4549
-
VladimirD #2927 Biztos, hogy én vagyok boob, de mi szükség van ilyen szintű klikkelésre? Miért kell az egeret enynire flpörgetni? Vagy skilleknél? Hogy van ez, valaki térítsen meg plz. -
Nomad90Hun #2926 Hát ha ezzel mérne a blizz, illetve az ilyen eredmények alapján bannolgatna, akkor engem már úgy kivágtak volna mint macskát... -
#2925 clickspeed mérő :) -
#2924 Olyan izgi ez a Blizz féle manipulált MM, hogy pár win után összerak 2 normális játékost 3 véreres faszlámával, akik az alapokkal nincsenek tisztában. Mikor akarnak ezzel kezdeni valamit? Miért fáj nekik, ha valakinek 60-70-80% winrate-je van? -
Nomad90Hun #2923 Jaina-ra amit használni szoktam build ha már mostani meccsen felháborodtak rajta 1-esek.
https://www.heroesfire.com/hots/talent-calculator/jaina#pCf1
Néha ha nem kell annyira jo dmg akkor Envenom helyett snowstorm talentet teszek, ez csapat és térkép függő de legtöbb térképen simán elmegy ezzel a builddel és elég pofátlan sebzést tol, de lecsapni is könnyű cserébe. Ugyanaz a baja mint Butchernek kap 1 stunt és vége.
-
BillerKee #2922 Azért lvl 30 nem túl gyakori, hogy ekkora sebzést le tudjon adni... -
#2921 yepp -
#2920 Vótmá?
-
#2919 Nem rossz, komolyabb meccseken is láttam már pickelni. Persze azért óvatosan kell vele játszani, mert elég papír a heal mellett is. -
Nomad90Hun #2918 Hát haveromnak megvan, toltuk is már együtt úgy hgy ő hozta henteskét, és elmondása szerint hiába a heal-je, muszály hogy a tank seggében legyen, és a healer meg az övékben mert különben 2mp alatt padlóra küldik. Kap 1 stun-t és vége, főleg ha a healingjét nerfelni fogják ami szinte 100% esélyes, hogy megteszik, sokan főleg Sonya-hoz viszonyítva tartják túl erősnek a healingjét. -
#2917 Igen, próbálnak kifogásokat keresni.
Nemsokára leviszik 10k goldra a butcher árát, érdemes megvenni? Sok helyen lehúzzák T3 hősnek, mert "qm-es noobgyilkos" karakter. Viszont az aoe ultija nem tűnik rossznak TF-ben se. Valaki megvette már? Mi a véleménye róla? -
#2916 Ez is csak kifogás, olyanokat banoltak, akiknél 5-10 ms-os dupla kattintásokat észleltek, ami nyilvánvalóan bot/macro. -
#2915 Vissza vonom, nem érdekel. Bárki akit innen kibasznának mondana valami frappáns bullshitet hátha vissza adják az accját, mert nem kerül semmibe írni a fórumra. -
#2914 linket -
#2913 Most olvastam, hogy azért is kaptak bant az emberek, mert túl gyorsan kattintgattak. -
#2912 Gyorsan végig lehet zongorázni, de instant aládobni mindent, esélyed nincs reagálni ilyen távról. -
#2911 Blizz már dolgozik az ügyön, minden ban-t átvizsgálnak egyenként újra. Kéne nekik egy értelmes QA csapat és nem kellene 2-3szor dolgozniuk. Egy ilyen rossz beavatkozásnál fizetős játékosokat is elveszíthetnek... -
#2910 Ezt kaellel macro nélkül is megcsinálod, erre írni macrot, mennyen el pasziánszozni az ilyen -
#2909 Wut? Ki az a "Nem tudom mit vered a nyálad" ? Nem csak lehet, hanem biztos is, hogy ki lesznek rakva. Most ennek sem örülünk?
Én nem szívesen futok bele ilyenbe se. Nagyobb probléma a map hack? Igen. Valahol el kell kezdeni, nem? Mutass olyan játékot, ahol nem került véletlen ártatlan is banolásra. Planetside 2-ben is csomó embert kibasztak sweet fx miatt amit 99.99%ban minden játék megtűr csak az nem. 3rd party cucc és mégis. -
karmacoma #2908 Meg ugye a blizz hivatalos fórumán vannak topicok, hogyan állítsuk be az egeret vagy írjuk át a config file-t, hogy megkerüljük a hibát. Utóbbit én szándékosan nem csináltam, mert azt vágtam, hogy tilos módosítgatni a fileokat, de alapvetően egy blue postot írhattak volna, hogy srácok ne csináljátok. -
#2907 Nem tudom mit vered a nyálad írta, hogy azokat egyelőre hagyták, majd csak lehet hogy fogják. Pedig azok sokkal nagyobb gond mint néhány makrózós majom. -
#2906 Persze, hogy hagyják. Még fizetik is őket. És amikor már jól meghíztak akkor csapnak le rájuk. -
#2905 De most komoly kibannolnak egy csomó embert aki használta az egeréhez járó programot, de a maphackereket hagyják? Érdekes hozzáállás. -
karmacoma #2904 "Most azok kaptak bann-t akik valamilyen külső programmal átvariálták a billentyűkiosztást" Szted ezek megérdemlik a ban-t? Nem bemakrózták, hogy egyszerre elnyomjon mindent, hanem csak épp olyan egerük van, amivel valami játékban lévő bug miatt pont nem lehet használni az oldalsó gombokat. És nem is 3rd party program, hanem az egér mindig futó drivere csinálja. Én nem kaptam ban-t, de kifejezetten sajnálom azt, aki emiatt bukik el egy csomó pénzt és időt, amit a játékba tolt. Mindennél jobban örülök mikor a csalókat irtják, de ez most nevetséges. -
#2903 Legalább ha csalnak, akkor miért szállnak így el? :D A lent valamelyik KT videón ott is annyira pofátlanul látszott, hogy hülye az aki nem reportolja fórumon egyből. -
Nomad90Hun #2902 Ezek szerint nem vagyok egyedül a loose-okkal, ok. Amúgy ezek a csalások főleg a map hack kb olyan mint SC2-ben volt a trainer, hogy 2 gombnyomás és van 10k gázod meg kristályod, aztán ellenfél meg néz, hogy 3-4 perc alatt tier 3-ra feltechelsz, és 5 percnél jön a kis zergling meg marine rush, és guvad a szeme, hogy jön szembe neki a colo pl... -
VladimirD #2901 Hát a talentezéshez botot használni... gratulálok, meg is érdemli az ilyen. Két gombot lenyomni 1 mp sincs.
Amúgy valahogy szerintem is valami "változott". Folyamatos a loose. Még azokkal karikkal is nehezzen amikkel érzésem szerint aránylag jó vagyok. Vagy engem csinált meg ez a 40 fok, vagy kitették a csalókat és eddig hozzám sorsolta őket, vagy egyszerűen pech széria... de az elmúlt két nap valami katasztrófa. -
#2900 Amíg a tizen x gombos egerem tudom használni on my way stb gyorsgombokra addig nem panaszkodhat szerintem senki. Ennél összetettebb dologra aligha kell.
Macroval én egy olyat láttam, hogy KT minden skilljét ledarálta egy gombra egy pontra embertelenül gyorsan. -
#2899 bannoljanak csak mindenkit..
nem lehet hasznalni semmit kulso progit..aki nem tud egy control lenyomni es valasztani...az mehet a levesbe.. -
Nomad90Hun #2898 Nah visszanéztem azt a meccset. Háát, csúnyán elszúrtuk...
