4549
  • Luciferkee
    Pont ezt akartam írni. Velem is sokszor előfordult már (igen, n00b vagyok) aztán észrevettem, hogy mindig akkor fordul elő, mikor "jobbra le" akarok menni. Aztán igen... ott a minimap, néha az ember a nagy hévben arra kattint rá :P
  • BillerKee
    Nálam ez akkor fordul elő, ha véletlen minimapra kattintok.
  • Kotomicuki
    Sajnos, van némi "tétovaság" az egérrel kiadott parancsok és azok végrehajtása között.
  • Lokker
    Hasonló velem is volt hogy kattintok neki oda menjél és valami teljesen más irányba indul el. Nem sokszor de 1-2 alkalommal előfordult már. Olyankor elkezdek kattintgatni mint a veszett egér és nagy nehezen reagál és megindul a jó irányba.
  • NiGhTM4R3
    Sziasztok
    Nálatok van olyan, hogy kattintotok valamerre és a karakter teljesen ellenkező irányba kezd menni? nem egyszer sétáltam bele Novának a "csapásába" pedig simán kikerülhettem volna, de mintha direkt belesétált volna. De volt, hogy kb. 3-an üldöztek és akkor is eltudtam volna menekülni de pont feléjük indultam meg, utána kattintottam vagy 5x mire megfordult, de már késő volt.
  • Daermon
    Ez nagyon nagy :D
    http://youtu.be/bCbUobc1M-I
  • karmacoma
    Még mielőtt kijött volna EC mondták, hogy majdnem kész van a másik Diablo témájú map.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Úgy tudom datamine szerint, a D3 Act 3 ostromgép elpusztítós pályája a címe.
  • TBTPumpa
    Új Diablo témájú Hots map? Csak 1 ilyenről volt szó és az már meg is jelent... Eternal Conflict. StarCraft (valószínűleg a Legacy of the Void megjelenésekor) és WarCraft témájú map lesz a jövőben. Diablós dolog az idén már nem lesz.
    A szemfülesek viszont már Overwatch-os utalást is láthatnak a játékban (Tychus egyik skinjén - egyik oldalán Tracer van kicsiben, a másikon pedig Widowmaker).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.31. 09:33:27
  • Terawatt
    Még várat magára az új diablo témájú hots map, szóval azt borítékolom, hogy látni fogjuk. Valszeg egy adag monk és tán új hero bejelentés, ami meg az sc2 titokzatok warriorja lesz (?).
  • Yserac
    WoW és HS többet hoz nekik, mint bármelyik játékuk. Az új lövöldéjük is bejöhet az FPS kedvelőknek. Azzal talán műfajt teremtenek, ha majd folyamatosan ömlenek bele egy FPS játékba az új karakterek.

Mondom ezt annak ellenére, hogy SC játékos vagyok főképp, némi Diablo (csak HC) vagy most már HotS is lazulásnak.
  • SLICK
    Gondolom bejelentik az SC2-es contentet a HotS-hoz, más nagy újítást nem hiszem, hogy bevezetnének.

Más: úgy látom szarnak a Diablora... vagy esetleg majd a BlizzCon-on villantanak valamit. Ha már bejelentik az új kieget a WoW-hoz, meg előtte jön még a SC2 kieg, így tuti majd 1-2 év múlva jön új kieg a Diablohoz is, ha lesz még egyáltalán.. Kicsit gáz azért, hogy egyáltalán nem is foglalkoznak a játékkal egy ilyen eseményen.
  • TBTPumpa
    Blizzard GamesCom menetrend:
    Thursday, August 6 at 18:00 CEST - Live unveiling of the next expansion for World of Warcraft
    Friday, August 7 at 18:00 CEST - Exclusive content updates for Heroes of the Storm and Hearthstone
    Saturday, August 8 at 18:00 CEST – Exclusive content updates for Overwatch and Legacy of the Void
    Sunday, August 9 at 17:00 CEST - The developers chat about the next World of Warcraft expansion

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.30. 20:09:56
  • Yserac
    Kipróbáltam serpent LiLi-t, mert annyira szidta valaki :)

Nem olyan rossz az azért szerintem. Néhány kiegyensúlyozott TF-ban pont egy serpentnyi kell a nyeréshez.
  • Luciferkee
    Újinstalláltam a játékot és jó lett lol?

