4549
  • NiGhTM4R3
    Novával nagyon furcsa élményem volt, az ellenfél Novája 3-as csapást mért a társamra én meg becéloztam őt, megjelent a kis erőtér (?) körülötte meg a hang is jött de közben fogta magát a Novám és simán lőtt az egyik botra amire nem is céloztam rá, az ellenfél Novája meg úgy 5-6 mp-vel később meg simán kilőtt. A poén az, hogy konkrétan mellettem állt a Nova, sztem ő is meglepődött hogy élte túl az egészet egyetlen sérülés nélkül.

1 percre rá kikaptunk nem oszt nem szoroz de akkor is rohadt furcsa volt, hogy megszakadt a folyamat de közben meg mégis ment.
    Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2015.08.07. 01:22:59
  • SLICK
    na szinte 100% hogy az új WoW kieg után kapunk Illidanhoz skint meg egyéb hősökhöz Illidan stílusú skint..
  • Terawatt
    Azzal hogy megölöd kapsz xpt azért. Novával nehéz hasznosan játszani az tény
  • ddany7
    De ennyi erővel Te sem szedsz addig XP-t, mivel nem XP-vel foglalkozol, hanem azzal, hogy enemy hőst kiszedj. Illetve Nova-val még utána is nehéz XP-t hozni.

Azt, hogy az ellenfél ne szedjen xp-t, egy másik hőssel is meg tudod akadályozni, visszakergeted a kúthoz, stb.
    Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.08.06. 13:52:34
  • Terawatt
    Nem véletlen OP az a hős :)
  • karmacoma
    Na ezért jobb mérföldekkel Zeratul. Nem csak a siege damage hanem, hogy egy blink alatt megöli, vagy hazafutásra készteti Kaelt, Sylvanast vagy Jaina-t. Ha jól védik őket, akkor meg egy jól elhelyezett Voiddal kivonja a forgalomból a backline-t TF elején.
  • Terawatt
    Egyedül scoutolsz, pokeolsz. Nova akkor jó ha van valaki akivel össze tudsz dolgozni és gankelni. Az hogy már a játék első felébe is folyamatosan szeded a killt összességében nagyon hasznos dolog, mert amíg vissza ér sincs ott, nem szed xpt stb.
  • ddany7
    Hát nem tudom, én 2 hónapja várom, hogy játszhassak Nova-val, de hatalmas csalódás nekem.
    Annyit tudsz vele csinálni, hogy ha valaki 40% alatt van, gyorsan megpróbálod kiszedni, ha összejött akkor jó, ha nem, akkor futás, hogy stealth-be menj vissza.
    Ráadásul egészen end-game-ig, ahol már ilyen minimum 40s a respawn ideje, nem az a legfontosabb, hogy hősöket kapj ki, hanem kb. minden más, mert addig rohadt gyorsan visszaérnek úgy is.

LVL 5 körül vagyok vele, de kb. eddig annyi hasznát láttam (Ami esetleg tényleg jó), hogy a legvégén, amikor nagy teamfight van, minél több enemyt kikapni, és akkor 1 perc alatt megpróbálni bedönteni a Core-t. De ha a teamfight alatt sok csapattárs is meghal, akkor megint semmire nem mész Novával, mert egyedül semmire nem használható.

Egy Campet mire kiszedsz vele, lemegy a nap pl.
  • Kotomicuki
    Nova-val nem nehéz veszíteni, akármilyen jó is k/d arányod: nem termeli a siege dmg-t, így miatta szinthátrányba kerül a csapat és emiatt már a többiek is tehetetlen "szemlélőivé" válnak az eseményeknek -> 2-3 szint előnnyel már 2 is elver 4-et, 1 meg fel tud tartani 3-at, innentől pedig egyenes út vezet a vereségig!
  • karmacoma
    Mi egyszer Garden of terroron kaptunk ki egy Gazlowe-Sylvanas-Azmodan-Nazeboo-Hammer csapattól. Brutálisan splitpusholtak, mi meg hagyományos csapattal nem tudtuk rendesen megszervezni a rotációt. Nagyon szoros volt a vége, de kikaptunk. Azóta agyalok mi lenne a legjobb stratégia ilyen ellen.

A laggolós téma: Azóta ilyen mióta megy a gamecon. Könnyen lehet át lettek rendezve a szerverek most és EU8 járt szarabbul. Csak feltételezés nem vágom, hogy működik ez, de éjfélre általában megjavul. Napközben játszhatatlan.
  • NiGhTM4R3
    Engem ma többször is kidobott, a microlag meg már alap nálam, meg sem lepődök. Nem hiszem a netemmel van gond.
  • NiGhTM4R3
    Minden idők legszégyenteljesebb vereségét szenvedtem. Az egész csapatom (td/death) aránya 15/3 volt kb. én mentem Novával 25/1-el, az összes ellenfélnek olyan 4/10 statja volt és vesztettünk. Egyszerűen nem jöttek a templomokra. Mondjuk ezért is jó a játék, hisz nem csak arról szól, hogy gyilkold az ellenfél hőseit, mert azzal is veszthetsz.

Ja, Novát hiányoltam pár napja, biztos miattam tették be :D tankhoz szoktam de nagyon tetszik, vagy 20 meccset toltam ma vele.
  • ddany7
    A Blizz próbálja bemagyarázni, hogy nálunk van a gond, pedig nem.
    Nekem is nagyjából ez van, disconnect ritkán, de meccsenként 3-4db 4-5mp hosszú lag, amikor semmit nem tudok csinálni.

