Heroes of the Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morpheus_v2
"<13> Assassin's Blade - Now specifies the attack damage increase is for Basic Attacks." Eddig ez minden támadásra jó volt.
Készüljünk lelkiekben a sok új noob-Novára 😊 Kap reklámot rendesen.
Zera milyen nerf? Csak pontosítják a szöveget, hogy ability használatkor elveszti a stealth-ját - eddig is így volt.
Lehet trait-elni arra, hogy ne törje meg a stealth-ot a singularity spike - nála nem változik semmi szerintem, különben ott lenne az is, hogy kiveszik ezt a trait-line-ból.

Novánál és Zeratulnál csak leíráspontosítás lesz - már ha ez lesz a patch notes is.
Utoljára szerkesztette: BillerKee, 2015.06.21. 14:01:55
armageddon666
Azért röhej, hogy "Bundle" címen árulnak egy skint meg a hozzá tartozó hőst. 😄

@

Morpheus_v2
Malf buffnak és yolodan nerfnek örülök, zera és rehgar nerfnek nem. <#rinya> Bár zera nem kap olyan hihetetlen nerfet, de akkor is. Semmi thrall és más "alsóbb" tier hős buff. <#rinya> Kíváncsi leszek Leoricra, elsőre tápnak tűnik, de a valóságban úgyis más lesz.
Nexus főoldal, az új contentek alatti datamine rész. Le kell scrollozni. Hivatalos notes még nincs.
Csak én nem találom azt a patch notes-ot amelyre hivatkoznak heroes nexus forumon? Ha megvan, valaki kérem postolja. Köszi.
TBTPumpa

Bundle time! Lehet pénzt költeni! <#hehe>

Fresh Meat Bundle:
- The Butcher (Hero)
- Iron Butcher (Skin)
- Butcher's Battle Beast (Mount)

Mad King Bundle:
- Leoric (Hero)
- Vrykul Leoric (Skin)

Archangel Diablo Bundle:
- Diablo (Hero)
- Angelic Diablo (Skin)

Novazon Bundle:
- Nova (Hero)
- Novazon Nova (Skin)

Nova Complete Bundle:
- Nova (Hero)
- Spectre Nova (Skin)
- Roller Derby Nova (Skin)
- Novazon Nova (Skin)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Illidant tanulgatom, azt már megtanultam, hogy elég csúnya counter Brightwing. 😄 Azért elég beteg midgametől.

Amúgy van nerf lista heroesnexuson. Rehgar, és Brightwing kap komolyabb nerfet, de a Blood for blood se lesz annyira autopick mint eddig(bár többet gyógyít majd). Malf sokat javul. Sylvanak sokat árt majd az Envenom felezés is a Wailling dmg reduce mellett.

Amúgy Rehgart nem tudom minek nerfelik, míg Anub marad a mostani formájában. Még Li Li-n is gyengítettek(Much needed 😄).
Terawatt
Harmadik napi küldetés is bejött, mert nem jutottam a játék közelébe és ebből az egyik a 800 goldos. *dörzsöli a tenyerét* Zeratul jövök ! <#hehe>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Mivel én valós adatokat adtam meg regisztrációkor és nem csak free to play játék van az accon így nekem ez elég volt.
Vagy karaktert átküldeni? mert akkor vennék pár hőst és átdobnám az új accomra (aminek már felírom minden adatát) ne vesszen már kárba 😞

Hát ha leírod nekik a pontos nevedet még talán úgy is elhiszik akkor😄
De én nem adtam meg semmilyen adatot, a nevem is dsdasdasd sdfasfasf 😄 őszintén megmondom ezt a játékot egy délutáni próbának gondoltam mint a többi mobát, mert eddig nem jöttek be egyáltalán de ez most nagyon megtetszett

szóval aranyat nem lehet átküldeni? 😞
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2015.06.19. 18:39:30

Morpheus_v2
Valahogy bizonyítani kell nekik, hogy tied az account, egy scannelt személyivel már elhiszik, hogy nem csak elakarod lopni másét. A személyi alapján megtudják mondani, hogy tényleg onnan származol-e, ahonnan régen belogoltál. Ha tudod, hogy milyen karaktereid vannak és milyen szinten voltak, az is elég jó bizonyítási lehetőség.
CD-kulcs? de ha ingyenes a HotS? személyi, jogsi? azzal mit igazolok?

Esetleg aranyat nem lehet átküldeni az új accountomra? mert csak azt sajnálom, van 30k amit tartalékolok az új hősökre

Ha van 1000 wined, akkor szerintem eléggé nyilvánvaló, hogy a 100 wined is megvan, ami ráadásul nem mostanában lehetett meg. De mivel a mountot most kapta meg, ezért jött a kérdése. A helyes válasz pedig az volt, hogy igen, most került be a játékba ez a reward, ezért kapta meg most (1000 win környékén) és nem pedig mikor a 100. at nyerte.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Te nem olvastad el amit írt. Én elolvastam amit írt, és azért reagáltam rá. Nem azért kapta meg, mert közel 1000 win van, hanem mert 100 már meg van.

"Mert már közel 1000 win-nél járok..."

Nem, nem ezért - ami amúgy gondolom szép eredmény - , de nem ezért.
Írsz supportnak, hogy szeretnél jelszót változtatni de nem tudod a biztonsági kérdésre a választ. Igazolod, hogy tied az account, személyi, jogsi, telepített játék cdkulcsa, stb. Én is jártam így csak nálam le volt írva a jelszó és mégse működött, nem tudni miért. Pár levélváltás és jelszócsere és titkoskérdés csere is volt. Pluszba még e-mail címet is cseréltem.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.06.19. 14:49:17
Terawatt

@NiGhTM4R3 max resetet küldenek.

