Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl.
-Nova-val állok Stitches-töl 1 snipe-nyi távolságra ckloakban erre betalál hook-al 3x is különböző helyeken ráadásul...
- vagy Zeratul-al el blink-elek kicsit odébb is futok és irányt is váltok erre mit isten pont rámugrik az ellen Muradin-ja, utána meg késöbb rám charge-ol a Diablo pl... Véletlen mi..?
és van még rengeteg ilyen eset...
A másik baj, hogy ez még csak a kezdet, jönnek majd az infinite mana, infitnite hp, és no cd hack-ek meg trainerek lassan...
Anno Crysis 2-ben is ez volt előszór jött az aim hack utána infite energy, majd god mode, stb..
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
StarCraft-os hősök jönnek ezután szerintem, de az sem baj, ha jön egy két új WarCraft-os karakter is.
Alleria Windrunner és Valeera Sanguinar. Boobs everywhere! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.04. 09:22:48
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A map hack meg elég csúnya... Mondjuk nem lep meg már SC2-ben is voltak ilyen és ehhez hasonló hack-ek, csak idő kérdése volt, hogy megjelenjen itt is, lévén ugyanaz az engine van alatta ;(
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.04. 08:27:26
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
@
holnap beeresztjük hereligára is, hadd szóljon.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.03. 23:55:21
I decide when I'm done.
@
topic - 1. oldalon a feltételezett csalásról a video
Ez pedig try mode-ban készített.
Eléggé gáz...
Morpheus_v2 #2763 Pajamathur Abathur *.*
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.03. 21:48:31
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Raynor
Commander Raynor
Pajamathur Abathur
eléggé a Holy téma köré építették őt is
- lesz 1 shieldje, kb olyasmi lesz szerintem mint Tassadar shieldje,
- lesz képességek között a Seven Sided Strike D3-ból, hogy ultiként, v sima basic ablitiy-ként azt passzolom
- Inner Sanctuary szintén elképzelhető, annak is van pár variációja D3-ban, hogy most a lassítós, vagy a healelős verziót rakják majd be azt passzolom,
- trait-nek 99%-ig biztos vagyok, hogy lesz 1 attack speed buffoló skillje, kb mint ami Kael-nek van csak ö attack speed buffot fog nyomni dmg buff helyett,
- ultinak még esetleg Elemental Ally-t elképzelhetőnek tartom, vagy valamelyik mantrát berakják D3-ból de utóbbi lehet basic is
Térképre nem lennék meglepve ha a másik Diablo témájú térkép esetleg valami kriptás map lenne D3 act1-ből, vagy esetleg 1 tower of the damned féle térkép act3-ból, bár van pár jó hely act 5-ből is kiegből. meg D1-2-ből is jöhet map, karaktereket illetően Imperiusban szinte 100% biztos vagyok, hogy beteszik, de lesz szerintem még 2 kari az Eternal Conflict phase 2-ben rajta kivűl.
Sc témájú kieg valszeg az Sc2 Legacy of the Void környékén lesz kidobva esetleg kicsit utána karácsony környékén mondjuk, abból is lesz 2 map tuti, az 1-ik valószinűleg 1 protoss jellegű pálya lesz, karaktereket illetően Horace Warfield hangfájljait már alpha-ban megtalálták Thrall, és KT hangfájljai mellett, ö lehet akár warrior is majd, de Artanis is elég esélyes ö ráadásul pont passzolna is warriornak, illetve én még Stukov-ot szívesen látnám, de utóbbi csak egyéni vélemény.
Murky-ra még visszatérve, Nova-val simán kiszedhető, amúgy is épp akarok rá tesztelni 1 új buildet mert régi kicsit gyengus már, bár tény hogy sokan lebecsülik, de azért nem rossz ha ott van, pl. 5v5 fight-ban rányomja valakire a triple trap-et az rögtön futni kezd esetek 90%-ában ezzel máris 5v4 fightot csinált, azt le sem írom mit csinálna az ellenféllel ha mondjuk Johanna behúz Condemn-el 2-3 embert akire mondjuk Sylvanas dob 1 Vulnerability-s Shadow Daggert és rányomom az Preciosion Strike-ot erre a kis gyüllekezetre... 😄D Pikk pakk képes jó kezekben akár vesztesnek is kinéző team fightokat megfordítani is.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.03. 19:57:43
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
-After Butcher, Leoric and Monk they will move onto other Blizzard franchises - no more Diablo heroes for now; may return to Diablo afterwards.
-Second Diablo-themed Battleground coming after Battlefield of Eternity
-Internally they have a huge spreadsheet with Heroes - potential roles, skills, traits, etc. And they use it to decide what's next.
