4549
  • sadface #2767
    IMÁDOM MURKYT.
  • BillerKee
    Azt írják amcsi fórumon, hogy van maphack HoTS-ban. Van fenn róla video is (Nova), illetve páran kipróbálták és feltöltötték azt is.
    topic - 1. oldalon a feltételezett csalásról a video
    Ez pedig try mode-ban készített.

Eléggé gáz...
  • SLICK
    hát akkor jó ideig nem lesz Malthael :'(
  • Overburner
    Az tényleg nagy volna. Hátha majd amikor a WoW-ra kerül a sor :D

Morpheus_v2 #2763 Pajamathur Abathur *.*
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.03. 21:48:31
  • Morpheus_v2
    Jövőheti hős és skin leértékelés:
    Raynor
    Commander Raynor
    Pajamathur Abathur
  • Nomad90Hun
    A monkról még semmi infó azon kívül amit trailerben látni lehetett, báár azért 1-2 következtetést így is le tudtam vonni, van elképzelésem kb. milyen kari lesz, elviekben supportnak rakják majd be ezt havertól hallottam, és akkor a trailerben látottakból amit leszűrtem:

eléggé a Holy téma köré építették őt is
    - lesz 1 shieldje, kb olyasmi lesz szerintem mint Tassadar shieldje,
    - lesz képességek között a Seven Sided Strike D3-ból, hogy ultiként, v sima basic ablitiy-ként azt passzolom
    - Inner Sanctuary szintén elképzelhető, annak is van pár variációja D3-ban, hogy most a lassítós, vagy a healelős verziót rakják majd be azt passzolom,
    - trait-nek 99%-ig biztos vagyok, hogy lesz 1 attack speed buffoló skillje, kb mint ami Kael-nek van csak ö attack speed buffot fog nyomni dmg buff helyett,
    - ultinak még esetleg Elemental Ally-t elképzelhetőnek tartom, vagy valamelyik mantrát berakják D3-ból de utóbbi lehet basic is

Térképre nem lennék meglepve ha a másik Diablo témájú térkép esetleg valami kriptás map lenne D3 act1-ből, vagy esetleg 1 tower of the damned féle térkép act3-ból, bár van pár jó hely act 5-ből is kiegből. meg D1-2-ből is jöhet map, karaktereket illetően Imperiusban szinte 100% biztos vagyok, hogy beteszik, de lesz szerintem még 2 kari az Eternal Conflict phase 2-ben rajta kivűl.

Sc témájú kieg valszeg az Sc2 Legacy of the Void környékén lesz kidobva esetleg kicsit utána karácsony környékén mondjuk, abból is lesz 2 map tuti, az 1-ik valószinűleg 1 protoss jellegű pálya lesz, karaktereket illetően Horace Warfield hangfájljait már alpha-ban megtalálták Thrall, és KT hangfájljai mellett, ö lehet akár warrior is majd, de Artanis is elég esélyes ö ráadásul pont passzolna is warriornak, illetve én még Stukov-ot szívesen látnám, de utóbbi csak egyéni vélemény.

