Heroes of the Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a 2. Diablos pályára leszek kíváncsi. Remélem kicsit trükkösebb lesz, mint az első. 3 lane se lenne nagy baj. A kiszivárgott pálya név alapján blackheart bay szerű objectivere számítok.
Szerintem igen, legalábbis nekem minden hős és skin még a mount is külön kód volt, mondjuk én Budapesten vettem Astória mellett dobozosan. Szerintem ott is külön lesz.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.09. 08:17:43

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Anthrax
Valaki vett g2aról starter packet ? csak amiatt kérdem,hogy ott is külön vannak a skin/hős kódok ?

SLICK
a WIzard csak hónapok múlva lesz berakva... Most a Monk után már StarCraft hősök következnek, meg pár WoW, majd csak utána lesz megint Diablos hős. Abban reménykedem, hogy Malthael már akkor jönni fog.

Terawatt
Igen <#csodalk><#mf2> Ha már ennyire viszket a tenyerem mostanában szerintem az ingame storeos 5 ojrós buliba szállok be legközelebb, mert azok nincsenek meg és a páncélos paci sem rossz. 😊 Muradinnak simán vennék egy master skint. Amikor free volt kipróbáltam és nagyon tetszett a karakter. Leoricot várom még nagyon, de annak nem tetszik a skinje amit fog kapni. 😞

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

1x raktam be, erre mindenki irigyli tőlem na széép... <#eplus2>

Amúgy anno aki launch-kor aktiválta magának a pókos maount-ot az kapott 1 facebook-os profilképet is, ami a Diablo-s maount-ot illeti szerintem vagy az elkövetkező 6 hétben kapja meg akinek van D3:RoS vagy majd Eternal Conflict phase 2-vel. Egyébként nem lennék meglepve ha azzal majd a D3-ból a Wizard is bekerülne, mert monkkal együtt rajta kívül már minden kaszt be lesz rakva.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.08. 12:52:33

Terawatt
Én is gondoltam rá, de akkor már egy másik heronak veszek nekem tetsző skint annyiért. Mount annyira nem jön be, de az ikon az fasza.

A korrektség megköveteli, hogy leírjam megnéztem a replay-t, és totál másképp történt, mint élesben hittem.

-Gazlowe totál jól játszott egész meccsen. Egy rossz szavam nem lehetett rá. A végén azért nem láttam, mert egy másik játékos hülyesége miatt meghalt. Főleg az vitt félre, hogy Rehgar sokat fikázta a chatben, de nem volt igaza.

-Zeratul bukta el a meccset. 2 ütés kellett volna az immortálba középen, ehelyett engage-elt 3 emberbe(chatbe írta, hogy "5 vs 4 go", muszáj volt menni segíteni, mert a többiek is mentek, pedig messziről büdös volt a dolog), jött a wipe, mert senki nem készült erre, ellenfél jött egy nagyon gyenge immortállal, erre a közben feltámadó Zera minden előkészítés nélkül beugrott 5 ember közé 4-et voidolt, az 5. ellen meghalt, és mivel 3-an még akkor voltunk úton feltámadás után, leszedték Gazlowe-t, hárman meg nem tudtunk védekezni 5+immortal ellen.

Na ennyi. Csak gondolom leírom ha már pörögtünk rajta fél oldalt. Amúgy jó dolog visszanézni a saját játékát az embernek. Sok fejfogós hibát vét, amit játék közben észre se vesz.
Anthrax
3500 most különben g2a-n, lehet az lesz, hogy megveszem mountért és ikonért, többit meg kisorsolom 😄

Acc jelszó elfelejtésnél a titkos kérdéskor a válasznál mennyire számítanak az ékezetek-kis nagy betűk?Tudja valaki?
Terawatt
Nem, de ami már megvan belőle azt oda tudod adni másnak. Nekem sajna már minden megvan jaina és a skin kivételével. Nagyon egybe esik a hősök választása a nexus bundle tartalmával ami kicsit öngól. (talán amikor kiadták ezeket akkor nem volt még annyi hős.)

