Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Li Li
E.T.C.
Diablo
Tychus
Rehgar
Sgt. Hammer (lvl. 12)
Kael'thas (lvl 15)
Heti akciós hősök:
Nazeebo 4,99 €
Harlequin Nazeebo Skin 4,99 €
Elder/Lunar Chen Skin 4,99 €
Abathur pl. szerintem nagyon jó lehet erre. A szimbiózissal mindenhol ott lehetsz, és segíthetsz annak akinek épp kell. Egy tankos karin a damage amit ki tudsz vele osztani brutális. Emellett Monstrosityval királyul lehet splitpusholni, és ha az ellenfél kicsit figyelmetlen, akkor ölni is. Csak kicsit figyelni kell rá az elején és ölni vele. Cursed Hollowon vannak lehetőségek hogy az alagutazásoddal benyúlj egy hollót, illetve míg valami objectivet csinálnak a csapatok, a tested beteheted egy üres laneben a bokorba. Így egy csomó XP-t be lehet gyűjteni.
Sylvanast ha kicsit szabadon hagyják brutálisan tud pusholni, és teamfightban is hasznos a terjedő vulnerability, meg a hihetetlen hosszú silence.
De Johanna? Azzal maximum sokáig túléled. Ha a csapatod nem életképes, akkor nem sokat ér.
@
Yserac ezt neked ajánlom. 😄
Edit:
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.13. 10:22:52
Most volt megint 1 HL meccsem, szerintem jó időre az utolsó, sőőt elgondolkoztam azon, hogy gamet is le kéne rakni pihenni kicsit...
Black Hart's Bay, nálunk Nazeebo, Ka'el, Johanna(én), Malfurion, Butcher, ellenfélnél pedíg Li li, Anub'arak, Nova, Valla, Gazlove.
A ka'el-ünk kezdésként elment soloban pushlgatni, nem érdekelte, hogy az ellen team rögtön kierőszakolt 1 team fight-ot amit persze el is buktunk, mert mindenki rohant 6 felé a társak közül miután kapott 1 baráti simogatást aztán valahogy odatalált, de minek... Utána meg kövi team fightnál a Malfurion-unk ment el pusholgatni ahelyett hogy jött volna healelni, késöbb Nazeebo állt le Anub és Li li ellen 2v1-ben hogy ö majd kemény lesz és behúzza merc campet, hát nem jött össze neki.., stb Ellenfél gyakorlatilag pre-made volt mert Nova-juk gyönyörűen csipkedett, body block-olt a decoy-al, a Gazlove-juk meg pofátlanul pusholt szerte szét a mapon a többiek meg mindig lekötöttek minket, kedves társaim csak rohangásztak mint a félig lefejezett csrke kb, hiába mondtam, hogy mikor hol mit kéne csinálni, semmi reakció... végén ott állunk 25 perc után core-unkol kívül semmi, ellenfélnek 2-ik fala totálban megvan szólok hogy ládát kéne védeni mert le fogják adni a coinokat persze magasról tojt jönni a csapatom, elmentek helyette 4-en mind a 3 lane-en pusholgatni, végeredmény 1 nagy rakat idegszállal kevesebb és 25 perc fölöslegesen elcseszett idő, ,meg 1 loose... Kedvencem az volt mikor malfi ott maradt ládán egyedül, basic attack-al ütögeti Vallát aki rá sem hederít, mert Li li-jük healeli, aztán mivel 1 helyben állt a gyerek jött nova Precision Strike és a 40% hp-n erősködő malfink ment is a kispadra pihenni, másik facpalm momentum Ka'el elmegy egyedül coint szedni, aztán jött neki szembe 1 Anub + Nova kombo, és ijedten próbált meg elrohanni, persze kevés sikerrel..
2-3 irányból tud egyszerre vagy ahogy kell támadni. Védi a lane-t a bogarakkal és bombákkal, közben szimbiózisban van egy hőssel. Ha kell ellenkező irányból betámad/véd egy monstrosity-vel. Meg a map kontrollja is tetszik. Látom hogy fél órája pinget egy szerencsétlen társ a kempinget leütni, 2mp és rajta vagyok. Utána vissza akinél gáz van. Ha nincs mehet tápolni egy Johanna vagy Zeratult, vagy Butchert. Jó kis kari na. Pug csapatban iszonyat hatékony. HL-ben nem tudom milyen lehet.
