4549
-
#3372 Háát néztem pár meccset Monkról és valahogy nem hozza azt a szintet gyógyítás terén, amit elvárnék tőle. Aoe sebzése nincs, erős single target dps némi aoe heallel, de egy erősebb burst támadással nem tud mit kezdeni. Tyrande és Tassadar mellé már nem akarok még egy fél-healert... Csinálhatnának nekik egy külön kategóriát már...
Szerintetek érdemes megvenni Nazeboo-t és/vagy Kerrigant? Kerrigant nem igazán ismerem, egyszer kihúztam lvl5-ig még bétában. Mennyire nehéz vele játszani? -
antiqueA #3371 Kb én is így talentelek, azzal a különbséggel, hogy 20-as szintre szerintem pazarlás kirakni a nest-et. Egy 20-as talent nem ér 1 locustot. Hivemind (dupla kalap) magasan übereli. -
#3370 Utherként imádom ha van abathur, mert kevesebb embert kell lesni, hogy mikor döglik meg. -
karmacoma #3369 Szerintem mind a két említett karakter a jobb tierekben van. Tryande mellé jó teamcomp kell, Aba meg alapból erős. Utóbbit azért nem szeretik mert nem értik mi történik. Mondjuk volt már olyan Aba csapattársam(nem free alatt), akinek említettem, hogy érdemes lenne bodysoakolni, ha már 2 hete nem járt senki a lane környékén, erre meccs után rákérdezett, hogy hogy is van ez az xp gyűjtés, mert nem ismeri a mechanikát a játékban. :D
Én is játszottam vele egy csomót most. Könnyebb mint amire számítottam. Sztem a Starcraft 1 Brood War volt az utolsó RTS amivel többet játszottam, de egész jól ment. Az biztos, hogy az egyik legszórakoztatóbb karakter a játékban. -
#3368 Egyszerre sok fele kell figyelni. Ha optimálisan akarod játszani, akkor biza nem csak a szimbiótát kell váltogatni, hanem a testét is át kell pozícionálni laneről lanere (esetleg belopni hollót, nagyon vicces). A másik dolog meg hogy sok múlik csapattársakon. Anno eléggé nerfelték a backdooros siege buildet, a support viszont szinte teljes mértékben azon múlik, hogy a társ mit csinál. Ha folyamat nincs rangeben, akkor nem tudsz mit csinálni.
És ez gondolom önmagát gerjesztette. Szarul pozicionálnak -> Abathur nem tud mit csinálni rajta = Abathur haszontalan -> Nem mernek közel menni kalappal sem = szarul pozicionálnak.
Én anno egy hirtelen ötletből vettem meg, és sikerélmény sikerélményt követett. Őszintén szólva még egy rosszabb meccset sem éreztem katasztrófának. :) Mindig volt amit tudtam csinálni, hogy kicsit kevésbé legyen szar a csapatnak. -
#3367 Béta óta játszom, de sosem próbáltam Abathurt, mert állandóan csak a negatív dolgokat hallottam felőle, most kipróbáltam. Nekem nagy pozitív élmény volt. Utánaolvasva, hogy érdemes telentelgetni, nagyon durva siege dmg-t csinálok vele, heroe sebzésben pedig ott vagyok a többiekkel, viszont xp hozzájárulásom gyakran több, mint 2 szerese a többi játékosnak. Nem értem ezt a nagy utálatot vele szemben. Egy Tyrande pl. ezerszer gyengébb nála. -
Nomad90Hun #3366 Háát nekem volt 1 kis pihi, próbálgattam Abathur-t tegnap haver mellett, az, hogy a Locust Nest ki lett véve az E-ről az kár szerintem, azzal tudott marha nagy siege dmg-et tolni, bár ha úgy talentezi az ember, akkor 1-essel lehet lehívni 3 locust-ot, meg 2-esre lehet rakni nestet ami idönként ad még 1 locust-ot, plusz Aba is el-elenged egyet idönként, ha a csapat lefoglalja az ellent akkor sunyiban lehet vele siege-elgetni még vele, de most már ahogy én vettem észre jobban elvitték a support irányába. Én 2 féle játkost vettem észre amikor van Abathur a csapatban, az 1-ik a fajta akiket csak úgy hívok a "rettenthetetlenek" beállnak 1v3-4-5 harcokba ezeket hiába "kalapozod" akkor is megöletik magukat, de ha "kalapozod" öket akkor még inkább hajlamosak ilyen szituációkba belemenni, mondván rajtam van "kalap" és akkor ölhetetlen vagyok... NEM NEM VAGY az kedves fiam / lányom....
