4549
-
#4469 Az Echoes of Alterac esemény oldala
Időtartam: június 12. - július 9.
- Új harcmező: Alterac Pass (június 19-i héten kerül be)
- Új hős: Yrel (WarCraft - Harcos)
- Új hős külsők (Szövetség és Horda témában)
- Új sprayek
- Új portrék
- Új hátasok
- Új küldetések:
- 1. Játssz le 4 mérkőzést egy Warcraft hőssel (jutalom: Warcraft Reinforcements láda)
- 2. Teríts le 50 ellenfelet a győztes játékokban (jutalom: 2 db portré)
- 3. Játssz le 6 mérkőzést egy barátoddal (jutalom: Szövetség és Horda témájú banner)
- 4. Játssz le 4 mérkőzést egy Warcraft hőssel (jutalom: Szövetség és Horda témájú hátas)
- Az Echoes of Alterac esemény ideje alatt 50% bónusz XP jár mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.04. 22:09:27 -
#4468 PTR szerveren a patch! -
ShaiHulud #4466 https://www.twitch.tv/blizzheroes
most megy, uj bg alterac valley -
#4465 Új hős és Battleground bejelentés június 4-én (hétfő este) -
#4464 3 éves lett a játék!
Ennek alkalmából a játékba való bejelentkezéskor az alábbi jutalmakat kapjuk (egészen június 11-ig):
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.24. 21:56:46 -
#4463 Érkezik a Nexomania event!
Új skinek, új mountok új brawl, új questek és rewardok!
Május 22-től június 11-ig.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.14. 21:36:13 -
#4462 Lunara Rework:
-
#4461 -
#4460 Sombra lehet a következő hős?
-
-
Kotomicuki #4458 Ezek szerint semmi sem változott a kiadó hozzáállásában a "játékkal" kapcsolatban: az új hősök mindig power creep-árnyalatban jelennek meg, míg a régieket a használhatatlanságig nerf-elik és amikor már a fene sem emlékszik rájuk, akkor előkapják őket, hogy 1-1 patch erejéig újra a régi fényükben tündököljenek - kivéve a kivételek, mint pl. Zeratul, akit már évek óta csak fojtogatnak - , aztán megint a kispadra száműződjenek...
Hol van már a villámszóró Thrall-om, ami OP ugyan már nem volt, de mégis lehetett még vele játszogatni, vagy az egész map-ot "egyedül" lezúzó Gazlowe... -
#4457 Fejlesztői frissítés - benne:
- MMR and Matchmaking
- Ranked Play
- New Hero Balance
- Toxicity and Reporting -
#4456 Elsőre a videó publikálásának az időpontját néztem meg :D Érdekesnek tűnik :) Lore-nado....hehhh.heehhhh -
#4455 Érkezik Deckard Cain a Nexusba:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy nem. Áprilisi tréfa az egész. -
#4454 Carbot animations portrék Fenix is jópofa hero lesz a meglévők mellé. Jó érzés vissza-vissza térni a játékhoz és látni az újdonságokat. -
#4453 Új tartalmak érkeznek! -
#4452 Érkezik Fenix:
-
endorphinz #4451 nova kapott egy plusz képességet, gombnyomásra csinál klónt és stealthbe lép. elég minimális esély a túlélésre, tekintve hogy a vak is látja merre megy a stealth nova
support terén akik eddig is szarok voltak továbbra is azok (tassadar, tyrande) medivh kapott egy rendes bufft de továbbra is az egyik leggyengébb
lili kapott reworkot, elég jó lett. alex, bw, stukov, lucio továbbra is erősen ajánlott kategória. suppoknál jó a balance, néhány gyengétől eltekintve -
ToxiMaxi #4450 Na akkor Nova-t kb. kukázhatom. Supportok terén mi a helyzet? -
endorphinz #4449 elég sok változás volt, többnyire pozitív. viszont a stealt rendszert döbbenetes módon kiherélték. ahelyett, hogy nehezítették volna még könnyítettek rajta, gondolom a gyengénlátókra gondoltak vagy a franc tudja, de néha a stealth karakterek jobban látszódnak mint a simák. a stealth karakterek lényege, hogy sunyi módon "lesből" támadnak, de egy zerát kilométerekről kiszúrsz akkor sok értelme van az egésznek. ha már zera, ráférne egy buff mert szerencsétlen az egyik leggyengébb hős, pedig elvileg ez is kapott reworkot amiről áradoztak néhány hónapja milyen op lesz
op jelenleg pl. sonya, eddig is jó karakter volt de úgy gondolták legyen még erősebb. néha teljesen érthetetlen dolgok folynak ebben a játékban
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2018.03.12. 09:28:11 -
ToxiMaxi #4448 Kb. egy éve nem játszottam. Gondolom azóta jött egy halom hős. Volt valami játékmechanikai változás? Mik most a könnyen játszható erősebb hősök? -
#4447 Újdonságok -
dargelot #4446 Maiev és Malthael nerf már várható volt, bár én várnák még egy Genji és Hanzo nerfet is. Jó játékos kezében túl erősek lehetnek. A voice chat meg csak rankedben jó ahogy eddig látom, mert qmben eléggé szánalmas volt számomra. -
#4445 -
#4444 Újdonságok - Maiev hős, Lunar fesztivál témájú tartalmak
Lunar fesztivál 2018 aloldala, tudnivalókkal és új tartalmakkal
Az idei Lunar fesztivál február 6-án kezdődik és március 5-ig tart.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.29. 20:34:37 -
#4443 -
#4442 A következő hős ismét a WarCraft univerzumból érkezik: Maiev Shadowsong
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.26. 19:26:15 -
#4441 -
#4440 jók ezek a Mecha skinek. Tyraelét meg Abathurét megveszem sztem -
-
endorphinz #4438 amúgy pvpbe szerintetek ki a legerősebb? (lvl 20) én butchra teszem a voksom -
endorphinz #4437 alap dolog h mész segíteni társnak, tök leszarom ők pvp-zni "akarnak" egy csapatjátékban vagy sem. ha ez téged zavar ne játssz mobával. -
#4436 #killstealesg*cik@HOTS, ez nem a LoL hogy számítson, vagy más fps, hogy statra nyálcsorgás legyen. -
Evok #4435 Mondjuk akiktől én kikészülök az utóbbi időben azok a lesipuskás faxkalapok. Megszenvedek egy-egy ellenséges hőssel, leviszem az életének a 90%-át, erre jön egy csapattárs és egy ütéssel/lövéssel viszi is az ölést, majd rohan tovább. És így gyűjtögeti mások elől is. Mert van olyan, hogy amikor többen vagyunk a csata hevében akkor elvesszük egymástól, de egy az egy elleni témában netto bunkóság az ilyen. -
#4434 -
#4433 Elkezdődött a Karácsonyi event!
Jó játékot! -
#4432 -
#4431 -
#4430 tegnap esti matiné :D még eddig a record 8 -volt
https://pasteboard.co/GVq8qU9.png
Utoljára szerkesztette: TVelvet, 2017.11.26. 11:55:51 -
#4429 Újdonságok: