4549
-
Lokker #3090 Csak rámutattam, hogy nem kötelező a "fiatal úrra" várni. -
#3089 Fáradt vagyok most ahhoz, hogy játszadozzak a szavakkal. Természetesen nem írtad, hogy KELL. Elnézésedet kérem. Remélem megbocsájtasz... Akkor öntsd szavakba kérlek a #3082 hszeben jött dolgokat miért is szeretnéd? Vagy a szeretnéd szó sem jó? Akkor a miért kellene ennek a lehetőségét megszavazni? Így megfelel? Remélem igen... -
Lokker #3088 Ha belinkeled hol írtam hogy kell, akkor írok indokot. -
VladimirD #3087 Milyen követelőzés? Nem is értem miről beszélsz. PM megkérdeztelek nincs -e erre hajlandóságod, tömör válaszod az volt, ha majd lesz időd. Mikor egy hónappal ezelött ismét felbukant ez a dolog, azt is felajánlottam, hogy megcsinálom. Arra se érkezett válasz. Ha ez követelőzés akkor én kérek elnézést.
Jah de ha baj, hogy lenne rá igény... Dota2-be, meg LoL-ba pont bele**********k. -
antiqueA #3086 Pedig úgy van. -
#3085 Miért is kellene új házigazda? Mi az indok? -
Lokker #3084 "a Dota 2 és LoL jóval bonyolultabb játék ennél..."
Ezen jót mosolyogtam. :) -
#3083 Majdnem az összes blizz frencsázt uralja. -
Lokker #3082 Srácok, lehet megszavazni másik HG-t is. -
#3081 És ugyan úgy tele van fogalmazzunk finoman, ügyetlenkedőkkel. A campes cikkben sok olyan apróság van amit nagyon sokan rosszul csinálnak. Wipeolt enemy teamnél rendszeresen campre mennek az emberek tök feleslegesen pl. Karakterek gyorsan tanulhatóak alap szinten, de jól helyezkedni, pályaismeret, stb az itt sem egy hetes gyakorlás. Easy to learn hard to master -
#3080 Szedd össze részletesen, hogy mit szeretnél. Fogalmazd bele egy fájlba és küld el nekem, aztán majd ha nem 40 fok lesz, akkor beírom. Remélem menni fog ez is, nem csak a "követelőzés". Így is ez lesz az első olyan topik SG-n, ahol lesz leírás a szóban forgó MOBA játékhoz. Érdekes mód máshol nem probléma ez, csak itt, pedig a Dota 2 és LoL jóval bonyolultabb játék ennél...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.18. 08:24:30 -
#3079 Házigarázda kérem fejtse ki véleményét a felmerült kérdéssel, kéréssel kapcsolatban. -
VladimirD #3078 Hát ahogy nézem semmi. De még csak arra sincs hajlandóság, hogy esetleg más jogosultságot kapjon aki megcsinálná. -
#3075 Ha ebből mind a 3 érdekel akkor bajban vagyok? Kijön a Skeleton king az is kéne :D Nincs az a fizetés amivel lehet ezt bírni. most egy hétig viszketni fog a tenyerem, kösz !
Stiches amúgy nem olyan rossz mint gondoltam. eléggé nerfelték a slamjét, de a regenje elég fincsi maradt és egy kis hook gyakorlás csodákra lehet képes. Lassan már annyi herora van rárakva nálam a "na ezzel jobban meg kéne tanulni játszani" jelző, hogy időm sincs :D
Még valaki szenved ebben? *előre is pacsi*
Más: Mi lesz a totyik fejléc upgraddel? Írnék még akkor olyan "szösszeneteket" mint korábban a mercenary camp fogalalós guide, vagy a tegnapi csapat összeállításokat tárgyaló két comment. -
#3074 Jövőheti leértékelés
Stitches -- Sale Price: 4.19 EUR / 3.19 GBP
Psycho Stitches Skin -- Sale Price: 3.69 EUR / 2.7 GBP
Zerg Hunter Zeratul Skin -- Sale Price: 4.99 EUR / 3.69 GBP -
#3073 Igen, de a fő burst a blizzardos kombója. Ha eleve blizz buildet raksz ki (range, area, 3 wave), akkor a CoC annyira nem is számít, a másik damage build a CoC-al meg a sprint kivétele óta veszélyesebb. De legalább vannak buildjei, Kaelnek nem igazán, esetleg flamethrower helyett chain bomb, de nagyon rizikós, meg 20-on, ha jó a csapat, nem feltétlen kell a bolt. A többi tearben minden egyéb talentje halál gyenge. -
#3072 Jainásat hogy érted? Blizzard után még azért ott van két spelled. Q-t nem szoktam elkapkodni és lehető legjobbkor, legjobbra tolom el, mert könnyű feleslegesen eltolni. Első pár meccsen azt vettem észre, hogy annyira ki akartam lőni, hogy akár bele lőttem a tankba is. -