A másik, akit nem érdekel, hogy "lekalapozom", vagy csak nem veszi észre, és eszeveszetten menekül tovább...
Én ezzel a builddel mentem tegnap: https://www.heroesfire.com/hots/talent-calculator/abathur#pAEY
sztem még amit lehet változtatni ezen:
lvl 13-on lehet még Spatial Efficiency-t berakni, ez akkor jó ha az akire rárakod a kalapot üldöz vkit
lvl 16-on esetleg Envenomed Spikes ez akkor lehet jó, ha van 1 Muradin a csapatban rárakod a kalapot, nyomod a W-t amin beugrott aztán lehet tolni rá az ellenre Zegara maw-ját, vagy Nova aoe-jét, mert az aoe lassít
lvl 20-on ha elér odáig a csapat és nem akar az ember akkora siege-et tolni lehet rakni Hivemind-ot is, ezzel egyszerre 2 embert "kalapozol"
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.08.12. 08:51:40 -
93Geri #3365 Már belenéztem egybe-egybe, de nem sok minden jött le, ha valamit elmagyaráznak azt sokkal jobban értem, mert a videóból félreértelmezhetek akármit, de szerintem jobban beleásom magam és keresek még pár videót mert így..... :D így inkább imádkozzatok hogy ne kerüljek mellétek egy meccsre mikor én vagyok Abaturral :D :D -
antiqueA #3364 Senki nem fogja tudni olyan jól elmondani, hogy legalább egyenértékű legyen azzal, hogy megnézel pár pro Abathur meccset youtube-on. -
#3363 úgy döntöttem Trollkodni fogok és belehozom minden játék elején az ideget a csapatomba. Bemegyek Abathurral és megkérdezem, hogy ez a hős jó-e? Még sose játszottam vele... -
93Geri #3362 Doombreaker Bundle, Judgement Bundle, Frostlord Rexxar Bundle, Prisoner Tychus Bundle, Kharazim *.* **.** ***.***
Csap pénzem lenne rá :D :D
Jajj, majdnem elfelejtettem miért jöttem. Légyszi okítsatok már ki hogy Abaturral hogyan is játszak hogy jó legyen. Előre is kösz a segítséget.
Utoljára szerkesztette: 93Geri, 2015.08.11. 20:18:57 -
#3361 dzsudzsment bundlé tuti vétel -
#3360 Érkező bundle csomagok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3359 Na lehet már normálisan jelentgetni.
"Reporting Options have been reworked, and now include categories for Abusive Chat, AFK/Non-Participation, and Intentional Feeding." -
BillerKee #3358 Módosították, kivették Murky-t az aug. 11-i rotából :((( :D
-
#3357 nem mintha karakter húzás nem tartana max 3-5 órát maximum -
BillerKee #3356 Nagyjából igyen. Season 4-től kezdve - így elvileg aki a 4esben nem tudna felhúzni egy karit, az megteheti majd az 5-ösben (sztem). -
Kotomicuki #3355 Azért a Ray'-változtatásnak nem örülnék ennyire:
"Penetrating Round (Q)
Cluster Round (Talent)
Damage bonus per target hit increased from 10% to 20%, up to a maximum of 100%
Bullseye (Talent)
Bonus damage removed
Stun duration increased from 1 to 1.5 seconds"
Ezzel a Double-Barreled és a brust-dmg-e meg lesz nyesve kissé. Az ezért cserébe kapott aoe plusz sebzése meg vagy kihasználható lesz, vagy nem... -
karmacoma #3354 Ez nekem tetszik így. Kicsit visszaveszik a mage metát 5-6 különböző DD egy szintre emelésével. Kerrigan buffnek örülök, régóta meg akarom venni. Volt hogy 1 órát gyakoroltam a combot try modeban, de goldot addig nem akartam rászánni amíg csak QM-ben érdemes vele funolni, ha nem Wubby az ember.
Ja és én úgy látom egyre kevésbé burst alapú a játék. Minden nuke spell/combó kapja a nerfet, ahogy a bursty assassinok is.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.11. 12:36:11 -
antiqueA #3353 Én ezt úgy értelmeztem. Vagy tévednék?
