4549
-
#2121 Na végre látni egy jó Johannát. :) -
#2120 Lesz még egy Launch Event fél órán belül:
-
VladimirD #2119 Köszönöm mindenkinek! AMúgy is hasznosak az ilyen hozzászólások, másoknak is. Valla-val kezdem, Falstadot jobban letesztelem és hátha szerencsém lesz, talán beadják Thrall-t jövő héten. :D (bár ezen az alapon lottózhatnék is) -
#2118 Ajánlom Falstad-ot, nem túl komplikált, viszont iszonyatos sebzést tol egy ellenfélre, ha úgy talenteled, szerintem nagyon jó assasin. Tud üldözni, az ultimate-je egyszerre több, minimál HP-val menekülő ellenfelet megöl, kiszedi a táborokat és repül a következőre. Menekülni is lehet vele, de jól kell helyezkedni. QM-be is teljesen jó. Melee Thrall 5v5-ben szerintem a selfheal ellenére is csak pocket healerrel kifizetődő, viszont az egyik legerősebb 1v1 melee hero, szóval QM-be simán mehet. Nem is értem, miért nem látom szinte soha. Nova szerintem nagyon hamar megunható, semmire nem jó a nuke-on kívül. Raynor is elég unalmas. Tychus hihetetlen papír és az elején sebzése sincs, aztán lategame-ben darál, de nagyon érzékeny a jó helyezkedésre. A többiről nem tudok érdemben nyilatkozni. -
Kotomicuki #2117 Thrall-al 2 út volt járható - nekem:
- vagy villámszórót csináltam belőle és távolabbról kerülgettem az ellenfeleket, majd, ha alkalom adódott, akkor Sundering +Windfury és ha kellett még, akkor egy újabb villámmal 1-1 ellenfél lekapcsolása
- vagy full sebzéskiosztásra talent-elni és remélve, hogy lesz aki a hátamat és a visszavonulásomat fedezi: bele a közepébe és berzerker módjára osztani az ellent (lehetőleg kisebb csoportját)
A 2. volt a nehezebben játszható, QM-ben, de ha véletlenül bejött, akkor nagyon bejött - pláne, már 1-2 szint előnynél nagyon elsöprő is tudott lenni.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.06.06. 15:20:05 -
#2116 Jogos és ha meglepik, akkor sem biztos, hogy letudja csapni a támadót. -
Kotomicuki #2115 Mert, ha nem jó ütemben érkezik a self heal-je és az ellenfélnek van blokkja, pajzsa, öngyógyítása, netán, még osztódni is tud - ezzel megtöbbszörözve a kiosztott sebzését - , ja, meg CC-képes, akkor már korántsem olyan erős ellenfél. -
#2114 Bizony. Szerintem Valla a legjobb választás kezdésnek, olcsó és erős. -
ddany7 #2113 mert közelharci, és először szerintem kezdőként jobb egy ranged-el nyomni. -
#2112 Ha ellenem van thrall és lvl 16 után meglátom, hogy megforgatja a kezében a kalapácsot, akkor már a környéken se vagyok... :D Le lehet őt is ölni, de 16 után ne akarjunk 1v1-ezni vele. Pláne ha windfuryja még gyógyítja is őt és még rootol is. lvl 20 után már 500 fölött üt, az windfuryval 2125 körül van és 8 sec cd van a skillen. Nem is értem miért nem annyira népszerű. -
VladimirD #2111 Szinte mindenkinek van és nagyon random. És köszi a választ! -
ddany7 #2110 Csak kiegészítés. (Jaina és Thrall)
Thrall nagyon brutal, es meg olyan odafigyelest sem igenyel mint Jaina. Jaina-nal van egy combo sorrend amire oda kell figyelni, ha nagyot akarsz utni/loni.
Thrall meg megy elore es Windfury-val szetszed sok mindenkit, es meg healelni is tudja magat.