Valahol írták a fórumon, hogy valami bug, ez segíthet rajta. Na így már mindjárt mást.
  • SLICK
    ez hülyeség, ha pl aoe-s hőssel vagyok, simán kiszedem Novát is, látszik ha szalad cloakban. Max az lehet vele a bajod, hogy Nova ranged és neki muszáj jobban sunnyognia mint Zerának, tehát inkább beáll bokorba meg "fedett" helyre ahol nem látják a mozgását.
    Zerának meg muszáj közelben lennie, mert úgy képes bevinni nagy dmg-et. És mivel többször kell kimennie a Lane-re így hamarabb észrevehető.
  • Luciferkee
    hát nemtudom, nálam Zera ha támad, vagy damaget kap, simán látszik, mint bármelyik másik karakter.
    Viszont Nova ha lő, vagy kap valami AOE damaget, akkor ugyanúgy semmi nem látszik belőle.
  • karmacoma
    Ez így összességében nem igaz. Szerintem túl sokat kergeted a hologrammokat. Nova ugyan úgy látszik mint Zera, ráadásul Wormholeja sincs.
  • NiGhTM4R3
    Na megnéztem azért:

May 5-11, 2015: Malfurion, Nova, Rehgar, Tyrael and Valla

Akkor volt legutoljára, én meg asszem az után kezdtem a játékot. Itt van augusztus és idén mindössze 4x volt free karakter, hát nem viszik túlzásba....
    Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2015.07.30. 15:21:14
  • Luciferkee
    Novát kikéne venni ebből a játékból. Nem is értem, hogy képzelik, hogy folyamatosan cloak-ban van, Zeratul legalább ha támad, vagy damaget kap, akkor nincs cloak-ban, de ez a imba fos folyamatosan.
    Mondjuk érdekes, ilyen félig-meddig cloak lehet, mert a health barját néha látom, illetve a targeted spelleket is rá lehet nyomi, de attól ugyanúgy nem látszik semmi. Még a körvonala sem (zeratulnál ez is látszik, ha mereszted a szemed).

Fos imba szar egy hős.
  • TBTPumpa
    WAT 1-2 hónapja volt free Zeratullal együtt, hála a Blizzard trollkodásának.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.30. 11:46:56
  • NiGhTM4R3
    Nova sose lesz már free? hónapok óta rá várok, hogy kipróbálhassam
  • Mephike
    Azért a Brightwing + Malfi+ Nova + Murky + Nazeebo felállást nehéz lehetett a gépnek összehoznia. Esélyünk sem volt...
  • Maak
    Sry, hogy nem reagaltam tegnap, de ez a bnet chat halalos, altalaban nem veszem eszre, pedig jo lett volna duozni. (Feltetelezem te vagy ingame is nomad nickkel. :) )
  • Yserac
    Na de itt egy példa, hogy Aba mire képes pug-ban. Volt egy hosszúnak minősülő szenvedős meccsünk. Kaelthas egy feeder volt. Még engem is kiszedtek a búvó helyemről, mert előre osontam a loctus miatt. Ranged-en voltak, úgy iszonyat sebzést bevisznek az épületre. Közben mikor időm engedte Buccserre rátapadtam.

Tulajdonképpen 3v5-ben hozta a meccset némi szimbióta segítséggel nova+lili+buccser, amíg én lebontottam az ellenfél épületeit.
  • Yserac
    Nem rossz. Aba-val QM-ben, ha békén hagynak simán összejön a 200k+ siege, de akkor a hero dmg olyan 30k körüli. Amikor pugban 25k-30k++ a tapasztalati pontok végeredménye nem Abathur volt a béna loss esetén. Mindenesetre QM-es pug ellenfelek nagyon nem tudják kezelni, ha az ellenfél 2-3 szintet föléjük emelkedik Abathur miatt. És még be is tud segíteni 2 mp alatt bárhol bárkinek, így szerintem gázlónál sokkal mobilisabb.

