4549
  • Nomad90Hun
    Nah kis hejzetjelentés Kharazimról.

Ha van hős aki megéri a 15k goldot akkor ő az. Nem 1 tank, ergó ha 2-nél több ember betámadja összecsuklik könnyen, de ha okosan játszik vele az ember nagyon kemény, plusz csapatban jó igazán. ami meglepett vele, hogy 1v1-ben 1 Tychus-t, vagy 1 Butchert röhögve megfutamít akár többször egymás után is, illetve a merc campeket pofátlan könnyedséggel és gyorsasággal szedi ki, melee supportnak van besorolva, de inkább mondanám 1 assassin support hibridnek.

Én ezt a buildet találtam kellően effektívnek: https://www.heroesfire.com/hots/talent-calculator/kharazim#h9qS

1 Johanna / Diablo / Sonya esetleg valami Kerrigan /Zeratul vagy valami más mellett kegyetlen jó a trait kombózva a Deadly Reach-el(E) elég erős burst heal-t ad, a Breath of Heaven(W) pedig igen durva aoe heal ami 2nd wave-ben 1st wave healingjének 50%-át még adja, plusz anti silence / stun / disable skill is egyben, a Radiant Dash(Q) pedíg remek chaseing skill ha valaki el akarna futni, emellett még kellő hero és siege damage-et is tol(az említett builddel én 1 Malfurion-t lenyomtam vele healben), nekem kellemes csalódás 2 szóban. ;)
  • Morpheus_v2
    Simán, közben tudok rakni aknákat és napalmot. Jobban rátudok menni az aknákra is az alacsony cd-nek hála. Most már nem vagyok annyira helyhez kötve.
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.19. 15:08:09
  • antiqueA
    És szted ez így megéri? Összecsukni a tankot, 2 sec cd, újra letenni, +1 db AA lövésnyi sebzésért?? Legalább 2 lövést vesztesz ennyi idő alatt, tehát 1 lövés hátrányban vagy minden egyes ilyen combónál.
  • Overburner
    Kb 2 éve nem Diablo 3-oztam. Van valami mód a gyors felhúzásra? Ja a 4. Seasonban kell felhúzni akkor tárgytalan.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.19. 13:56:11
  • Maak
    Mar ha van kedve es valaki felhuzza.

Overburner, ha nincs ra embered, felhuzlak.
  • robotnyk
  • Maak
    Van.Vasarnapig tart s3, du5-ig aszem, szal az a 15perc belefer meg.
  • Overburner
    3-as Seasonban van még esélyem felhúzni a karit?
  • Morpheus_v2
    Hammer máris sokkal jobb, folyamatosan toronymódba megyek ahol hide és +100% dmg a következő AA skillre. Lövők egyet, vissza tank módba 2 sec cd és vissza. Szépen aprít.
    Nazebooról ne is beszéljünk, béka-pók builddel nagyon durva.
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.19. 12:31:24
  • armageddon666
    Mert az fair ha a te csapatod fullos ötös, és az ellenfelét meg egy majom irányítja? :) Igazából a négy is sok.
  • karmacoma
    Most már nem. Eddig úgy volt, hogy saját csapatot neveztél aranyért és fixen együtt toltátok. Gondolom erre átlagembereknek nehezen volt lehetősége, így ezért csináltak a team leagueből egy full premade alligát, ahol egyéni eredményeket érsz el.
  • Yserac
    Azt írja ott is van MMR csak el van szeparálva a HL-től. Keményebb az biztos, mert oda felkészülve mennek be. De szerintem a FullPremade Vs Random az baromi unfair.
  • Terawatt
    Csak ott meg még keményebb a felhozatal nem? Legalábbis én így képzeltem el, hogy akik már unják/kenik-vágják a premade herot az team L -be mennek
  • Yserac
    5v5-re ott a team league.
  • Terawatt
    Amúgy ez komoly? Egy random majomra lesz bízva a csapat ha premade akar játszani?

Hero League
    Hero League is now limited to a maximum party size of four players.
  • SLICK
    A Diabloban vannak szezonok, ahol a 0-ról kell újra kezdened a játékot. Most fog indulni a Season 4 és itt kell indítanod egy karaktert majd felhúzni lvl 70ig...
  • Overburner
    Seasonal Character az mit jelent? :D
  • Terawatt
    The following Heroes and Skins have received visual improvements:
    Tychus, Master Tychus Skin, and all Skin Variations
    Murky, all Murky Skins, and all Skin Variations

Ez annyira MRRGLRK!!!

