4549
  • Nomad90Hun
    Nem mert az Tyrael's Charger néven fut, ennek más a neve, és a skin-je is, elöbbit bárki megveheti, utóbbit, viszont csak D3 RoS tulajok fogják megkapni (khm... soon), másik azon ritka dolog esett meg velem épp az imént qm-ben ,hogy levertünk 1 pre-made csapatot (ráadásul náluk volt 2 healer is), totál randomokkal. Li li-vel voltam még mindíg imádom a kicscsajt, egyedül nyomtam vele annyi healt mint a másik csapatból Uther + Li li, sokkal jobban összetartottak már meccs elején is, nálunk 10-12 percig kb csak az agyatlan rohangálás ment, de addigra összerázodott a csapat, és utána hiába volt náluk Leoric is (kicsit bénázott 1-2x), meg engem 2x legankelt az ellen, de össz-vissz haltam 3x, többiek is csak 1-2x haltak, főleg ha elrohantak solo-ban erősködni a pálya másik végére, és letoltuk az ellent mint állat.
  • SLICK
    és tényleg... nem tudom miért kevertem össze
  • HunnernesKonge
    Ez nem ugyanaz a mount, mint ami a játékban van 10euróért...
  • SLICK
    ez mekkora fos már, hogy elvileg a Reaper of Souls-os mountot ingyen kellene megkapják azok, akiknek megvan a RoS... Most nézem megvehetem 9,99-ért, holott ráadásul nekem Collectors Edition van belőle...
  • Terawatt
    Volt is ebből valami balhé, hogy rangosabb meccsen valaki ezt bejátszotta
  • karmacoma
    Úgy értem QM során Zera vs Zera. Csak arra akartam utalni, hogy a Follow Through iszonyú erős és ha valamit nerfelnek, biztosan azt fogják.
  • Yserac
    Na de nem mindegy mivel szólózod le, mert szvsz van pár papír kari, amivel nem lehet ideális helyzetben felül kerekedni rajta.
  • ddany7
    Nekem volt egy 3wines ma, a tobbi vagy franchise-os vagy role 200/300goldos
  • karmacoma
    Én is nagyon félek, hogy hozzányúlnak. Sanszos, hogy az AA buildet szétcseszik majd egy FT nerfel. Mondjuk tényleg baromi erős. Sztem minden Zerat leszólóztam eddig, aki nem az FA-FT irányba építkezett. Mondjuk még mindig meglepően divatos az Assassin Blades kamikaze Zera.
  • Yserac
    Zeratul bug. Remélem nem nerfelik a halálba egyik kedvenc Hero-m.
  • Nomad90Hun
    Előbb voltam 1 HL meccset, és soha többet nem HL-ezek az életben, randomokkal legalábbis tuti...

Nálunk voltam én Sylva-val, volt még Malfurion, Kael'thas, Johanna, Jaina, ellenfélnél Li li, Buthcher, Valla, Anub'Arak, Zeratul.

Nem elég, hogy a mi tankunk tett magasról a többiek kérésére, és elment 3x is egyedül kergetni Li li-t aki röhögve behúzza a bázisukra a tornyok közé, aztán meghal, Kael szintén 1 címeres ostoba állat volt, teamfight helyett elmegy campezni, rákérdezek, hogy ezt miért kellett erre vissza irja, hogy kell az xp, pofám leszakad komolyan... De ez még nem a vége.... Megnyerünk 1 teamfight-ot végre kínkeservvel, és elmennek campezni 3-an is holott írom ,hogy pusholni kéne mint állat mert nincs ellenfél, következőnél meg én meghalok focus fire miatt, ezek ugyan megnyerik a teamfightot, és kiszednek 3 embert, de utána elmennek 4-en 26 felé campezni, meg minionokat ütni hogy szét ne verjék azok a core-t, 3-ik team fight nyerés után felveszem terror-t 1-ik se jönne velem, holott külön kérem, neem elmennek campezni ismét meg solozni... Az ellenfél Anub'Arak-ja csak 3x jött be bázisunkra hót nyugodtan siege-elgetni, úgy hogy 1-ik társunk se mozdult volna rá, Li li-jük is eljátszotta ezt 1x...
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.25. 01:09:08
  • VladimirD
    Valahogy nem értem amit mondasz:
    - "ui feltételek mellett." - ez mi?
    - "vagy a hősök erősségéhez (lásd: Valla 2k Gold)." - ezt miért?
  • TBTPumpa
    Frissítettem és picit módosítottam rajta!
    Immár PDF fájl lett a könnyebb kezelhetőség érdekében (elméletileg így már mindenkinek helyesen fog megjelenni), emellett bővítettem a fájlt a pályák feladatainak ismertetésével is.
  • Morpheus_v2
    Sajnos teljesen véletlenszerű. Volt nekem is olyan hetem, de azóta és azelőtt is csak 200-300-as napik jöttek.
  • SLICK
    Mecha Tassadar nem sokkal lesz olcsóbb. Pedig már vártam, mikor értékelik le... :|

más:

Most csak nekem van olyan szerencsém, hogy sorozatosan sok goldos napi questeket kapok, vagy másnak is beadja? Nekem zsinóürban ez a 3 vagy negyedik, hogy a 800 és 600 goldos questeket adja be... Mondjuk ennek csak örülök, mert azt a néhány hőst ami érdekel Goldért szeretném megvenni ^^ Leoric-ot is megvárom míg 10k lesz.
  • Morpheus_v2
    Jövőheti leértékelés:
    Tassadar -- 3,19 EUR
    Mech Tassadar -- 11,19 EUR !!
    Diablo Kaijo -- 2,49 EUR
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.24. 11:39:37
  • Kotomicuki
    Van 2 meccs 200 aranyért az adott osztályú (support, assa', stb.) és világból származó (Diablo, SC, WoW) hőssel is, nem csak 3 csata 300 aranyért, ui feltételek mellett.
    A hősök árai bármikor változhatnak, de ez inkább csak azok csökkenését jelenti - nem kevés idő után és vagy-vagy alapon - sok köze nincs a megjelenésük időpontjához, vagy a hősök erősségéhez (lásd: Valla 2k Gold).

...

#3191:

Hát, kezdőként nagyon nem bírtam Tychus-szal és Muradin-nal megbarátkozni - most sem a szívem csücskei - , inkább a Tutorial Raynor-ja volt a könnyen kezelhető. Ha meg még egy kell, akkor Tassadar (ALT+)bubi + delej és Archon + Scyer (meneküléshez/üldözéshez) felállását sem volt nehéz betanulni és működtetni - kezdőként, QM-ben.
  • VladimirD
    Jogos. A lényeg, amit akartam makogni, hogy az ár nem kompenzálja a képességeit, használhatóságát.
  • SLICK
    nem feltétlen azt jelzi az ára a hősöknek, hogy mikor kerültek be... ott van Jaina vagy Abathur, Zeratul... mind mind 10k-s hősök és mikor megjelentek már...
  • Terawatt
  • VladimirD

Amit én javítanék, beraknék:
    - a hősök áránál megemlíteném, hogy gyakorlatilag semmi jelentősége annak mennyibe kerül a hős, csupán azt mutatja mikor került be
    - questeknél war/assa/spec/sup küldi az 3 meccs és 300 gold
    - HL leírásnál úgy írnám, hogy szükséges 10 hős a heti ingyenes hősön túl

Gratulálok, ez egy igazi hiánypótló írás!
  • TBTPumpa
    A linkek helyére bekerült a játék ismertetője! A linkek is helyet kaptak benne, így kivettem őket a fejlécből.

Ez az első publikus változat, később még módosítva lesz. Addig is olvasgassátok és tanulmányozzátok!
    A javaslatokat (mit kellene még beleírni/módosítani) is szívesen várom!

A pályák leírására és az objektívek időzítésére gondoltam még elsősorban, illetve a karakterek közötti szinergiára. Ezeket kellene még összeszedni és akkor beleírnám ezeket is.

Köszönöm és jó játékot!
  • Terawatt
    Áme. FFelderítés szerintem premade a hasznosabb mert ott gyorsabban le tudjátok reagálni. Qm ilyen szempontból pöcsölősnek mondható.

Sokan nem tudják szerintem hogy lehet Hs-t használni amivel megúszhatod azt, hogy 4 hős köre éledj
  • Wesgol
    Nagyjából 10 meccsel a hátam mögött (ami ugye annyira nem sok) azt a következtetést vontam le, hogy az emberek még nem alkalmazkodtak Leoric játékmechanikájához. Viszonylag könnyen meghal, szóval ebből a szempontból nem a legerősebb tank, másrészről pedig iszonyatos fókusz van rajta. /Ilyen fókusz sebzésért szoktam fohászkodni Johannaként. :)/ Rengeteg sebzést el tud nyelni, és folyamatosan az enemy közelében tud maradni. (Nagyon jó felderítő.)