Anthrax
Mondjuk ahol Vallat és Sylvanast is ledmgeled Johannaval ott nem csodálkozom, hogy kikaptatok.

Külön mountot a starterből nem árulják és az ikont ?

Hihetetlenül megosztó az a pálya - ráadásul nagy is, ahhoz képest, hogy alig van rajta "vmi" (vö. pl. Mines-szal...), így még az "üresjárat" is sok, miközben a "jutalom" alig gyűlik!
Az a legrosszabb, amikor nem értik meg egymást az egyének QM-ben és vannak köztük "csak és kizárólag az objective és a TF érdekel"-ek, akikkel lehetetlen XP-t és így szintelőnyt létrehozni a szétszóródással és emellett még a TF-okat is elvesztik -> se az XP, se a sebzés nem gyűlik csak a halálozások száma! A szinthátrányból meg már hiába is akar középen vitézkedni: az ellenfél ekkor már megteheti, hogy 1-2 hősét elküldi a camp-eket levadászni - és még így is hozza a közepet - , végképp bebiztosítva a fölényét...

Viszont, ha jól tudják csinálni a 4-1, vagy 3-1-1 felállást, akkor az ellenfél hiába is hozza a halhatatlanokat: olyan szinthátrányba kerül az objective hajszolásával, hogy onnan már nem áll fel - hacsak: a másik fél el nem rontja!
Szvsz, már az is "nyerő" taktika, ha addig el tudja húzni középen a civakodást a fél csapat, ami alatt a maradék több kárt tud okozni az ellenfélnek, mint majd az a hallhatatlanjával (netán, még osztódásra is bírja ezzel az ellenfelet, amit akár előnyére is tudnak fordítani, legalább az egyik helyen)...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Mephike
Top 5 plays új része 😊

Grubby csapata azt csinálta, hogy 3 mindig def-elt, kettő meg a két lane-t nyomta. Gazlowe lerakta a turetteket az immortál köré és a közeli lane-re ment. Meg 3 ember még ott volt és védett. Persze mikor már ledarálódott az enemy, attackban besegített. Illetve ami meccs végéből a tanulság - ami szerintem egy örök igazság, de nagyon sokan elfelejtik -, nem kell mindig, még az utolsó másodpercben is az objectet nyomni a pályán.

Ha az éppen lefoglalja az enemy-t és van rá reális lehetőség, be kell nyomni core-t. Nah és abban Gazlowe ... 😄
Ez igaz. Le is zárom ezt a dolgot. Tényleg csak hirtelen szíven ütött egy ekkora throw away. Lehet majd megkeresem a replay-t, és megnézem egyáltalán igazam van-e. 😊
Persze, de ha nem "megy normálisan" akkor lehet pickelni akármit, legyen az akármelyik hero, haszontalan tagja a csapatnak.
Mondjuk ő megy a csapattal normálisan amikor már kell.
Ebben a pillanatban pickelete Grubby Gaz-t HL-re, nah most ezt végig nézem. Erretessék
Nagyobb, sok campes mapokon igazat is adok, de az új pályán szerintem nem jó GL. a 4 vs 5 kitérés-túlélésnem igazán opció, mert pont ezért nem tudtuk befejezni a core-t, mert esélyünk se volt se objectivre, se hatékony def-re(Rehgar-Sylvanas-Johanna-Zeratul-GL csapat volt). Gaz néha indított egy campet(amit 2 sec alatt vert le az ellenfél) ölte a minionokat, mi meg csendben elvéreztünk.

Amúgy én az átlag Gazlowe játékosokról beszélek, nyilván lehet ezt jól csinálni. Ha az ellenfél szegi meg az akkor hagyd a lane-t üresen, ha az ellenfél is ökölszabályt, akkor jól jön ki belőle a csapat az elején, de az én tapasztalatom nem ez. Amúgy QM-re mindenki azt visz amit akar, ott soha nem akadtam ki Gazlowe-on a csapatban, de HL első pickek között szerintem ganéság kivinni minden előzetes kommunikáció nélkül. Tudom te főleg QM-ről beszélsz.

