Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2015.04.06. 18:21:13
A Ranked itt érdekel engem is, bár a SoloQ-s LoL meccsekről rossz emlékeim vannak - a QM-es tapasztalataim alapján pedig már most arrafelé halad ez a játék (borzalmas community). <#szomoru1>#szomoru1>
De majd mindenképp kipróbálom én is, mert érdekel a dolog, bár aztán lehet, hogy csoportban kéne játszani ezt is, ahogy a Prohardveres srácok szokták. <#hehe>#hehe>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Lol-ban ezeket megkapod, de engem nem érdekel, ha most se kapok semmit, csak kíváncsi voltam eltudom-e érni végül.
LoL-nál is megy a flame már a championselecben, hogy ki, hova, mivel akar menni és miért.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.06. 18:09:30
Én jobban élvezem, mint QM-t, ott sokkal sokkal több az idióta. Itt legalább megvan, hogy tank-supp van csapatban. Nem jön ellened ugyanaz a karakter. Törlődhet, nekem az is elég, hogy eltudtam érni. MM valóban fos, nem rank szerint oszt be melléd másokat, az jó lenne ha változna.
BTW egy Rank 1 ikonnak örülnék 😄
Ennek amúgy mi az értelme jelenleg?
Főképp egy béta játékban?
Van valami jutalom?
Személy szerint amíg ilyen "stabil" szerver dolgozik a játék alatt, addig nem akarok Rankedezni. Lagpartira elég a QM is. És pár napja írta is a Blizz, hogy magát a matchmaking rendszert is teljesen újragondolják. És a tesztekben (alfa/béta) meg az ilyen "eredmények" törlődni szoktak amúgy is. Szóval nem fog átkerülni a majdani 1.00-ás verzióba.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.06. 17:47:19
spoilerbe rakom,mert túl nagy a kép
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2015.04.06. 17:40:45
Egy kis pózolás.
Horgészok míg Malfurion dolgozik.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.06. 14:26:50
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
1) D8C6YE-KCBF-EMXCCW-TXCD-ZR4CDM
2) N8NW8G-VTRZ-7EB4KN-8BF2-CEM9Y7
3) PBTZTH-EKFD-HY2BH6-RJNY-GHPFPE
4) XBKD7X-YMJN-BWH26J-YNJF-YKW6VX
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Komolyan, még ez a két "kérdéses" alkotásuk is köröket ver a többi fejlesztőstúdió által elkészített hulladékokra. Kivételek persze vannak, de azok elenyészőek. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.04. 21:15:29
Utoljára szerkesztette: balintk, 2015.04.04. 21:12:32
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.04. 21:00:55
Röviden:
Imádom hogy változatosak a pályák, és nem mindig egy adott mapon kell játszani, más objektumok vannak és ehhez kell igazodni stb. Tetszik h. a hősök is változatosak, és ennek ellenére egyszerű és élvezetes őket irányítani, még ha néha csak 3 skillt kell használni, nem érzem úgy, hogy lennének 'noob' karakterek, mert minden hősnek megvan a szerepe. A gyors játékmenet tetszik a legjobban. Átlagban 20 perces meccseket mentem, de ez így pont jó volt, főleg hogy már az elején megy a dara, és nem kell farmolni.
Engem most nagyon meggyőzött most a Blizzard, hogy azért még képesek jó játékot összerakni.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
2) TFNWHW-4XHM-VEGPXP-JYGX-C9BN46
3) 8PM2NR-TCN6-KFBNRC-BR4Y-V89TWT
4) 2RJBKZ-FZDH-49KWC9-K44B-JH4GGP
1) NG2T8P-69HF-8Y2YTT-VYYJ-Y7VK7N
2) XKMMXD-6RHW-ZJN6MC-P94C-HVXDBH
3) HV2PXW-49V4-V8V48E-GZ76-YXF2XD
4) RXKGGX-8BBZ-KZV6Z8-PNVG-DYBREN
Zagara -- Sale Price: 4.19 EUR, 3.19 GBP
Insectoid Zagara Skin -- Sale Price: 3.69 EUR, 2.70 GBP
Lumberjack Uther Skin -- Sale Price: 2.49 EUR, 1.89 GBP
Nem szeretném elszórni az aranyat, fölöslegesen.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Jó látni, hogy képesek nevetni saját magukon! Öröm, ha a fejlesztők ilyen jó humorérzékkel rendelkeznek.
Heroic Ability: Error 37 <#banplz>#banplz>
Csak engem felkészületlen ért Anub'arak árának megváltozása, lehet csak én futottam át afelett a sorok felett ahol leírták. És kiváncsi lennék hogy pl 1-2 héten belül terveznek e hasonló változtatásokat behozni.