4549
  • TBTPumpa
    StarCraft II: Legacy of the Void Deluxe Edition/Collector's Edition mellé ilyen mount jár:
  • Mephike
    Nagyon jók! Főleg az első tetszik ;)
  • Morpheus_v2
    Bocsi nem raktam ki a szarkazmus jelét. Sajnos nem tudtam a free hét alatt kihasználni ezt az összerántó skillt, pedig szép kombókat lehetne összehozni vele. :S Muradin stunja és jumpja szerintem hasznosabb.
  • TBTPumpa
    Rajongói rajzok:

• Nomad90Hun
    @Morpheus

Már megbocsáss(no offense), de ki az az agyhalott marha aki menekülés közben magára húzza az ellent Johanna Condemn skilljével? Ez kb olyan mintha Zeratul-al betalenteznéd a blink-et, hogy visszaugorhass a kiindulási helyre, és direkt beugranál az ellen közé miután elugrottál előlük...
  • VladimirD
    Muradin jobban sebez szvsz, Johanna meg jobban bírja az ütést és valóban néha már idegesítő tud lenni. Persze mind a kettőt lehet fordítva is talentelni... talán ez a két hero ami majdnem ugyan olyan "minőségűre" sikerült.

Az elég ritka, hogy egy meglévő hősnek új skin érkezik, ha jól tudom. Igaz?
  • Morpheus_v2
    Neeem! Még a végén intelligens beszélgetés lenne belőle. Johanna szar, mert nem jó irányba pörgeti a láncos buzogányát. És ha menekülés közben használom a Condemn skillt, akkor hamarabb utolér az ellenfél.
  • VladimirD
    Neneneneneeeeeee ne flém ember. :D Indok, érv, ok stb. :D :D :D
  • Morpheus_v2
    Hehe nem jött össze. :D Próbáltam Johannát, egész jó tank, viszont muradint nem múlja felül... De hogy legyen egy kis flém: "Johanna sux!!4!"
  • VladimirD
    Nem a külalakra gondoltam, hanem magára a hős képességeire. Gondoltam cselessen elindítok egy vitát a most két legjobbnak tartott tank-ról, ... ettől függetlenül még mindig nem tudom melyikre vegyek master-t.

(Ha Malfurion nem úgy nézne ki, mint egy sváb hegyivadász, akkor Ő lenne... de hát....)
  • Morpheus_v2
    Bakker nagyon büntet Butcher Qm-ben. Végig erős karakter, talán lvl16 után hagyja le a többi assassin kicsit. Viszont óvatosan kell vele tolni, mert könnyen megölhet bárki stunnal. Tipikus antimage-antitank kari.
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.15. 16:31:39
  • Mephike
    Muradiné az egyik legjobb master skin szerintem.
  • SLICK
    Johannára nem vennék Master Skint mert egy hoki, Muradiné sokkal faszább.
  • Terawatt
    Próbáltam mind a kettőt, de muradinnal kicsit több meccsem van (nem vagyok expert, csak amit látok meg kicsit bele kóstoltam) nekem muradin jobban tetszik. Ha kell akkor jobban rá tud menni a dmg-re és még úgy is tankos marad. Főleg az az out of combat regen tetszik, egy állat! Jó a stunja és a thunder crappel össze tudja szaratni az enemy hőst ha kitalentolja, csak egy emberre megy. Endgame fele az már hatalmasat sebez.

Szerk.: Johanna mellé szerintem kell még egy ally hogy effektív legyen, mert ő maga nem sok vizet kavar, csak kicsit idegesítő, de muradin már pofátlanabb szerintem. Mind a kettő mellett lehet jól érvelni igazából.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.15. 15:05:30
  • VladimirD
    Kérdésem, Muradin vagy Johanna. igazából mind a kettő meg van, mind a kettő lvl10 lesz a héten. Viszont csak egy master skin-t tudok venni, azt meg annak akarom megvenni amelyik hoszabb távon használhatóbb lesz. (tudom ez csak a következő patch/nerf-ig lesz okés) Ki melyiket preferálja és miért?
  • Terawatt

• VladimirD
    Wrong... mér jó ideje azt csináom, hogy lerakom ward-ot és rá shield. Főleg akkor ha egyedül maradok lane-e és minionok is megoszlanak. Rá tudod tenni és nagyon jól működik. Ajánlom mindenkinek.