+1

TF-en kívűl is van élet.
A másik: Gazlowe lételeme és lényege az egyedül is el tud annyit végezni a lane-on és a camp-eknél, mint 3 másik és EZT kell vele (tudni) kihasználni -> lehet, hogy pont emiatt nem szerepel túl jól a magasabb ligákban, mert ott a TF-központúság mellett szinte lehetetlen kibontakozni vele (viszont pont emiatt kiváló QM-re: a 4v5 még bevállalható, ha kell, de mellette még egy "csapat" tevékenykedik az ellenfél hátországában, így létrehozva a "létszámfölényt" szintelőny formájában a begyűjtött extra XP-vel)...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

#2851:
Pont, ahogy írod: a 13. szintre össze lehet hozni +3 szint előnyt és ezt kell beváltani egy immortal-os core rush-ra.
A +3 szinthez meg kegyetlen lane és camp munka szükségeltetik, amiben még mindig Gazlowe a király (a képfeltöltés.hu nem engedélyezett, így képet nem kaptok mellé) - meg kell vele tanulni sunnyogni és kitartani 1v3 szituációkban is (ebben sokat segít a szintelőny), hogy minél többet vegyen ki az ellenfél csapatából, vagy a pályából, ha békén hagyják (egy kis line bontás, majd spuri a camp-ekért, így nem túl feltűnő, ahogy egy helyben szétver mindent...).
Ehhez persze a csapatnak is tudnia kell 4v5-ben túlélni/kitérni az ellenfél elől - inkább csak zaklatni őket, elvonni a figyelmüket, így 4v5 "nem csinál semmit" és ez alatt az az egy ki tudja kaparni a csapat gesztenyéjét!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.07.07. 18:53:06

Terawatt
Nem csodálom. Olyan mint a curse map, ahol a tributenál eléggé egy helyen van mindenki.

Igen az új pályán a merc campeknek 1 célja van mikor az immortal harcnak vége, akkor gyorsan spuri és amig az immortal feltölti magát és elindul a célzott lane-en, ez 15-20 mp kb. addig behúzni az ottani 2 merc campet, de legalább 1-et, így az immo kap még 1 kis dmg-et. Amúgy szerintem is assáknak kedvez az új pálya főleg az aoe-s assáknak, Jaina-val múltkor akkora mészárszéket csináltam ott hogy a meccs felénél az ellen már inkább csapatostul megfordult ha meglátott engem lvl 10 után.<#papakacsint>

Hát. Pont most kaptunk ki a map-en Gazlowe pick miatt. Én vittem Sylvanast-t, erre rányomott Gazlowe-ra. Meccs elején fasza előny, konkrétan mindenünk megvolt vs core, és kikaptunk mert ellenfél KT elért 16-ra, Gazlowe, meg hiába választotta a grav-O bombos Heroicot, folytatta a Pve-t, 4 vs 5 kellett védekeznünk és jött a wipe. A campes minionokat azon a pályán baromi gyorsan le lehet mészárolni magasabb szinten, semmi értelme onnantól a dolognak. Alig helyez nyomást az ellenfélre, mert közel van minden.

Sztem QM is ugyan ez. Az elején jól jön az előny, meg a turetek középen, de valahol a 13. szint környékén, meg átmegy emberhátrányba, és ha nem sikerült leverni az ellenséget, szép lassan megfordítják. HL-ben még egyik meccsemen se nyert Gazlowe csapat, pedig kb minden másodikon valaki firstpickeli valamiért. Így jó pármeccs után úgy érzem a ranged assassinok a legjobbak az új pályán. Az összes meccsemen szenvedtek a közelharci hero-k. Most Sylvaval osztottam ki vagy 60k dmg-t.