Ddany volt Zeratul-al nálunk(1st time), én Raynorral, és volt még 1 Zegara, Butcher, Gazlove kombó nálunk, ez eleve rossz volt mert se tank se heal, se komolyabb siege dmg nem volt nálunk, a Zegara-ánk meg Gazlove-unk föleg gyenge volt, de ellenfél Johanna, Nova, Zeratul, Sylvanas, Valla felállással egyszerüen feltörolte velünk a padlót oda-vissza, replay alapján látszik ,hogy pre-made, Zeratul szokásos kis kecseg sunnyogós volt void prisonos builden volt, a Kill-jeik többségét Nova hozta, Valla meg Sylva meg nyugodtan siege-elt lévén 3-an úgy lefogtak minek 5-ünket, hogy nem igaz, Nova-juk nem csaló csak nagyon jo map awerness-e volt, és látszik, hogy ráment mindig arra aki egyedül volt, vagy sérült, menekülni szintén nem tudtunk mert johanna visszahúzott... Így visszanézve csak fogom a fejem, hogy mekkora káosz volt nálunk, 5-en mentünk 12 felé, és akkor még finom voltam, én ugyan próbáltam siege-elni meg ilyenek, de mivel volt nálunk 3 "dead wieght" ahogy angolul mondanák, akik tényleg 1 kalap 0-t értek, így még szép, hogy Ilyen csúnyán kikaptunk.. Na de azért Ddany-nek Zera-val volt pár jó mozdulata első meccs ellenére is neki gratu, de azért még látszik, hogy csiszolnia kell a karihoz magát. eleve Zeratul vagy Nova + Johanna is 1 durva kombó, de Zeratul + Nova + Johanna az csúnyán betett nekünk...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.10. 07:39:29 -
Nomad90Hun #2897 Most azok kaptak bann-t akik valamilyen külső programmal átvariálták a billentyűkiosztást, meg voltak páran akik a talentezést is 1 bot progira bízták, és így automatán be rakosgatta nekik talenteket, nem kellett vele foglalkozniuk, ezek ugye mind "third-party" programok amiket világosan leírt a blizz, hogy tilos használni, ezek után nem értem miért megy a sírás a bann-ok miatt. Maphackerek valszeg kövi hullámban lesznek kidobva, lévén az már komolyabb csalás, illetve most még pár gold / rang farmert is kivágtak akik másodlagos acc-juk elleni meccsekkel boostolták a rangjukat, meg a gold készletüket. Ami talán kicsit meglepő, hogy pár profi ligás emberke is kapott bann-t, mondjuk amik mennek Lol-ban meg Dota-ban azok után itt se kell csodákat várni, CS:GO-val kapcsolatos történetekről nem is beszélve.
Amúgy utóbbi napokban folyamatos Loose-ok után nekem kezd kissé leülni a game, mindegy milyen karit viszek újabban, nem 1x volt, hogy random csapatot kifogtam, pre-made ellen, háát ott mindegy volt mit csináltam, komolyan 2-3 napja szivat a game folyamatosan... Tegnap este is rávettem magam ujra Nova-ra, háát kaptam 1 béna Abathurt, meg még hasonló szintü társakat, kész volt a meccs kb 10 perc alatt, de az ellen még húzta az idegeinket úgy 7-8 percig, utána meg Blackhart's Bay-en volt 1 gyanúsan jo Nova azt vissza is nézem, mert, hogy mindig pont megtalált mindenkit aki pont egyedül volt, ráadásul úgy hogy ellenfél csapatot alapból nem is kéne látnia, khm..
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.10. 06:53:50 -
#2896 nekem is van hotslog, az csak a replayeket tölti fel és azok alapján a feltöltött replayek alapján nézi kivel játszottál és változtatja az MMR-ed oldalon, magához a játékhoz nem nyúl hozzá -
93Geri #2895 Lenne pár kérdésem most így gyorsba. Van ez a Hotslog. Na már most van ehhez egy feltöltő program. Ez ha fent van a gépén valakinek ez hogyan zavarja vagy miben a Blizz rendszerét?? Ha a játék és a program nem fut egyszerre (egyazon gépen, még a háttérben sem) akkor mi baj lehet ebből??
A másik téma meg az lenne hogy nekem van egy egerem amin van oldalt 2 gomb, egy hetes, és semmi program nélkül csak bedugtam a gépbe és miért ne állitottam volna be rá 2 keybindet. Ezért járhat permaban?? -
#2894 Nagy betűs gyönyörű volt ez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
#2892 Gyorsan kellett reagálni a maphack-es dologra és ez a gyors intézkedés felületesen sikerült. Akinél találtak valamit az bant kapott, nem számít, hogy ártalmatlan programot használt. Felhasználói szerződésben leírták, hogy nem szabad 3rd party program-ot használni, innentől kezdve már csak az ő jófejségükön múlik hogy visszavonják a bant... -
#2891 Háttér:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.09. 20:17:22 -
karmacoma #2890 Ja, én is ezt olvasgattam most. Rá is hagyom akkor, nehogy benne legyek a következő hullámban. Mondjuk nem értem miért nem lehet ezt a játékban belőni rendesen, és arra se gondoltam soha, hogy ezért minden felszólítás nélkül végleg bannolhatnak. -
#2889 Okok amiért kaphat az ember bant. Például hot-key programok. -
93Geri #2888 én is kaptam bannt -.- remélem megérti a blizz hogy a vádjai alaptalanok és leveszi a bant, különben nagyon nem leszek boldog hogy fél év játékom oda.....