update: természetesen szoktam az első sorbanálló minionokra is tenni, ha meg nagggggyon nagy néha Tassadar is van a csapatban, felpimpeli miniont+shield, erre ráteszem én... nem nagyon kell foglalkozni enemy minionokkal.

update2: utolsó patch elött és utána is működik
    Utoljára szerkesztette: VladimirD, 2015.07.15. 14:48:54
  • Terawatt
    Redditen volt egy ajánlás, hogy Murkynek rakjanak be a South Parkból Kenny skint és a Mglglrrrlrlglglg hang helyett MmhhmMhhhMM lehetne.

A végén a hangok amik be lettek vágva. Fetrengek! Must consume bitches.
  • Terawatt
    Minionokra is lehet. :)
  • antiqueA
    Nincs mit átgondolni, mert nem tudtam, hogy lehet rá tenni :) Sose láttam még ilyet, nem is próbáltam. Jó tudni :)
  • Morpheus_v2
    Sajnos Leoricra még várni kell.
  • Mephike
    Hm, ezt azért gondold át még egyszer. Tud rá tenni, de kétségtelen, hogy van olyan talentje is, amit mondtál.
  • antiqueA
    Monostoryt szerintem csak akkor érdemes rakni, ha 4,5 vs 5-ben hely tudtok állni és 20-as szint után kitalenteled a tunnelinget a Monostorynak. Nem értek feltétlenül egyet azzal az állításoddal, hogy az a csapat, aki klón nélkül meghal, az klónnal is meg fog. 4v5 hatalmas hátrány lehet. Papírforma szerint eleve bukott teamfight. Sokat tud segíteni Abathur, de még mindig nem teljes értékű tag teamfightban. Ezért én a klónt szoktam inkább rakni. 20-as szint után egy kemény Monostoryval besegíteni nagyon hatásos, csak rizikós, mert nagy hátrányba kerülhet a csapat 20-as szintre.
  • antiqueA
    Nem tud rá shieldet rakni :) Pontosabban direktben nem. Talentje van arra, hogy a lerakott totem shieldet kapjon a lerakás pillanatában :)
  • Terawatt
    egyik nap láttam egy trükköt, hogy a totemet rakta a mobok közé és arra dobta rá a shieldet. Kiszorítottam márfoglamam sincs mivel voltam, nem tudott közel menni, azt megoldotta. :D
  • antiqueA
    Omg... Rehgar pedig elég jó sebzést tud tolni, a kemény heal mellé is. Agybaj kategória nálam, mikor azt látom, hogy a Rehgarunk csak totyog jobbra-balra és várja, hogy lemenjen a cd a spelljeiről.
  • Terawatt
    Telefonról olvastam először a hozzászólásod és azt hittem, hogy a link mögött egy brutál mennyiségű support stat jön ki. Leülök a géphez, bele kortyolok a reggeli kávémba, sg megnyit, link megnyit és felröhögtem már már együttérzően a másik csapat iránt. Egy bot jobban healel.

Abathur témára vissza térve. Tegnap is toltuk premadeben és megint vittünk abathurt. Hát mit ne mondjak. Az abathur illidan kombó még mindig üt, de ezt még megtoltam Jainaval és nemhogy elfutni nem tudtak, kb mozdulni sem. Mellé még a többiek is rendesen osztották a pofonokat, így egy laza kör volt.

Utherrel kellene elővigyázatosabban megtanulnom játszani, mert nagyon szépen lehet vele healelni és a stunja is jó. Valakinek tapasztalata vele? Tudom, hogy nem mmo ez, hogy spamelni lehet a healt, de amikor épp cd-n van és töltene vissza, de pont eldurran egyhaver a szemem előtt, akkor ott elmorzsolok egy könnycseppet és elég szar, hogy nem tudtam menteni.
  • karmacoma
    Csapat összeállítás alapján nem mondtam biztosra, hogy nyerünk, de Rehgar dokror úr kisegített minket. Az a kemény, hogy elvileg nem gyépéharc volt, hanem mindenki max szint közelében volt, többen HL-ben is 30-40 közöttiek az ellenfélnél.
  • hawkie22
    Köszi a kimerítö válaszokat. A sokszori hozzászólásért elnézést, de legalább pörög a topic. :) Holnap rápróbálok a Monstrosity buildre, aztán csütörtökön tudok 1-2 meccsnél többet is játszani, amíg asszony a gyerekkel nincs otthon. Jó lenne elérni a lvl30-at, kipróbálnám magam HL-ben. A 10 hös már megvan.
  • Yserac
    Igen az nagyon vicces, mikor a bubi megjelenik a csapattag a feje felett és megáll, mert meglepődik és megtorpan, hogy milyen spell ment rá. :)