Odaírtam, hogy azt is elfelejtettem szóval elvileg írtam nekik, hogy küldjék el a jelszavam az email címemre de biztos nem fogják.

Jó, hülye vagyok elveszettem a jelszavam de automatikus belépésre van állítva szóval belép, de megakarom változtatni. A régi nélkül nem engedi.

Most mit csináljak?
Ahhoz, hogy írjak a supportnak válaszolnom kell a Where was the first place you flew? kérdésre, amit szintén kurvára elfelejtettem

Igen. Csak azért kérdeztem hogy esetleg valami bug és csak "véletlenül" állítgattak valamit vagy csak az én accom maradt le valamiről. De már látom hogy tegnap rakták be csak nem volt nagy reklámja.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Te nem olvastad el amit írt? Most mondta, hogy közel 1000 winje van 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

TBTPumpa
Ízirájder öcsém, ízirájder! <#idiota>

Terawatt
Én biztos, hogy nem fogok emiatt játszani vele. Régebben toltam, de semmi izgalmasat nem láttam benne. Nekem az volt a tapasztalatom, hogy vagy én vertem valakit rongyosra, vagy ő engem, de az arany középút ritka volt.

erasmus4
Nem tudom, ezért érdemes-e feltelepíteni a HS-t megint. Még megint elkezdenék játszani vele és felidegelne a sok random szarság.

Majdnem. Azért mert 100 nyert meccsed van, annyi kell hozzá.
Hehe. Egy kártyalap mount! Gondolom ma hozták be mert csak most kaptam meg. Mert már közel 1000 win-nél járok. Vagy csak nekem maradt le?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Overburner
Ja nálam és Barátnőmnél is Network error-volt még partyba se tudtam hívni :I

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Most jónak tűnik. Megkaptam az új napi questet és teljesített az előző napim is.

Reggeltől egészen estig nálam a következő volt:
- tegnapi quest, nem kaptam újat
- összes hero-m a tényleges szintje elején volt (pl. 10,5 helyett csak 10)
- akármit játszottam, nem jött xp, és nem volt quest előrelépés sem
- ki-be lépés nem segített és hero váltás sem (ez régebben megoldotta a problémát)
- egyszer 1-es szintű volt az accountom, és eltűnt a 25 herom is :o)

Páromnál minden rendben volt viszont. o.O
ToCsEk
nálam semmi hiba nem volt lol,pedig írta launcher hogy gebasz van, délután toltam 4et, xp jött, arany is küldi is gold is belőle,herok szintjeik is okésak
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.06.18. 22:23:34

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Én is díjaznám lassan már, ha 16+ óra elteltével javítanák ezt a hibát...
Morpheus_v2
Vrykul Leoric <#szeret>

Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.06.18. 20:18:52
Dolgoznak a Blizzardnál nah.... Lvl1
Utoljára szerkesztette: VladimirD, 2015.06.18. 19:53:39
TBTPumpa
Hehe, jó ötlet! <#taps>

Terawatt
Ezért fogok bemacrozni az egérre az enter "deal with it" enter kombinációt

TBTPumpa
Én meg azt látom, hogy megy a KS (Kill Steal) rinyálás majd az epénisz miatt. Aztán a sértődős cumisok meg leavelnek a játékból szokás szerint... <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.18. 18:24:18

Már látom, hogy az lesz, mint D3-ban 😊 Mindenki rohan a goblinra, és leöli az ellenfél közben 😊
Terawatt
<#hehe> A lenti MM-es képnél én tényleg elképzeltem, hogy abathur még supportolja is a nova-zera kombót 😄D

szerk.: kérdés az, hogy ez ideiglenes lesz-e. Mert ha nem, akkor úgy is meglesz mindnekinek egy idő után és csak kezdésnél lesz max rinya. +100 arany meg mindig jól jöhet. Csak ne az enemy team szájába rohanjon a goblinunk. <#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.06.18. 18:09:47

Na ezért utálom ezt a sunyi Novát. Mondjuk mikor megláttam mellette Zerát, Sylvanast meg a többieket azt ránéztem az én csapatomra anyáztam egyet

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2015.06.18. 17:57:00

TBTPumpa
Treasure goblin információk:

1) Two treasure goblins per map will spawn, 1 per team.
2) Goblin kills complete a daily quest that earns 100 gold. Treasure Goblin does not drop gold on hit. (A new daily quest will be given to players—separate from their regular daily quests—to kill a Treasure Goblin.)
3) If you are the one to kill it, you can be rewarded with special portraits and gold for your account.

Fix 100 Goldot jelent minden játékosnak, meg megy majd az összeveszés, hogy ki ölje le! <#idiota>

Az mehet. 😊
Terawatt
Rendben! 😊 Várunk. Hallgatózni tudsz? Már az is elég lenne.

Persze. Andree#2791 a BT. Sajnos legtöbbször csak reggel és kora délután van időm játszani, majd megpróbálom összehozni néha az esti játékot, csak akkor TS-en nem tudok lenni, mert barátnőm alszik mellettem.
Terawatt
Durva. Nekem a rekordom 19 perc alatt 54-8, valahol a replay is megvan. 3as premade toltuk illidan-szördzsönt-nova. Végig huhogtuk meg tomboltunk tsen végére már nem volt állunk.

Tegnap 6 qmból egy full bukó egy szoros maradék alázás.

Lenne kedvetek jönni velünk? Mindig van valami délután este felé.

Ekkora vérfürdőben még nem vettem részt. 😄
Íme az új matchmaking rendszer <#banplz>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Mephike
Reggel hasonló dolgot tapasztaltunk mi is. Nekem adott "új" küldit,ugyanazt amit tegnap már megcsináltam.