Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Malfurion
Valla
Tassadar
Stitches
Sylvanas
Zeratul (lvl 12)
Johanna (lvl 15)
Garrosh Hellscream says: What you have done here, Sylvanas...it goes against the laws of nature. Disgusting is the only word I have to describe it.
Lady Sylvanas Windrunner says: Warchief, without these new Forsaken my people would die out...Our hold upon Gilneas and northern Lordaeron would crumble.
Garrosh Hellscream says: Have you given any thought to what this means, Sylvanas?
Garrosh Hellscream says: What difference is there between you and the Lich King now?
Lady Sylvanas Windrunner says: Isn't it obvious, Warchief? I serve the Horde.
*Sylvanas mockingly salutes Garrosh.*
Garrosh Hellscream says: Watch your clever mouth, bitch.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
robotnyk #2823 <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.06. 10:18:16
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.06. 09:40:37
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Jut eszembe ha lenne team zúzhatnánk azt is néha.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Szerk.: Nomadot meg ban a spoilerért. joking
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.06. 05:24:59
Kerrigan-nél mg ugye SC1 + Broodwar, és SC2 WoL-ban gonosz volt(az eredeti személyiségét elnyomta annó az Overmind), és SC2 WoL végén "tisztítja meg" őt Raynor 1 X'el Naga ereklyével, amiről kiderül, hogy az Amon által létrehozott uralmi köteléket törte csak meg ő közte és Amon között(Amon most fog visszatérni a Legacy of the Void-ban), és SC2 Hots indul úgy, hogy Kerrigan a régi ghost emberi öntudatával van ott félig zergként még mindig, az már más kérdés, hogy 1 átverés következtében kénytelen újra átvenni a raj irányítását, a pengék királynőjeként ismét, de megtartva régi énjét.
A másik tegnap este haverral mentünk 1 meccset az új pályán és engem utál a game de komolyan... Olyan defeat-ünk volt, hogy majd kiestem a székből.. Felállás nálunk: Johanna(én), Butcher(haverom), Nova, Azmodan, Sonya. Ellenfélnél: Azmodan, Sonya, K'eal Thas, Muradin, Stitches. A gond ott volt, hogy a Nova-nk kb semmit nem csinált csak fel alá rohangált a pályán, ha meg teamfight volt Azmodan-unk rendszeresen elfutott full hp-val és otthagyott engem hogy 3-an 4-en körbezárjanak, és összecsukjanak, haveromat szintén, Sonya-nk dettó, nem néztem meg acc-jukat de olyan kezdő hibákat vétettek, hogy nem igaz, volt pl h ellen beállt egy 3v5 fight-ba levertük okét, én ugyan meghaltam közben de haverom elindult leverni a pont megjelenő immortalokból az ellenfelét, kedves társaink meg pöfülik a minionokat, külön szólni kellet nekik, h "hé gyerekek van 30 másodpercünk tisztán leverni az ellen immortal-ját vonszoljátok már oda a seggeteket..." Levertük, aztán haveromban meg bennem felcsillant a remény, hogy talán még nyerhetünk is, erre megindul immortalunk majdnem full hp-nyi shielddel, mit csinál kedves csapatunk? Hagyja, hogy menjen egyedül, haverommal ekkor már halottak voltunk, ellen visszajött, leverte immortalunkat, bejöttek a bázisunkra ahol már csak a core állt, és szétverték a fenébe, közben persze csapattársaink okosan leálltak 1v5 fightolgatni szépen kinyiratva magukat..
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Warcraftban Sylvanas a horda oldal egy vezető személye, a horda viszont nem gonosz, csak más szemlélet szerint éli az életét. Tehát Sylvanas sem gonosz, csak el van átkozva. Ellenben Arthas-al, aki egyértelműen gonosz vagy Diabloval, Butcherrel. Érti? 😊
Kerrigan érdekes kérdés, mert neki voltak gonosz és jó állapotai is.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Kiváncsi lennék, hogyan Talentelted, meg úgy pár tippet szivesen fogadok Tassadarral kapcsolatban. 😊
Én ezeket használom:
1 lvl: Psi-Infusion: mana regen
4 lvl: Leeching Plasma: Life regen amíg az armor tart.
