjegyét az asztalra, csak azt nem értem miért gondolja különebnek magát annál, mit akinek a halálát kívánja.
  • VladimirD
    Nah igen, és akkor ezek után képzelje el mindenki, milyen minőségű HL mecsek lesznek, mert kb 3 nap lesz lvl 40. Úgy, hogy akit mindig a legelső meccs óta, szar csapatba sorsolt a rendszer... kösse fel a gatyáját. :D
  • Fabio Capello
    harmadik hetes xp boost + stimpack + barátokkal :D
  • TBTPumpa
    Friss és jó hírek!

XP Boost Event

Beginning today, June 2, all Heroes of the Storm players can get their account progress off to a flying head start with an epic XP Boost event that spans the next three weeks! The amount of bonus XP offered for completing games in any matchmaking mode will double with each passing week, so be sure to take advantage of this event before it concludes on Wednesday, June 24. Click here to learn more.

25% XP Bonus: June 2 – 9
    50% XP Bonus: June 9 – 16
    100% XP Bonus: June 16 – 24

Stimpack Discount

During the week of June 2 – 9, all players will receive a 50% discount on the purchase of one 30-day Stimpack. Once purchased at the discounted rate, subsequent 30-Day Stimpacks will return to normal price.

Az az XP bónusz nagyon durva, még 50% hozzájön, ha baráttal játszol!
  • armageddon666
    Valószínű hogy megjelenéskor felhígul a community, de gyorsan ki fog sok idegesítő ember esni. :) Mint pl. a "this @&#>ing game is about idiot coins" delikvens.
  • VladimirD
    Tök jó, hogy számtalan hozzászólás van arról, ki milyen, mennyire "kretén//noob/retard" játékossal kerül össze, és kinek milyen negatív kalandja volt. Ezt olvastuk a CB idejében, aztán az OB idejében és most ez van a release után is.

Könyörgöm, mondja már meg nekem valaki, hogy ez az újdonság erejével hat? Ez újkeletű dolog, akkor ha már a CB óta játszol? Vagy egyáltalán ha életedben játszottál már "teljesentökmindegyakármelyikmmo-val"? Igen, ez van. Ez volt három hónapja, ez volt kettő, majd egy hónapja is. Soha senkinek nem volt semmi jó meccse, ahol világra szólóan ki&@Đ#>&@tt mindenkivel? ( @billerkee Tyrande bejegyzése mondjuk elvisz egy hónapnyit)
  • antiqueA
    Boldog-boldogtalan rászabadult a játékra. Szerintem egy ideig ez lesz. Le kell hogy morzsolódjon az, akinek nem stílusa ez a játék és nem képes követni a metagame-t. A maradékkal jókat fogunk tudni játszani, csak ki kell várni. Vagy 4-5 fős csapatokkal kell menni.
  • Mephike
    Még én nem kaptam meg a Heartstone utáni kártya mountot (kb olyan lesz, mint a varázsszőnyeg), lehet a wow-os ajándéknál is is hasonló a helyzet?
    Megjött a Kerrigan-es kód :)
  • antiqueA
    Elég ha van. Én wow acc-om is inaktív és megkaptam.
  • karmacoma
    Csak én érzem úgy, hogy nagyot hígult a mezőny? Eddig mindig értelmes arcokkal játszottam QM-et, vagy ha volt is renitens, az később hallgatott a chatre, ma meg minden meccsen van legalább egy de inkább több társ, aki megállás nélkül rohan a halálba, vagy áll a sarokban.

A csúcs az volt, mikor a Rambót játszó társ a kalózos pályán beírja, hogy this @&#>ing game is about idiot coins és kilép. Rögtön utána egy másik objective-et, teamfightot leszaró is. Én se vagyok jó játékos, de próbálok tervszerűen játszani és eddig 3-4 vesztett meccsem volt. Csak ma volt vagy 4. Lehet eddig volt szerencsém, és most fordult, de ma nagyon élvezhetetlen volt.
  • Anthrax
    Mountot ami akkor jár, ha van wowba 100as karid, ahhoz kell live előfizetés is vagy elég ha van 100as karaktered?
  • antiqueA
    Táska megkapta, de Sylvanas még mindig nem. Bár lehet csak én gondolom opnak a traitjét? Meg szerintem a Q-ja is túl gyorsan töltődik.
  • Mephike
    Megvárom azt a 2 hetet, amíg lemegy az ára 10k-ra, de nálam is fix vétel lesz.
    Meglátjuk mennyire táp. Láttad KellTáska azonnal megkapta a nerfet a living bombra, amikor azt túl erősnek találták.
    Ami az embereknek igazából itt szokatlan lesz, hogy Johanna az eddig látottak alapján tényleg egy nehezen elpusztítható tank lesz, és bizony ha rá fókuszálnak egy 5v5 összecsapás alkalmával, akkor azt lehet bukni fogják.
    Ma biztos megnézem délután mit mondanak a "nagyok" erről a hősről.
  • antiqueA
    Annyira vártam Johannát, mert nagyon szeretem a crusader abilityket Diablóban. Meg is veszem ma, de nagyon nem örülök neki, hogy így elbaszták. Nem szeretek túl erős hősökkel játszani. Ha az újak nem kapnak nerfet, akkor a régieket illene megerősíteni egy kicsit.
  • VladimirD
    Aki Johannával kerül szembe, az már most kezdjen el káromkodni. Nem lesz egyszerű kiszedni... ha egyáltalán sikerül. Ki&@#ott tank lett. Kezdem azt hinni, hogy ez a videó nem is túlzás.
    Utoljára szerkesztette: VladimirD, 2015.06.03. 00:06:51
  • BillerKee
    Johanna elérhető a shopban.
    Plusz kaptunk portrait-képet stb.
  • antiqueA
    Hát, ez nagyon op-nak néz ki.
  • TBTPumpa
    Ingame ajándékok a Blizzardtól!
    WoW-os pet és mount + HS hátlap

A Mechanospider mounthoz 5 emberkét kell összeszedned Facebookon. Utána küldik a kódot az email címedre. Nem kell, hogy megegyezzen a Battlenetes email címeddel!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.02. 21:57:15
  • TBTPumpa
  • Mephike
    Sajnos nem, pedig azt el tudtam volna viselni :)
  • TBTPumpa
    Pólót nem kaptál?
  • Mephike
    Közben kiderült, hogy én majd emailban kapom meg Kerrigan kódját.
    A dobozon nekem a fenséges tombolás felirat tetszik a legjobban :)
  • TBTPumpa
    Total kreygasm:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Melóhelyi vendégszoba ágyhuzat OP.

Igen, a számla hátoldalán volt a kód: Magni Muradin. A skinnel együtt a karaktert is megadta.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.02. 18:36:07
  • Mephike
    Megkaptad Muradint és a skinjét is? Mert nekem nem érkezett meg a pengék királynője és a skin hozzá.
  • Whysper
    Na végre egy karakter ami miatt lehet vissza rakom a játékot! Johanna best buy.
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.06.02. 16:43:02
  • antiqueA
    Szerintem holnaptól. Kael is szerdán érkezett.
  • Mephike
    Azok a fejek a végén :D
  • XenHai
    Csak itt ki végzett mindenkit :D
    Utoljára szerkesztette: XenHai, 2015.06.02. 15:28:23