4549
  • Morpheus_v2
    Nem is értem minek kell hack.

• Terawatt
    Jót röhögtem. Végén az "oh shit" moment.
  • Morpheus_v2
    Basszus! Kezd a kis rohadék a kedvencemmé válni. Még rossz partikat is meglehet fordítani vele.
    Blizzard már "dolgozik" a csalás ügyön, már ha találnak rá megfelelő embert.
  • BillerKee
    Fun Murky moment :D

A meccs kicsivel több, mint 40 perc volt, sajnos elvesztettük, de az 540k xp megérte :)
  • Terawatt
    Ez a butcher tényleg egy vadállat. Novával dobtam az enemy diablora egy vulnerabilityt és butcher ezzel együtt pillanatok alatt össze csukta.
  • Terawatt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Még egy esélytelen csapatfelállás.
  • SLICK
    akkor most buffolhatták
  • armageddon666
    SC2-nek vagy HOTS-nak? Mert amit HOTS-hoz dob ki az vírus ám keményen. :D (Fórumbejegyzés, kommentek)
    De SC2-nél állítólag még streamelni is szoktam maphackkel, mert Blizzard nem tesz semmit.
    Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.07.04. 19:56:07
  • twoeam
    Egyébként most utánanéztem, mert érdekelt, első oldalon kidobja a google a működő hacket.
  • twoeam
    Az sc2 is ugyanerre a rendszerre épül, és ha ez nem elég ugyanaz a motor hajtja. Csodák csodájára, van maphack és egyéb nyalánkságok, idők kérdése h. a drop hack mikor kerül be HoTS-ba is. :) Ez van, most két dolgot tehetnek, mass bannolnak, aminek nincs sok értelme, új ip majd új account és megy újból, vagy kifejlesztenek valamit. Esetleg átírják a kódolást, de ki tudja ez mennyi erőt igényelne részükről.
    Utoljára szerkesztette: twoeam, 2015.07.04. 19:47:03
  • ddany7
    hat en is azt vettem eszre... pik pak osszecsukott.
  • Mephike
    Na tessék, most néztem meg egy videót, itt is a friss példa :)
    (A videó végét nézzétek meg, amikor kiértékeli a srác a meccset. De a Butcher build sem rossz, amit használ.)
  • Mephike
    Saját tapasztalatom az, hogy a warriorok között az egyik legnagyobb dps-t osztja le, ha úgy tallenteled.
  • VladimirD
    Ha p2p akkor p2p, minen esetre akkor sem tudom elképzelni, hogy valós hack legyen egyszer is majd. Ha meg lesz, akkor majd megkövetem magam. (A LoL-os videó számomra sokat nem mond, mivel nem ismerem játékot, minden esetre itt is fenntartom, hogy bárki tud lokálban olyan videót csinálni, amilyet csak akar.)

Minden esetre a lényeg a lényeg, egyszerűbb a hibáztatás és a bűnbak keresés. Bár szerintem ez már senkinek nem új, aki akár csak egy hónapot is játszott online játékkal.
  • SLICK
    A MM-el kezdhetnének már valamit. Én voltam Abathurral és kifogtam magam mellé egy Tyrande, Falstad, Azmodan, Nova négyest. Nova az állandó noobozáson kívül semmit nem csinált, el is baszta a többiek kedvét. Nem is mentek neki segíteni, én párszor rámásztam, még ezután is, akkor érdekes módon életben is tudott maradni jobb szituációkban, a többiben már én se tudtam segíteni mert 1v-3/4-ben esélye nem volt.

igazán betehetnének már valamit, amivel megoldható legyen, hogy az adott játékossal, soha az életben ne sorsoljon össze
  • armageddon666
    Nem érted. Nincs szerver. A HOTS p2p, a többi játékossal kommunikálsz. Nincs módosítás. A géped memóriában ott van MINDEN. Amit nem kéne látnod az is, csak a játék azt elrejti előled. De attól még az adat ott van, és nálad is, nálam is hozzáértőbb emberek tudnak olyan programot írni, ami hozzáfér, és meg is tudja mutatni neked valamilyen úton módon.

LOL-hoz létezik ilyen:
    videó

Pedig a LOL szerver-kliens alapú és nem p2p.

HOTS a SC2 motorját használja, ahhoz pedig létezik maphack, keress rá. HOTS-ban is megvan a potenciál.

