4549
-
Kotomicuki #2847 Azon a pályán már győztem úgy, hogy sok figyelmet nem fordított a csapat az immo-kra - kapunál lett leverve - , ehelyett camp-ek és line takarítással XP- és szint előny, majd +2-3 szintnél egy immo-val (ekkora forral már sokkal könnyebb begyűjteni) core push...
Extra szar az a pálya, mert túl sok időt rabol el a 2 hallhatatlan bunyója, ami alatt egy komplett védvonalat is lazán be lehet tolni + camp-ek, majd az ellenfél immo-ját kevesebb veszteséggel megállítani: volt, hogy csak 3.-ra sikerült egy 3+1-es erődrendszerünket leszednie, míg mi addig a core-jukig toltuk a 2 line-t...!
Mindez QM-re értendő...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.07.07. 13:25:36 -
dantor7 #2846 Tegnap Muradinnal és Vallával ketten nem tudtuk megölni, tudom az én hibám is, de azt gondoltam, ha Rewind-el elnyomok rá 2x stun-t, ott van a Thunder Clap -50% attack speedje, Imposing Presence -50% attack speed debuffja, akkor nem tudja magát kihealelni ha engem üt.
Levittük a 2 stun alatt kb. 5% hp-ra, ütött KETTŐT és 50% körül lett :D -
#2845 Én meg inkább a boobs oldalra sorolnám. na? :D -
#2844 Nem olvasták a camp-es guideot. -
Nomad90Hun #2843 Ilyen durva defeat-em is rég volt már... Többször is volt jó előnyünk, levertük az ellent, stb, ott van az immortal erre kedves csapatom elmegy campezni ahelyett, hogy immót ütnék mert ellenféltől kiszedtünk 4 hőst pl, de olyan is volt sokszor, hogy 1-2 ember elment pusholgatni ahelyett, hogy besegítettek volna teamfightokba, vagy épp immortal leverésébe / védésébe...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.07. 08:42:32 -
Mitttomén #2842 Sziasztok,
Délutáni-esti játékhoz keresnék társakat, mert a solo QM-től kezdek idegsokkos lenni, HL-nek meg inkább neki sem állok a sok premade csapat miatt.
Nem igény a pro szint (az még nekem is igen távoli), beérem azzal is, ha valaki már nem egész meccsen egy lane-t tol, vagy megállás nélkül szólózza egymás után az összes camp-eket és nem megy rambozni 1vs4-ben a hatodik halál után is, ami után nekem jön a flame, hogy miért nem mentem meg mert support vagyok és ez dolgom.
QM-ben sajnos kb. 3-ból 2 meccsen ezek valamelyike a helyzet...
TS-em e percben éppen nincs, de ezen semeddig sem tart változtatni....
KulaBa#2484 -
#2841 Semmi baj. Jaja lehoztuk. Volt hogy beszéltem a bothoz mire Másodjára is leesett hogy már nem te vagy :D tegnap 6 qmből 5 win. Jó kis csapat voltunk. -
93Geri #2840 Az elmúlt héten azért találkozhattál csak néggyel mert bejött az új mapp, a Battlefild of eternity, és emiatt csak 4volt elérhető hogy többször/több eséllyel dobja be az új mappot hogy azon is játszhassanak az emberek.
Nemtudom meddig lessz így. Engem mondjuk eddig nemsokszor kb 15x dobott be rá, én ezt legalábbis kevésnek érzem (hozzáteszem napi 10 meccseket tolok). -
Harkat 89 #2839 Üdv.