Murky-ra még visszatérve, Nova-val simán kiszedhető, amúgy is épp akarok rá tesztelni 1 új buildet mert régi kicsit gyengus már, bár tény hogy sokan lebecsülik, de azért nem rossz ha ott van, pl. 5v5 fight-ban rányomja valakire a triple trap-et az rögtön futni kezd esetek 90%-ában ezzel máris 5v4 fightot csinált, azt le sem írom mit csinálna az ellenféllel ha mondjuk Johanna behúz Condemn-el 2-3 embert akire mondjuk Sylvanas dob 1 Vulnerability-s Shadow Daggert és rányomom az Preciosion Strike-ot erre a kis gyüllekezetre... :DD Pikk pakk képes jó kezekben akár vesztesnek is kinéző team fightokat megfordítani is.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.03. 19:57:43
  • Terawatt
  • antiqueA
    Elég komoly volna, ha beraknák Arathi Basint vagy Warsong Gulchot a jövőben. Odáig lennék meg vissza :))
  • Overburner
    Ez a logikus lépés. :D Kiváncsi vagyok a másik BG-re
  • Terawatt
    Jól hangzik. Szerintem starcraft lesz a következő. SC warrior sincs jelenleg ebből gondolom, plusz sc témájú pálya nincs.
  • Morpheus_v2
    PH fórumról idézet infómorzsák jövőbeli dolgokról:
    -After Butcher, Leoric and Monk they will move onto other Blizzard franchises - no more Diablo heroes for now; may return to Diablo afterwards.
    -Second Diablo-themed Battleground coming after Battlefield of Eternity
    -Internally they have a huge spreadsheet with Heroes - potential roles, skills, traits, etc. And they use it to decide what's next.
    -Butcher's choice was because they wanted a "scary" guy, that really instilled fear on enemies.
    -Leoric's choice was meant to have this guy that just never really dies - an extreme gameplay situation. "Lifesteal" theme.
    -Monk's choice was meant to fill the gap of not having a Diablo support hero. Very mobile. Community asked for him.
    -Monk on trailer uses quite a few animations from actual abilities.
    -Voice Chat being worked on.
    -Observer Mode is on their plans, but no timeline.
    -Gender swap on characters like Diablo (mentioned Illidan too) will likely be skins - new heroes would be kinda confusing.
    -Discussing on having a Thumbs Up/Down system to evaluate players after the match.
    -Gonna wait for Overwatch to establish itself as a franchise of its own before bringing those heroes over.
    -They do follow changes to the meta-game - particularly interesting when there are no patches influencing that.
    -Replay system forwarding and Reconnect system are similar problems - so they want to tackle those together. Rather than just optimize, they want to completely revamp it.
    -Maybe if they incentivize a Honour system and reward players for being helpful and nice (with some small bonus xp or gold) it can help with the toxic players issue.
    -Maybe they can pair players who are slightly more aggressive with other like-minded players, rather than flat out banning them.
    -These are potential solutions that are being discussed internally - not final thoughts on systems that will actually go live!
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.03. 15:53:25
  • armageddon666
    Ha ilyen MOBA a HDD miatt szaggatna az rég rossz. Nem hiszem hogy olyan sok dolgot kell betölteni egy meccshez, ami létjogosultságot adna a HDD-ről való töltögetésnek. Path of Exileban ténylegesen előfordul, hogy a HDD a bottleneck, de ott rengeteg anyag van amit csak on demand hoz be. Pl. ládika, ami szörnyeket idéz akár más területről is kinyitásnál. Ha az előre be lenne töltve, teret adna a csalásnak. MOBA-kban nem látom mit lenne értelme menet közben behozni, és nem egyből betolni a memóriába.
  • armageddon666
    Technikailag ami stunnokat nerfeltek, azok sosem akartak stunnok lenni. Displacement képességekre csináltak egy ilyen dazet. Mondjuk más MOBA-ban (LOL-ban biztosan) ezek is megszakítják a channeled képességeket, Blizzard úgy gondolta, hogy itt nem kéne.

Mit értetek el-wot-osodáson?
  • Nomad90Hun
    Jah vannak Ai huszárok szép számmal 1 ideje én se szeretek ai-zni, open beta-ban még elment de már nem annyira release óta.