A másik fele a rutinosabb azonnal levágja, hogy parazita van rajta és tudatosan távolságot tart, vagy üldözi az ellent, úgy mozog hogy jó legyen. Az elején az élősködő ereje bőven elég eldönteni mondjuk egy eszetlen 1v1-et.

Nagyon fun karakter, a team brawler vagy moba game-k közül ilyen exkluzív képességű karikkal tudna kiemelkedni a hots, mint a vikingek, abathur, stb.

A biztonságos helyre nem lehet igazán ököl szabályt mondani, mert ez a karakter nehézsége, hogy az elején pusholjon, de rejtve is maradjon, tegye lefele az aknákat, de közben ahol kell parazita/szimbióta legyen és akkor jön negyediknek a szörnyecskéje. A spawnolt alient ulti UP-ig simán életben lehet tartani, ha nem gyalogol be valami fatális gyülemlésbe. Szóval sok figyelmet igényel, nem kevesebbet, mint egy másik hős, mert irányítottan tud siegelni, majd leválni a szörnyről átváltani társra, odébb pozicionálni magát, pontosan tudni ki merre jár stb. Pörgős nehéz kari ha valaki jól játssza.
  • Turist
    Van egy szerkesztés gomb ha jóltudom, legközelebb nyugodtan használd, hogy ne kelljen 3 kommentet írni :)

Az a sebzés amit írtál az jó vagy rossz, attól függ hogy mennyi ideig tartott a csata. 15 perc esetén jó, 30 percre nagyon kevés.
    Mitől függ a sebzésed? Attól hogy melyik talenteket használod. Ha support és szimbiontát erősíted akkor nem feltétlen lesz hatalmas sebzésed. Ha pusher akkor jó esetben legtöbb siege sebzésed neked lesz. Az aknás talentek jelenleg életképtelenek, k lehet próbálni, de csak viccnek jó.

Mire jó ez a karakter, vagy hogy kell vele játszani? Most nem részletezném, melyik talent mire kell. Viszont ha nem neked van a legtöbb (vagy a második) XP-d akkor nem játszol jól. Ha van 3 lane akkor az egyiken vagy te, ugye időközönként idéz lényeket, azok miatt kapja a csapat az XP-t. A másik lane a szimbiotáé amivel ugyanúgy felveszed az Xp-t. tehát te egyedül 2 laneről szeded az XP-t ami elég nagy segítség a caspatnak. (Főleg akkor ha nem idióták és nem halnak meg állandóan, hanem egy helyen tartják az ellenfelet, így ők lemaradnak szintben)

Hol kellene helyezkedni vele az érdekes kérdés. Vannak olyan helyek a térképen ahol el lehet bújni és a lényeid gyorsabban eljutnak az ellenfél minionjaihoz, tehát jóval hatékonyabbak, nem jár le az idejük. Csakhogy nagyon könnyű észrevenni honnan jönnek ezek, 10 másodperc alatt vissza lehet követni és meghalsz. Ezt a stílust leginkább akkor érdemes használni, ha pusher vagy, az előbb említett dolog miatt. A lényeid mire elérnek az ellenfél bázisához, lesz még annyi idejük hogy sebezzenek is. Azt javasolnám inkább, hogy amíg nem vagy benne biztos mikor mit kellene játszani vele, nyugodtan maradj az egyik kapu mögött, de úgy hogy a területi sebzések el ne találjanak, vagy egy beugró karakter meg ne öljön.