-Butcher's choice was because they wanted a "scary" guy, that really instilled fear on enemies.
-Leoric's choice was meant to have this guy that just never really dies - an extreme gameplay situation. "Lifesteal" theme.
-Monk's choice was meant to fill the gap of not having a Diablo support hero. Very mobile. Community asked for him.
-Monk on trailer uses quite a few animations from actual abilities.
-Voice Chat being worked on.
-Observer Mode is on their plans, but no timeline.
-Gender swap on characters like Diablo (mentioned Illidan too) will likely be skins - new heroes would be kinda confusing.
-Discussing on having a Thumbs Up/Down system to evaluate players after the match.
-Gonna wait for Overwatch to establish itself as a franchise of its own before bringing those heroes over.
-They do follow changes to the meta-game - particularly interesting when there are no patches influencing that.
-Replay system forwarding and Reconnect system are similar problems - so they want to tackle those together. Rather than just optimize, they want to completely revamp it.
-Maybe if they incentivize a Honour system and reward players for being helpful and nice (with some small bonus xp or gold) it can help with the toxic players issue.
-Maybe they can pair players who are slightly more aggressive with other like-minded players, rather than flat out banning them.
-These are potential solutions that are being discussed internally - not final thoughts on systems that will actually go live!
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.03. 15:53:25
@
Mit értetek el-wot-osodáson?
@
Amúgy murkira visszatérve szeretem olyan kis esetlen aranyos mókás dög, hogy nem lehet komolyan venni aztán odajön és rádvág akkorát, hogy zöldülsz.. 😄
Ellenfélnek idegesítő, amúgy meg róla tudjuk, hogy ö élő szövet a fémvázon ugy? Nem is értem miiért nem csinált még hozzá Blizz vmi terminátor skint ami halálakor azt mondaná "i'll be back". 😄
Ám továbbra is szkeptikus vagyok ezekkel kapcsolatban, hisz mi köze a grafikához, hogy hálózati problémája van? Amikor lag van, akkor egeret ugyan úgy használhatom, és adhatok ki mozgás parancsokat, csak értelem szerűen nem hajtódik semmi végre 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Namost, miután úgy elvert az AI engem is, hogy csak füstöltem (ilyen 5% hp-n lévő enemy hősök rohangáltak a társaim között nyugodtan osztva a halált, míg a csapattársaim forogtak és üldözték a 90% hp-n menekülő tankot)...,
úgy döntöttem, hogy AI ellen ugyanúgy felkúrhatom magam mint QM-ben, de QM-ért több XP jár, és még el is leshetek dolgokat a jobbaktól; többet nem AI-zok.
nem vagyok képes felfogni ésszel, hogy ha valamit javítanak az AI-n akkor valami mást miért kell elbaszni benne? Hát így kikapni, komolyan....
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Néha 7-es szinten a Compressed Air-t rakom (nagyobb puffer átmérő).
A bubi talentezéssel rendkívül jól életben lehet maradni, így jól felstackelheted az ability powert (Living the Dream talent) és rendkívül erőssé válnak a képességeid. Az ellenfélben könnyen azt az érzést keltheted, hogy állandóan bubizod és healeled magad, ezért felesleges is téged támadni. Rendkívül idegesítő és hatékony build. Persze tudni kell jól használni.
Most néztem, hogy a blizzard a stun-t nerfelte a legtöbb karinál, de a butchernél és leoricnál rendes stun van. <#gonosz3>#gonosz3><#falbav>#falbav> Ne menjenek már ennyire a pénzre bakker... gondolom 2 hét múlva nerfelik daze-re a stunját...
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.03. 11:08:20
u.i.: persz eha látok rá esélyt, akkor teszem a dolgom
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.03. 09:37:47
Remélem, nem azért nerf-elték pl. Illidan-t, mert Abathur-ral összedolgozva már OP-gyanús volt és a szétverésével EZT próbálták meg "helyrehozni"?! <#falbav>#falbav>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.03. 07:35:13
Utoljára szerkesztette: BillerKee, 2015.07.03. 06:50:38
Szerintem próbáld meg, hogy lejjebb veszed az effektek, az árnyékok, és a terep részletességét minimumra, nekem előtte folyton laggolt, most mióta ezeket levettem alig-alig van 1-1 laggom.
Lényeg a lényeg - megszoksz vagy megszöksz helyzet 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ez a Butcher meg röhej. Autoattackból akkora burstje van, ami ráadásul még healeli is. Ezen felül egy rakás HP-t is kap. Mivel lehet megölni, mit lehet tenni ellene?
@
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.07.02. 17:55:17