Amit én eddig problémaként élek meg (ami idővel talán változni fog) az, hogy a Leoric mögött álló csapat képtelen élni a Csontibácsi által nyújtott előnyökkel.
    (Volt egy olyan meccsem ahol több mint 120K sebzést magamra vettem, több mint 130K siege damagem volt, és a sebzéslistán is jó helyen voltam, és ennek dacára kikaptunk. Méghozzá úgy, hogy egy idő után már nagyon komoly life regenem volt, és hiába volt fókusz rajtam, nem haltam túl könnyen, még ez is kevés volt...

Szóval idő kell ennek a karakternek, és biztos vagyok benne, hogy bekerül a legsűrűbben használt warriorok közé.
  • Morpheus_v2
    Borzasztó mennyit halnak vele Qm-ben. Murky se szokott ennyit halni.
  • Terawatt
    redditen:

To the Leoric on my team with 15 deaths... At least the enemy Leoric had 17.
  • Tiboy
    Sziasztok, partyt keresek, aki úgy gondolja, vegyen fel: Nasaro#2379
  • Morpheus_v2
    Jajj de szeretem, hogy mindenki alábecsüli Ray bácsit. 16-on megkapom a bulleyes talent-et és 2 lövés per hős és mindenki meg van lepődve, hogy mennyire hullik az ellen.
  • Kotomicuki
    A kormányunk is ilyen, csak nagyon nem mindegy, hogy ki(k)nek az irányába(n), ugye! :)
  • karmacoma
    Ejj basszus életem győzelme: Én Zeratul+Murky-Rehgar-Falstad-Nova(indításkor kilépett, végig bot volt) vs Leoric-Tassadar-Uther-Butcher-Zagara. Semmi esélyt nem láttam rá, hogy nyerünk de valahogy összehoztuk. BoE-n már a győzelemért jöttek, de egy jól sikerült Void után wipeoltunk, visszajöttünk xp-ben és onnan sikerült elhozni egymás után két immortalt. A másodikat teljes wipe után, azzal be is nyomtuk a core-t. Ellenfélnél mindenki Rank30 környéki. Ezt a replay-t megtartom nagyobb vereségszériák közbeni nézegetésre.
  • armageddon666
    Jó szándékú, ez a lényeg. :)
  • antiqueA
    A Reaper of Soulsért járó mount is bekerült?
  • Mephike
    A kis ropi királyról itt egy videó, ebből már nagyjából lehet látni pár dolgot.
  • Terawatt
    Vallást lehetne alapítani és a templomba ilyen freskót meg mozaikot csinálni. Adózni is jobb lenne :D
  • Morpheus_v2
    Új háttérkép.
  • karmacoma
    Leoric oldalán és ellene is játszottam 3-4 meccset. Jóval nagyobb sebzése van, mint a legtöbb tanknak, de a sustain olyan közepesnek tűnik. Aki jól játszott vele, az elég jól menekült el a halálból többször is, szóval azért nem olyan papír. Chaseben elég jó a szellemformával. Tyraelhez hasonlít, de a heroicjai szerintem hulladékok.
  • karmacoma
    Elvileg hivatalos regények. Az írta aki a legtöbb jó Warcraft regényt írta.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Illidan szerelmes volt Tyrandebe, pont ez volt a gond. Mindig azt mondogatták neki, hogy nagy dolgokra hivatott, mert különleges a szeme, de a tesója mindenben jobb volt nála, és még a nőt is úgy nézett ki ő viszi. Egy démon elkezdett suttogni a fülébe, hogy erősítse a dühét, és mikor Malfurion próbálta megvédeni Tyrandet, már a földön fekve ordibál a tesó után, de Illidan simán elsétál.

Utána adta oda magát a titánnak, aki kicserélte a szemeit, de igazából csak fake árulás volt(Tyrande-t is megmenti később) mert ő akarta egyedül megoldani az emberek problémáit a démon portál elpusztításával, de kiderült csak az ősi istenek manipulálták, hogy kiszabadítsa őket.

Alapvetően Illidan a regényben végig attól szenved, hogy túl sokat akar egyedül, és nem igazán jön össze, de már vannak utalások, hogy jobban hasonlít a démonokra lelkileg, mint az emberekre. A saját varázslótársait is a halálig szipolyozza, hogy a saját mágiáját erősítse. Utána meg a tavat is szétcseszi, mert ő jobban tudja.
  • Terawatt

Ha már Murky itt egy másik

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.22. 10:17:47
  • Morpheus_v2
    Redditről

Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.22. 10:11:44
  • Kotomicuki
    Gondolom, amint alábbhagy a megvásárlása, már jön is a hot fix, ami majd őt is a mostani "Thrall-á" teszi....