Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
I decide when I'm done.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.19. 19:12:02
(Nekem teljesen más elképzelésem volt, hogyan működik ez a dolog. Úgy tűnik én tévedtem.)
Nekem nem elég amit a játék elém rak, ahogy írtad. Szeretnék még töbebt megtudni róla, de ahogy másnak, nekem is véges az időm. Igen, ezért utánna olvasok és kérdezek. Azt az egyet viszont nem tudom felfogni, miért baj az, hogy itt a fórumon is össze van szedve pár olyan dolog, ami alap/fontos/tartalmas/hasznos. (Mint ahogy minden más topicban az SG-n, hisz éppen ezért van ez az opció is kitalálva.) Azt meg pláne nem bírom felfogni, miért baj, vagy böki valaki szemét, ha teljesen alap, kezdők számára is hasznos cikkek, linkek vannak összegyűjtve.
Még is csak egyszerűbb egy olyan oldalt ajánlani vagy akár csak használni, ahol ezek megtalálhatók. Arról nem is beszélve, hogy ezzel akár önmagunkon is segíthetünk, hisz a +100%-os XP boostoknak köszönhetően, elég hamar fejlődtek a friss játékosok és szabadultak be HL-be akár. Egy ilyen gyüjteménnyel - ha minimálisat is -, de lehet segíteni ezen és könnyebben megérthetik azok is a játékotk, akik lvl30-ig egy lane-t pusholtak Raynorral. Én nem egy embernek ajánlottam ezt a fórumot és fogom ezután is.
Ha jól emlékszem TBT írta egyszer, hogy hozzá látott egy FAQ elkészítésének. Ha ez majd kikerül és nem is teljes - én támogatnám abban ha úgy érzi, hogy csak félkész akkor is tegye ki -, akkor majd a közösség tesz rá javaslatot mi kerüljön még bele, mi a felesleges stb.
Szerintem ezért van ez a fórum és ez a közösség.
Azt is megértem és elfogadom abszolút, ha valaki úgy érzi számára a játék nem tud többet nyújtani, kiismerte vagy esetleg megunta, vagy akármi. Ez mindenkinek a szíve joga, senkinek semmi köze hozzá. De ez miatt ne vegyük el más kedvét, ha jobban szeretné megimserni, akár a nulláról kezdve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Levonhatjuk a konklúziót.. lehet, hogy qm, de akkor is lementem 20ig? Ráadásul nem ötös premadebe hanem csak ketten voltunk és együkünk se egy csoda rank1 player. Emellé egész jó wr-ünk is volt. Valószínüleg ennyi meccsen kaptunk jó playereket... Lehet segített, hogy volt fogalmam, hogy merre kell elindulni a bázisról.
Hamár oldalakat linkelgetünk: hotslogs Nem is értem, hogy lehet kihagyni. Ennek legalább értelme is van.
Sajnálom, ha a szavaimat bántásként / rosszindulatúként / flegmán / amit még mondtál - hatott, nem ez volt vele a szándékom. Csak azt szeretném megértetni veled, hogy az bőven elég amit a játék eléd rak. Ha meg érdekel akkor úgyis utána olvasol/kérdezel. Ezek meg ugye angolul vannak. Na ezzel kellene, nem a tök alap dolgokkal foglalkozni. Remélem így már minden tiszta és nem lesz ebből több félreértés. Előző hozzászólásom pedig irónia nyomán született meg de látom nem vetted észre.
Ha szabad megjegyezni, inkább egy FAQ részleget hozzatok össze. Amire ténylegesen szüksége van egy kezdőnek. Az elején nem fogja érdekelni, hogy mennyi hős van meg milyen, úgyis szimpátia alapján fog választani.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.19. 18:32:40
I decide when I'm done.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/facepalm örülök, hogy leszűrted a mondanivalóm lényegét. Nem is csodálkozom, hogy ennyire hajtod a magyar leírásokat, biztos szenvedhetsz ingame is!
I decide when I'm done.
Egy másik fórumtárs kérte tőlem privát üzenet formájában (emiatt is kukáztam a flasht), így ha már az egyik fél kérését teljesítettem, akkor teljesítem a másik fél kérését is, mert úgy fair a dolog. Szerintem nem fog problémát jelenteni a jövőben! Köszönöm a megértést mindenkitől!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.19. 17:13:10
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
VladimirD #2634 válasz 2015.06.29. 23:22
Viccet félretéve kérdeztem már @TBTpumpa -t, esetleg némi informatív linket berakni a bannerben. Rövid és tömör válaszában azt mondta, sajnos nincs ideje, munka stb.
Én személy szerint szívesen segítek, amúgy is ilyesmi a munkám. Ha van rá igény, szívesen csinálok egy linkekkel megspékelt bannert.
Én azt ajánlottam fel, ha nincs időd erre, akkor én összerakom egy formába és naprakészen tartom a fejlécet. Ha nagyon kívánod, szívesen visszakeresem a hozzászólásomat.
Szimplán nem figyeltél.
Utoljára szerkesztette: VladimirD, 2015.07.19. 16:47:37
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.19. 16:33:56
Javaslom amíg nem készülnek el a fordítások meg az írások be lehetne tenni még pár linket. Hiába is mondhatjuk azt, hogy mindenkinek saját véleménye, kinek a tier list-jét követi, de szerintem érdemes lenni párat betenni, azokból ami elérhető és érdemes is rá. Illetve pár olyan cikket ami mindenképpen hasznos kezdőknek (már ugye aki nem pro lol-os és dota-s, meg nem ugyan az neki minden pálya):
heroesofthestorm.eu TS serverét
heroesofthestorm.eu hős leírásait
Az EsportMilla által lefordított cikket
Biztos jól fog jönni pár embernek.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.19. 16:16:36
HG, megjegyzem csak válaszoltam, mert meg lettem szólítva. A véleményem továbbra is ugyan az, bár illik nem pártatlannak lenni és nem csak az egyik fél személyeskedő bejegyzését törölni. De hát ez egy ilyen világ.
A headline és design változásnak én is örülök és főleg, hogy sikerült rá időt szentelni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.19. 15:40:00
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Itt az új top5, lehet nézni, örülni neki,.
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.07.19. 14:03:27
@
Ha ezt nem bírod felfogni, akkor inkább aknakeresőt ajánlom nem egy ilyen játékot. 😊 Félreértés ne essék szívesen olvasnám Tera fordítását, mert érdekel annyira a játék, de amit itt lerendeztek pár link miatt az már szánalmas. Lokkernek meg üzenem, 4 év moba után nem hiszem.
Szerintem inkább olvasd vissza a saját hozzászólásaid és értékeld ki magadban. A HG elmondta szépen mit csinálj, hajrá. Nem olyan bonyolult.
I decide when I'm done.
Vladinak meg csak annyit, gondolom azért vagy ilyen salty mert a beleszarok kategóriában nem tudtál érvényesülni ezért itt próbálod megmutatni mekkora király vagy. Ehhez a játékhoz nem kell sok mechanika, ott a tutorial és a betöltőképernyön a szádba rágja a játék, hogy mit kell csinálni. A campek meg egységesek. Nem kell ehhez olyan nagy tehetség. Van egy két map ami tricky, pl mines, hogy letakarítod a golem előtt az utat aztán ennyi. Ezekről kellene leírást csinálni. Na de nem folyok bele, eddig se tettem, csak vicces volt olvasni nehány embert. *flies away*
I decide when I'm done.
Jah de ha baj, hogy lenne rá igény... Dota2-be, meg LoL-ba pont bele**********k.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Ezen jót mosolyogtam. 😊