4549
  • Morpheus_v2
    Heti fail adag baromi jó lett. Nerf tyrande.

Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.10. 12:46:39
  • 93Geri
    Lehet nálam is volt valami ilyen csak nem vettem figyelembe, furcsáltam is , de azt hittem csak én számoltam el magam. De lehet hogy akkor nálam is ez volt, kitudja, bug lenne??
  • silverchain
    Csak nálam van gond, vagy másnál is jelentkezik, hogy a meccs végi Xp-t és aranyat, valamint a léejátszott játékot nem számolja? Elég frusztráló így fejlődni (nem lehet).
  • 93Geri
    Meg tudom erősítani, pont most volt egy meccsemen olyan csapattársam akit két meccsel előtte reportoltam és blokkoltam is. Sajnos ez van, én szeretnék azért egy rendes ignor rendszert látni a játékban, vagy pedig csinálják meg az MM-et, a Blizzt ismerve egyik sem lessz mert egyikből sincs pénzbevételük. :(
  • TBTPumpa
    Sylvanas vs Kerrigan
  • Terawatt
    :DD hát igen. Szerintem már ha csak a mikor hova kell menni részt tudnánk követni már közel kerülnénk ehhez a szinthez. Abszolút nem szaroznak. Mindig annyit vannak egy helyen amennyit kell és egyből reagálnak, nem halnak meg feleslegesen [nem Yolo queue]
  • karmacoma
    Jó nagyot altattak első nap. Totál más csapatokkal mentek mint ma. Beteg arcok, jó lenne a közelébe kerülni egy ilyen szintnek, de nekem csata közben néha még egy hardened shield+blood for bloodnak is sikerül mellényomnom, nem hogy így játsszak. :)
  • Terawatt
    Másodikat is fölényesen nyerte. Mennek Kínába.
  • Terawatt
    Első meccset a team liquid nyerte elég csúnyán. Ilyenkor érzem hogy van bőven hova fejlődni :D
  • SLICK
    az én voltam. Már nem tudom mi igaz belőle. Egyik haverom szentül meg volt győződve róla, hogy ha reportolja akkor nem sorsolja vele össze a játék. Mások, meg többen itt is cáfolták a dolgot, mondván, csak a kommunikációt blokkolom és nem mást.

Minden esetre hiába reportolgatok, úgyis minden meccsen van legalább egy noob.
  • Yserac
    Én az ilyeneket és az idiótákat harassmentnek reportolom és többet nem sorsol össze vele. Úgy veszem észre mintha működne ez a módszer, amit az egyik fórumtárs még év elején tanácsolt.
  • karmacoma
    Azért is izgalmas a meccs, mert a Fnatic lecserélt pár embert és a Navit és a Liquidet is agyonverték az utóbbi napokban.
  • 93Geri
    Be is teljesedett, a kövi meccsem akkora Lose volt mint egy ház.

A Liquid #1 world, a Fanatic meg world #11, eu #4
  • karmacoma
    10 perc múlva Fnatic-Team Liquid A gameconon rendezett WCA EU döntőjében. Az elődöntő fantasztikus meccs volt és valószínűleg ez is nagyon jó lesz. Mind a kettő TOP3 csapat európában.
  • 93Geri
    A match historym: 4 lose, 1 win, 8 lose, 1 win, 4 lose, 1 win, 3 lose, de már kezd alakulni mert 2win, 2 lose, 2 win, de ezért a két winért még megfogom kapni a 10 lose-os sorozatom a sorstol keményen :D :D ejj ejj ejj....
    Utoljára szerkesztette: 93Geri, 2015.08.09. 15:17:50
  • karmacoma
    Én HL-ben futottam egy 1-12-t. 8 meccsen volt troll pick/afk. Nem jó hétvégén játszani. :D
  • Mephike
    Ma 4 meccset veszítettem zsinórban QM-en, mert mindig volt egy csapattagunk, aki kiesett...
  • karmacoma
    Elnézve a versenyeket, a Tyrael változtatás iszonyatosan nagy buff lesz. Én szégyellem bevallani, de hiába játszottam iszonyú sok meccset Tyraellel még sose vettem ki mást, mint a Judgmentet, de kompetatív játékban sokkal gyakrabban látom a Sanctificationt, és ha tényleg nem kell csak fél másodpercig chanellingelni, akkor beteg erős lehet.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.09. 12:10:58
  • Terawatt
    Starter pack g2a-n leárazva 50%al.
  • Terawatt
    Nazebootól a sprintet? Nem mondom, hogy szar karakter lesz, de már biztos nem viszem olyan gyakran...
  • karmacoma
    Ja, pedig nekem az egyik kedvencem lett az utóbbi időben. A sprint miatt baromi agresszíven lehetett vele játszani, és az utolsó pillanatig dobálni a pókokat obj környékére. OP-nak azért egyáltalán nem éreztem.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.08. 09:08:17
  • erasmus4
    NEEEE, komolyan azt a sprintet idővel elveszik mindenkitől... Nazeboonak nincs is más menekülő képessége.
  • karmacoma
    Grubby írt egy nagyobb összefoglalót a balance és egyéb változásokról.