Ettől függetlenül én még nem találkoztam csalóval, illetve meg sem fordult a fejemben hogy csalnak. Visszagondolva korábbi játékaimra sem hiszem hogy találkoztam csalókkal, és valószínűleg sokaknál (nagyon sokaknál) csak gyenge kifogás hogy "bizonyára csalt az ellenfél!!".

• BlackShadow
    No akkor ez technikai hátteret adott az elképzelésemhez. Valóban az történik - valszeg állandóan elvesztem a kapcsolatot, és újra kell számolnia a dolgokat :(
    Viszont akkor miért nem packet lossos a netem? Mitől veszíthetem el a "kötelet"? :)

Morpheus_v2 #2786: Ki van kapcsolva. Azt is néztem - 0 változás.
    Utoljára szerkesztette: BlackShadow, 2015.07.04. 15:42:43
  • VladimirD
    Én megkérdőjelezem. Mivel ha ott is van az adat állomány a gépen, az abból induló, vagy az azt használó output elakad, ha olyan kérés indul a szerver felé, ami nem megfelelő. Azáltal, hogy a gépeden van maga a játékhoz tartozó adat mennyiség, azt akkor tudod "kedvedre" változtatni, ha lokálban játszol, vagy a szerver ezt engedi. Van ott egy kapu, amin nem megy át a hack.

Én személy szerint nem mennék bele olyanba, hogy ki, mikor, hogyan, miért és hányszor talákozott azzal, hogy egy online játékot hackoltak. MINDEN messziről jött ember azt mond amit akar. Ráadásul - legalább is számomra -, eddig mindig kiderült, hogy valamilyen játékmechanikai félreértelmezés volt a hacknak kikiáltott dolog. Ahogy a jelenlegi példa is mutatja.
  • armageddon666
    Azért a maphack létezését ne kérdőjelezzük meg, illetve utánajárva a dolgoknak komolyabb dolgok is létezhetnek. Köze nincs ehhez a szerverhez. Lokálisan a gépeden ott van minden adat hozzá, ami kell. Csak egy hack kell ami ezt előhozza. LOL-hoz durvább dolgok is léteznek (így a maphack említése után olvasgattam róla). Hogy HOTS-hoz is vannak-e ilyen bot scriptek azt nem tudom.

#2786: a replayeket ha megnézed nagyon kevés helyet foglalnak. Tulajdonképp csak az inputok vannak elmentve, egyébként az engine egy determinisztikus szimuláció. Gyakorlatilag replay során újrajátszódik neked a játék. Emiatt nem hiszem hogy akkora terhelést róna a gépre hogy szaggatást okozzon.

https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/31d5pf/a_dive_into_heroes_networking_and_performance/

• SLICK
    nehéz megölni, de dmg-e alig van
  • ddany7
    Johanna csak szerintem borzalmasan OP?
  • Morpheus_v2
    A játék elvileg rögzíti a meccseket is a gépre, nem lehet hogy az is okoz némi lagot?
  • BlackShadow
    Arra jöttem rá totál minimum kipróbálása esetén, hogy a játék teljes mértékben ugyan úgy laggol. Azon nincs semmi változás -- DE -- a lagból sokkal gyorsabban visszakapom az irányítást. Szóval olyan, mintha a lagtól még a grafikai elemeket is újra kéne töltenie és ezért tart tovább neki magasabb beállításon. Ennek van értelme? :)
    Mindenesetre így marad az ultralow és pár mp lagok.
  • VladimirD
    Ne gondolkodj. Hagyd abba.

Minden bizonnyal a Blizzard lesz az, akinek a szerverein maphack és hasonló baromságok fognak működni. Persze mindig más a hibás... lehet a játékot kéne kiismerni első körben.
  • VladimirD
    +1
  • karmacoma
    Én is azzal szórakoztam a múltkor, hogy hányszor, milyen messziről tudom Muradinnal eltalálni a kalapáccsal azt a Zeratult, aki azt hitte a cloack láthatatlanság. Az uccsó pár napban folyamatosan Zera-t gyakoroltam, rá kellett ébrednem, hogy Blink+pokeolni is bokor mögül érdemes, majd vissza wormholeozni, különben leirtanak, mert megmarad a vision. A társakkal meg nem kell foglalkozni. Nekem is vannak 8-9-es vereség meg győzelmi szériák solo QM-ben. A többiekkel nem tudsz mit kezdeni, csak a saját játékodra van ráhatásod. Próbálj egyéni sikereket elérni, fejlődni és ne idegesítsd magad a feedelő, hibázgató társakon. Már csak azért se mert pl van olyan dolog ami miatt 150-200 játékkal ezelőtt kiakadtam, azóta meg rájöttem, hogy nem is nekem volt igazam. A QM-en nem múlik semmi, az a lényeg, hogy rankedre, illetve premade-re a lehető legjobb legyél. Egy vereségtől nem leszel rosszabb játékos.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.07.04. 14:10:41
  • sadface #2781
    mehet a here, kell a level 20 murky
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.04. 14:09:06
  • Terawatt
    Én mindig kilövöm stealthből őket. Bokrokon keresztül kell bujkálni és akkor nem vesznek észre.

