Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.09. 08:17:43
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Amúgy anno aki launch-kor aktiválta magának a pókos maount-ot az kapott 1 facebook-os profilképet is, ami a Diablo-s maount-ot illeti szerintem vagy az elkövetkező 6 hétben kapja meg akinek van D3:RoS vagy majd Eternal Conflict phase 2-vel. Egyébként nem lennék meglepve ha azzal majd a D3-ból a Wizard is bekerülne, mert monkkal együtt rajta kívül már minden kaszt be lesz rakva.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.08. 12:52:33
-Gazlowe totál jól játszott egész meccsen. Egy rossz szavam nem lehetett rá. A végén azért nem láttam, mert egy másik játékos hülyesége miatt meghalt. Főleg az vitt félre, hogy Rehgar sokat fikázta a chatben, de nem volt igaza.
-Zeratul bukta el a meccset. 2 ütés kellett volna az immortálba középen, ehelyett engage-elt 3 emberbe(chatbe írta, hogy "5 vs 4 go", muszáj volt menni segíteni, mert a többiek is mentek, pedig messziről büdös volt a dolog), jött a wipe, mert senki nem készült erre, ellenfél jött egy nagyon gyenge immortállal, erre a közben feltámadó Zera minden előkészítés nélkül beugrott 5 ember közé 4-et voidolt, az 5. ellen meghalt, és mivel 3-an még akkor voltunk úton feltámadás után, leszedték Gazlowe-t, hárman meg nem tudtunk védekezni 5+immortal ellen.
Na ennyi. Csak gondolom leírom ha már pörögtünk rajta fél oldalt. Amúgy jó dolog visszanézni a saját játékát az embernek. Sok fejfogós hibát vét, amit játék közben észre se vesz.
Külön mountot a starterből nem árulják és az ikont ?
Az a legrosszabb, amikor nem értik meg egymást az egyének QM-ben és vannak köztük "csak és kizárólag az objective és a TF érdekel"-ek, akikkel lehetetlen XP-t és így szintelőnyt létrehozni a szétszóródással és emellett még a TF-okat is elvesztik -> se az XP, se a sebzés nem gyűlik csak a halálozások száma! A szinthátrányból meg már hiába is akar középen vitézkedni: az ellenfél ekkor már megteheti, hogy 1-2 hősét elküldi a camp-eket levadászni - és még így is hozza a közepet - , végképp bebiztosítva a fölényét...
Viszont, ha jól tudják csinálni a 4-1, vagy 3-1-1 felállást, akkor az ellenfél hiába is hozza a halhatatlanokat: olyan szinthátrányba kerül az objective hajszolásával, hogy onnan már nem áll fel - hacsak: a másik fél el nem rontja!
Szvsz, már az is "nyerő" taktika, ha addig el tudja húzni középen a civakodást a fél csapat, ami alatt a maradék több kárt tud okozni az ellenfélnek, mint majd az a hallhatatlanjával (netán, még osztódásra is bírja ezzel az ellenfelet, amit akár előnyére is tudnak fordítani, legalább az egyik helyen)...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha az éppen lefoglalja az enemy-t és van rá reális lehetőség, be kell nyomni core-t. Nah és abban Gazlowe ... 😄
Amúgy én az átlag Gazlowe játékosokról beszélek, nyilván lehet ezt jól csinálni. Ha az ellenfél szegi meg az akkor hagyd a lane-t üresen, ha az ellenfél is ökölszabályt, akkor jól jön ki belőle a csapat az elején, de az én tapasztalatom nem ez. Amúgy QM-re mindenki azt visz amit akar, ott soha nem akadtam ki Gazlowe-on a csapatban, de HL első pickek között szerintem ganéság kivinni minden előzetes kommunikáció nélkül. Tudom te főleg QM-ről beszélsz.
TF-en kívűl is van élet.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Pont, ahogy írod: a 13. szintre össze lehet hozni +3 szint előnyt és ezt kell beváltani egy immortal-os core rush-ra.
A +3 szinthez meg kegyetlen lane és camp munka szükségeltetik, amiben még mindig Gazlowe a király (a képfeltöltés.hu nem engedélyezett, így képet nem kaptok mellé) - meg kell vele tanulni sunnyogni és kitartani 1v3 szituációkban is (ebben sokat segít a szintelőny), hogy minél többet vegyen ki az ellenfél csapatából, vagy a pályából, ha békén hagyják (egy kis line bontás, majd spuri a camp-ekért, így nem túl feltűnő, ahogy egy helyben szétver mindent...).
