Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyanitottam még én is a videokarit, de ha az is a bűnös, akkor inkább szenvedek. 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Bújtam én már sok fórumot és mindenféle "távoli gerincműtét" stilusú csodavideót, de egyelőre még semmi sem segitett 😊
Vannak itt olyanok esetleg, akik ugyan ezzel a jelenséggel találkoznak?
Tulajdonképpen percenként 2-3 másodpercre megáll a játék hálózati problémákra hivatkozva. CPU meg ilyesmi nem lehet, hiszen nincs különbség grafikai beállitások módositása után, illetve mikor megáll az animációk pörögnek tovább, csak a karakterek fagynak. Szóval tipikus lag.
Port forwarding, hang butitás, driver frissités, tűzfal ki-be, hálókábel csere mind-mind volt. Nekem ez egyértelműen azt mutatja, hogy A) valami a Blizzardnál szar 😎 Telekom rendszere rossz a házban. (Ez mondjuk azért lenne még érdekes, mert semmi mással nincs problémám csak ezzel a játékkal)
Van valakinek valami tanácsa? Esetleg valami megoldás, hogy EU8 szerverről, valami másra jusson az ember? 😊 Köszönöm.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Viszont nem néztem meg komolyabban patch notes-ot lehet Jaina-val babráltak valamit mert tankokat is úgy szét tudok vele kapni hogy csak néznek, csapatban aoe-ezve meg halál angyala kb. ,) Aoe ulti utána aoe jégeső és volt hogy Raynor + Sonya páros jött mögöttem, és megmurdeltek full hp-ról miközben menekültünk a maradék 2 emberük inkább úgy döntött ez után, hogy nem érdemes utánunk jönni 😄D Azon a meccsen csináltam vele egy 30 takedown 1 death statot top hero és top 2 siege dmg-el, utolsó percben nyírtak csak ki, akkor is azért mert már berágott rám az ellenfél csapat és levadásztak. 😄
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.02. 13:55:46
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.07.02. 12:48:40
#2716:
A Bagoly-build eseti, lehet egy-egy momentumot felmutatni vele - menekülő után és objective-re lőve - , de nem ez fogja hozni a legtöbb sebzést neki: át lehet alakítani távolsági sebzéskiosztóvá, de abban sem lesz a csúcson (vagy ha igen, akkor a csapata múlta magát alul).
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Johanna meglett lvl 5 picit lerakom, viszont elővettem Jaina-t ismét, pofátlan dmg-et tud tolni. alapból minden skillje 50%-os sebezhetőséget rak a célpont(ok)ra, ezt lehet buffolni 65%-ra, aoe lassítós rootolós ultija pedig veszett kemény. Ha jókor elnyomja az ember teamfight-ot lehet vele nyerni.
Újabb mókás klipp, fél perctől nézzétek. Az a falstad tényleg rossz környékre jött.
Elsírom magam.... Tudtam hogy fog jönni valamelyik hős gold leárazása anélkül is hogy mondták volna (vagy ha mondták akkor nem hallottam), de hogy pont ezt az utolsó kis- akkkkarom mondani nagyon kedves kis karakternek 😊 annyi 10k-s hős van miéért?? miéért?? ahhh jó amúgy értem hogy miért rá esett a választás, gondoltam hogy vagy ő vagy Chen lesz a kiválasztott, és lehet valaki örül is neki, de nem én 😄
Butchert meg akartam ölni Murkyval, mert 5% körül volt az élete. Auto attack+ slime + fish és 90% HP...néztem csak.
Nem tetszik hogy ennyire erőltetik az új térképet. Oké hogy nagy volt a hírverés körülötte, de minden második mecset itt játszani unalmas. Főleg úgy hogy a csapattagok nagy része 10 perc alatt 10 halált szed össze, mert csak harcolnak.
Elsőre nem igazán tetszett, egy ostoba mészárszéknek tűnt, másodjára már kezdtem megtalálgatni a kis zegzugokat, átjárókat és így már jobban tetszik. Alapvetően jobban szeretem a nagyobb, 3 laine-es map-eket, de minél több időt töltök itt annál jobban bejön ez is. Kevés igazán jó terep van a face to face 5 vs 5 harchoz. A folyosók szűkek, középen meg valaki mindig nagy hátrányban lesz. Jól koordinált flankekkel, taktikázással, valszeg nagy előnyt lehet kovácsolni, ha összedolgozik a csapat. Zónázós ultik nagyon jók erre a pályára.
Battlefield of Eternity
Sky Temple
Tomb of the Spider Queen
Cursed Hollow
Mentem két AI meccset, Arthassal voltam. Valóban változatosak végre a hősök és keményebbnek is éreztem a harcokat az ellenféllel. Lehet magán az AI-n is javítottak valamit. Amúgy elsőre be is dobott az új pályára, meg is lepődtem. Szokni kell még. Az már feltűnt, hogy eléggé kevés hely van elbújni. Tetszik, hogy egy az egybe a Diablos hangokat emelték át. Mikor Deckard Cain megszólalt, hogy van goblin event beszartam 😄
Amúgy fasza hangulatos pálya, nekem nagyon tetszik, mondjuk eleve a Diablo univerzumot szeretem jobban lehet azért is. Az biztos, hogy agyig játszom most a játékot, úgyis jön az XP-buff muszáj lesz feltornászni a hősöket 9-re
@Pedro/Maak majd este felveszlek.
Bnet : P3dr0#1681 ha esetleg lenne hely es kedv qm-re.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Csak nekem vannak rajta folyamatos microlagok? Ilyen 1-2 másodperces szünetek. A többin nem tapasztaltam, ezen folyamatos. Elég fos VGA-m van a gépben szóval az is csoda, hogy eddig ment a játék teljes low-n, remélem nem most lett vége a dolognak.
Szerintem nem lett volna ilyen könnyű meccs, ha az első Tribute-nál nem kergetjük őket 3 felé, és kapkodjuk ki őket kb egyenként, az szerintem enyhe pánikot okozott náluk, utána látszott már rajtuk, hogy fejben nem voltak 100%-ig jelen.
#2683:
Akkor megoldódott a rejtély (: több kávét kell inni)! 😄
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
u.i.: közben rájöttem, hogy én sem ittam kávét és már nem tudtam kitörölni hsz-t... 13,5 goldom volt 😄 sorry
Hajrá Butcherek! 😄
Stiches szerintem elment speedet kotyvasztani Captain Hook néven, mert már nem bírja fizetni a kórházi számlákat.
u.i.: Egyszer Blizzard úgy is a pokolra jut, amiért Stitches bátyóval így elbántak.
Utoljára szerkesztette: VladimirD, 2015.07.01. 06:59:19