Gazlowe-al az a bajom, hogy akik játsszák, annak örülnek ha üres laine-t látnak, és ott maradnak bontani a bázist. Ez egy darabig jó, de később ugye ezzel emberhátrányt csinálnak az objectivenél, aztán ugye meghalnak, mert egész meccsen visionban vannak, és rutinszerűen gankelik szét őket. Egy csapat kb 5-10 mp alatt csinál meg egy campet 10. szint után, semmi előnye annak, hogy GL le tudja szólózni ha épp nem jár arra senki.
Terawatt
És az első ahhoz képest jó ha a két tornyot leüti.

robotnyk
én ugyan nagyon amatőr szinten játszom, de egyetértek. alapból vannak olyan pályák ahol a "PvE" túl sok idő, de az első két immortal fight az alacsony damage miatt nevetségesen hosszú
Terawatt
Streamer, 175k goldja van. Buy all the master skins! 😄 1200 hero league win sem semmi. Valszeg nem launchkor kezdte.

Azon a pályán már győztem úgy, hogy sok figyelmet nem fordított a csapat az immo-kra - kapunál lett leverve - , ehelyett camp-ek és line takarítással XP- és szint előny, majd +2-3 szintnél egy immo-val (ekkora forral már sokkal könnyebb begyűjteni) core push...

Extra szar az a pálya, mert túl sok időt rabol el a 2 hallhatatlan bunyója, ami alatt egy komplett védvonalat is lazán be lehet tolni + camp-ek, majd az ellenfél immo-ját kevesebb veszteséggel megállítani: volt, hogy csak 3.-ra sikerült egy 3+1-es erődrendszerünket leszednie, míg mi addig a core-jukig toltuk a 2 line-t...! <#shakehead>

Mindez QM-re értendő...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.07.07. 13:25:36

Tegnap Muradinnal és Vallával ketten nem tudtuk megölni, tudom az én hibám is, de azt gondoltam, ha Rewind-el elnyomok rá 2x stun-t, ott van a Thunder Clap -50% attack speedje, Imposing Presence -50% attack speed debuffja, akkor nem tudja magát kihealelni ha engem üt.

Levittük a 2 stun alatt kb. 5% hp-ra, ütött KETTŐT és 50% körül lett 😄
sadface
Én meg inkább a boobs oldalra sorolnám. na? 😄

I decide when I'm done.

Terawatt
Nem olvasták a camp-es guideot. <#hehe>

Ilyen durva defeat-em is rég volt már... Többször is volt jó előnyünk, levertük az ellent, stb, ott van az immortal erre kedves csapatom elmegy campezni ahelyett, hogy immót ütnék mert ellenféltől kiszedtünk 4 hőst pl, de olyan is volt sokszor, hogy 1-2 ember elment pusholgatni ahelyett, hogy besegítettek volna teamfightokba, vagy épp immortal leverésébe / védésébe...

Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.07. 08:42:32

Sziasztok,

Délutáni-esti játékhoz keresnék társakat, mert a solo QM-től kezdek idegsokkos lenni, HL-nek meg inkább neki sem állok a sok premade csapat miatt.
Nem igény a pro szint (az még nekem is igen távoli), beérem azzal is, ha valaki már nem egész meccsen egy lane-t tol, vagy megállás nélkül szólózza egymás után az összes camp-eket és nem megy rambozni 1vs4-ben a hatodik halál után is, ami után nekem jön a flame, hogy miért nem mentem meg mert support vagyok és ez dolgom.
QM-ben sajnos kb. 3-ból 2 meccsen ezek valamelyike a helyzet...<#zavart2>
TS-em e percben éppen nincs, de ezen semeddig sem tart változtatni....

KulaBa#2484

Terawatt
Semmi baj. Jaja lehoztuk. Volt hogy beszéltem a bothoz mire Másodjára is leesett hogy már nem te vagy 😄 tegnap 6 qmből 5 win. Jó kis csapat voltunk.

Az elmúlt héten azért találkozhattál csak néggyel mert bejött az új mapp, a Battlefild of eternity, és emiatt csak 4volt elérhető hogy többször/több eséllyel dobja be az új mappot hogy azon is játszhassanak az emberek.
Nemtudom meddig lessz így. Engem mondjuk eddig nemsokszor kb 15x dobott be rá, én ezt legalábbis kevésnek érzem (hozzáteszem napi 10 meccseket tolok).
Üdv.
Olvastam, hogy 8 pálya van a játékban. Viszont én még csak 4-el találkoztam eddig a sima meccsek alatt random módon. Többi pálya hogyan érhető el?