"Malthael's Phantom: Starting with Season 4, Diablo III players who reach level 70 with a Seasonal character will receive Malthael’s Phantom in Heroes of the Storm." -
#3352 ahogy olvasom nem csak engem zavar a dolog. De teljesen jogos is. Nehogy már ingyen adják azt amit én megvettem, akkor adják vissza a pénzt is érte mégha csak in-game gold is... -
#3351 Szóval ki kellene húzni egy új karit lvl70-ig? -
#3350 Véleményem (!) a PTR patchről:
- A Monk nagyon OP, villámgyorsan zsebre rak bárkit és a healje se rossz. Biztos a sebzés nerf.
- Kerrigen szintén nagyon OP lett, pajzs builddel megállíthatatlan.
- Ray elég sokat erősödött, aki tud vele játszani az OP de nagyon.
- STG hammer szintén jobb lett, ő eddig se volt gyenge, de legalább mostmár gyorsabb és jobb a túlélő képessége,
- Kael nerf letaszítja az OP trónról, de tier 1-2-nek jó lesz. Majd meglesem, hogy milyen buildet hoznak össze vele az okosok.
- Jaina elementál nerfjének ideje volt, de nem fog akkorát zuhanni mint Kael.
- Abatur visszarepül top tierbe.
-Leoric kapott nerfet, lassabban éled.
- Sonya több hp és jobb selfhealje miatt, sztem tier1-2-es warrior lesz, ha nem top.
- Tyrael ultija miatt top lesz.
- Gazlo nerf, még ástak neki 1-2 métert a gödör alján... :/
Tetszik, hogy próbálnak nem mindent rommá nerfelni, hanem erősítik a legtöbb kasztot. -
antiqueA #3349 Ráadásul, ahogy olvasom Season 4-ben kell elérni a 70-es szintet, korábbi 70-esek nem számítanak. -
antiqueA #3348 Persze, hogy nem kapod vissza. -
#3347 akkor remélem a goldomat visszakapom, amiért megvettem Diablot HotS-ban -
#3346 D3 mounthoz kell a ROS kieg. -
#3345 Új PTR patchnote! Szinte mindenki buffot kapott. BW-nek erősítették a healjét, malf nagyobb heal buffot, Hammer több hp-t kapott. Tyraelnek a 2. ultija nagyon nagy buffot kapott.
Ja és BW csak 7000 gold lesz!
Akinek megvan a dio3 az kap egy ingyé diablot, lvl70-nél (dioban) pedig Malthael's Phantom mount Aug végétől.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.11. 09:32:53 -
#3344 na most beszartam :DDDDDD -
#3343 na majd holnaptól megmutatom ismét hogyan kell alázni Abathurral, ríva fogják otthagyni a játékot a noobok
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.08.10. 22:34:29 -
93Geri #3342 Nem baj, Abatur legyen az a lényeg :D -
#3341 Másik remek heti fail videó. Nem lövöm le a poént, de aztarohadt nazeebo ulti.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ah kivették murky és BW lesz helyette a héten. :(
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.10. 20:55:28 -
#3340 Attól függetlenül mert valaki egy Einstein még lehet tök hülye a játékhoz :) -
93Geri #3339 IQ tesztet töltetnék ki minden játékossal és az eredmény alapján raknám össze az embereket egy-egy meccsre. Lehet jobban működne az a rendszer mint a mostani MM. -
#3338 legtöbb 40es sem :D -
Yserac #3337 Szerencsére lvl15 a kritérium. Bár szerintem még így is jó pár QM-et tönkre fog vágni. Egy lvl 15 vagy az alatti nem feltétlen érett még arra, hogy lássa hogyan hat ki a karakter szerepe a metára. -
93Geri #3336 ABATURRRRRRRRRRRRRR!! !! !! !! Végre :D :D -
#3335 Heti hős adag
Raynor
Muradin
Falstad
Sonya
Sylvanas
Murky (Available after you reach player level 12)
Abathur (Available after you reach player level 15) -
karmacoma #3334 Ahogy egyre több derül ki a Monk képességeiről, simán el tudok képzelni két healeres metat, ahol a monkot dps-re talentelik, csak a healer ultival. Ő + Rehgar kb teljes TF-re immunizálni tudja Illidant vagy más fő DD-t, és ha tényleg jó lesz a dmgje, akkor simán el tudok képzelni egy ilyen lineupot, mint a top(/firstban monk versenyeken). Ugye Utherrel ez nem volt jó, mert Uther+Regar túl kevés DPS. -
#3333 Az a Nova mentés gyönyörű volt