Amúgy murkira visszatérve szeretem olyan kis esetlen aranyos mókás dög, hogy nem lehet komolyan venni aztán odajön és rádvág akkorát, hogy zöldülsz.. :D
    Ellenfélnek idegesítő, amúgy meg róla tudjuk, hogy ö élő szövet a fémvázon ugy? Nem is értem miiért nem csinált még hozzá Blizz vmi terminátor skint ami halálakor azt mondaná "i'll be back". :D
  • BlackShadow
    Ezekkel kezdtem.. De majd ma nekimegyek megint.
    Ám továbbra is szkeptikus vagyok ezekkel kapcsolatban, hisz mi köze a grafikához, hogy hálózati problémája van? Amikor lag van, akkor egeret ugyan úgy használhatom, és adhatok ki mozgás parancsokat, csak értelem szerűen nem hajtódik semmi végre :)
  • robotnyk
    ha régebbi hddn van, sata 1-2, esetleg 5400as, döglődig a cache akkor simán lehet. egyébként tegnap nálam is voltak lagok, szóval szerintem nem kliens oldali probléma
  • dantor7
    Én is jófej akartam lenni élő játékostársaimmal, hogy ha valamilyen hőssel még balfasz vagyok, nem rombolom a hangulatot QM-ben...
    Namost, miután úgy elvert az AI engem is, hogy csak füstöltem (ilyen 5% hp-n lévő enemy hősök rohangáltak a társaim között nyugodtan osztva a halált, míg a csapattársaim forogtak és üldözték a 90% hp-n menekülő tankot)...,
    úgy döntöttem, hogy AI ellen ugyanúgy felkúrhatom magam mint QM-ben, de QM-ért több XP jár, és még el is leshetek dolgokat a jobbaktól; többet nem AI-zok.
  • Lokker
    Ezzel imitálják a playerek viselkedését QM-ből. :)
  • SLICK
    na most jól felbaszott a játék. Tyrande-ot húznám fel 5-ösre AI ellen. Az ellenfeél felvette a Gólemet a Sky Temple pályán, míg mi a tornyokat foglaltuk. Visszaportoltam a bázisra, magamra pingeltem az összes botot, hogy visszaverjük őket, benyomtam a Starfall ultit, baglyot beléjük lőttem, meg stunoltam is vagy két ellenfelet, majd Kerrigan magához húzott, kaptam egy stunt még a gólemtől, megöltek. A faszkalap botjaim meg visszamennek kutazni és mennek fel Top lane-re miközben verték a Coreunkat. Közben az összes ellenfél legalább fél HP-ra le lett sebezve.
    nem vagyok képes felfogni ésszel, hogy ha valamit javítanak az AI-n akkor valami mást miért kell elbaszni benne? Hát így kikapni, komolyan....
  • antiqueA
    Véleményem szerint nem minden a sebzés. Ezzel a builddel is igen komoly sebzést szoktam produkálni és egész jól jelen tudok maradni, nagyon keveset halok. Ez nekem fontosabb, mint a nagyobb sebzés. Biztos játszottál már te is igazán jó Murky ellen. Rendkívül idegesítő, nem? Én részben ebben látom az igazi hatékonyságát.
  • Morpheus_v2
    De nem látja kárát sebzésed, hogy nem húzod a puffert? Értem, hogy sokáig életben maradunk és erősebbek leszünk, de lvl16-on a "Slimer pufferfish" nem adna jelentősebb plusz sebzést?
  • antiqueA
    Én 10ből 9x ezt használom: Murky build

Néha 7-es szinten a Compressed Air-t rakom (nagyobb puffer átmérő).

A bubi talentezéssel rendkívül jól életben lehet maradni, így jól felstackelheted az ability powert (Living the Dream talent) és rendkívül erőssé válnak a képességeid. Az ellenfélben könnyen azt az érzést keltheted, hogy állandóan bubizod és healeled magad, ezért felesleges is téged támadni. Rendkívül idegesítő és hatékony build. Persze tudni kell jól használni.
  • Morpheus_v2
    Ezt ki is fogom próbálni, tudnál hozzá dobni egy buildet?
  • antiqueA
    Én 9-es szintű Murky tapasztalatból azt mondom neked, hogy csakis Octograb, semmi más. Ha jó gyors vagy, 1v1ben nagyon komoly: slime, pufferfish, grab, slime. Ha nem hal meg, jössz a jó esetben közeli tojásból és végzel vele. Teamfightban is sokkal használhatóbb: 3 sec stun úgy, hogy közben sebezhető a célpont (pl a következő stun ultikkal ellentétben: zagara maw, zera prison, anub web) nagyon nagy előnyt tud biztosítani. Rengeteg olyan szituáció adódik egy-egy meccs alatt, mikor sokkal jobban jössz ki Octograbbel. Nem az a lényeg, hogy közben sima autoattackot ütsz, hanem az, hogy aládobod a puffert és a cimboráid elintézik míg te fogod. Ezekhez képest a duda semmirevaló.
  • Morpheus_v2
    Patch napján vettem meg murky-t olcsón, akkor se tudtam semmit csinálni miközben tolta az ultit. Persze tömegben gyorsan lecsapnak ha ezt eltolod és akkor nem sokat ér a cc. Én az aoe ultiját jobban kedvelem, sokkal nagyobb sebzést lehet tolni vele és teljesen jól bevédhető vele az immortal/temple/ egyéb elfoglalós dolog. Ha nagyon 1v1-re mész, akkor jó a sharkos, de lvl20-ig az az ulti csak egy szimpla cc.
    Most néztem, hogy a blizzard a stun-t nerfelte a legtöbb karinál, de a butchernél és leoricnál rendes stun van. Ne menjenek már ennyire a pénzre bakker... gondolom 2 hét múlva nerfelik daze-re a stunját...
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.03. 11:08:20
  • VladimirD
    Ez mennyire nerfeli Murky-t?
  • VladimirD
    Ez hatványozottan igaz, ha support a mained. Az észkombájnok elvárják, hogy 1v3-4-5-ből i skiments a seggüket. Régebben még meg is tettem, vagy is megpróbáltam, mert ugye engem is küldtek a föld alá. Ma már, aki ilyen Dolphramboshwarzeneggerstallona, azt hagyom a francba.