Hááát, henteske szerintem nem olyan erős. Persze ha healingje fent van akkor igen, de erre vannak a stunok meg a "silence" ha nem tudja elsütni a skilljeit / nem tud megütni, akkor nem tudja healelni magát, és simán le lehet verni, pl Johanna-val rátolok 1,5 sec-es Shield Glare-t odajön valaki még és hulla, leverjük mint részeg indiai taxis a taxiórát, Muradin Storm Bolt-ja, vagy a talentezett Dwarf Toss szintén jó ellene, Li li Blinding Wind-je is jól alátesz 1 lapáttal szintén, vagy Arthas Howling Blast-ja is keményen le tudja fogni, de bármilyen polymorph-ot rátolnak az is Silence-et rak rá a hatás ugyanaz, Kael Gravity Lapse-e szintén bebénítja 2-3 másodpercre, és sebzi is, vagy akár említhetném Tyrande Lunar Fire-jét is. Mondjuk tény Illidian megkapta az atyai simogatást a szívlapáttal lassan át fognak állni szerintem az emberek a Butcher + Abathur kombóra, egyébként 1 hónappal, vagy 3 héttel az után hogy kijön 1-1- új hős kap kisebb-nagyobb nerfet.

@Tera

Bocsesz, hogy meccs végéről lemaradtam de elszállt a net, kb most este 11 elött 5 perccel jött vissza. Amúgy mi lett a vége? Gondolom win, mert elég durva előnnyel rendelkeztünk.

Ez a "Bucser" olyan erős hogy már csít szaga van. Komolyan, meccseket lehet vele eldönteni. 1v1-ben ugye öngyilkosság megütközni vele, 1v2 is nagyon necces 1v3-ban meg meg lehet ölni csak ott is 1-2 embert magával visz. Mikor akarja blizz nerfelni?
Terawatt
15~% hp mindenkinek azért nem kevés. Teamfight kibontakozása előtt szoktam ledobni mikor sérül az első ember ~. Mental Acuity vagyis az Oracle cd csökkentőjét vedd ki helyette, hogyha 1-2 stealth hero van a játékban ellenetek persze. Elég erős counter

Új pályán például amikor középen harcoltok egyet, majd vonultok az immortalhoz akkor általában le van annyira sérülve a csapat, hogy a ward szépen kibontakozzon.

SLICK
Na kipróbáltam a buildet, én speciel nem vettem észre a ward erősségét.
Az viszont biztos, hogy elég szép dmg-et vittem be a játék végéig, sajnos ez nem volt elég :|
Mindegy majd kialakul vele a saját játékstílusom is. 😊

TBTPumpa
Még csak 1 hete került be a Diós kontent! Még Nova skinje sem került be! Talán a Skeleton King-el vagy majd a Monk-al! Húzni kell a mézesmadzagot, nehogy lelépjenek a játékosok! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.06. 21:46:56

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Pár hete még patch előtt írta asszem TBT,hogy a Diablo RoS-osok kapnak új mountot,viszont erről semmi hír nincs.Mi akkor ezzel a helyzet tudni valamit?
Benne lennék én is 1 pár kör Hero League-ben meg Team League-ben is, mert QM meg A.I bohóckodás csak kb..

Terawatt
Este írok 😊

Sziasztok!

Többedmagammal csapatot keresünk, hogy végre team league-ben is kipróbálhassuk magunkat. Jelenleg általában 1-4 fővel szoktunk nekivágni a hero league-nek. (Ez a legtöbb esetben inkább 2-3 fő szokott lenni, illetve én személy szerint sokat soloq-ztam elég felemás eredményekkel.)

Amennyiben valaki itt közületek szintén keres csapattagokat szívesen csatlakoznánk, másrészről pedig mi is szívesen fogadunk játékosokat a már meglévő de még hiányos keretünkbe.

További infóért, battletagem: Solo#2877
Utoljára szerkesztette: Wesgol, 2015.07.06. 14:11:46
Na, akkor kipróbálom végre Johannát...
zeratul-johanna <#beka3>