#3071 Én azért kedvelem Kaelt jobban, mert Jainával két Blizzard között megőszülsz. Viszont Kael elég egytalentes, minimális a választási lehetőség. Jó lenne, ha neki és sok más hősnek, pl. Thrall, feljavítanák a kacat talentjeiket. -
#3070 Könnyen alá lehet becsülni az ilyesmit. Gargantuant is le szokták xarni pedig azért üt azis szépeket. Tegnap toltunk pár meccset többiekkel és nazebooval top hero dmget toltam végig. Nagyon érzem azt a karaktert. Amikor megvettem akkor is tök jó köröket mentem. Pókra gyúrok és zseniális amikor a low hps fal mögötti herora rádobod és kinyírja. :D [ugyebár nem targetolható és folyamatosan baszogat, főleg ha már ugrálnak]
Még a zombi wallnál az a trait, hogy kijönnek a földből, az is jó pusholásra. Nagyon szép mennyiségű ammot fognak fel. Egyetlen gond azzal a traitel, hogy asszem egy helyen van a sprinttel, ami szerintem hasznosabb, egyetlen menekülő skill révén.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.17. 10:18:24 -
Kotomicuki #3069 Ezért is kell hanyagolni, Gazlowe-val játszva a lazor- és bomba "fejlesztéseket": a tornyok mindent visznek és "egymásba" is pakolhatóak, így a küzdelem forgatagában csak egynek látszanak, holott, akár hárman is lehetnek... -
#3068 Majd Abathur patcheli. -
Nomad90Hun #3067 Hát ha időközben nem növesztette vissza gyorsan az elvesztett karját akkor eléggé 0 dps-t fog tolni. -
#3066 Jaina nekem is jobban tetszik, de játékmechanikailag Kael élvezetesebb. Kaelnél csak annyi a gond, hogy kevésbé hibatűrő. Tegnap Solo simán jegelte magát amikor kapta volna a pyroblastot az enemy teamtől, na ezt nem tudod vele megcsinálni. Amin nagyot lestem az az, hogy még gazlowenak a turretjei is simán megölik.
Amúgy még Dehaka redditezők szerint esélyes a titokzatos starcraft melee hős pályázat nyertesének.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.17. 07:58:22 -
ddany7 #3065 Nekem Jaina meg van veve, Kael nem is tetszik mar utana. Bar lehet azert, mert alapbol a frost mage jobban tetszik.
En most Arthas-t kivettem, eleg jo amugy, bar tul nagy mobility-je nincs, de a sebzese eleg rendben van, meg self heal-el lehet szorakozni
Kovetkezo Abathur lesz valoszinuleg -
Nomad90Hun #3064 Ka'el megvételével szerintem várok még, bár jo kis hős Jaina tüzes megfelelője lassító effekt nélkül, de durvább sebzéssel. Amúgy Leoric is kemény lesz, képzelem mi lesz ha még 1 Abathur rá is ül..
A monk meg a választható trait miatt elég durva lesz. -
#3063 Gyönyörű kombó. Triple kill -
#3062 Beigazolódott a gyanúm: forrás
"In the german forum of Heroes, Blizzard confirms a new rule for matchmaking in QM: The number of played games will be observed, so that players play with and against other, who have the same number of played games."
Az előbb toltam Henteskével egy meccset nova-murky-aba-malf és tassadar ellen. Te jó ég murky+aba egy rémálom és még sunnyogó kisasszony is ott volt. Szinte nincs olyan meccsem ahol ne lenne nova. -
VladimirD #3061 Eljött az óccsó bácsör ideje. :D -
#3060 Worthy Apprentice Acquired
Johanna elég komoly fenyegetés Abathurral kombinálva, főleg kezdetekben jelent nagy map controllt. Na meg ugyebár abathur Illidan vagy most egy Butcherrel elég durca kombót alkot.
Példa meccs: Team Liquid vs. Alternate Fancy
HoTs and DoTs
Zombie Wall-ba az Entangling Root meglepően hatásos kombót alkot és egyszerű kivitelezni. Nagyon szépen lehet pusholni és az objectivekhez is ideálisak.
Roccat vs. MYM Heroes
Fire and Ice
Ezt szerintem senkinek sem kell bemutatni. Két legjobb ranged assasin. Uther vagy réhgár-al kombinálva a legjobb és még mellé annyi golyófogó amennyi csak lehet.
Cloud 9 Vortex vs. Pool Platoe some Tangos
Light and Shadow
Divine shield egy újabb ütőkártya Zeratulnak, amivel még több sebzést tud kiosztani. Butcher után nem tudnám kijelenteni, hogy a legjobb auto attacker a melee kategóriában, de az biztos hogy halálos kombináció. Told meg még egy abathurral és nem lesz az aki ezt megállítja. Csak egy fincsi stunlock.
