4549
  • sadface #2887
    Írj blizz supportra, hogy tutira menj és kész. Aztán ha kivágnak, tudod lebegtetni, hogy te szóltál.
  • karmacoma
    Olvastam, hogy AHK és egyéb klikkelős cuccok miatt mentek banok. Nekem az egér szoftverében van átnyomva a két oldalsó gomb b-re és z-re, mert a HOTS nem volt hajlandó felismerni a 3-4. gombot. Ugye ebből nem lehet gond?
  • Morpheus_v2
    Azért ki ment egy pár olyan ban is, amit azért kaptak, mert olyan ismeretlen program van a gépükön, amit nem ismer a blizzard. Érdemes vigyázni a saját, esetleg más által fejlesztett alig ismert programokkal...
  • VladimirD
    Te vagy a beteg és és nem én... Chu8 egy kezes csimboresszója. :D
  • erasmus4
    Egyébként accountot bannolnak vagy csak a Hots-ba nem tud belépni?
  • Nomad90Hun
    Legjobb, hogy az összes esküdözik, hogy ö nem csinált semmi rosszat, erre a legjobb válasz blizz fórumról:

"Everyone in jail didn't do it either."
  • Anthrax
    Hulljon csak a férgese :)
  • Morpheus_v2
    Blizz fórum. Reddit "But Officer Blizzard, I've never even seen a computer!"
  • Nomad90Hun
    Linket plíz. Szeretnék jókat mosolyogni.
  • Morpheus_v2
    Megjött az első banhullám a csalókra, megy a sírás rendesen a fórumokon.
  • karmacoma
    Én a 2. Diablos pályára leszek kíváncsi. Remélem kicsit trükkösebb lesz, mint az első. 3 lane se lenne nagy baj. A kiszivárgott pálya név alapján blackheart bay szerű objectivere számítok.
  • Nomad90Hun
    Szerintem igen, legalábbis nekem minden hős és skin még a mount is külön kód volt, mondjuk én Budapesten vettem Astória mellett dobozosan. Szerintem ott is külön lesz.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.09. 08:17:43
  • Anthrax
    Valaki vett g2aról starter packet ? csak amiatt kérdem,hogy ott is külön vannak a skin/hős kódok ?
  • SLICK
    a WIzard csak hónapok múlva lesz berakva... Most a Monk után már StarCraft hősök következnek, meg pár WoW, majd csak utána lesz megint Diablos hős. Abban reménykedem, hogy Malthael már akkor jönni fog.
  • Terawatt
    Igen Ha már ennyire viszket a tenyerem mostanában szerintem az ingame storeos 5 ojrós buliba szállok be legközelebb, mert azok nincsenek meg és a páncélos paci sem rossz. :) Muradinnak simán vennék egy master skint. Amikor free volt kipróbáltam és nagyon tetszett a karakter. Leoricot várom még nagyon, de annak nem tetszik a skinje amit fog kapni. :( [max a master]
  • Nomad90Hun
    1x raktam be, erre mindenki irigyli tőlem na széép...

Amúgy anno aki launch-kor aktiválta magának a pókos maount-ot az kapott 1 facebook-os profilképet is, ami a Diablo-s maount-ot illeti szerintem vagy az elkövetkező 6 hétben kapja meg akinek van D3:RoS vagy majd Eternal Conflict phase 2-vel. Egyébként nem lennék meglepve ha azzal majd a D3-ból a Wizard is bekerülne, mert monkkal együtt rajta kívül már minden kaszt be lesz rakva.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.08. 12:52:33
  • Terawatt
    Én is gondoltam rá, de akkor már egy másik heronak veszek nekem tetsző skint annyiért. Mount annyira nem jön be, de az ikon az fasza.
  • karmacoma
    A korrektség megköveteli, hogy leírjam megnéztem a replay-t, és totál másképp történt, mint élesben hittem.

-Gazlowe totál jól játszott egész meccsen. Egy rossz szavam nem lehetett rá. A végén azért nem láttam, mert egy másik játékos hülyesége miatt meghalt. Főleg az vitt félre, hogy Rehgar sokat fikázta a chatben, de nem volt igaza.

-Zeratul bukta el a meccset. 2 ütés kellett volna az immortálba középen, ehelyett engage-elt 3 emberbe(chatbe írta, hogy "5 vs 4 go", muszáj volt menni segíteni, mert a többiek is mentek, pedig messziről büdös volt a dolog), jött a wipe, mert senki nem készült erre, ellenfél jött egy nagyon gyenge immortállal, erre a közben feltámadó Zera minden előkészítés nélkül beugrott 5 ember közé 4-et voidolt, az 5. ellen meghalt, és mivel 3-an még akkor voltunk úton feltámadás után, leszedték Gazlowe-t, hárman meg nem tudtunk védekezni 5+immortal ellen.

Na ennyi. Csak gondolom leírom ha már pörögtünk rajta fél oldalt. Amúgy jó dolog visszanézni a saját játékát az embernek. Sok fejfogós hibát vét, amit játék közben észre se vesz.
  • Anthrax
    3500 most különben g2a-n, lehet az lesz, hogy megveszem mountért és ikonért, többit meg kisorsolom :D
  • Phara
    Acc jelszó elfelejtésnél a titkos kérdéskor a válasznál mennyire számítanak az ékezetek-kis nagy betűk?Tudja valaki?
  • Terawatt
    Nem, de ami már megvan belőle azt oda tudod adni másnak. Nekem sajna már minden megvan jaina és a skin kivételével. Nagyon egybe esik a hősök választása a nexus bundle tartalmával ami kicsit öngól. (talán amikor kiadták ezeket akkor nem volt még annyi hős.)
  • Anthrax
    Mondjuk ahol Vallat és Sylvanast is ledmgeled Johannaval ott nem csodálkozom, hogy kikaptatok.

Külön mountot a starterből nem árulják és az ikont ?
  • Kotomicuki
    Hihetetlenül megosztó az a pálya - ráadásul nagy is, ahhoz képest, hogy alig van rajta "vmi" (vö. pl. Mines-szal...), így még az "üresjárat" is sok, miközben a "jutalom" alig gyűlik!
    Az a legrosszabb, amikor nem értik meg egymást az egyének QM-ben és vannak köztük "csak és kizárólag az objective és a TF érdekel"-ek, akikkel lehetetlen XP-t és így szintelőnyt létrehozni a szétszóródással és emellett még a TF-okat is elvesztik -> se az XP, se a sebzés nem gyűlik csak a halálozások száma! A szinthátrányból meg már hiába is akar középen vitézkedni: az ellenfél ekkor már megteheti, hogy 1-2 hősét elküldi a camp-eket levadászni - és még így is hozza a közepet - , végképp bebiztosítva a fölényét...

Viszont, ha jól tudják csinálni a 4-1, vagy 3-1-1 felállást, akkor az ellenfél hiába is hozza a halhatatlanokat: olyan szinthátrányba kerül az objective hajszolásával, hogy onnan már nem áll fel - hacsak: a másik fél el nem rontja!
    Szvsz, már az is "nyerő" taktika, ha addig el tudja húzni középen a civakodást a fél csapat, ami alatt a maradék több kárt tud okozni az ellenfélnek, mint majd az a hallhatatlanjával (netán, még osztódásra is bírja ezzel az ellenfelet, amit akár előnyére is tudnak fordítani, legalább az egyik helyen)...
  • Mephike
    Top 5 plays új része :)
  • Morpheus_v2
    Extreme digital-nál most akciós a starter pack, 4k huf 6k helyett.
  • VladimirD
    Grubby csapata azt csinálta, hogy 3 mindig def-elt, kettő meg a két lane-t nyomta. Gazlowe lerakta a turetteket az immortál köré és a közeli lane-re ment. Meg 3 ember még ott volt és védett. Persze mikor már ledarálódott az enemy, attackban besegített. Illetve ami meccs végéből a tanulság - ami szerintem egy örök igazság, de nagyon sokan elfelejtik -, nem kell mindig, még az utolsó másodpercben is az objectet nyomni a pályán.

Ha az éppen lefoglalja az enemy-t és van rá reális lehetőség, be kell nyomni core-t. Nah és abban Gazlowe ... :D
  • karmacoma
    Ez igaz. Le is zárom ezt a dolgot. Tényleg csak hirtelen szíven ütött egy ekkora throw away. Lehet majd megkeresem a replay-t, és megnézem egyáltalán igazam van-e. :)
  • VladimirD
    Persze, de ha nem "megy normálisan" akkor lehet pickelni akármit, legyen az akármelyik hero, haszontalan tagja a csapatnak.
  • karmacoma
    Mondjuk ő megy a csapattal normálisan amikor már kell.
  • VladimirD
    Ebben a pillanatban pickelete Grubby Gaz-t HL-re, nah most ezt végig nézem. Erretessék
  • karmacoma
    Nagyobb, sok campes mapokon igazat is adok, de az új pályán szerintem nem jó GL. a 4 vs 5 kitérés-túlélésnem igazán opció, mert pont ezért nem tudtuk befejezni a core-t, mert esélyünk se volt se objectivre, se hatékony def-re(Rehgar-Sylvanas-Johanna-Zeratul-GL csapat volt). Gaz néha indított egy campet(amit 2 sec alatt vert le az ellenfél) ölte a minionokat, mi meg csendben elvéreztünk.

Amúgy én az átlag Gazlowe játékosokról beszélek, nyilván lehet ezt jól csinálni. Ha az ellenfél szegi meg az akkor hagyd a lane-t üresen, ha az ellenfél is ökölszabályt, akkor jól jön ki belőle a csapat az elején, de az én tapasztalatom nem ez. Amúgy QM-re mindenki azt visz amit akar, ott soha nem akadtam ki Gazlowe-on a csapatban, de HL első pickek között szerintem ganéság kivinni minden előzetes kommunikáció nélkül. Tudom te főleg QM-ről beszélsz.

• VladimirD
    +1

TF-en kívűl is van élet.
  • Kotomicuki
    A másik: Gazlowe lételeme és lényege az egyedül is el tud annyit végezni a lane-on és a camp-eknél, mint 3 másik és EZT kell vele (tudni) kihasználni -> lehet, hogy pont emiatt nem szerepel túl jól a magasabb ligákban, mert ott a TF-központúság mellett szinte lehetetlen kibontakozni vele (viszont pont emiatt kiváló QM-re: a 4v5 még bevállalható, ha kell, de mellette még egy "csapat" tevékenykedik az ellenfél hátországában, így létrehozva a "létszámfölényt" szintelőny formájában a begyűjtött extra XP-vel)...
  • Kotomicuki
    #2851:
    Pont, ahogy írod: a 13. szintre össze lehet hozni +3 szint előnyt és ezt kell beváltani egy immortal-os core rush-ra.
    A +3 szinthez meg kegyetlen lane és camp munka szükségeltetik, amiben még mindig Gazlowe a király (a képfeltöltés.hu nem engedélyezett, így képet nem kaptok mellé) - meg kell vele tanulni sunnyogni és kitartani 1v3 szituációkban is (ebben sokat segít a szintelőny), hogy minél többet vegyen ki az ellenfél csapatából, vagy a pályából, ha békén hagyják (egy kis line bontás, majd spuri a camp-ekért, így nem túl feltűnő, ahogy egy helyben szétver mindent...).
    Ehhez persze a csapatnak is tudnia kell 4v5-ben túlélni/kitérni az ellenfél elől - inkább csak zaklatni őket, elvonni a figyelmüket, így 4v5 "nem csinál semmit" és ez alatt az az egy ki tudja kaparni a csapat gesztenyéjét!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.07.07. 18:53:06
  • Terawatt
    Nem csodálom. Olyan mint a curse map, ahol a tributenál eléggé egy helyen van mindenki.
  • Nomad90Hun
    Igen az új pályán a merc campeknek 1 célja van mikor az immortal harcnak vége, akkor gyorsan spuri és amig az immortal feltölti magát és elindul a célzott lane-en, ez 15-20 mp kb. addig behúzni az ottani 2 merc campet, de legalább 1-et, így az immo kap még 1 kis dmg-et. Amúgy szerintem is assáknak kedvez az új pálya főleg az aoe-s assáknak, Jaina-val múltkor akkora mészárszéket csináltam ott hogy a meccs felénél az ellen már inkább csapatostul megfordult ha meglátott engem lvl 10 után.
  • karmacoma
    Hát. Pont most kaptunk ki a map-en Gazlowe pick miatt. Én vittem Sylvanast-t, erre rányomott Gazlowe-ra. Meccs elején fasza előny, konkrétan mindenünk megvolt vs core, és kikaptunk mert ellenfél KT elért 16-ra, Gazlowe, meg hiába választotta a grav-O bombos Heroicot, folytatta a Pve-t, 4 vs 5 kellett védekeznünk és jött a wipe. A campes minionokat azon a pályán baromi gyorsan le lehet mészárolni magasabb szinten, semmi értelme onnantól a dolognak. Alig helyez nyomást az ellenfélre, mert közel van minden.

Sztem QM is ugyan ez. Az elején jól jön az előny, meg a turetek középen, de valahol a 13. szint környékén, meg átmegy emberhátrányba, és ha nem sikerült leverni az ellenséget, szép lassan megfordítják. HL-ben még egyik meccsemen se nyert Gazlowe csapat, pedig kb minden másodikon valaki firstpickeli valamiért. Így jó pármeccs után úgy érzem a ranged assassinok a legjobbak az új pályán. Az összes meccsemen szenvedtek a közelharci hero-k. Most Sylvaval osztottam ki vagy 60k dmg-t.

Gazlowe-al az a bajom, hogy akik játsszák, annak örülnek ha üres laine-t látnak, és ott maradnak bontani a bázist. Ez egy darabig jó, de később ugye ezzel emberhátrányt csinálnak az objectivenél, aztán ugye meghalnak, mert egész meccsen visionban vannak, és rutinszerűen gankelik szét őket. Egy csapat kb 5-10 mp alatt csinál meg egy campet 10. szint után, semmi előnye annak, hogy GL le tudja szólózni ha épp nem jár arra senki.
  • Terawatt
    És az első ahhoz képest jó ha a két tornyot leüti. [szegény Szarumánék]
  • robotnyk
    én ugyan nagyon amatőr szinten játszom, de egyetértek. alapból vannak olyan pályák ahol a "PvE" túl sok idő, de az első két immortal fight az alacsony damage miatt nevetségesen hosszú
  • Terawatt
    Streamer, 175k goldja van. Buy all the master skins! :D 1200 hero league win sem semmi. Valszeg nem launchkor kezdte.