Az én kérdésem:
Windows-on nektek is van fps drop 5 percenkent? Olyanokat szaggat a jatek, hogy csak nezek, 3-4mpre megall, aztan megy tovabb.
i5 4magos 3,4ghz, 4gb ram, 560ti
Nem hiszem hogy a hardverrel van gond.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.06.06. 13:42:21 -
BillerKee #2109 Vallát könnyű kezelni, jó sebzése van, creep írtásra is jó (aoe multishot), talentelhető védekezőbbre is (spell shield, stone skin, vampiric assault) - de ha hero league-be kell assassin hős, akkor gondolkodj másban (is), előszeretettel választja minden csapat.
Tychus - nem a legkönnyebben játszható assassin, de jól fenn tudja magát tartani, ha hp regenre, vampiric assaultra is talentel az ember.
Thrall - melee, enyhe ranged beütéssel (chain lightning), jól fenn tudja magát tartani (frostwolf resilience akítválásra trait-elve), ill. windfury-val le is lehet vele lécelni. Lvl 16-tól kb megállíthatatlan sebzésileg is (windfury tempest fury-val 3x üt), ha van mellette healer, szinte egyedül lebontod vele a core-t.
Jaina, Kael törékeny, velük nagyon meg kell tanulni a helyezkedést.
Utoljára szerkesztette: BillerKee, 2015.06.06. 12:51:43 -
#2108 Biztos az ellenfél csapatban Nova és Johanna volt. Beragelt rájuk a cikkíró, ezért lehúzta az egészet.
Az ilyen irományok mára már értéktelenek. Ezek a cikkírók megvehetőek minden kis szarral, nem érdemes a szavukra adni. Hiába IGN, Gameinformer meg a tökömtudja mi...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.06. 12:35:22 -
#2107 Hm az ign elég csúnyán lehúzta a játékot. Viszont nem értem miért tartja a mapokat és a hozzájuk tartozó objektíveket gyengéknek. Amikor elkezdtem játszani a játékkal, nekem az tűnt fel egyből, hogy mennyire részletgazdagok a térképek.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.06.06. 12:32:53 -
#2106 Erősnek erős jó kezekben, de csak herok ellen. TF-ben is szépen aprít, de pve-ben gyengus és ha találkozik egy olyan hőssel aki tud pajzsot rakni magára vagy elbújni egy fal mögé, a nova meg ott van elnyomott skillekkel és már csak futni tud. A klónok közül se nehéz kiszúrni.
Persze ez az én véleményem, mások nyugodtan játszhatnak vele ha élvezik. ;)
Az új tank csajt se tartom túl hatékonynak, ha van egy kis esze a csapatnak, akkor nem őt kezdik el ütni, hanem a barátait és egyedül már csak elfutni tud a pajzsával.
Valla a legtökéletesebb kari kezdőnek (is). Gyors, erős skillek, kicsit papír, de eltud menekülni. Tychust csak némi (20-30 meccs) Vallás gyakorlás után ajánlom. Falstad már nehezebb, őt nagyon könnyű megölni, ha megleped a bokorból.
Zeratul viszont elég jó pve-pvp részben, tudod kicsit tankosra szabni és csak dd-re. -
Kotomicuki #2105 Nincs mit, igazán!
Falstad-dal tudsz menekülni, míg a már nerf-elt Kael'-el nemigen: ő a sebzéskiosztásra gyúr(ható), egyedüliként és kizárólag - menekülésben még Jaina is jobb nála.
Valla-t próbáld ki: olcsó és néha még "fönt" is beválasztják - meg menekülni is tud... -
VladimirD #2104 Köszi!
Tudom, hoyg nem tudhatod, ezért kértem ajánlást. :D Mindegyiket próbáltam már és egyik sem tetszett :( , de néha rá van kényszerülve az ember, ezért kértem, hogy ajánljatok melyik esetleg ami meglefle nagyjából a kritériumoknak.
Rangedre gondoltam, Falstad és Kael esetleg. -
antiqueA #2103 Ebben a kérdésben nálam abszolút Valla a nyerő. Szerintem minden tekintetben a legjobb kezdő assa. -
NiGhTM4R3 #2102 Én eddig mindenkitől azt hallottam, hogy nova mennyire erős, mondjuk én csak qm-et játszok random emberekkel. Nekem pl. az utóbbi 10 meccsemből egyszer adta társnak, 6x ellenfélnek és abból 5 vereség :D a templomos csajról nem is beszélve, azt is csak ellenfélnek kapom
-
Kotomicuki #2101 Hát, ez egy jó kérdéssorozat, mert helyetted mi nem tudhatjuk azt!