MYM Heroes vs. Virtus.pro
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.16. 14:15:04 -
#3059 Meat on Ice
Jaina és Tyrande kezdetben kiváló gankelésre és mindezt nagyon megdobja butcher lvl 10es ultija.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Just one stun
Tyrande kezdeti dominálásért, fincsi stunért és lassításért. Bármilyen másik supportot vagy esetleg egy második warriort támogat ez a felállás. Ide egy KT elég erős lenne szerintem egy tassadarral.
Példa meccs Puszek Team vs Team Kinguin
Hell's Crusade
Legjobb kombináció farmoláshoz, amivel gyorsan és könnyedén össze tudja szedni Azmodan a Taste for Blood stacket. Későbbiekben Johanna szépen össze rántja a népet ezzel segítve Azmodant a lehető legnagyobb sebzés bevitelére.
Meccs példák: Kappa 123 vs. Huron Team - game 3 of Tempo Storm vs. Cloud 9 Maelstrom
-
karmacoma #3058 Most megy Dreamhack. Liquid a Roccat ellen Nazebo-Zagara-Tyrael-Malfurion-TLV. Hihetetlen milyen jól játszanak. Nulla kockázatvállalással lenyomtak minden fortot, 3 szint előnyben meg nyertek 2 teamfightot is egy arra jóval jobbnak tűnő Jaina-Falstad-Johanna-Tyrande-Rehgar csapat ellen. Teljes map control, folyamatos soak. Öröm nézni, pedig nagyon extrémnek tűnt ez a lineup. -
Nomad90Hun #3057 Szerintem Artanist kapjuk meg, legalábbis LotV főszereplője ő lesz, szóval eléggé adja magát, további hero-knak Horace Warfield érkezik még 99% eséllyel, lévén az ő hangfájljait adatbányászok már az alpha-ban megtalálták, Valerian Mengsk is szintén esélyes.
Abathur-on én is filózok bár annyira nem jött be, de Ka'el most, hogy ismét free megint próbálgattam, és bejövős, lehet őt veszem, am nekem is még Leoric is jónak néz ki, de a monkra várok igazából, megint összeszedek 5-6k goldot az eddigi 11k mellé és akkor nyugodtan megveszem Ka'el-t.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.16. 13:14:50 -
VanDaal #3056 Köszönöm a válaszokat!
Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok a probléma forrása :) -
#3054 Asszondják Artanis vagy Fenix lesz az! -
#3053 QM-ben ne várj semmit, elvileg egy rejtett MMR érték alapján rak össze, ami ~100 játék után beáll a megfelelő szintre, de a rendszer simán szar. Hero League-ben elvileg független MMR van, ami viszont nincs összefüggésben a rankoddal, mert a kezdők iszonyatos bónuszokat kapnak (500 pont/win), és véres noobok bejutnak rank 10 fölé vagy akár r1-be 50 meccsel úgy, hogy többet veszítenek, mint nyernek. Másnak meg lejár a bónusz korábban, és szinte lehetetlen haladani (80-90 pontot kapsz winért, 150-et von le lossért). Szóval az első resetig nem érdemes vele foglalkozni, akkor remélhetőleg nullázzák az MMR-t és nem lesz bónusz. -
Kotomicuki #3052 Ez, szinte állandó jelenség és már hónapok óta így van, de nem törik össze magukat a Blizz'-nál ennek a kijavításán... -
VanDaal #3051 Urak, valaki fel tudna világosítani kicsit, hogy milyen szempontokat vesz figyelembe az MM?
Illetve mitől lehet az, hogy QM-ben lvl 34-esként rendszeresen lvl 5-10-es, folyamatosan szitkozódó vérpistikéket kapok csapattársnak? -
#3050 Hujujujujuj. Valami melee zerg is jöhetne. Oda vissza lennék tőle. :) Remélem sc mapokból is kettőt akarnak csinálni meg 3 hőst mint most. Elég szép mennyiségű tartalom lesz ebben a játékban ha hosszútávon nézzük.
Elkezdek fordítani egy cikket a mostani metáról, csapatfelállásról ami nagyon erős. Mai nap leszek már és kirpóbálhatnánk valami cheesy teamet össze rakni. :D
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.16. 10:43:55 -
#3049 "Also includes an upcoming starcraft warrior & mount"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3048 Szerintem most valamit javítottak az QM MM rendszerén, kicsit többet kellett várni de 650-890 meccsel rendelkező játékosokkal rakott össze. A meccs nevetséges volt, BW a damage ultiját vette fel inkább egy uther ellen. Mondanom se kell hogy kikaptunk....