Ehhez persze a csapatnak is tudnia kell 4v5-ben túlélni/kitérni az ellenfél elől - inkább csak zaklatni őket, elvonni a figyelmüket, így 4v5 "nem csinál semmit" és ez alatt az az egy ki tudja kaparni a csapat gesztenyéjét!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.07.07. 18:53:06
Sztem QM is ugyan ez. Az elején jól jön az előny, meg a turetek középen, de valahol a 13. szint környékén, meg átmegy emberhátrányba, és ha nem sikerült leverni az ellenséget, szép lassan megfordítják. HL-ben még egyik meccsemen se nyert Gazlowe csapat, pedig kb minden másodikon valaki firstpickeli valamiért. Így jó pármeccs után úgy érzem a ranged assassinok a legjobbak az új pályán. Az összes meccsemen szenvedtek a közelharci hero-k. Most Sylvaval osztottam ki vagy 60k dmg-t.
Gazlowe-al az a bajom, hogy akik játsszák, annak örülnek ha üres laine-t látnak, és ott maradnak bontani a bázist. Ez egy darabig jó, de később ugye ezzel emberhátrányt csinálnak az objectivenél, aztán ugye meghalnak, mert egész meccsen visionban vannak, és rutinszerűen gankelik szét őket. Egy csapat kb 5-10 mp alatt csinál meg egy campet 10. szint után, semmi előnye annak, hogy GL le tudja szólózni ha épp nem jár arra senki.
Extra szar az a pálya, mert túl sok időt rabol el a 2 hallhatatlan bunyója, ami alatt egy komplett védvonalat is lazán be lehet tolni + camp-ek, majd az ellenfél immo-ját kevesebb veszteséggel megállítani: volt, hogy csak 3.-ra sikerült egy 3+1-es erődrendszerünket leszednie, míg mi addig a core-jukig toltuk a 2 line-t...! <#shakehead>#shakehead>
Mindez QM-re értendő...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.07.07. 13:25:36
Levittük a 2 stun alatt kb. 5% hp-ra, ütött KETTŐT és 50% körül lett 😄

Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.07. 08:42:32
Délutáni-esti játékhoz keresnék társakat, mert a solo QM-től kezdek idegsokkos lenni, HL-nek meg inkább neki sem állok a sok premade csapat miatt.
Nem igény a pro szint (az még nekem is igen távoli), beérem azzal is, ha valaki már nem egész meccsen egy lane-t tol, vagy megállás nélkül szólózza egymás után az összes camp-eket és nem megy rambozni 1vs4-ben a hatodik halál után is, ami után nekem jön a flame, hogy miért nem mentem meg mert support vagyok és ez dolgom.
QM-ben sajnos kb. 3-ból 2 meccsen ezek valamelyike a helyzet...<#zavart2>#zavart2>
TS-em e percben éppen nincs, de ezen semeddig sem tart változtatni....
KulaBa#2484
Nemtudom meddig lessz így. Engem mondjuk eddig nemsokszor kb 15x dobott be rá, én ezt legalábbis kevésnek érzem (hozzáteszem napi 10 meccseket tolok).
Olvastam, hogy 8 pálya van a játékban. Viszont én még csak 4-el találkoztam eddig a sima meccsek alatt random módon. Többi pálya hogyan érhető el?
@Tera
Bocsesz, hogy meccs végéről lemaradtam de elszállt a net, kb most este 11 elött 5 perccel jött vissza. Amúgy mi lett a vége? Gondolom win, mert elég durva előnnyel rendelkeztünk.
Új pályán például amikor középen harcoltok egyet, majd vonultok az immortalhoz akkor általában le van annyira sérülve a csapat, hogy a ward szépen kibontakozzon.
Az viszont biztos, hogy elég szép dmg-et vittem be a játék végéig, sajnos ez nem volt elég :|
Mindegy majd kialakul vele a saját játékstílusom is. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.06. 21:46:56
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Többedmagammal csapatot keresünk, hogy végre team league-ben is kipróbálhassuk magunkat. Jelenleg általában 1-4 fővel szoktunk nekivágni a hero league-nek. (Ez a legtöbb esetben inkább 2-3 fő szokott lenni, illetve én személy szerint sokat soloq-ztam elég felemás eredményekkel.)
Amennyiben valaki itt közületek szintén keres csapattagokat szívesen csatlakoznánk, másrészről pedig mi is szívesen fogadunk játékosokat a már meglévő de még hiányos keretünkbe.
További infóért, battletagem: Solo#2877
Utoljára szerkesztette: Wesgol, 2015.07.06. 14:11:46