!!!!!

The Nexus Bundle will be removed from the Shop one week following patch day, but will remain purchasable as a Dynamic Bundle until that time.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.08.18. 19:57:54
  • TBTPumpa
    Patch Notes

Megannyi új tartalom és Ranked reset.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.18. 18:40:29
  • antiqueA
    Kis korrekció ahhoz, amit elmondtál: Malthael mount nem időkorlátos és Season 4-es hőst kell indítanod hozzá, amivel el kell érni a 70-es szintet.
  • karmacoma
    Holnaptól elvileg.
  • Jockey
    lehet béna vagyok, de mikortól él ez a dolog?
    NEkem megvan a DioIII reaper of souls is, de nem látom, hogy ingyenessé vált volna diablo..
  • pimpi001
    Még jó hogy nem vettem meg idáig Diablo bácsit :D
  • karmacoma
    Számomra a játékban lévő microlag elérte a játszhatatlan mértéket. Minden másodpercben 2-3. Néha DC is van. Már próbáltam 32 bites klienst lecsapott battle net keretprogramot, visszaraktam az erősebb vga-m. Faszom kivan már. 2 hete ilyen.
  • TBTPumpa
    Diablo III jóságok!

Igen, ingyen Diablo hős és Malthael mount azoknak, akik rendelkeznek a Diablo III Reaper of Souls játékkal (csak szeptember 8-ig él ez az akció)!
    A Diablo III-ban pedig Nexus-os profilképet és warsong pennantot kapunk.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.17. 21:09:20
  • Morpheus_v2
    Azt a leoricot.
    #3423: Mellesleg ha tudsz minden karit próbálj ki mielőtt megveszed. Pár OP karakter nekem sem áll kézre és valószínű sose fogom őket megvenni (pl: jaina, uther). Egy ügyes és tapasztalt thrall többet ér, mint egy folyton halott zeratul. :)
  • Terawatt
    Nem rossz, de semmit nem csinált csak odébb ment :D
  • Mephike
    Ezt az Abát is nézd meg :D
  • antiqueA
    Pedig top support Malfi :)
  • Maak
    Igazabol a starter packbol csak lili nem annyira gyerebe, support ugye...bar most eroltettem, hatha megszeretem.
    500 jatekba csak a hots szamit?:D
    A heten akkor csapatom Anubot, Tychus-t meg Johanna-t. Malfurion-t is kellene de o sem gyerebe. :s
  • Terawatt
    Az az abathur mekkora egy troll atya világ! :DDD
  • antiqueA
    Én is csak annyit tudok mondani (tömören), hogy:

- Mindig azt vedd meg, amivel úgy érzed szívesen játszanál.
    - Tegyél meg egy szívességet a communitynek, 500 játék alatt ne menj HL-be.
    - Told fel az összes karit 5-ös szintre egyrészt a goldért, másrészt a tapasztalat miatt. HL előtt ismerd a karaktereket ellenfélként is.
    - HL-re legyen minden role-ra legalább két hero-d, ha az egyiket bepickelné az ellenfél, még mindig tudj miből választani.
  • Morpheus_v2
    Heti hős adag:
    Malfurion
    Valla
    Anub'arak
    Tychus
    Nazebo
    Johanna (12)
    Kael'thas (15)
  • Morpheus_v2

• Maak
    Koszi a tippeket mindenkinek.

@3414 - na hat igen a support szerepkort nem nagyon csiptem sosem, azt gondoltam, hogy kelleni fog meg egy de akkor ezekszerint inkabb ketto. Johanna jo lenne, de sajna 10k gold :S...mondjuk nekem Diablo is eleg tankos, szeretek vele jatszani.

@3415 - malf nem tetszik, muradint valszeg megveszem, Anub ranezesre bejott, de meg a heten kiprobalom, Sonya megvan mar.

@3146 - goldhiany igen, es huzom is oket lvl5-re...nem veletlen, hogy a supportokat tart a legtovabb. tapasztalatom van mar az ilyentipusu jatekokban, neha ki is jon a jatekban, de mar kezdem fekezni magam. Penzt nem fogok kolteni ra, ilyen kozmetikai szarokkal engem nem vesznek meg. Akkor lehet marad qm, haver meg ugyis csak lvl16, neki is utom a fejet sokszor mert elmegy solozni. Mire 30 lesz talan kiderul jatszunk-e meg.