De, egy tankosabb, PvE-esebb (QM-ben jó), nyugisabb Zeratul, amivel a camp-eket is lehet darálni és az én Jaina-m, akivel szintén QM-ben szoktam bolyongani, nagyobb bajok nélkül (tény, hogy üvegből van, de ennek ellenére nem olyan törékeny, ha erre odafigyel az ember és idejében megkezdi a kerekek oldását).
Falstad és Kerrigan sem rossz és Thrall-al is elvoltam - QM - , bár vele már necces ("kissé" túl nerf-elték)...
Raynor egyszerűnek tűnik, de Tychus szintén problémás már nekem (nem t'ok rájuk érezni), Valla meg elmegy kategória...
Mindenképp próbáld ki előtte, bár a try szinte semmit sem ér!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.06.06. 11:49:47 -
VladimirD #2100 Sziasztok! Assasin guruktól kérdezném, melyiket ajánljátok egy olyan embernek:
- csak akkor használnám ha más lehetőség már nincs
- nem nagyon bonyolult a használata
- nem vagyok egy véres szájú, elég ha jól elfunolok vele
- ár nem érdekes, mert inkább legyen drágább de tudjam használni
- tank/sup típust szeretem, megszoktam, hogy az első sorban vagyok
- gondlom a távolsági assa-t könnyebb kezelni
Előre is köszi. -
VladimirD #2099 -
#2098 A publikus elérhetőségnek hála már egy Coop vs AI mérkőzés megnyerése is komoly erőfeszítést igényel!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.05. 18:06:09 -
faber #2097 Sziasztok,
Valakit érdekel csapat èpìtès?
Nem kell túl hardcore, de jò lenne èrtelmes hozzáállás, alkalmazkodni tudás ès alap IQ...
Eddig 2en vagyunk, ts van.
Ha èrdekel valakit, privátban ìrjon lègyszi....
Kellemes hétvégét,
F. -
antiqueA #2096 Tudja vki hogy meddig marad ez a duplázott akciózás? -
#2095 És még gyógyítja is magát a szemét.
Ráadásul benne van a jövőheti akcióban is:
Tyrande -- Sale Price: 3.19 GBP, 4.19 EUR
Gazlowe -- Sale Price: 2.49 GBP, 3.19 EUR
Warden Tyrande Skin -- Sale Price: 2.70 GBP, 3.69 EUR
Big Top Gazlowe Skin -- Sale Price: 3.69 GBP, 4.99 EUR
Shan’do Illidan Skin -- Sale Price: 3.69 GBP, 4.99 EUR
Magic Carpet Mount -- Sale Price: 3.69 GBP, 4.99 EUR -
BillerKee #2094 "Tyrande too OP, pls nerf" -
#2093 szegény kael -
VladimirD #2092 Elég szedett vedett lett a cikk szvsz. Eyg pár dolog kimaradt. -
#2091 Már az index.hu-n is ez a téma... -
BillerKee #2090 Kicsit "töri" az englisht, de azért érthető :)
Sztori: Peter Pan, the flying demon boy
Van még pár a srác tarsolyában :) -
#2089 Egyébként az amerikaiakkal óvatosan, egyrészt a meta sem egyezik feltétlen, másrészt azért más mobákban is láttuk már, hogy európa és a keletiek is szarrá alázták őket. -
Kotomicuki #2088 QM vagy más, mert ez nagyon nem mindegy: QM-ben ritkábban csoportosulnak TF-olni az egyedek és akkor is inkább csak az object hozza össze őket...
De, ha utána uú az alkalmat lesni megy Nova, akkor csak 4v4-re módosult a - megjelenéséig, jobb esetben 5v4 - TF és a nagyobb versenyeken ezért sem erőltetik őt: majdnem uo könnyű őt is kiszedni - akár full HP-ről - , mint ahogy ő emel ki egy-egy, már lesebzettet a tömegből.