Liga meccseken mikor a Navi pl Aba-t pickeli TL teamje szinte mindig, hátrányt ledolgozandó a Vikingeket beviszi, mert az nagyon erős counter. Nagyjából Aba egy fél ember hátrány, viking meg egy fél vagy kicsit több ember plusz.
    Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.07.28. 20:54:29
  • SLICK
    lol a HiganyD nevű gyerekkel szerintem már összekerültem egyszer QM-ben :D
  • Luciferkee
    Én tegnap vettem meg Murky-t de szerintem nagyon fun karakter, és használható is:

• Terawatt
    Jó ég. Egymagadban az durca siege dmg. gg :) Nem tűntem el srácopk, csak beszippantott az elder scrolls online, egy kicsit azt tolom és utána vegyesen majd a hots-al :)
  • SLICK
    Életem egyik legjobb meccsét toltam Abathurral :3
    Poén az, hogy az első 3 sárkányt az ellenfél vette fel, ráadásul a meccs első felét abszolút ők vitték. Az ellenfél Abathurja is rámvert 20k Siege dmg-t, szóval el voltam maradva. Végig a lenti Shrine-t védtem, az ellenfél felőli bokrot teleraktam aknával, ami azért elég szépet sebzett rájuk mikor bejöttek, így a csapattársaim könnyebben meg tudták ölni őket. KT és Chen folyamatosan szívtak az aknákkal, de egyik sem aoe-zett volna oda, hogy felrobbanjanak :D
    Ahogy a többiek is összeszedték magukat, viszegették a Campeket is, addigra már mind a 3 lanen elég szépen bementünk. Én az alsót Monstrosityvel egyedül bedózeroltam + campek majd az alsó camphez mentem a bokorba ahol letettem a Locust nestet + folyamatosan spawnoltam 3 Locustot is (ami Ranged attackkal kurva nagyot tud sebezni) és onnan kezdve el is dőlt a játék, az utolsó 4-5 percben már ki se tudtak jönni a bázisukról, vagy ha kijöttek meg is haltak.. Kurva jól esett most ez a meccs ^^

• karmacoma
    Az első két tieres serpent, ha jól emlékszem nem nagyon szól bele a healbe. Így fejből ott a serpent +50%time + heal. Talán a globeot és a Ward/q range-et kell áldozni hozzá. Nem is nagyon emlékszem jó más talentre ott. A Herbal cleanse/Two valami 16-on ami jó/fontos Q talent. Amúgy ha Lilinél nem lehet jugsot választani, akkor tényleg nem szabad pickelni. Anélkül nem mondanám healernek.
  • TBTPumpa
    A Serpent-es Li Li jó is lehet bizonyos esetekben. Ha viszont nincs healer support a csapatban, akkor nem a Serpentes talentekre kellene ráizgulnia a játékosnak. Az csak akkor opció, ha van egy másik support (Healer) is a csapatban. Így Li Li tudna egy kis damázst és lassítást kiosztani.

Nekem a másik kedvencem, amikor Sylvanas/Tyrael/Zagara ellen bepickelnek egy Li Li-t aztán nem a Water Dragont veszi ki LVL10-en, hanem az AoE healt, amit persze azonnal megszakít Sylvanas/Tyrael/Zagara (és a többi lefogós hős). Bizonyos esetekben jó választás az AoE heal, de amikor tons of CC van az ellenfél csapatban, akkor rossz választás, bár akkor nem is Li Li-t kéne pickelni.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.28. 12:48:19
  • BalikaHUN
    Nos sajnos ő azt tette, emiatt pedig lvl 10 után sorra veszítettük a teamfight-okat. Tény hogy neki lett a legnagyobb siege dmg-e és majdnem legjobb hero de konkrétan cseszhettük mert malfurion-nak kb 80k heal-el volt több és végig a csapatát heal-elte. Amúgy letojtam volna hogy ha egy erősebb csapat ellen veszítünk de így marha frusztráló hogy egy gyengébb csapat vert el minket egy hülye miatt.
  • karmacoma
    A serpentre talentezés nem vészes. Versenyen is láttam, hogy arra talentelt jó játékos. Az első két tierben kombózva asszem több heal mint bármi más. Az ultit nem szabad elsárkányozni, és 16-on van még jó Q talent.
  • BalikaHUN
    Hát én is meg szívtam előzőleg egy hülye miatt. Cursed-en mentünk és simán aprítottuk az ellent, vittük a tribute-ot. 10. percnél azt vettem észre hogy a Lili-nk top-on solo-zik. Aztán ránéztem a talentjére és az idióta serpentre talentelt healer helyett. Természetesen lvl 15 környékén amikor az enemynek már csak 1 fortja volt elkezdték megfordítani a meccset és 40 perc után ki is kaptunk. És még a végén mi voltunk a noob-ok nem ő.
  • karmacoma
    Na megvolt az ultimate move. Tyrandeval bodyblockoltam Muradint 3 mp-re a lane közepén, megmentve Zerat. :D Baromi vicces volt. Annyira fókuszált a chase-re, hogy egy ability-t se tolt el. :D