Ilyen nekem Lanch alatt volt 1-2 hétig, aztán megcsinálták, most pedig újra előjött, pedig semmi, még a BNET sem megy a háttérben, és egy gépen megy a net. Van egy fórumtéma a hivatalos oldalon, sokan küszködnek ezzel sajnos.

Múltkor pl. én vittem a Terrort, erre akkor jött egy 6-7 mp-s lag...
    Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.08.05. 23:32:03
  • karmacoma
    Nekem tegnap dél óta stabilan 100 fölött van a pingem és foylamatos micro lagok mennek. Timernél lehet is látni, hogy fél-1 másodpercenként megszakad. Disconnect is van meccsenként 1-2. Másnál is ennyire szar, vagy ez már a szolgáltatóm hibája?
  • 93Geri
    Csak nem fogynak a játékosok mint wowba, hogy a Blizz előre beharangoz több (hetet ahogy olvastam) karaktert, ami valószínűleg mind régen várt vagy közönség kedvenc karakter, hogy a mézesmadzag trükkel megtartsa a játékosokat.... nem is említem meg hogy a Tychus skin mióta érkezik.
  • karmacoma
    Aha! Kb 6 hsz-el hátrébb van. Ne írj butaságokat.
  • Terawatt
    Elég valószínű tud lenni az ilyen, de ha nem most akkor később kerül be. Lényeg hogy van nyoma. :)
  • SLICK
    hát merem remélni, hogy még Malthael bele fog férni :3
  • SLICK
    tudom, hogy datamine-os infók alapján mondtad, de mégis kész tényként kezelted.
  • karmacoma
    Köszi! :)
    A második Monk heroic jónak tűnik, és ha a heales heroic jó akkor, megállhatja a helyét supportként. Nálam itt hasal el pl Brightwing. A 4 healer heroicja gamechanger, az övé meg semmiség(az aoe heales talent nélkül).
  • Morpheus_v2
    Monk & Rexx ablities
  • Terawatt
    Kitartást! :)
  • pimpi001
    Infernal Shrines map
  • karmacoma
    Remélem nem lesz Brightwing belőle. Mindenre jó, de semmire se igazán. Én mindenképpen meg fogom venni, mert játszottam vele pár száz órát D3-ban is. Nem szoktam csak akciózott hősöket venni, de most 2 hete nem gyújtottam rá(15 év után), mondván ha a Monkig kibírom akkor megjutalmazom vele. :D
  • antiqueA
    Nehezen érti meg, aki a sötétséget tiszteli :)
  • pimpi001
    A Heroesban Kharazim lesz az első olyan hős, aki három trait közül választhat.
    Lessz miből válogatni.........
  • TBTPumpa
    +7 új hős!
  • karmacoma
    Én voltam, és csak azt írtam, datamine alapján ezt írják redditen. Szerinted én datamine-oltam? Akár gyorsan vissza is vehetsz az arcból.

• SLICK
    valaki a topicból jó nagy balek volt :DDD
    A pályának köze sincs a Diablo 3 act 3-as Siege-s pályához, pedig ugyebár ez írta valaki, hogy olyan témájú lesz :D

#3262: Na és az a +7 hős bemutatása a Monkon, Rexxaron és Artanisen kívül lesz vagy velük együtt 7?
    Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.08.05. 13:38:28
  • Morpheus_v2
    Hivatalos videó és hír monkról, rrexxiről és új pályáról.
  • TBTPumpa
    Ősszel érkezik Artanis, az első StarCraft harcos. Legacy of the Void CE/Digital Deluxe ajándék.

+ 7 új hőst is bemutatnak még a héten a GamesCom keretében!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.05. 12:38:25
  • Morpheus_v2
    Leírás Rexxi és monk skilljeihez. Mindkettő kell azonnal!
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.05. 12:07:02
  • TBTPumpa
    Érkezik Rexxar!

Mondtam előre! Facehunter powa!
  • Morpheus_v2
    Megerősítve. Butcherrel valahogy nem tudtam olyan hihetetlen nagy hdmg-ot összehozni mostanában, kíváncsi vagyok mennyire fog romlani a győzelmi aránya.
  • karmacoma
    Butcher, Nova, Thrall. QM felejtős. :D
    A Butcher automatikus vereség HL-ben is. Sajnos még csak streamen láttam embert, aki tudott vele játszani és nem 1 for 1-ezett(jó esetben) vele megállás nélkül. Nova meg egy fogalom a HOTS világában.
  • Terawatt
    Tassadar helyett zerathul kellett volna, azmo helyére pedig abathur.
  • Morpheus_v2
    Jövőheti rémálom (98%, még nem erősítették meg hivatalosan).
    Li Li
    E.T.C.
    Nova
    Tassadar
    Thrall
    Azmodan (12)
    The Butcher (15)
  • armageddon666
    Ó, köszönöm. :) Nem szoktam nézni patch notest.
  • BillerKee
    Már berakták a kikapcs gombot: Options/Gameplay/ Right-click through minimap

Csak ezt is meg kell szokni (pl. Tyrandeval a baglyot én a minimapra kattintva szoktam ellőni a megfelelő irányba, így meg nem megy).
  • armageddon666
    Ami roppantmód zavaró, hogy nem kikapcsolható. Másik zavaró dolog, hogy az UI-n nem lehet keresztül kattintani. Szóval ha nem az ellenkező irányba szaladok minimap miatt mint kéne, akkor megállok, mert az arcképre kattintok...