Az ultinál a Monstrosity-t javaslom, de ehhez is kell tapasztalat. Akkor használd ha látod hogy sok minion jön, mert akkor gyorsan tud nőni. Ne használd olyan helyen ahol van ellenséges hős, mert alapból gyenge és leszedik. Jó használni akkor ha a boss megy fent, te akkor használhatod lent. Vagy Hollow pályán az átok közben, mivel minden 1 ütés, gyorsan tud haladni. Ne felejtsd el, hogy a szimbiontával őt irányítani is tudod.
    A klón is érdekes, de nem szoktam használni. Az a csapat akik klón nélkül meghalnak, valószínűleg azzal is. Ahhoz hogy jól használd, tudnod kell a csapatod tagjainak összes skiljét, és persze tudni kell a többi hőssel is játszani. Ha csak nézed hogy melyik skill mire jó, akkor teljesen felesleges és hátrány. Ezalatt nem használhatod a saját skilljeidet és ami fontosabb, hogy a klón NEM használhatja a lemásolt karakter ultiját. Lehet hogy a 20-as skill jónak tűnik, de arról nem tudok mit mondani, mennyire hasznos.

Tehát összefoglalva: védett helyen legyél. egyszerre 2 laneről szedd az XP-t (persze ha nincs harc) és okosan használd a Monstrosity-t.
  • karmacoma
    Csak azt tudom mondani amit streamen láttam, majd a többiek kiegészítik. Figyelni kell a minimap-et, hogy helyezkednek az ellenfelek. Ha mindenki megy objective-re, pl Cursed Hollown, vagy szokás szerint ignorálják Blackhearth bay-en a top vagy bottom lane-t, akkor lehet menni soakolni az árnyékba, csak figyelni kell a minimapen hiányzik-e ellenfél, jönnek-e lecsapni. Spider Queennél a boss alatt szoktak ücsörögni, meccs közepétől ritkán járnak arra, mert középen verik egymást. Igazából 2-3 +minion waveből húzott xp már nagy segítség, pláne ha közben osztod az áldást a burokból. Egyszer Grubby élesben tanított egy Aba-t játszani. Mindig mutatta hol soakoljon. Sajnos már nincs esélyem visszakeresni, de bármi stream sokat segít, ha jó játékos tolja aba-val.
  • hawkie22
    Még egy kérdés Abához, aki már játszott vele kicsit huzamosabb ideig. A Mirror-os buildje a jobb vagy a Monstrosity-s? Eddig a két meccsen a Mirrort használtam, de ahogy utánanéztem, elkezdett érdekelni a Monstrosity, de nem Volt idöm ma kipróbálni élesben.
  • hawkie22
    Csütörtök délelött játszik valaki? Lesz egy kis szabad két órám család nélkül, gondoltam, kipróbálnám magam premade csapatban, de csak QM-ben (még csak 24es vagyok).
  • hawkie22
    Hozzáteszem, elsö meccsem volt vele, lvl24-es vagyok, viszont mindig a sürüjében voltam, Symbiote-ban, viszont a társaim, ha csetepaté volt, akkor általában menekültek. Nem vették figyelembe a 8 sec-es bubimat, ha 50%HP-n voltak, még akkor is inkább 1v1-ben elfutottak. Leginkább Butcheren csodálkoztam, hogy bubival magán miért is fut el, szóltam is nekik egyszer, hogy a zöld bogyó a karakteren az én vagyok, nyugi, de csak le lettem hurrogva. Szóval így jöttek ki ezek a számok.
    Eddig két meccset játszottam Abával, beállok a legelsö kapu sarkába és onnan megy a segítség a többieknek, ahol épp kell. Egyébként ha beállsz vele bokorba kapunk kívül, akkor lecsap az ellen? Hogy a legcélszerübb XP-t húzni vele, hogy még biztonságban is légy?
  • Terawatt
    Ezt tegnap Te magad raktad ki. Ha holnap jönne arról tudnánk :)
  • Morpheus_v2
    Vajon a spotlight szivárgás miatt kaptuk most ezt a videót vagy holnap jönne Leoric? Előző pár spotlight közvetlen a hős megjelenése előtt jött ki.
  • Morpheus_v2
    Hivatalos spotlight.
  • TBTPumpa
    A Bics King? Valami buffot kapott, mert erősebb lett, szóval most érdemes behúzni.
  • ddany7
    Lich King-et próbálta már valaki? Milyen?
    Tankot kéne vennem, és karakterre ő tetszik a legjobban