Olvastam, hogy 8 pálya van a játékban. Viszont én még csak 4-el találkoztam eddig a sima meccsek alatt random módon. Többi pálya hogyan érhető el? -
Nomad90Hun #2838 Hááát, henteske szerintem nem olyan erős. Persze ha healingje fent van akkor igen, de erre vannak a stunok meg a "silence" ha nem tudja elsütni a skilljeit / nem tud megütni, akkor nem tudja healelni magát, és simán le lehet verni, pl Johanna-val rátolok 1,5 sec-es Shield Glare-t odajön valaki még és hulla, leverjük mint részeg indiai taxis a taxiórát, Muradin Storm Bolt-ja, vagy a talentezett Dwarf Toss szintén jó ellene, Li li Blinding Wind-je is jól alátesz 1 lapáttal szintén, vagy Arthas Howling Blast-ja is keményen le tudja fogni, de bármilyen polymorph-ot rátolnak az is Silence-et rak rá a hatás ugyanaz, Kael Gravity Lapse-e szintén bebénítja 2-3 másodpercre, és sebzi is, vagy akár említhetném Tyrande Lunar Fire-jét is. Mondjuk tény Illidian megkapta az atyai simogatást a szívlapáttal lassan át fognak állni szerintem az emberek a Butcher + Abathur kombóra, egyébként 1 hónappal, vagy 3 héttel az után hogy kijön 1-1- új hős kap kisebb-nagyobb nerfet.
@Tera
Bocsesz, hogy meccs végéről lemaradtam de elszállt a net, kb most este 11 elött 5 perccel jött vissza. Amúgy mi lett a vége? Gondolom win, mert elég durva előnnyel rendelkeztünk. -
Lokker #2837 Ez a "Bucser" olyan erős hogy már csít szaga van. Komolyan, meccseket lehet vele eldönteni. 1v1-ben ugye öngyilkosság megütközni vele, 1v2 is nagyon necces 1v3-ban meg meg lehet ölni csak ott is 1-2 embert magával visz. Mikor akarja blizz nerfelni? -
#2836 15~% hp mindenkinek azért nem kevés. Teamfight kibontakozása előtt szoktam ledobni mikor sérül az első ember ~. Mental Acuity vagyis az Oracle cd csökkentőjét vedd ki helyette, hogyha 1-2 stealth hero van a játékban ellenetek persze. Elég erős counter[attól függ mennyire érzed veszélyesnek]
Új pályán például amikor középen harcoltok egyet, majd vonultok az immortalhoz akkor általában le van annyira sérülve a csapat, hogy a ward szépen kibontakozzon. -
#2835 Na kipróbáltam a buildet, én speciel nem vettem észre a ward erősségét.
Az viszont biztos, hogy elég szép dmg-et vittem be a játék végéig, sajnos ez nem volt elég :|
Mindegy majd kialakul vele a saját játékstílusom is. :) -
#2834 Még csak 1 hete került be a Diós kontent! Még Nova skinje sem került be! Talán a Skeleton King-el vagy majd a Monk-al! Húzni kell a mézesmadzagot, nehogy lelépjenek a játékosok!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.06. 21:46:56 -
Phara #2833 Pár hete még patch előtt írta asszem TBT,hogy a Diablo RoS-osok kapnak új mountot,viszont erről semmi hír nincs.Mi akkor ezzel a helyzet tudni valamit? -
Nomad90Hun #2832 Benne lennék én is 1 pár kör Hero League-ben meg Team League-ben is, mert QM meg A.I bohóckodás csak kb.. -
#2831 Este írok :) -
Wesgol #2830 Sziasztok!
Többedmagammal csapatot keresünk, hogy végre team league-ben is kipróbálhassuk magunkat. Jelenleg általában 1-4 fővel szoktunk nekivágni a hero league-nek. (Ez a legtöbb esetben inkább 2-3 fő szokott lenni, illetve én személy szerint sokat soloq-ztam elég felemás eredményekkel.)
Amennyiben valaki itt közületek szintén keres csapattagokat szívesen csatlakoznánk, másrészről pedig mi is szívesen fogadunk játékosokat a már meglévő de még hiányos keretünkbe.
További infóért, battletagem: Solo#2877
Utoljára szerkesztette: Wesgol, 2015.07.06. 14:11:46 -
BillerKee #2829 Na, akkor kipróbálom végre Johannát... -
ddany7 #2828 zeratul-johanna -
#2827 Érdekes hét lesz. -
dantor7 #2826 FREE Rotation következő héten:
Malfurion
Valla
Tassadar
Stitches
Sylvanas
Zeratul (lvl 12)
Johanna (lvl 15)
-
#2825 Na meg a Val'kyr-okkal nekromancia sem túl jó.