u.i.: persz eha látok rá esélyt, akkor teszem a dolgom
  • Morpheus_v2
    De tudom utálni, amikor valaki meghal egy tényleg béna akciója miatt (1v2-3) és elkezd szájkaratézni, mert a rossz csapat miatt halt meg. Erre természetesen mindenki reagál és elveszítjük a meccset, mert senki se figyel már csak oltják a nyomoroncot. Napi 1-2 ilyen qm-em és HL-em mindig van, nagyon érződik a nyári szünet... Remélem tényleg banolják őket, ha már ennyi reportot kapnak...
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.03. 09:37:47
  • Kotomicuki
    Kezdenek nagyon el-wot-osodni a srácok, ami abszolút nem jó irány!

Remélem, nem azért nerf-elték pl. Illidan-t, mert Abathur-ral összedolgozva már OP-gyanús volt és a szétverésével EZT próbálták meg "helyrehozni"?!
  • Terawatt
    Ha nem bírod a bárány életét akkor vedd meg és légy Szúnyog. Most úgy is olcsóbb :D
  • Nomad90Hun
    Ja. Ez kb olyan mintha Jaina-nak beraknák, hogy Ring of Frost alatt nem tud mondjuk 1 Blizzardot is ráküldeni a befagyasztott védtelen áldozatokra... Ja neem nem is irok még többet, mert a végén még ötleteket adok a Blizz-nek. Amúgy lurki Murky így is 1 kis szemét karakter, a kis 3 sec-es respawn-jával meg a bubival amivel 2% hp-val odébb repül és lesz megint 80% hp-ja.... Jó kezekben annyira idegesítő tud lenni, hogy legszívesebben megkérném Diablót, hogy kapjon már fel 1 fort-ot és vágja hozzá a pálya másik feléről hátha kilapul és beledöglik, jaa bocs előtte tojt 1 szép fehér tojás alakú izét...
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.03. 07:35:13
  • BillerKee
    Hotfix volt az éjjel; többek között Murky-t kellett bazerálniuk, Octo-nál a 3 sec alatt ő sem tud mást csinálni, mint autoval püfölni a célszemélyt. Nem tud más ability-t alá-kombózni, meg elmenni se... köszönjük Blizzard... :S
    Utoljára szerkesztette: BillerKee, 2015.07.03. 06:50:38
  • Nomad90Hun
    @Black

Szerintem próbáld meg, hogy lejjebb veszed az effektek, az árnyékok, és a terep részletességét minimumra, nekem előtte folyton laggolt, most mióta ezeket levettem alig-alig van 1-1 laggom.
  • Terawatt
    HDD-nek nem igazán kéne bottlenecknek lennie.:)
  • robotnyk
    lehet hogy a gép kevés, esetleg a hdd lassú, ha tudod lejjebb venni a részletességet, próbáld meg úgy
  • BlackShadow
    0% packetloss.. 2000+ ping :) Ebből kiindulva akkor tényleg nem nálam van a hiba (vagy VGA lenne kevés neki és lagban mutatkozik meg?).
    Lényeg a lényeg - megszoksz vagy megszöksz helyzet :)
  • karmacoma
    Bármilyen CC. Ha megakadályozzák a selfhealt, akkor nagyon gyorsan meghal. 1 vs 1 nem szabad nekiállni leburstölni, mert nagyon kevés életről is vissza tud jönni ha sikerül beindítania a darálót.
  • armageddon666
    Ez az Abathur egy igen mókás karakter. :) Mondjuk frusztráló ha senki nem mer menni a csapatból, de egyik meccsen kifogtam egy agresszív Sonyát, és szimbiózisban daráltunk.

Ez a Butcher meg röhej. Autoattackból akkora burstje van, ami ráadásul még healeli is. Ezen felül egy rakás HP-t is kap. Mivel lehet megölni, mit lehet tenni ellene?
  • robotnyk
    csinálj egy jó hosszú pingtestet, hátha packetlossos a net. olyankor mikor ráérsz, egy olyan jó 1000-2000 ping bix.hu-ra mondjuk. egyébként ha a HotSot is a franciák hosztolják, te meg messze vagy a telekom fejállomástól, akkor simán lehet hogy semmit nem tudsz csinálni
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.07.02. 17:55:17
  • Terawatt
    Dimenziókapu? :D Nem kell neki kapu, csípőből megy neki