Azért QM-ben is megvan már a játékosok rutinja, hogy Nova-t ütni kell, ha megjelenik és nem szabad fél-HP-l rohangálni, ha ő is a pályán van - ha meg ez nincs, akkor az ellen-Nova nélkül is veszítettek volna, sőt...
Ha meg el tudja kerülni, QM-ben a csapat a TF-okat, akkor sokkal nehezebb dolga van az ellen-Nova-nak, mert az 1v1 sem mindig kedvez neki: pláne, ha még azt sem várja meg, hogy a célpont ellője a támadásait...
Túl specifikus karakter, aki mellé nagyon jó csapat kell, mert önállóan kevesebbet tud tenni a győzelemért, mint az átlag karakterek: a kill, vagy a kill nélküli, de top hero dmg még messze nem siege dmg...
A jó Nova-hoz tényleg nagyon jó játékos kell, aki más karakterrel sokkal könnyebben/jobban tudná a csapatát segíteni. -
antiqueA #2087 Ennyire azért nem egyszerűsíteném le a dolgot. Sokszor hero dmg-t se tol sokkal többet egy jó Nova, mint bármelyik más assa, viszont irtózatos nagy burst-öt tud csinálni és egy kicsit is sebzett assát 1 mp alatt megöl. Onnantól kezdve pedig 5v4 van (ha sikerül elcloakolnia), ami az esetek többségében tuti teamfight win, főleg, ha a legnagyobb hero dmg-t toló assát szedi ki. Jó pár olyan játékon vagyok túl, ahol egy nagyon jó Nova az őrületbe kergetett minket vagy lecarryzte nekünk a win-t. Nova esetében nem szabad a statisztikát mérvadónak tekinteni. -
Kotomicuki #2086 Nova-val az a gond, hogy ő inkább csak hero dmg-t "tud" kiosztani, az meg, önmagában piszok kevés a győzelemhez: a Core-t siege dmg-el döntik le és az ehhez vezető úton is az visz előre...
Sz'al, Nova mellé nagyon kellenek a siege dmg-t toló karakterek, különben bukják a meccset - ha a csajszi is elkezdene a line-on és a camp-ekben tevékenykedni, akkor az egyik legnagyobb fegyvere veszik el neki, HA ellenféllel is szembe kerül.
Zeratul sokkal kezelhetőbb és mindenesebb karakter: ha forró a talaj, akkor odébb ugrik és kész, azon kívül jobban bírja a gyűrődést is, megfelelően talent-elve - nekem ő a kedvencem, QM-ben, Gazlowe mellett... (QM-ben nagyon sokat számít a (minél korábban és minél több) kiosztott siege dmg... és ennek permanens folytatása) -
#2085 Mennyire igaz. -
#2084 Szerintem nincs semmilyen rendszer az mm-ben, bár mondhatnám hogy a csapattagok szint átlaga alapján rakják össze, de volt olyan partim, ahol az ellenfél 4 lvl 40-es és egy 39-es volt, az én csapatom pedig 1 lvl40 és a többiek lvl 20 körül... Véletlenszerűen összehajigálja az embereket és kész
Zera benne volt a dobozos verzióban, ezért talán több van. Ne vegye senki se sértésnek, de szerintem (!) nova iszonyat nagy noob és wannabeganker/realganker mágnes. :S -
NiGhTM4R3 #2083 Csak olyan 70 meccset játszottam, de Zeratullal nem sűrűn találkoztam.
A csapat összetételében amúgy nincs semmilyen rendszer? volt, hogy 4 tankkal játszottam, de volt, hogy egyedül voltam tank meg 3 support. Szerintem így hülyeség -
#2082 Én nem kedvelem se őt, se zaratult. Novát még le lehet csapni, de zera túl gyorsan lép meg, piszok erős és még a mobokat is simán megöli... Novát nem nehéz elkapni, mindig azt nézd, hogy aki téged megtámad az biztos nem az eredeti, valamelyik bokorban bujkálhat éppen. Nem szeretem tassadar-t de csak miattuk kéne egy olyan rendszer, hogy ha 2 láthatatlan van ellened akkor legalább ő legyen veletek. Rehgar vajon látja őket a far sight skillel?