Kerriganra azt írja nagyon fun lett, a Kael rework egyáltalán nem tűnik rossznak, Nazeboo elveszíti a sprintet.
  • Terawatt
    Kell az az Uther skin ! T.T
  • SLICK
    Köszi az infókat!

Amúgy a többi hőssel mi lesz? Mikor jelentik be őket? A 7-ből 1 a Medic már megvan.

#3306 a Monkon kívül az összes többi karakternek a skinje kibaszott jó lett. Ritkán mondok ilyet főleg a Blizzard esetében, de most szerencsére megerőltették magukat a dizájnerek, meg is látszik.
  • karmacoma
    Ejj, most olvasom, rank reset is lesz. Még egyszer nem lesz olyan mákom, hogy rank 14-ig kapjam a skillpointokat. :D
  • TBTPumpa
    Új hősök, skinek, mountok!
  • karmacoma
    -A Monk és a Map hétfőtől PTR-en.
    -1-4 és 5 Que Hero league lesz. Többet nem kerülhetsz szembe full premade-el, csak ha te is azzal mész.
    -Dolgoznak az MMR-en továbbra is.
    -Jön a Medic. Starcraft support, aki képes másik játékost is szállítani a repülőjével.
    - A Bundle mostantól dinamikus lesz. Olcsóbb lesz a pakk ha van meg belőle hero. Mintha visszamenőleges kártérítést is említettek volna.
  • Mephike
    Kb ebben benne van minden, mondom azon dolgoznak elvileg, hogy a csapatsorsolás jobb legyen, figyelnek a visszajelzésekre, stb.
  • Terawatt
    BS. Dehogy van 2-3 szint előny addigra. ha nagyon balfasz a team akkor igen, amúgy nem.
  • SLICK
    valaki röviden összefoglalná, hogy miről volt szó a játékkal kapcsolatban?? Lemaradtam róla
  • ddany7
    Igen, csak ameddig elérsz oda, hogy 50s a respawn time, addig a masik csapat vagy bedontotte a core-t, vagy 2-3 lvl elonyben van, es mar nyert helyzetben.
  • karmacoma
    Nagyon szimpatikus fejlesztők voltak. Jó látni, hogy felvállalják a hibákat, és próbálják javítani őket. A játékosok kérdései közül azért jó lett volna olyan, hogy akarnak-e több statot behozni. Én nagy statbuzi vagyok és jó lenne meccs végén és úgy összességében is egy kicsit részletesebb history a dolgokról.
  • Mephike
    Ami talán még ennél is fontosabb, hogy erőteljesen rajta vannak azon, hogy jobb legyen a csapatsorsolás.
  • karmacoma
    Jön a medic(repülővel).
  • karmacoma
    Write only?
  • Morpheus_v2
    Ah, Kael nemsokára nerfet kap. :( Kiveszik az ignite talentet és beraknak helyette egy dupla flamestrike (második 50% ugyanarra a helyre) talentet. Remélem csak rosszul látta az illető. Nerf Jaina...
  • karmacoma
    Manuel Schenkhuizen ‏@followgrubby 41m41 minutes ago
    So someone was playing Kaelthas next to me and request best build, realized Ignite is gone and replaced by 2nd flamestrike same place 50%dmg

Jelentős változás. Egyáltalán nem baj, de ezzel együtt kicsit feljebb skálázhatnák Kael early game-ét.
  • Kotomicuki
    Akkor még egyszer: Nova-val az a gond, hogy ha nincs hasonlóan 0 siege dmg-t termelő egyén a másik oldalon is, akkor az ellenfél szintelőnybe kerül, amit vagy meg tud fordítani a csapat (nem Nova által), vagy, mire az 50+ sec.-es respawn-okig elérnének (hasonló szintű csapatoknál erre ritkán kerül sor), már bőven 2-3 szint hátrányban vannak, amit már csak az ellenfél tud elbukni (szintén: függetlenül Nova-tól)!

Nagyon egyoldalú hős, akinek a képességei, ahogy írtad is, inkább csak a végjátékban jönnek elő, DE ADDIG EL IS KÉNE JUTNI VHOGY!
    Hihetetlen plusz munkát ad a jelenléte a másik 4-nek, hogy lépést tudjanak tartani egy nem retardáltakból álló ellenféllel.
    Annyi haszna van Nova-nak, hogy arra kényszeríti az ellenfelet, hogy 50% HP alatt ne kóricáljanak a pályán és ez időkiesést okozhat nekik, amit 1-2 siege dmg-t halmozó egyén az ezzel összegyűjtött szintelőnyével semmissé is tehet...
  • NiGhTM4R3
    Nova pedig másra nem jó mint hősöket kiszedni, szerintem az is elég fontos. Most fejeztem be egy 37/1-es meccset, a végén 10 sec alatt 3 hőst szedtem ki, ne mondd, hogy ezzel az előnnyel (50 sec respawn + mire odaérnek pl. bosshoz) nem lehet semmit se kezdeni.