Mondhatjátok hogy naív vagyok, de ez így sztem bullshit. 😊
Ma en is probaltam egy HL-t tolni. Brightwing ugy tolta, hogy bealtt Malfurion+Sylvanas ele, es meg sem mozdult. Itt leptem ki. 😄
Amúgy most reggel toltam 3 HL meccset, és iszonyat minőségbeli különbség van a HL és QM között. Qm-ben ha valaki afk-zik, vagy kap 1 dc-t azt ott még ki lehet bírni, de HL-ben ezt keményen kihasználja az ellenfél. ugyan mind a 3 meccsben kaptam/kaptunk 1-1 Nova-t, de nem mindig ő volt a csapat gyenge pontja (tény, hogy imádom amikor pl teamfight van a Nova player meg elmegy pusholni), mert jó csapat mellett iszonyatmód tud darálni, 1-ik meccsben mentem Tassadar-al, 2-ikban Sylvanas-al, 3-ikban gondoltam berakom Li li-t... Az a baj, hogy egyre több embernek van meg a HL minimális követelménye (acc. lvl 30, 10 db hero), és rengeteg olyan ember is bemerészkedik oda így akinek inkább a QM-es pugokban lenne a helye, ezek az emberek rendszerint bejönnek valami tank warriorr-al, vagy 1 Assassin-al amit nem ismernek, és persze, hogy egyből a supportot kezdik el hibáztatni, 3-ik meccsemben pl. már felröhögtem kínomban amikor az ellenfelet nagy nehezen visszaszorítottuk a core-unktól, erre 2-en utánamennek az 5-fős csapatnak, ugyan utánuk rohantam Li li-vel de persze mire odaértem már lekaszálták őket, és persze, hogy rögtön én voltam a hibás.. Másik kedvencem az volt mikor második meccsen leverték az egész csapatunkat mert kedves Li li-kénk úgy gondolta, hogy ő inkább elmegy pusholgatni ahelyett hogy odajött volna segíteni minket, persze rá 10mp-el meg odament hozzá az ellenfél csapata és lecsapata, de a legjobb az volt, hogy elöször csak odaálltak mellé 4-en, nem kapcsolt volna a marhája, hogy el kéne futni, nem ő ütögette fortot tovább békésen, aztán 5-10 mp-el késöbb leverték (vicc az, hogy talán még hagyták is volna elmenekülni ha kapcsolt volna)..
@
nálunk: Zeratul, Tyrande, Sylvanas(én), Tassadar, Jaina
ellenfélnél: Malfurion, Muradin, Nazeebo, Rehgar, Raynor.
Haunted Mines map továbbra is 1-ik kedvencem lesz, főleg a 2 lane-es verzió, kegyetlenül megköveteli a jó időzítést és taktikázást, csapatválasztásnál még esküdni mertem volna, hogy veszteni fogunk lévén nekünk se tankunk, se healerünk nem volt, míg ellenfél volt tank is, meg 2 healer is, az első 2 golem nekik erősebbre sikeredett, többiek védekeztek, én meg csipkedtem a golem melett az ellent, hogy ne tudjanak rá koncentrálni 100%-ig, aztán 3-ik golem elött összes merc campet behúztuk, és leütöttük az ellenfél csapat 70%-át, olyan 3 embert, emiatt teljesen nyugodtan sikerült a 100 koponyát összeszednünk, ellenfél 1 végső elszánt push-t ugyan mg bevállalt, de 3-an simán védekeztek ellenük, én meg Jaina-s társam bementünk a golemmel, és ellenállás nélkül levertük a core-jukat, mondjuk 2-ik golemnél megléptük, hogy 2 irányból bepusholtunk merc-ekkel szintén így picit megkavarodott az ellen, és 3-ik golemnek már csak core-t kellet ütnie, mert előtte levertük mindenüket az első 2 golemnél.
"After performing an additional review of the evidence considered in this action, we’ve determined that a small number of players had their licenses deactivated in error. We have reached out to those players directly to inform them of the error and restore access to the game. It is our mission to make Battle.net a fun and safe environment for all players, and we sincerely apologize to those who were impacted."
Akiket tévesen bűntettek azok kapnak 7 napos stimpacket kárpótlásul.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.10. 22:52:11
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.07.10. 19:23:29
Hero: Nazeebo
Skin: Harlequin Nazeebo
Skin: Elder Chen
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Magas ez nekem hots-ban. 😞
Akarsz gyártani 1 egységet, és kiválasztod egérrel az épületet, utána a legyártandó egységet, annyiszor kell rákattintani ahányat szeretnél, ha protoss voltál teleportos egységekkel, még a teleport helyét is ki kelett jelölni, ezzel komoly másodperceket veszít az ember ha egérrel dolgozik csak, míg hotkey-el annyi, hogy az azonos épületeket berakod pl 5-ös gombra, eleve a a gyorsgombja pl a parasztnak az A(csak példa), és akarsz öt parasztot, akkor egérrel minden egyes azonos épületre külön kell kattintani, plusz ahány parasztot akarsz az egységre, ez hotkey-el úgy néz ki, hogy 1x az épületek gyüjtő hotkey-e, utána az A(paraszt) 5-10-15x vagy ahányat akarsz, plusz a célpontot kijelölni, vagy ha teleportolos egység akkor még 1 klikk ahova teleportáljon, ezzel a módszerrel ugyanannyi egység kiképzésének a parancsát kb. fele annyi idő alatt ki lehet adni, és komoly meccsekben akár csak 5-10 mp késés is jelenthette a meccs elbukását, SC-ben legalábbis. Na de mint mondtam itt is ugyanez a rendszer van használatban.