Mondjuk kár volt, mert egyedül el tudta veszíteni a meccset Blackhearth Bay-en 3 fort vs 2 keep állásról. 4-es premade volt+én Tryandeval HL-ben. Firstpicként megkérdeztem Tryande ok-e. Mule+owl nagyon jó azon a pályán. Mondják persze tökéletes, erre nem pickelnek healert. Nem gond baromira vezetünk, kb vért izzadok(Majdnem utolértem ellenfél Uthert healben+top dmg/xp voltam), erre mennek bossolni miután owl-al megcsinálom a visiont hogy ne. Azért is maradnak, Bosst nem tudják elvinni mert Zera voidolja az ellenfél csapata helyett. Utána 3 TF-ra mennek camp-hez, Zera mindegyiknél előrerohan és meghal egyedül, mielőtt odaérnénk. Kb Teamfightolni se kellett volna arról az állásról, csak jó rotációval begyűjteni mindent a pályán.

Baromi szar szériába vagyok most. Platinum mmr-ről goldba estem, és silver sincs már szerintem messze. Most már minden csapatomban van olyan aki nem érte el még a 40. szintet, és 1 fort/obj bukás után beírja valaki, hogy afk now. Pedig eddig HL volt nekem a megnyugvás szigete, ahol mindenki egymást támogatva küzd a győzelemért Solo Q-val nem tudom, hogy mászok vissza. Utolsó 10-ből 2-t nyertem.
  • antiqueA
    Illidan freekill, mehehe
  • TBTPumpa
    Ingyenesen játszható hősök a héten:

Malfurion
    Valla
    Tyrael
    Zagara
    Chen
    Tyrande (Available after you reach player level 12)
    Illidan (Available after you reach player level 15)
  • Wesgol
    Leoric 2. nekifutás: Több mint 40 Leoric-al eltöltött meccs után azt mondom, hogy piszok jó warrior. Egész más mint a többi, kevésbé szeret az ellenfél arcában maradni, úgy mint mondjuk Johanna vagy Muradin, és ha erős fókuszt kap, akkor hamar összecsuklik (ez egyébként is igaz a legtöbb tankra), de mellette alaposan megnehezíti az ellenfelek életét. Másrészt nincs vele üresjárat, nem bámulod 1 percig a képernyőt míg feléledsz, hanem szellemformában igyekszel az ellenfél közelében maradni a minél gyorsabb életlopás, és gyorsabb respawn miatt. (Ez az áldás mellett átok is tud lenni, ha az ellenfelek megvárják míg egyedül maradva újraéledsz.)

Szinte biztos vagyok abban, hogy a life regenje kapni fog valamilyen szintű nerfet, de majd meglátjuk.
  • Terawatt
    Amikor vége a meccsnek a statoknál látod hogy kivel volt partyban az illető, ha a nevére viszed a kurzort.
  • Yserac
    Honnan látszik, hogy premade? Name tag hasonló volt vagy honnan?

Én nem engedném a full premade-t non-premade ellen játszani. Ráadásul egy full vegyes pre az MM-et is megborítja. Vagy a legmagasabb képességű játékos alapján sorsol?