7 lvl: Static Charge: Psionic Storm alatt több dmg
10 lvl: Archon
13 lvl: Distortion Beem: lassítás
16 lvl: Second Strike: 2 Psionic Storm
20 lvl: Twilight Archon
Raynor -- Sale Price: 1.99 EUR, 1.49 GBP
Commander Raynor Skin -- Sale Price: 3.69 EUR, 2.7 GBP
Pajamathur Abathur Skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP
Blizzard már "dolgozik" a csalás ügyön, már ha találnak rá megfelelő embert. <#email>#email>
A meccs kicsivel több, mint 40 perc volt, sajnos elvesztettük, de az 540k xp megérte 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még egy esélytelen csapatfelállás.

De SC2-nél állítólag még streamelni is szoktam maphackkel, mert Blizzard nem tesz semmit.
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.07.04. 19:56:07
@
Utoljára szerkesztette: twoeam, 2015.07.04. 19:47:03
(A videó végét nézzétek meg, amikor kiértékeli a srác a meccset. De a Butcher build sem rossz, amit használ.)
Minden esetre a lényeg a lényeg, egyszerűbb a hibáztatás és a bűnbak keresés. Bár szerintem ez már senkinek nem új, aki akár csak egy hónapot is játszott online játékkal.
igazán betehetnének már valamit, amivel megoldható legyen, hogy az adott játékossal, soha az életben ne sorsoljon össze
LOL-hoz létezik ilyen:
videó
Pedig a LOL szerver-kliens alapú és nem p2p.
HOTS a SC2 motorját használja, ahhoz pedig létezik maphack, keress rá. HOTS-ban is megvan a potenciál.
Ettől függetlenül én még nem találkoztam csalóval, illetve meg sem fordult a fejemben hogy csalnak. Visszagondolva korábbi játékaimra sem hiszem hogy találkoztam csalókkal, és valószínűleg sokaknál (nagyon sokaknál) csak gyenge kifogás hogy "bizonyára csalt az ellenfél!!".
@
Viszont akkor miért nem packet lossos a netem? Mitől veszíthetem el a "kötelet"? 😊
Morpheus_v2 #2786: Ki van kapcsolva. Azt is néztem - 0 változás.
Utoljára szerkesztette: BlackShadow, 2015.07.04. 15:42:43
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Én személy szerint nem mennék bele olyanba, hogy ki, mikor, hogyan, miért és hányszor talákozott azzal, hogy egy online játékot hackoltak. MINDEN messziről jött ember azt mond amit akar. Ráadásul - legalább is számomra -, eddig mindig kiderült, hogy valamilyen játékmechanikai félreértelmezés volt a hacknak kikiáltott dolog. Ahogy a jelenlegi példa is mutatja.
#2786: a replayeket ha megnézed nagyon kevés helyet foglalnak. Tulajdonképp csak az inputok vannak elmentve, egyébként az engine egy determinisztikus szimuláció. Gyakorlatilag replay során újrajátszódik neked a játék. Emiatt nem hiszem hogy akkora terhelést róna a gépre hogy szaggatást okozzon.
https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/31d5pf/a_dive_into_heroes_networking_and_performance/
@
Mindenesetre így marad az ultralow és pár mp lagok.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Minden bizonnyal a Blizzard lesz az, akinek a szerverein maphack és hasonló baromságok fognak működni. Persze mindig más a hibás... lehet a játékot kéne kiismerni első körben.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.07.04. 14:10:41
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.04. 14:09:06
I decide when I'm done.
Ha csak idegeskedsz akkor nem a te játékod, mert ugye ezt élvezni kéne. Competitív játékban mindig lesznek Khm "low skill csicskák"
Persze biztos vannak olyanok is akik csalnak.
Infinite HP, mana, cdr, stb. meg elég feltűnő lenne.
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.07.04. 12:11:04
@