Valaki felvett innen is, de nem latom manapsag ingame, ha jol latom +50%xp ha friendlistes emberkevel tolom.
  • karmacoma
    Tényleg Anub akit kihagytam. Nekem kedvenc tank volt a nerfig, azóta inkább érzem középszerűnek, de ETC-nél sokkal jobb. Annyi, hogy másképp játszom vele. Inkább a webet viszem heroicnak, és ilyen stunolós utility tank lett. Régen simán beástam magam a backlineba, locust+blood for blood minden aby, és a bogarak 2 DD-t is elüldöztek vagy megöltek. Most egyáltalán nem érzem az erőt az ilyen akciókhoz.
  • Kotomicuki
    Ha csak a gold (hiánya) a lényeg, akkor még célszerű tovább játszanod QM-ben és minden free hőst lvl 5-ig elvinni: tapasztalat és gold jön is egyben. QM-ben meg már jobb nem is ping-elni: aki tudja a dolgát az tudja anélkül is, aki meg nem, annak ping-elhetsz orrvérzésig, akkor sem fog segíteni...
    HL-ben nagyon sokat számít az első pár meccs: ha ezekben nem alkotsz nagyot (full win), akkor kínos vergődés lesz itt a csúcsra jutás - a jelenlegi osztályozórendszer mellett. Tehát ezt célszerű inkább 20+ hős megléte mellett elkezdeni...
    Sz'al, türelem: ez f2p játék, így vagy beleőszülsz, vagy a családi kasza is csődbe megy, ha "komolyabban" szeretnél vele játszani!

Hősök?!
    Amivel élvezed a játékot és az eredmények is jönnek - ez meg patch-enként változik, így ilyen listát csak saját magad kreálhatsz, saját magadnak... (az, hogy supermen hogyan, játszik adott hőssel egy jobban sikerül meccsén, attól még messze nem fogsz te is úgy (tudni) játszani azzal a hero-val)
  • Morpheus_v2
    Muradin és Malf 2k hősök közül. Ray-t nem ajánlom, lentebb írták a buffja inkább nerf lett, AA buildje lett erős... Én személy szerint nem használok egy AA buildet sem. ETC se annyira erős sajnos, mint volt.
    4k-ból Anub, talán még Sonya, de vele várnék, hogy mennyit segít neki az új patch. Illidan-t csak, ha nagyon ügyes vagy, más különben alacsony dmg és sok halál.
  • karmacoma
    Ha hosszútávon HL-ben gondolkodsz, akkor kötelező lenne Uther+Rehgar/Malf. Lilinek nincs CC-je, se targetable bursthealje/cc removeja. Uther kötelező, mert ha nincs stun a csapatba akkor neked kell stunoló healert vinni. A másik kettő közül az amelyik jobban tetszik. A lényeg hogy legyen cleanase. Úgy vettem észre a Lili-t vivő csapat sokkal gyakrabban kap ki, mint a nem lilit vivő.

A másik kötelező Muradin+Johanna. Jelenleg nincs játszható szólótankod. Ha Johanna drága, akkor akár ETC se vészes, de nagyon sokkal rosszabb mint Johanna.

Nehéz belőni a várható metat, de egy ranged DD még jól jöhet. Valla és Jaina nagyon jó, de gyakran bepickelik őket, mire te jössz és ha nincs Kaeled, Falstadod vagy esetleg egy Nazeboo, akkor máris flameeséssel indul a játék ha bepickelsz egy gazlowe-t mondjuk, mikor ranged dmg kellett volna a csapatnak.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.17. 11:29:33
  • Maak
    Nade, azert mondhatnal par host akiket erdemes megvenni.

Abban remenykedem igazabol, hogy ha meglepem a 30-at akkor mar olyanokkal dob ossze a jatek akiknek nem kell szarrapingelnem a mapot, hogy mit is kellene csinalni. Meg ha tf-ban raugrok az adc-re akkor ne menekuljenek mar es miutan bedaralnak akkor kapnak eszbe de akkor mar nem kollene visszajonni baszodalassan megdogleni...