Garrosh Hellscream says: What you have done here, Sylvanas...it goes against the laws of nature. Disgusting is the only word I have to describe it.
Lady Sylvanas Windrunner says: Warchief, without these new Forsaken my people would die out...Our hold upon Gilneas and northern Lordaeron would crumble.
Garrosh Hellscream says: Have you given any thought to what this means, Sylvanas?
Garrosh Hellscream says: What difference is there between you and the Lich King now?
Lady Sylvanas Windrunner says: Isn't it obvious, Warchief? I serve the Horde.
*Sylvanas mockingly salutes Garrosh.*
Garrosh Hellscream says: Watch your clever mouth, bitch. -
#2824 Ja a Worgeneket is minden áron el akarta gázosítani a plague-val hiába nem engedélyezték neki. :D (Hitler with boobs)
robotnyk #2823
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.06. 10:18:16 -
#2823 Tempest Keep was merely a setback! -
#2822 A jók közé sorolnád? Sylvanas mindig is rettentő önfejű és makacs nőci volt. Régen Silvermoon védelméért bármire képes volt, aztán mikor Arthas átváltoztatta akkor meg a bosszúért volt bármire képes. Ha kellett gondolkodás nélkül végzett mindenkivel céljai eléréséhez, emellett képes volt félrevezetni és átcseszni a jónépet. Mint Kerrigan. Szóval inkább negatív szereplő Sylvanas, mintsem jó. Bár a HotS nem az aktuális Loret tükrözi, inkább csak innen-onnan merít a karkterek miatt. Mert ha az aktuális sztorit követné, akkor nem lenne Kael, Illidan és Arthas sem. Jaina kattant lenne, Kerrigan pedig maga lenne a megtestesült jóság (mert ugye a HotS-ban -Heart of the Swarm) visszanyerte öntudatát, utána már jófej csajszi lett ismét, gyilkolni sem akart, csak Mengs-et akarta megekézni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.06. 09:40:37 -
#2821 Szégyeld is magad. -
Nomad90Hun #2820 Oh bocsánat, hogy mertem feltételezni az itt lévők mindegyikéről, hogy kitolt már 1 több mint 2 éves kieget, az alap SC2-ről nem is beszéllve...
Jut eszembe ha lenne team zúzhatnánk azt is néha. -
#2819 Ez a build ami alapján játszom. Lehet hülye biztosan is tolni a survival talentekkel, ami ráadásul őrületbe is kergeti az enemy teamet, de az annyira nem túl effektív szerintem. Healing wardon én is elsőre csak néztem, hogy ez lehet nem a legjobb, de valóban nagyon hasznos.
Szerk.: Nomadot meg ban a spoilerért. joking [Nem toltam még végig, majd egyben akarom a 3 részt. ]
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.06. 05:24:59 -
Nomad90Hun #2818 Igen. Sylva ugye Arthas által lett banshee-ként megidézve miután Arthas megölte őt(nem titkoltan ezért gyűlöli is Arthas-t, és meg akarja ölni), Wc3 után fogja össze ö az Elfeledetteket, akiket Arthas hátrahagyott amikor Lich King-é vált, közéjük tartoznak az élőhalott elfek is pl.
Kerrigan-nél mg ugye SC1 + Broodwar, és SC2 WoL-ban gonosz volt(az eredeti személyiségét elnyomta annó az Overmind), és SC2 WoL végén "tisztítja meg" őt Raynor 1 X'el Naga ereklyével, amiről kiderül, hogy az Amon által létrehozott uralmi köteléket törte csak meg ő közte és Amon között(Amon most fog visszatérni a Legacy of the Void-ban), és SC2 Hots indul úgy, hogy Kerrigan a régi ghost emberi öntudatával van ott félig zergként még mindig, az már más kérdés, hogy 1 átverés következtében kénytelen újra átvenni a raj irányítását, a pengék királynőjeként ismét, de megtartva régi énjét.
A másik tegnap este haverral mentünk 1 meccset az új pályán és engem utál a game de komolyan... Olyan defeat-ünk volt, hogy majd kiestem a székből.. Felállás nálunk: Johanna(én), Butcher(haverom), Nova, Azmodan, Sonya. Ellenfélnél: Azmodan, Sonya, K'eal Thas, Muradin, Stitches. A gond ott volt, hogy a Nova-nk kb semmit nem csinált csak fel alá rohangált a pályán, ha meg teamfight volt Azmodan-unk rendszeresen elfutott full hp-val és otthagyott engem hogy 3-an 4-en körbezárjanak, és összecsukjanak, haveromat szintén, Sonya-nk dettó, nem néztem meg acc-jukat de olyan kezdő hibákat vétettek, hogy nem igaz, volt pl h ellen beállt egy 3v5 fight-ba levertük okét, én ugyan meghaltam közben de haverom elindult leverni a pont megjelenő immortalokból az ellenfelét, kedves társaink meg pöfülik a minionokat, külön szólni kellet nekik, h "hé gyerekek van 30 másodpercünk tisztán leverni az ellen immortal-ját vonszoljátok már oda a seggeteket..." Levertük, aztán haveromban meg bennem felcsillant a remény, hogy talán még nyerhetünk is, erre megindul immortalunk majdnem full hp-nyi shielddel, mit csinál kedves csapatunk? Hagyja, hogy menjen egyedül, haverommal ekkor már halottak voltunk, ellen visszajött, leverte immortalunkat, bejöttek a bázisunkra ahol már csak a core állt, és szétverték a fenébe, közben persze csapattársaink okosan leálltak 1v5 fightolgatni szépen kinyiratva magukat.. -
antiqueA #2817 Nem tudom... nekem elégé egyértelmű a gonosz jelentése :)
Warcraftban Sylvanas a horda oldal egy vezető személye, a horda viszont nem gonosz, csak más szemlélet szerint éli az életét. Tehát Sylvanas sem gonosz, csak el van átkozva. Ellenben Arthas-al, aki egyértelműen gonosz vagy Diabloval, Butcherrel. Érti? :)
Kerrigan érdekes kérdés, mert neki voltak gonosz és jó állapotai is. -
#2816 Ugyanazt, amit Kerrigan. Mi a gonosz és mi a jó? :D -
antiqueA #2815 Mit keres Sylvanas a gonosz oldalon? -
#2814 Tassadarral nem sikerült még élesben igazán jól játszanom, pedig mint Support hős, ő jön be a legjobban. Az a baj hamar kiszedtek mindig, na meg eleve a supportkodás nekem nehezebben megy, ezért is játszok velük ritkán.
Kiváncsi lennék, hogyan Talentelted, meg úgy pár tippet szivesen fogadok Tassadarral kapcsolatban. :)
Én ezeket használom:
1 lvl: Psi-Infusion: mana regen
4 lvl: Leeching Plasma: Life regen amíg az armor tart.
7 lvl: Static Charge: Psionic Storm alatt több dmg
10 lvl: Archon
13 lvl: Distortion Beem: lassítás
16 lvl: Second Strike: 2 Psionic Storm
20 lvl: Twilight Archon -
#2813 Mostantól Tassadar a mainem. Megvettem rá a mecha skint annyira bejött. Voltak nagyon szép izzadós meccsek 30-40 percesek balancolt végeredménnyel.
-
#2812 -
ddany7 #2811 Weekly Sale Items for July 7 - 14, 2015
Raynor -- Sale Price: 1.99 EUR, 1.49 GBP
Commander Raynor Skin -- Sale Price: 3.69 EUR, 2.7 GBP
Pajamathur Abathur Skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP -
#2810 1% core hpról buktuk egy balfasz illidan miatt. 4en végig izzadtuk a meccset az meg 9x halt és méga végén ő okoskodott. -
#2809 Top 2-n sírtam
-
#2808 Hallanotok kellett volna Bee nevetését, én nem tudtam még akkor mi az amint nevet, mert Johanna lekötötte a figyelmemet, de a meccs visszanézése után én is csak röhögni tudtam :)