Ha csak idegeskedsz akkor nem a te játékod, mert ugye ezt élvezni kéne. Competitív játékban mindig lesznek Khm "low skill csicskák"
  • TBTPumpa
    Hétfőig!
  • armageddon666
    A cloak nem láthatatlanná tesz. Zajos a kép. Van aki figyel rá, van aki nem. Ha rákoncentrálok általában én is látom a Novákat, Zeratulokat. Szóval nem véletlen, hanem figyelem.

Persze biztos vannak olyanok is akik csalnak.

Infinite HP, mana, cdr, stb. meg elég feltűnő lenne.
    Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.07.04. 12:11:04
  • Nomad90Hun
    Ez a map hack tleg durva, így forumot olvasgatva beugrottak olyan momentek amik már akkor is furcsák voltak.. Lassan el kéne kezdeni gondolkozni a game abbahagyásán, mert nincs kedvem napjában 60x felidegelni magam az ilyen noob low skill csicskákon..

Pl.

-Nova-val állok Stitches-töl 1 snipe-nyi távolságra ckloakban erre betalál hook-al 3x is különböző helyeken ráadásul...
    - vagy Zeratul-al el blink-elek kicsit odébb is futok és irányt is váltok erre mit isten pont rámugrik az ellen Muradin-ja, utána meg késöbb rám charge-ol a Diablo pl... Véletlen mi..?

és van még rengeteg ilyen eset...

A másik baj, hogy ez még csak a kezdet, jönnek majd az infinite mana, infitnite hp, és no cd hack-ek meg trainerek lassan...

Anno Crysis 2-ben is ez volt előszór jött az aim hack utána infite energy, majd god mode, stb..
  • Morpheus_v2
  • TBTPumpa
    Nem is baj, ez az egymás után 3 Diablo-s karakter már sok is lesz. Amúgy az Amazon Nova skin mikor kerül be? 2-3 hét múlva?
    StarCraft-os hősök jönnek ezután szerintem, de az sem baj, ha jön egy két új WarCraft-os karakter is.
    Alleria Windrunner és Valeera Sanguinar. Boobs everywhere!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.04. 09:22:48
  • BillerKee
    Wtf moments ep. 1.
    Wtf moments ep. 2.

Jó szórakozást .) (a Murky vs. Sylva már volt a héten)
  • Nomad90Hun
    Szerintem majd D3 következő kiegjével jönnek új Diablo hero-k meg mapok ami nagyjából jövőre várható.

A map hack meg elég csúnya... Mondjuk nem lep meg már SC2-ben is voltak ilyen és ehhez hasonló hack-ek, csak idő kérdése volt, hogy megjelenjen itt is, lévén ugyanaz az engine van alatta ;(
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.04. 08:27:26
  • Morpheus_v2
    Következő diablo körig sztem nem lesz, ezt írták már Johannánál is, hogy most nem jön Malthael. :/
  • Terawatt
    Nem lepődök meg. Ami online game ott biztos hogy valaki készít egy csalást. Szerintem ha felmész YTra akkor az összes konkurensnél lesz találat. *vállat von*
  • armageddon666
    Abathurt egyébként mindenkinek ajánlom. Segít jobban átlátni a játékot, fejleszti a map awarenesst. :) Ja és Cursed Hollowon hatalmas élmény belopni a hollót vele.
  • sadface #2769
    ma vettem meg, tbt-vel toltunk is pár meccset... 1-et buktam vele a többi win... imádom, nagyon kábszi hős. :D
    holnap beeresztjük hereligára is, hadd szóljon.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.03. 23:55:21
  • armageddon666
    Még nem próbáltam, de 7000-ért lehet, hogy megveszem. :) Abathurt is megvettem próba szerencse alapon, és nem csalódtam benne.